Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Ισχύει αλλά όχι πάντα!επίσης .. η γυναίκα που σε θέλει θα κάνει αυτή την πρώτη κίνηση όσο και παράξενο αν σου φαίνεται επειδή δεν σου έτυχε
Ισχύει αλλά όχι πάντα!επίσης .. η γυναίκα που σε θέλει θα κάνει αυτή την πρώτη κίνηση όσο και παράξενο αν σου φαίνεται επειδή δεν σου έτυχε
Εντάξει εσύ θες να γίνουμε πιο πολλοι αλλά δε είμαι μπροΔεν ξέρω, εγώ όσο διαβάζω να εκθειαζεις τον χοντρούλη τόσο πιο ντιγκινταγκας μου κάνεις.
Βρε να είστε όσοι θέλετε, τι με νοιάζει εμένα, στο δικό σας κώλο μπαίνει ωμό κρέας, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε άλλο, ο αλαικσυς σας δέχεται τη διαφορετικότητα σας. Είπαμε κομουνιστής = μπούστης.Εντάξει εσύ θες να γίνουμε πιο πολλοι αλλά δε είμαι μπρο
Εγώ δε είμαι μαν αλλά οκ ότι θες μη στο χαλασωΒρε να είστε όσοι θέλετε, τι με νοιάζει εμένα, στο δικό σας κώλο μπαίνει ωμό κρέας, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε άλλο, ο αλαικσυς σας δέχεται τη διαφορετικότητα σας. Είπαμε κομουνιστής = μπούστης.
Ακριβώς πες τα στον μπάρμπα εγώ ξέρω. 2 ωραίους που δε βρίσκουν γιατί ντρέπονται γιατί δε κάνουν το πρώτο βήμα σε αυτούς γυναίκες?αφού είναι ωραίοι μαλακίες λέει το ναυάγιοΙσχύει αλλά όχι πάντα!
ΈποςΝα σου πω και το άλλο ένας άντρας δε πρέπει να έχει και πολύ ωραίο πρόσωπο γιατί παύει να είναι άντρας τότε,ο άντρας πρέπει να έχει κάποιες ατέλειες είτε στη φάτσα είτε στο σώμα άμα εχει καλό σώμα και καλή φάτσα δε είναι άντρας,εγώ ας πούμε έχω ωραίο πρόσωπο αλλά σώμα μετριοτατο γι'αυτό και είμαι άντρας γιατί είμαι κατά 70 τοις έκατο ωραίος ο Αργύρος είναι κατά 100 τοις εκατό ωραίος γιατί έχει καλή φάτσα και καλό σώμα άρα είναι μέγας Φλώρος.Δε είναι βέβαια μόνο η φάτσα και το σώμα είναι και το Στιλ ένα αρσενικό σωστό δε πρεπει να έχει φλωρομοντερνα εμφάνηση αλλά κλασσική εμφάνηση τζινακι μπλουζιτσα και τέλος ούτε τατουάζ ούτε σκουλαρίκια ούτε τραποντυσιμο και φλωριες τέτοιες.
Εγώ που έχω στραβό πουλί πιάνετε?Να σου πω και το άλλο ένας άντρας δε πρέπει να έχει και πολύ ωραίο πρόσωπο γιατί παύει να είναι άντρας τότε,ο άντρας πρέπει να έχει κάποιες ατέλειες είτε στη φάτσα είτε στο σώμα άμα εχει καλό σώμα και καλή φάτσα δε είναι άντρας,εγώ ας πούμε έχω ωραίο πρόσωπο αλλά σώμα μετριοτατο γι'αυτό και είμαι άντρας γιατί είμαι κατά 70 τοις έκατο ωραίος ο Αργύρος είναι κατά 100 τοις εκατό ωραίος γιατί έχει καλή φάτσα και καλό σώμα άρα είναι μέγας Φλώρος.Δε είναι βέβαια μόνο η φάτσα και το σώμα είναι και το Στιλ ένα αρσενικό σωστό δε πρεπει να έχει φλωρομοντερνα εμφάνηση αλλά κλασσική εμφάνηση τζινακι μπλουζιτσα και τέλος ούτε τατουάζ ούτε σκουλαρίκια ούτε τραποντυσιμο και φλωριες τέτοιες.
έχουν αισθητήριο οι ωραίες γκόμενες , χτυπάει καμπανάκι ..Ακριβώς πες τα στον μπάρμπα εγώ ξέρω. 2 ωραίους που δε βρίσκουν γιατί ντρέπονται γιατί δε κάνουν το πρώτο βήμα σε αυτούς γυναίκες?αφού είναι ωραίοι μαλακίες λέει το ναυάγιο
μπορεις ανετα να κανεις σχεση με στουνιοκοριτσο,δε γαμιουντε με πολλους,οι ελλεινιδες δηλαδη με λιγοτερους γαμιουντε??ασε που το κανουν τζαμπα οι ελλεινιδες,ενω το στουντιοκοειτσο βασιλια θα σε εχει,τζαμπα σποιτι,ρεβμα,τζαμπα λεφτα,τζαμπα σεξ,παρεα,μια χαρα,εγω αν εβρικσα,θα τα εφτιαχνα σιγουρα με ανατολικο βαλκανικο μωρο,οι βρωμοελλεινιδες το δινουν τζαμπα το μουνι τους στους αγυμναστους μουσατους απο την παρεα τους,βρε ουστΜε μια το έπαθα μόνο που και πάλι σε θα έκανα ποτέ σχέση μαζί της γιατί δε μπορώ να κάνω σχέση με μια που έχει πάει με 1.000.000 άντρες και που θα τη μοιράζομαι με άλλους,το ότι την ερωτεύτηκα δε σημαίνει πως θα το προχωραγα σε σχέση κιόλας. Είσαι ένα μπαζο για να κανεις και τον Αργυρό μια χαρά δείχνει πόσο στόκος είσαι,φύγε από το μπου που είναι σάιτ για αντρες άμα υποστηρίζεις τσουρέκια σα τον Αργυρό και το τρανό ειλικρινά κοπάνα την από εδώ τραβά στα κλαμπακια να καυλαντηζεις με τις ανοργασμικες Ελληνίδες και τους φλώρους τους δε έχεις δουλειά εδώ.
καλη εμφανιση εχει αυτος ρε,καλα τους τα λες,ψηλος γυμνασμενος ειναι,τα μουσια αμα κοψει,θα γαμαει,δεν εξερω ποιοε ειναι ο τυπος,αλλα ειανι ενα 8 αρι για αντρας με πω 9 αρι,απλα τον ζηλευουν τον τυπο,για αυτο λενε μαλακιεςΔε είπαμε αυτό το πραγμα αλλά αυτός εδώ που στέλνω ειναι ο κατάλληλος αντρακλας όλοι έτσι έπρεπε να ήταν οι άντρες και σε στιλ και σε σώμα.
Το ξέρω εδώ λένε ότι είναι μια χαρά ο Αργύρος που είναι Φλώρος τελείως και ότι αυτός εδώ ο τύπος ο χοντρούλης είναι Μπούλης και χάλια έλεος δλδ,πολύ ζηλιαρηδες.καλη εμφανιση εχει αυτος ρε,καλα τους τα λες,ψηλος γυμνασμενος ειναι,τα μουσια αμα κοψει,θα γαμαει,δεν εξερω ποιοε ειναι ο τυπος,αλλα ειανι ενα 8 αρι για αντρας με πω 9 αρι,απλα τον ζηλευουν τον τυπο,για αυτο λενε μαλακιες
Καλα μη παραμυθιαμαστε οι Ελληνίδες πάνε σε όλη τους τη ζωή με 50 και 100 άντρες οι ιερόδουλες πάνε με 50 και 100 σε μια βδομάδα μη παραμυθιαζεσαι τώρα.μπορεις ανετα να κανεις σχεση με στουνιοκοριτσο,δε γαμιουντε με πολλους,οι ελλεινιδες δηλαδη με λιγοτερους γαμιουντε??ασε που το κανουν τζαμπα οι ελλεινιδες,ενω το στουντιοκοειτσο βασιλια θα σε εχει,τζαμπα σποιτι,ρεβμα,τζαμπα λεφτα,τζαμπα σεξ,παρεα,μια χαρα,εγω αν εβρικσα,θα τα εφτιαχνα σιγουρα με ανατολικο βαλκανικο μωρο,οι βρωμοελλεινιδες το δινουν τζαμπα το μουνι τους στους αγυμναστους μουσατους απο την παρεα τους,βρε ουστ
Ε ναι αυτό σου λέω οι ωραίες Ελληνίδες ζητάνε πολλά ωραία φάτσα ωραίο σώμα να μη ντρέπεσαι να ξέρεις να μιλάς και να είσαι ψιλοαλητακος όχι καλό παιδί,έτσι και αλλιώς δε με νοιάζει όμως να βρω ωραία Ελληνίδα μια χαρά πάω και με μια μέτρια που θα εκτιμήσει τα πάντα σε μένα.Οι όμορφες Ελληνίδες είναι σκατοψυχες οι πιο μέτριες είναι καλύτερες γενικά.έχουν αισθητήριο οι ωραίες γκόμενες , χτυπάει καμπανάκι ..
οσμίζονται από χλμ τους ντεμί ,τους λακαμάδες, τους βουτυρο- μπουμπούκους
κ κυρίως τους παιγμένους !!
ειδικά τους τελευταίους τους φοβούνται μετά τις τόσες "γυναικοκτονίες" και όπου φύγει φύγει...
Τους δειλούς που ανέφερες ότι κομπλάρουν ,για ποιό λόγο μια όμορφη κοπέλα να τους επιλέξει ?
μόνο σε περίπτωση που θέλουν να παντρευτούν ,ίσως του δώσουν σημασία..καταλαβαίνεις τον λόγο..
Όπως εμείς διακρίνουμε στο sec τη μουνάρα ακόμη και μπούρκα να φοράει ,
έτσι κι αυτές μπορεί να δούν εκατό τύπους και να επιλέξουν στο φτερό αυτόν που θα τις ολοκληρώσει και θα τις κάνει να περάσουν ωραία,
εννοείται ότι το πρώτο που κοιτάνε είναι η εμφάνιση , το παρουσιαστικό και παράλληλα οι ωραίοι τρόποι, η επικοινωνία...
αυτά που ζητάνε οι ωραίες γκόμενες είναι αυτά που αξίζουν ,τα καλύτεραΕ ναι αυτό σου λέω οι ωραίες Ελληνίδες ζητάνε πολλά ωραία φάτσα ωραίο σώμα να μη ντρέπεσαι να ξέρεις να μιλάς και να είσαι ψιλοαλητακος όχι καλό παιδί,έτσι και αλλιώς δε με νοιάζει όμως να βρω ωραία Ελληνίδα μια χαρά πάω και με μια μέτρια που θα εκτιμήσει τα πάντα σε μένα.Οι όμορφες Ελληνίδες είναι σκατοψυχες οι πιο μέτριες είναι καλύτερες γενικά.
αυτά που ζητάνε οι ωραίες γκόμενες είναι αυτά που αξίζουν ,τα καλύτερα
Δηλαδή είναι απόλυτα φυσιολογικό η μοντέλα να ταιριάξει με τον ωραίο , με τον χοντρό ατσούμπαλο θα βγεί για καφέ και θα πλαγιάσει ?
Το παράλογο είναι να υστεριάζουν οι μέτριες και οι μπαζόλες όταν απορρίπτονται από τους ωραίους και να ξινίζουν με τους μέτριους της κλάσης τους
Με την λογική ότι οι ωραίες είναι σκατόψυχες (επειδή μοιράζουν χυλόπιτα)
είναι σκατόψυχοι και οι ωραίοι που δεν πάνε με την όρκα αλλά θέλουν την γοργόνα μοντέλα
Μιλάμε για γκομενέτα μικρής ηλικίας έτσι ? που μπορείς να καμακώσεις σε Θησείο,Γκάζι και γενικά σε νεανικά στέκια
Δεν μιλάμε για γκόμενες του καλλιτεχνικού χώρου ή για top τριαντάρες που εκεί αλλάζουν τα δεδομένα
επειδή πέφτουν εκπτώσεις για επαγ/κή ανέλιξη,οικονομική αποκατάσταση
Μαν ναι εννοείται ότι και οι ωραίες και οι ωραίοι δε είναι σωστοί σα άνθρωποι βέβαια με βάζεις σε μια κατηγορία λάθος γιατί εγώ ούτε φάλαινα είμαι ούτε ασχημομουρης όπως παρατήρησες οπότε άνετα βρίσκω καλή εμφανησιακα γκόμενα,ίσως να μη μπορούσα να έβρισκα καλή εμφανησιακα γκόμενα επειδή ντρέπομαι δε είμαι ο αυτοπεποιθησατος.αυτά που ζητάνε οι ωραίες γκόμενες είναι αυτά που αξίζουν ,τα καλύτερα
Δηλαδή είναι απόλυτα φυσιολογικό η μοντέλα να ταιριάξει με τον ωραίο , με τον χοντρό ατσούμπαλο θα βγεί για καφέ και θα πλαγιάσει ?
Το παράλογο είναι να υστεριάζουν οι μέτριες και οι μπαζόλες όταν απορρίπτονται από τους ωραίους και να ξινίζουν με τους μέτριους της κλάσης τους
Με την λογική ότι οι ωραίες είναι σκατόψυχες (επειδή μοιράζουν χυλόπιτα)
είναι σκατόψυχοι και οι ωραίοι που δεν πάνε με την όρκα αλλά θέλουν την γοργόνα μοντέλα
Μιλάμε για γκομενέτα μικρής ηλικίας έτσι ? που μπορείς να καμακώσεις σε Θησείο,Γκάζι και γενικά σε νεανικά στέκια
Δεν μιλάμε για γκόμενες του καλλιτεχνικού χώρου ή για top τριαντάρες που εκεί αλλάζουν τα δεδομένα
επειδή πέφτουν εκπτώσεις για επαγ/κή ανέλιξη,οικονομική αποκατάσταση
εγώ μόνο με ωραίες μπορώ να κάνω παιχνίδι και σαν άνθρωποι είναι στο μέσο όρο του γενικού συνόλουΜαν ναι εννοείται ότι και οι ωραίες και οι ωραίοι δε είναι σωστοί σα άνθρωποι βέβαια με βάζεις σε μια κατηγορία λάθος γιατί εγώ ούτε φάλαινα είμαι ούτε ασχημομουρης όπως παρατήρησες οπότε άνετα βρίσκω καλή εμφανησιακα γκόμενα,ίσως να μη μπορούσα να έβρισκα καλή εμφανησιακα γκόμενα επειδή ντρέπομαι δε είμαι ο αυτοπεποιθησατος.
Γιατί ξέρεις και εσύ ότι αυτή που κόλλησα είναι νεμεν όμορφη αλλά δε είναι ντίβα είναι καλή κοπέλα απλή συν ότι μου είχε πει ότι είμαι ωραίος γιατί όντως είμαι οποία ωραία πει ότι δε είμαι ωραίος απλά είναι παλιοχαρακτηρας και θέλει τη τελειότητα εγώ είπαμε είμαι ωραίος αλλά όχι και τέλειοςεγώ μόνο με ωραίες μπορώ να κάνω παιχνίδι και σαν άνθρωποι είναι στο μέσο όρο του γενικού συνόλου
Εσύ όμως γιατί κόλλησες σε μια ομορφούλα και δεν κόλλησες σε μια μπαζόλα ή σε κανά γκράνυ του μεταξ/ου ?
αφού οι ωραίες δεν είναι σωστές σαν άνθρωποι ?
Νομίζω υπερβάλεις ΛΙΓΟΓιατί ξέρεις και εσύ ότι αυτή που κόλλησα είναι νεμεν όμορφη αλλά δε είναι ντίβα είναι καλή κοπέλα απλή συν ότι μου είχε πει ότι είμαι ωραίος γιατί όντως είμαι οποία ωραία πει ότι δε είμαι ωραίος απλά είναι παλιοχαρακτηρας και θέλει τη τελειότητα εγώ είπαμε είμαι ωραίος αλλά όχι και τέλειος
Καθόλου μανΝομίζω υπερβάλεις ΛΙΓΟ
ε καλά ρε συ κόψε κάτι ... τι καούρα είναι αυτή με το αν είσαι ωραίος ? ένα εξάρι είσαι ,με βελτιώσεις - σουλούπωμα πάς 6,5Γιατί ξέρεις και εσύ ότι αυτή που κόλλησα είναι νεμεν όμορφη αλλά δε είναι ντίβα είναι καλή κοπέλα απλή συν ότι μου είχε πει ότι είμαι ωραίος γιατί όντως είμαι οποία ωραία πει ότι δε είμαι ωραίος απλά είναι παλιοχαρακτηρας και θέλει τη τελειότητα εγώ είπαμε είμαι ωραίος αλλά όχι και τέλειος