Νέα

Είμαι κότα ρε παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.157
Πόντοι
5.506
Υπάρχει και μια καλή μπίζνα με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εισαγώμενα από τη Βουλγαρία. Διαλέγει και παίρνει.
Εχεις δικιο καπου το εχω ξανακουσει κι αυτο με τα αυτοκινητα

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
δουλειες μπορουμε να βρουμε,γκομενα ομως,δεν μπορουμε,εχω θελω να βρω γκομενα,για δουλεια δε με νειαζει καθολου
Χεστες ρε συ αφού πάνε οι περισσότερες με φλωρουμπες δε αξίζουν,δε μπορώ να σκεφτώ να πάω με μια Ελληνίδα τέτοια έξω που πάει με αυτούς τους απαίσιους.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΜΛΚΕΣ;;
ΤΙ ΡΗΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;
ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΨΑΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΑΡΧΙΚΑ.
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.
ΤΕΛΟΣ:woldman::headbang2:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Χεστες ρε συ αφού πάνε οι περισσότερες με φλωρουμπες δε αξίζουν,δε μπορώ να σκεφτώ να πάω με μια Ελληνίδα τέτοια έξω που πάει με αυτούς τους απαίσιους.
Αυτό λέω,γιατί να πάω για δουλειά να κουράζουμε, αφού γκόμενά δεν θα βρω, άμα έβρισκα γκόμενά, η να έχω έστω κάποιες πιθανότητες να βρω, θα πήγαινα, τώρα γιατί να πάω, προτιμώ Κέα και να τα ξινω

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Αυτό λέω,γιατί να πάω για δουλειά να κουράζουμε, αφού γκόμενά δεν θα βρω, άμα έβρισκα γκόμενά, η να έχω έστω κάποιες πιθανότητες να βρω, θα πήγαινα, τώρα γιατί να πάω, προτιμώ Κέα και να τα ξινω
Δουλειά πας για να είσαι δραστήριος και να νιώθεις ότι κατι κανεις δε πας για τις Ελληνίδες,ούτε που με νοιάζει να βρω γκόμενα μια δουλειά να έχω για μένα.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΜΛΚΕΣ;;
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.
χαχαχαχα Ελα μπρο σοβαρα τωρα πιστευεις οτι οντως ψαρεψε μια αγνωστη στο δρομο και την γαμησε και δεν ειναι στημενο ολο αυτο???? χιλιαδες τετοια παρομοια βιντεο με "ψαρεματα" στους δρομους υπαρχουν στα πορνοσαιτ....

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Δουλειά πας για να είσαι δραστήριος και να νιώθεις ότι κατι κανεις δε πας για τις Ελληνίδες,ούτε που με νοιάζει να βρω γκόμενα μια δουλειά να έχω για μένα.
αμα θελω να ειμαι δραστηριος,παω για γυμναστικη η για μπαλα,σιγα μη παω για δουλεια να κονομαει ο σαπιοκοιλιας ο δεξιουκλας το αφεντικο,και να γαμαει γκομενακια ο γιος του με το δικο μου τον ιδρωτα,εγω θα πηγανινα για δουλει αμα ειχα πιθανοτηττες να βρω γκομενα,αγφου ξερω δεν εεχω,για αυτο δεν παω

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
αμα θελω να ειμαι δραστηριος,παω για γυμναστικη η για μπαλα,σιγα μη παω για δουλεια να κονομαει ο σαπιοκοιλιας ο δεξιουκλας το αφεντικο,και να γαμαει γκομενακια ο γιος του με το δικο μου τον ιδρωτα,εγω θα πηγανινα για δουλει αμα ειχα πιθανοτηττες να βρω γκομενα,αγφου ξερω δεν εεχω,για αυτο δεν παω
Αυτες τις θεωρίες τις λένε οι τεμπέληδες

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΜΛΚΕΣ;;
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.
Ρε φίλε τσόντες είναι όλα είναι στημένα για τα λεφτά,στις τσόντες έτσι κάνουν λένε θα πας με αυτόν και θα σας πληρώσω και μετά φτιάχνουν ένα δήθεν σκηνικο μαρεσει που πίστεψες το σκηνικό ότι είναι αληθινό.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ρε φίλε τσόντες είναι όλα είναι στημένα για τα λεφτά,στις τσόντες έτσι κάνουν λένε θα πας με αυτόν και θα σας πληρώσω και μετά φτιάχνουν ένα δήθεν σκηνικο μαρεσει που πίστεψες το σκηνικό ότι είναι αληθινό.
καλα αυτο ειναι στημενο,και της δινει και 700ευρω για ενα γαμησι,εδω ελλαδα θα γαμουσε ελλεινιδα αγνωστη στο δρομο με κανα 150αρι,αλλα να της τα δωσει απο πριν τα λεφτα για το πιστεψει η ελλεινιδα

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Like
203
Πόντοι
1
Άσε εσύ μωρε φλωρουμπα κάτσε να θαυμάζεις το φλωρογκεουλα τον Αργυρό και μετά τα λέμε.Οταν θα θαυμάζεις πραγματικά αρσενικά και όχι φλώρους τα ξαναλέμε,τώρα είσαι τραγικός και δε έχεις και θέση στο μπου εδώ όλα τα μέλη είναι άντρες που πάνε στα μπουρδέλα οχι φλωροι μουσατοι με κοιλιακους σα τον Αργυρό.
Τελείως τυχαίκα για άλλο λόγο μπήκα εδώ και έτυχε να διαβάσω για τον έρωτα σου. Δεν μπορώ από μικρός να καταλάβω την ζήλεια. Τα ειχα με μια 2.5 χρόνια που δουλευει σε κωλόμπαρο και έχει και κάποιους που βλέπει εκτός. Δεν θα διανοούμουν εγω να είμαι με αυτήν την γυναίκα, παρόλο που περναγαμε τέλεια και χωρις πολλα πολλα από $$$ εννοώ. Στο τεττράμηνο μου το είπε στην ψύχρα , εγω δεν το περίμενα, αλλα πηγα και σπίτι της και γνώρισα και τους δικους της ανθρώπους. Η γυναικα παιρνει 4 ενοικια , εχει δικο της σπιτι και λεει οτι είναι 15 χρονια πιο κάτω απο την ηλικια της και την πιστευουν. Να προσθεσω δεν ε΄ιναι Ελληνιδα , παντρευτηκε Ελληνα , αλλα αυτος εμπλεξε με τζόγο και άρχισε να φαινεται πολυ τα οικονομικα χαλια και αυτος πεθανε 58 απο καρδια του το 2016. Την δουλεια αυτην τα 15 χρονια από τα 24 που είναι Ελλαδα. Φίλε η γυναικα ειναι μουναρα ακομα καλα παιρναμε , δεν μουη ζήτησε εννοειται [οτε χρήματα , εχει κανει δωρα απο αδερφο μου , γυναικα του μεχρι και ανηψια μου. Σε εμενα δεν το σηζητω ντρεπομαι που της ειπα δεν θελω αλλα.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. Τι να ζηλέψεις , εαν εσυ είσαι αυτος που δωρεαν θα κοιμηθεις μαζι της και οι αλλοι την πληρωνουν , εδω υπαρχει ατομο που τις ψωνιζει9 καθε εβδομαδα τα ψωνια σουπερ μαρκετ, της δινει λεφταα, κανουν καθε Κυριακη 6-8 λεπτα σεξ στο σπιτι του για να φυγει οποτε θελει και αυτος νομιζει τα έχουνε. Η γυναικα γουσταρει την δουλεια της και στα κολωμπαρα γραφουν πολλα για αυτην και για αυτρο δεν μπορω να πω ονομα.
Φιλε μου 1 κανονας μονο. ΕΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΔΕΝ θα με ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ. Αυτό μονο και αυτη εαν παω με καποια να μην τυης το πω δεν θέλει να το μαθει. Σκεψου αντι να μην ημασστε μαζι απο ζήλεα χωρισαμε για μαλακιες παιδικες και χαζομαρες. Εαν πουμε χωρισαμε διοτι παλι τελεια περναμε, αλλα θέλω μονο μαγαζι να πηγαινω και αντε 1 φορα τον μηνα να μεινουμε 2 μερες μαζι.
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ , απλα εγω είμαι πολυ καλος στην ομιλια, χιουμορ διοτι στην πρωτη εντυπωση το χανω, . Ειμαι αδσύνατος και εχω ταλαιπωρησει τον εαυτο μου αρκετα, οχι απο δουλεια αλλλα απο "καλοπεραση" και το ξέρει και φαινεται ακομα επανω μου. Αυτη ουτες κανονικο τσιγαρο δεν καπνίζει. Ξερει τα παντα για εμενα και το 75% του παρελθόντος μου. Καποια δεν λέγονται. Τι να ζηλεψεις φιλε, οι αλλοι θα σε ζηλευουν..Και κατι αρνητικο τελευταιο.... Κάποιες φορες θα αισθανεσαι , χειροτερα και θα ευχοσουνα ας πληρωνες και ας ησουνα πελατης, διοτι θα την δεις στις 6 στο σχολασμα , μετα απο 3 ή 4 σεξουαλικές επαφες εαν είναι και Σαββατο. Δεν με νοιαζει το σεξ ειναι πολυ καθαρη, απλα θα νοιωθεις οτι ολα εξαρτωνται απο το δικο της προγραμμα και θα εχεις και δικιο , αλλα θυσια αξιζει...
Υ.Γ Ηρθε και δουλευει σςε μ,παρ που ειναι δίπλα στο σπιτι μου εδω και ενα χρονο σου λεει τιποτα αυτο?? Θα σου στειλω σε π.μ φωτο να δεις μπροστατης ειμαι γαμα τα σου λεω.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Like
203
Πόντοι
1
Όχι απλά το έρωτα μου μπρο αλλά λιώνω έχω δακρύσει για εκείνη,τη αγαπώ πολύ πείτε με βλάκα που ερωτεύτηκα ιεροδουλη πείτε με ότι θέλετε,δε μου έχει ξανασυμβεί έτσι και αλλιώς να ερωτευτω τόσο,να νοιωθω ότι με γεμίζουν τα πάντα στο πρόσωπο της στο σώμα της στη αύρα της,είναι και καλός άνθρωπος,δε θα πάψω νά την αγαπώ ποτέ.Κανεις δε μπορεί να με καταλάβει γιατί κανείς δε ερωτεύτηκε ιερόδουλη όμως σκέψου έχω πάει τόσες φορές στο αγοραιο και μόνο τις φορές με εκείνη θυμάμαι με μεγάλη αγάπη και γλυκά συναισθήματα με τις άλλες απλά πέρασα καλά μέχρι εκεί.
όπως βλεπεις και ερωτευτηκε και ερωτευτηκασμε και τελεια περασαμε και ακομα περναμε απλα εκανε τον κυκλο του. Οταν δειχνεις ζήλεια τελειωσε .Μετα το τριμηνο οι πιο πολλοι που τα φτιαχνουν με τετοιες γκομενες εχουνε απαιτήσεις και εκει χανουνε το παιχνιδι, εχω ακουσει και απο ιδιους και λογω ζηλεια τους λενε και ψεμματα. Ταχαα "Ναι αγαπη μου, ενταξει δεν θα ξαναπαω πριβε στο μπαρ, μονο ποτα θα κανω"... Και ο αλλος το πιστευει ωσπου οι ρουφιανοι θα την καρφωσουνε απο ζηλεια τους.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
όπως βλεπεις και ερωτευτηκε και ερωτευτηκασμε και τελεια περασαμε και ακομα περναμε απλα εκανε τον κυκλο του. Οταν δειχνεις ζήλεια τελειωσε .Μετα το τριμηνο οι πιο πολλοι που τα φτιαχνουν με τετοιες γκομενες εχουνε απαιτήσεις και εκει χανουνε το παιχνιδι, εχω ακουσει και απο ιδιους και λογω ζηλεια τους λενε και ψεμματα. Ταχαα "Ναι αγαπη μου, ενταξει δεν θα ξαναπαω πριβε στο μπαρ, μονο ποτα θα κανω"... Και ο αλλος το πιστευει ωσπου οι ρουφιανοι θα την καρφωσουνε απο ζηλεια τους.
Ειπες κάτι που δνε κατάλαβες Όμως Δεν ήταν ελλεινιδα, αυτό εξηγεί πολλα

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Όπως λέει και μια θεϊκή ατάκα απτις φυλακές ανηλίκων «είμαι κότα ρε παιδιά, και τι έγινε;»…στην δίκη μου περίπτωση όμως έγινε…έγινε το ότι ένα μεγάλο ποσοστό της αγαμιας μου προέρχεται στο ότι είμαι κότα και άτολμος

Δεν ντρέπομαι να το παραδεχθώ εδώ, στην έμπειρη επιστημονική-ψυχολογική ομάδα του μπου. Είμαι κότα με τις κοπέλες, δεν ξέρω πως να φλερτάρω σωστά, και πως να τους μιλήσω όπως πρέπει. Είμαι αρκετά εμφανισιμος, πιο πάνω απτό μέσο όρο, όπου πηγαίνω έχω γκόμενες να με καρφώνουν και να περιμένουν να κάνω την πρώτη κίνηση, αλλά εγώ όντως κότα και ανίδεος, δεν το προχωράω. Χθες στο γυμναστήριο ήμουν μόνος με 3 κοπέλες, οι οποίες με κοίταγαν φουλ, και εγώ δεν έκανα τίποτα. ΟΧΙ δεν είμαι φαντασιόπληκτος. Επίσης έχω παρά πολλούς γκει που μου την πέφτουν γιατί αυτοί κάνουν την πρώτη κίνηση, και παρόλο που είμαι κότα, πηδάω 2-3 γυναίκες το χρόνο, και ας μην έχω κύκλο, γιατί αυτές είτε κάνουν την πρώτη κίνηση, είτε σχεδόν μου το δίνουν στο πιάτο, και σχεδόν καμία δεν έχω γνωρίσει μέσω κύκλου (γτ δεν έχω), ήταν όλες άγνωστες. Αλλά ξέρω ότι σπαταλάω στο επαρκο τις δυνατότητες μου λόγο του φόβου.

Το μπου είναι γεμάτο με άτομα που έχουν φαει την ζωή με το κουτάλι, και εδώ μπορείς να βρεις συμβουλές που δεν θα σου δώσουν οι καλύτεροι ψυχολόγοι του κόσμου. Σας ζητάω λοιπόν να μου δώσετε συμβουλές, πως θα σταματήσω να είμαι κότα με τις κοπέλες;

EDIT : ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ : μπορώ να ξεκινήσω που και που small talk περί ανέμων και υδάτων με κοπέλες, αλλά πραγματικά ούτε ξέρω αλλά χεζομαι κιόλας να το πάω στο σεξουαλικο κομμάτι…καμία φορά νιώθω λες κ είμαι παρθένος, ειδικά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός χωρίς να έχω κάνει κάτι με κοπέλα…καμία φορά φοβάμαι να πάω και με εκδιδόμενη

EDIT 2 : Να σημειωθεί επίσης πως οταν γαμησω μια γκομενα μια φορά, από κότα γίνομαι Κόναν ο βάρβαρος σε μίξη με γκουσγουνη (αλλά μόνο μαζί της, με τις άλλες είμαι κότα ακόμα)

Δεν είσαι τύπε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΜΛΚΕΣ;;
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.
Μάλλον έβαλε τα μεγάλα μέσα δηλαδή κάνα μπουκέτο με κατοσταευρα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
πάντως ο νηματοθέτης έχει ξεψαρώσει εδώ μέσα και την πέφτει ανοιχτά σε όποια μπορεί. Ελπίζω μύστη να έχεις πάρει θάρρος και στην κανονική ζωή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom