Νέα

Είμαι κότα ρε παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Ζηλεύετε απλά γιατί δε είστε έτσι είστε αδύνατοι και φλωροφατσες ο χοντρούλης που έστειλα είναι σούπερ άντρας,μακάρι οι Ελληνίδες οι πιτσιρίκες να πήγαιναν με τέτοιους που πάνε με κάτι αργυρούς και τρανούς μόνο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε μαρεσει γιατινδε είμαι πουστης απλά τον θεωρώ αντράκλα και χαίρομαι που ακόμα υπάρχουν άντρες που είναι ακριβώς σα εμένα και στο στιλ και στο σώμα και παντού.
Δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση... ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει μέσα του ο κάθε άνθρωπος .

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
τοση ενασχοληση με αντρες μονο οι γυναικες κανουν
μαλλον καμια πουτανα θα σαι που κανει το "μελος"
και ζηλευει που δεν της καθονται οι τρανοι και οι αργυροι αλλα μονο οι μπουχεσες σαν αυτον που "θαυμαζεις"
ελα σε καταλαβα ε;
παραδεξου το
Μπέσα άντρας είμαι απλά χαίρομαι που υπάρχουν μερικοί που είναι ακριβως σα εμένα μέσα στη σαπιλα που έχουν οι συνομιλικοι μου που υποδύονται στιλ αργύρου και τρανού.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Μπέσα άντρας είμαι απλά χαίρομαι που υπάρχουν μερικοί που είναι ακριβως σα εμένα μέσα στη σαπιλα που έχουν οι συνομιλικοι μου που υποδύονται στιλ αργύρου και τρανού.
τι ξέρουν αυτοί...
σιγά μη γαμάει ο αργυρός

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση... ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει μέσα του ο κάθε άνθρωπος .
Εντάξει μη ζηλεύετε λίγοι είναι αυτοί που είναι αντρες στο 100 τα 100 Τουλ εμφανησιακα και σα στιλ.

τι ξέρουν αυτοί...
σιγά μη γαμάει ο αργυρός
Ο Αργύρος καταρχήν λένε ότι είναι μπαι δε έχει εμφανιστεί ποτέ με γυναίκα μόνο μια φορά που θα μας πει ο τελεντουιντ ότι είναι και μια χαρά μια χαρά και 2 τρομαρες χειρότερα Φλώρος και από το τρανό είναι αντρακλας είναι ο χοντρουλης που έστειλα τέλος.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Αφου αυτοι γαμανε ποιον να υποδυθουν;
Αυτον που δε γαμαει;
Ο αντρας πρεπει να ναι ντομπρος σε ολα, αλλα χαμαιλεοντας για να γαμησει.
Ζηλεύεις πολύ εσύ μάλλον θα έχεις κάνα γιο που θα είναι σα τον Αργυρό και τον τρανό και ο χοντρούλης σε χαλάει που είναι αντρακλας ουστ ζηλιάρη.Ποναει η αλήθεια μπορεί να γαμανε οι σάπιοι Αργυρός και τρανός μόνο και μόνο επειδή είναι γνωστοί αλλιώς δε θα γαμαγαν αλλά άντρας είναι μόνο ο χοντρούλης να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
Μεγάλο τρολακι είσαι εσύ άκου πηδήξες Ελληνίδα ενώ τη καμακωσες στο άγνωστο έξω από το μπαρ,δε γίνονται αυτά έτσι,αυτά είναι να πας στο μπαρ με παρέα και να καμακωσετε μαζί μόνος σου δε γίνονται αυτα.Εγω με τη μοναδική που έκανα κάτι ήταν από κύκλο μου τη γνώρισε κολλητός μου βγήκαμε και προέκυψε φάσωμα φιλία στο στόμα και χουφτωμα στα βυζια της αλλά επειδή δε είμαι ούτε εγώ πεφτουλας δε της τα επιανα με λυσα της τα επιανα διακριτικά καθώς τη φιλαγα.

Που ζεις ρε παίχτη, στο 1950?.......δεν ξέρεις τι παιχνίδι γίνετε στα κλαμπ που πάνε φοιτητές?

Έχεις πάει ποτε σε πάρτι που κάνουν στα πανεπιστήμια ?

Εδω κοριτσάκια 18 χρονών παρτουζονονται με άτομα που γνωρίζουν στο ινσταγκραμ..... και εσυ κολλας στην τύπισσα που φόρτωσα εγω?

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.304
Πόντοι
456
Αυτοί οι 2 Εδω είναι ξεκάθαρα δείγματα nu male ο εύσωμος που έστειλα πάνω είναι αντρακλας.

τυπε nu male ειναι αυτος

fisfis.jpg

Ο τραννος ειναι (ψευτο)badboy και ο αργυρος ειναι pretty boy

Τι κοινό έχουν αυτοί οι 3? Γαμάνε αβέρτα γιατί έχουν φήμη και φράγκα....Πάντως ο αργυρός είναι αντικειμενικά ωραίος, και θα γάμαγε και χωρίς να ήταν διάσημος (φυσικά όχι τόσο όσο τώρα)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Εντάξει μη ζηλεύετε λίγοι είναι αυτοί που είναι αντρες στο 100 τα 100 Τουλ εμφανησιακα και σα στιλ.

Ο Αργύρος καταρχήν λένε ότι είναι μπαι δε έχει εμφανιστεί ποτέ με γυναίκα μόνο μια φορά που θα μας πει ο τελεντουιντ ότι είναι και μια χαρά μια χαρά και 2 τρομαρες χειρότερα Φλώρος και από το τρανό είναι αντρακλας είναι ο χοντρουλης που έστειλα τέλος.
Πες τα ρε τύπε, μας έχουν πρήξει με κάτι μουσατους, φέτες κσι τατού...
Δώσε πόνο και προβατίνα :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.253
Πόντοι
3.656
Που ζεις ρε παίχτη, στο 1950?.......δεν ξέρεις τι παιχνίδι γίνετε στα κλαμπ που πάνε φοιτητές?

Έχεις πάει ποτε σε πάρτι που κάνουν στα πανεπιστήμια ?

Εδω κοριτσάκια 18 χρονών παρτουζονονται με άτομα που γνωρίζουν στο ινσταγκραμ..... και εσυ κολλας στην τύπισσα που φόρτωσα εγω?

Τι πανεπιστημιο και πάρτι να πάει,αυτος κανα ΕΠΑΛ να πήγε και ζήτημα να το τελειωσε κι αυτό

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
Τι σημασία που έχει μούσια?δλδ όσοι έχουν μούσια είναι μαλακες και μοντέρνοι? Όχι φίλε μου ο κολλητός μου έχει μούσια και είναι τέρμα εναλλακτικός αυτός ο χοντρούλης είναι άντρας σωστος εμφανησιακα και μακάρι όλοι να ειμασταν έτσι εγώ ευτυχώς με ευλόγησε ο θεός και είμαι σαν αυτόν.
μουσάτοι αρκουδιάρηδες κ χοντροί δεν έχουν πέραση στα καλά τα γκομενάκια , ψιλοαξυρισιά οκέι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.724
Πόντοι
9.297
Αγαπητέ φίλε,

Όντας πλέον 43 και με αρκετή πλέον εμπειρία στο θέμα γυναίκες, εκδιδόμενες και μη, θα σου πω αυτό που έζησα εγώ, τι με βοήθησε και πώς βγήκα από αυτόν τον κύκλο ατολμίας που κι εγώ ζούσα επί χρόνια. Μεταξύ 20-36 με έλεγες κι εμένα πολύ πάνω από τον μέσο όρο σε επίπεδο εμφάνισης, αδύνατος, ωραίο πρόσωπο, μεγάλες πλάτες, φυσιολογικό μέγεθος πέους, με plus το μεγάλο girth, κι όμως, μέχρι τα 30 μου δεν τολμούσα να πλησιάσω γυναίκα. Η πρώτη μου σχέση στα 20 προέκυψε γιατί μου την έπεσε στεγνά εκείνη όπως λες και για σένα, μετά υπήρξε μια χρόνια κατάσταση με μια άλλη κοπέλα που καταλήξαμε fuck buddies μετά από 8μηνη σχέση, και στο ενδιάμεσο άπειρες εκδιδόμενες που πάντα κάλυπταν το σεξουαλικό κενό και την αδυναμία να προσεγγίσω φυσιολογικά και με θάρρος μια κοπέλα που θα μου άρεσε. Παρότι είχα την εμφάνιση που είχα, με θεωρούσα πάντα χοντρό και άσχημο.

Στα 30 μου κοντά λοιπόν και μετά από μια μεγάλη περίοδο πολύ έντονης κλινικής κατάθλιψης, ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Μέσα σε λίγους μήνες άρχισε να αλλάζει το πράγμα. Στην εταιρεία που εργαζόμουν τότε, είχα μια συνάδελφο που την έλεγες τρελό μουνί. Μιλάμε για ομορφιά μοντέλου και βάλε. Πρόσωπο αγγελικό, σώμα λαμπάδα, στήθος γεια σου και κώλος στον ουρανό! Είχε σχέση, αλλά άρχισε τα πίτσι πίτσι μαζί μου. Μόλις κατάλαβα ότι γουστάρει, χώθηκα χωρίς 2η σκέψη. Κάναμε παράλληλη σχέση που κράτησε περίπου 3 μήνες, αυτή επέλεξε μετά να μας χωρίσει και τους 2, αλλά το ότι κατάφερα και πήδηξα αυτόν τον υπέρμουνο και χωρίς κανένα κόλλημα ήταν για μένα μια παντελώς πρωτόγνωρη εμπειρία. Στη συνέχεια ακολούθησαν άλλες 3 σχέσεις και πάντα με πολύ όμορφες κοπέλες (υποκειμενικό θα μου πεις), σίγουρα πολύ πάνω από τον μέσο όρο κι αυτές.

Και πρόσεξε, οι σχέσεις συνέχισαν και συνεχίζουν όσο εγώ πλέον είμαι πολύ κάτω του μέσου όρου. Έχω αποκτήσει μπιφτεκοκάραφλο στο κεφάλι, οι τρίχες σε μαλλιά και γένια έχουν κατασπρίσει (η ψωλή φαρμάκι όπως καταλαβαίνεις! ) και έχω παχύνει γάματα, φτάνοντας κάποια στιγμή τα 130 κιλά (ευτυχώς λόγω σωματοδομής δείχνω πάντα αρκετά πιο λίγα και πλέον κάνω συστηματική κι αποτελεσματική δίαιτα).

ΑΛΛΑ, όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησα ποτέ την ψυχοθεραπεία. Κάνω πλέον 10+ χρόνια και μου έχει αλλάξει όλη τη ζωή, όχι μόνο στις σχέσεις και στα γκομενικά, αλλά σε πολλαπλά επίπεδα. Αυτό που περιγράφεις και για τον εαυτό σου είναι σίγουρα θέμα αυτοπεποίθησης, αλλά το να σου πει κάποιος απλά είναι θέμα αυτοπεποίθησης δεν βοηθάει σε τίποτα. Πρέπει να φτάσεις στα βάθη του δικού σου εαυτού και των δικών σου βιωμάτων, ώστε να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε διαμόρφωσε έτσι, ώστε να μπορέσεις να το λύσεις. Και αυτό δεν θα σου το προσφέρει κανένας άλλος πέραν του ίδιου σου του εαυτού, με την καθοδήγηση ενός σωστού και αποτελεσματικού επαγγελματία του κλάδου της ψυχικής υγείας. Μην περιμένεις ούτε από φίλους, ούτε από συγγενείς, ούτε από εμάς εδώ. Είναι ένας προσωπικός αγώνας που οφείλεις να δώσεις, όχι με την έννοια του πρέπει, αλλά γιατί αν δεν χαρίσουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας τη ζωή που θέλουμε, ποιος θα το κάνει; Ούτε η ίδια σου η μάνα, trust me!

Αν θέλεις να μιλήσουμε και πιο ιδιωτικά και πάρεις κάποια απόφαση περί ψυχοθεραπείας και θέλεις καθοδήγηση και σε αυτό το κομμάτι για το πού μπορείς να απευθυνθείς, feel free να μου στείλεις μήνυμα.

Συγγνώμη για το σεντόνι, απλά ταυτίστηκα απόλυτα και θεώρησα χρέος μου να μοιραστώ μαζί σου την εμπειρία μου και την άποψή μου. Και να θυμάσαι ότι το θέμα δεν είναι η πανάκεια. Κι εγώ κάνω τόσα χρόνια Ψ, αλλά τις πουτάνες δεν τις έχω κόψει. Όχι ότι το θεωρώ αρρώστια, έχουμε και τις γαμημένες τις ορμές, αλλά καμιά φορά χάνω το μέτρο. Και it's ok. Γιατί το βασικό μέσα από την ψυχοθεραπεία είναι να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου για αυτό που είναι. Με τα καλά και τα στραβά του. Κι έτσι θα αγαπήσεις και θα αγαπηθείς περισσότερο και ευκολότερα!

Στη διάθεσή σου για ό,τι άλλο θες να πούμε.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Σ.
Είσαι φίλος μας ,ευ γέ!

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
μουσάτοι αρκουδιάρηδες κ χοντροί δεν έχουν πέραση στα καλά τα γκομενάκια , ψιλοαξυρισιά οκέι
Τα καλά γκόμενακια είναι κακόγουστα γι'αυτό θέλουν nu male τύπου αργύρου ή τρανου,τόσο ξενερωτες είναι,ο άντρας ο σωστός πρέπει να έχει τα κιλά του και να είναι κλασσικός όχι φλωρομοντερνος στο στιλ τέλος αυτή είναι η αλήθεια,οι Ελληνίδες και ειδικά οι νέες δε θέλουν τους άντρες οκ το ξέρουμε αλλά δε θα τις υποστηρίζεις κιόλας και θα λες ότι ο χοντρούλης που έστειλα δε είναι άντρας.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Πες τα ρε τύπε, μας έχουν πρήξει με κάτι μουσατους, φέτες κσι τατού...
Δώσε πόνο και προβατίνα :confused:
Φλωρουμπες είναι αυτοί ρε όλοι το ότι αρέσουν στις πιτσιρίκες δε σημαίνει κάτι φλωροι γεννήθηκαν φλωροι θα παραμείνουν.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.548
Πόντοι
4.546
Τα καλά γκόμενακια είναι κακόγουστα γι'αυτό θέλουν nu male τύπου αργύρου ή τρανου,τόσο ξενερωτες είναι,ο άντρας ο σωστός πρέπει να έχει τα κιλά του και να είναι κλασσικός όχι φλωρομοντερνος στο στιλ τέλος αυτή είναι η αλήθεια,οι Ελληνίδες και ειδικά οι νέες δε θέλουν τους άντρες οκ το ξέρουμε αλλά δε θα τις υποστηρίζεις κιόλας και θα λες ότι ο χοντρούλης που έστειλα δε είναι άντρας.
fat guy GIF

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
τυπε nu male ειναι αυτος

fisfis.jpg

Ο τραννος ειναι (ψευτο)badboy και ο αργυρος ειναι pretty boy

Τι κοινό έχουν αυτοί οι 3? Γαμάνε αβέρτα γιατί έχουν φήμη και φράγκα....Πάντως ο αργυρός είναι αντικειμενικά ωραίος, και θα γάμαγε και χωρίς να ήταν διάσημος (φυσικά όχι τόσο όσο τώρα)
Nu male είναι ο τρανος και ο Αργύρος όχι αυτός που έστειλες αυτός που έστειλες απλά ξενερωτος όχι Φλώρος έχει διαφορά,ο τρανος και ο Αργύρος είναι και ξενερωτοι και φλωροι μαζί δήθεν αντρες και είναι οι πιο μέγιστοι φλωροι και ξενερωτοι μαζί και ναι δε διαφωνώ δε ειναι άσχημος ο Αργύρος αλλά είναι φλωρουμπα τελειωμένη πιο πολύ από το τρανό,ο Χοντρουλης που έστειλα είναι αντρακλας τέλος πάρτε το χαμπάρι να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom