Νέα

Είμαι κότα ρε παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.188
Πόντοι
456
Μεγάλο ποσοστό αγαμίας λόγω ντροπαλοτητας εεε?μεγάλο ποσοστό αγαμίας δε είναι 300 φορές γαμησι όπως μου είπες,μεγάλο ποσοστό αγαμίας σημαίνει το έχεις κάνει λίγες φορές στα 28 σου και όχι 300 φορές που είναι παρα πολλές.Ειδες ότι μόνος σου καρφωθηκες?εγώ στο είπα άνθρωπος που ντρέπεται,δε έχει κύκλο, και δουλειά με γυναικες δε πρόκειται να βρει να γαμησει εύκολα ποτε,σου λέω από γκόμενες έξω αν έχεις γαμησει 1 και από καμία 10-20 φορές να κάνεις το σταυρο σου,τώρα σε ιερόδουλες δε ξέρω μπορεί να έχεις γαμησει πολλές φορές αλλά με γκόμενες έξω αυτά που είπα και πολύ ειναι.

ρε φιλε τι εμμονη ειναι αυτη για το αν γαμανε καποιοι αγνωστοι στο ιντερνετ ή οχι? Και για να σε βοηθήσω, ο λόγος που δεν γαμας εσύ εκτός μπουρδέλων δεν είναι ούτε οι ελλεηνιδες, ούτε κάτι άλλο, πέρα απτη συμπεριφορά σου...μιλας λες και σου χρωστάνε το μουνί τους, και αυτά οι γκόμενες τα μυρίζονται απο χιλιόμετρα μακριά

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.058
Πόντοι
3.656
Τόσες επισκέψεις και δε μου είπε ποτέ αν έχω ινστα και είμαι μαζί της πάντοτε άγγελος τόσο καλά δε έχω φερθεί ούτε στη μάνα μου
Και τι να της πω αν όχι ινστα ?
ξεσκίστηκες με το ίνστα...

πες της να σου προτείνει τι τατουάζ κατά τη γνώμη της θα σου ταίριαζε σαν πρώτο ,
πες της κάποια μλκία που ΔΕΝ έχει βαρεθεί να ακούει από τους εκατοντάδες άλλους

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
ξεσκίστηκες με το ίνστα...

πες της να σου προτείνει τι τατουάζ κατά τη γνώμη της θα σου ταίριαζε σαν πρώτο ,
πες της κάποια μλκία που ΔΕΝ έχει βαρεθεί να ακούει από τους εκατοντάδες άλλους
Καλά θα της πω αυτό με το τατουάζ να δούμε

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
ρε φιλε τι εμμονη ειναι αυτη για το αν γαμανε καποιοι αγνωστοι στο ιντερνετ ή οχι? Και για να σε βοηθήσω, ο λόγος που δεν γαμας εσύ εκτός μπουρδέλων δεν είναι ούτε οι ελλεηνιδες, ούτε κάτι άλλο, πέρα απτη συμπεριφορά σου...μιλας λες και σου χρωστάνε το μουνί τους, και αυτά οι γκόμενες τα μυρίζονται απο χιλιόμετρα μακριά
Χέστηκα να γαμαω τις σαπιες Ελληνίδες τις σαβουρες στη συμπεριφορά αφού δε μου βγάζουν ωραία αύρα δε είναι απλές στη πλειοψηφία και καλές τι να λέμε τώρα.Εγω τουλάχιστον το λέω ότι δε γαμαω εκτός αγοραίου εσύ λες τερατώδη ψέματα και δε έχεις τα κοτσια να πεις αλήθεια.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.058
Πόντοι
3.656

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Μπορείς να τη ρωτήσεις και κάποια συνταγή μαγειρικής.
Χαχαχαχαχχαχα τι μαλακας,θα τη ρώτησω αν ξέρει τον Μαμαλάκη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν παίξει μπάλα θα της υποσχεθείς ότι θα το κάνεις για πάρτι της...
αλλά θα κάνεις άλλο... θα κάνεις τατού το πρόσωπο της :eyebrows:
Τι εννοείς ?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.755
Πόντοι
6.536

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
το πρόσωπο της , θα κάνεις τατού το πρόσωπο της
Δεν μπορείς να τη ζωγραφίσεις ? "κλέψε" καμιά φωτό της...
Δε υπάρχει κάπου φωτογραφία της δυστιχως μακάρι να υπήρχε να το εκανα

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
πες της να της δωσεις εξτρα ενα 20ρικο να βγαλετε μια σελφι
Μπα σιγά μη δεχτεί αλλά δε θέλω κιόλας ένα ολόκληρο 20αρικο για μια σελφι,θα ζωγραφίσω μια που να της μοιάζει τόσο απλά.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.058
Πόντοι
3.656
Πέρασε το μισάωρο....
Έπεσες στην λεκάνη?

:coffee:
όχι ρε, κάτι ήθελε ένα μουνάκι εδώ παρακάτω στη γειτονιά, σερβιτόρα
Μπα σιγά μη δεχτεί αλλά δε θέλω κιόλας ένα ολόκληρο 20αρικο για μια σελφι,θα ζωγραφίσω μια που να της μοιάζει τόσο απλά.
ούτε με χιλιάρικο ... ρε στύψε το μυαλό σου και κάνε κάτι.. αλλιώς θα μείνεις με την απορία για όσα δεν έκανες ..
επίσης αν λογαριάζεις τόσο πολύ το εικοσάρικο , παράτα τα αδερφέ να ησυχάσεις

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
όχι ρε, κάτι ήθελε ένα μουνάκι εδώ παρακάτω στη γειτονιά, σερβιτόρα

ούτε με χιλιάρικο ... ρε στύψε το μυαλό σου και κάνε κάτι.. αλλιώς θα μείνεις με την απορία για όσα δεν έκανες ..
επίσης αν λογαριάζεις τόσο πολύ το εικοσάρικο , παράτα τα αδερφέ να ησυχάσεις
Αφού με το 20αρικο μπορώ να γαμησω γιατί να το έχω για μια σελφι?επίσης σκέφτηκα κάτι και θα το κάνω ευχαριστώ που μου έδωσες ιδέα,θα τη φανταστώ από μια που της μοιάζει κοπελα και θα τη ζωγραφίσω.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.188
Πόντοι
456
Αφού με το 20αρικο μπορώ να γαμησω γιατί να το έχω για μια σελφι?επίσης σκέφτηκα κάτι και θα το κάνω ευχαριστώ που μου έδωσες ιδέα,θα τη φανταστώ από μια που της μοιάζει κοπελα και θα τη ζωγραφίσω.

με το 20ρικο, γαμας, χυνεις και τελος

με την σελφι θα εχεις να την κοιτας οσο θες οποτε θες, και να τραβας και καμια μαλακια πανω στις καυλες

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Καλά κόψτε κάτι με τους ωραίους και τις ωραίες και εσείς, στην Ελλάδα ζείτε να πεις ότι ειμαστε στην Ιταλία που έχει ωραίους και ωραίες να το καταλάβω, αλλα εδώ λιγο πολύ στο ιδιο καζάνι βράζουμε, απλά αυτοί που γαμανε εδώ είναι η λεφτάδες η έχουν βρει μια ελλεινιδα από την παρέα τους με προξενιό, η και τα 2 μαζι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με το 20ρικο, γαμας, χυνεις και τελος

με την σελφι θα εχεις να την κοιτας οσο θες οποτε θες, και να τραβας και καμια μαλακια πανω στις καυλες
Α καλα να φσιε η μαλάκια δηλαδή, να γαμησουμε θέλουμε Τύπε μαλάκια τραβάω και με καμία φώτο στο νετ

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.188
Πόντοι
456
Α καλα να φσιε η μαλάκια δηλαδή, να γαμησουμε θέλουμε Τύπε μαλάκια τραβάω και με καμία φώτο στο νετ

ναι αλλα εδω δεν μιλαμε για τυχαια γκομενα...μιλαμε για τον ερωτα του, που δεν εχει καν μια φωτογραφια της να κοιταει τις μοναχικές νύχτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom