givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
τουλαχιστον ο στουνιακιας κατι γαμαει,εστω σε ντελα
Να σαι καλά γουστάρωναχυνω για το Σαπόρτ.ποιος καλε?? Ο studiakias? μην λες τετοια ρε για το παιδι, μια χαρα αρχιδατος ειναι, αφου γαμαει φουλ μουνακια στα μπουρδελα
Να σαι καλά μαν και για το δικό σου Σαπόρτ.τουλαχιστον ο στουνιακιας κατι γαμαει,εστω σε ντελα
Καλά κάτσε εσύ να μιμηθείς την αργυρουλα και τη τρανουλα μπας και γαμησεις καμία ντίβα και άσε τι λένε σε μενα οι τανες.Εγω τουλάχιστον δε μιμουμαι φλωρακια για να γαμησω ανοργασμικες ντίβες Ελλεηνίδες.Εχασες το καλυτερο.
Αν μια πουτανα σου πει τι ωραιος εισαι, σημαινει οτι εισαι αντρακλας και σε γουσταρουν, γιατι φυσικα ολες οι πουτανες ειναι πολυ αντικειμενικες και λενε παντα την αληθεια αφου δεν εχουν τιποτα να κερδισουν.
Τι γαμας μύστη μου εσύ??Καλά κάτσε εσύ να μιμηθείς την αργυρουλα και τη τρανουλα μπας και γαμησεις καμία ντίβα και άσε τι λένε σε μενα οι τανες.Εγω τουλάχιστον δε μιμουμαι φλωρακια για να γαμησω ανοργασμικες ντίβες Ελλεηνίδες.
Ωραίες ιερόδουλες ψηλές κοντές λεπτές καμπυλατες Μικρες 20-25 μιλφακια 35-40 ότι θες.Τι γαμας μύστη μου εσύ??
Αλλά πάντα ιερόδουλες? Αυτό είναι το κοινό σημείοΩραίες ιερόδουλες ψηλές κοντές λεπτές καμπυλατες Μικρες μιλφακια ότι θες.
Ακριβώς χεχεΑλλά πάντα ιερόδουλες? Αυτό είναι το κοινό σημείο
Χρειάζεσαι επειγόντως μπουρδέλο-passΑκριβώς χεχε
Δλδ?Χρειάζεσαι επειγόντως μπουρδέλο-pass
εσυ τι γαμας?για κανα γκρανυ σε κοβω,το πολυ πολυΧρειάζεσαι επειγόντως μπουρδέλο-pass
Όπως λέει και μια θεϊκή ατάκα απτις φυλακές ανηλίκων «είμαι κότα ρε παιδιά, και τι έγινε;»…στην δίκη μου περίπτωση όμως έγινε…έγινε το ότι ένα μεγάλο ποσοστό της αγαμιας μου προέρχεται στο ότι είμαι κότα και άτολμος
Δεν ντρέπομαι να το παραδεχθώ εδώ, στην έμπειρη επιστημονική-ψυχολογική ομάδα του μπου. Είμαι κότα με τις κοπέλες, δεν ξέρω πως να φλερτάρω σωστά, και πως να τους μιλήσω όπως πρέπει. Είμαι αρκετά εμφανισιμος, πιο πάνω απτό μέσο όρο, όπου πηγαίνω έχω γκόμενες να με καρφώνουν και να περιμένουν να κάνω την πρώτη κίνηση, αλλά εγώ όντως κότα και ανίδεος, δεν το προχωράω. Χθες στο γυμναστήριο ήμουν μόνος με 3 κοπέλες, οι οποίες με κοίταγαν φουλ, και εγώ δεν έκανα τίποτα. ΟΧΙ δεν είμαι φαντασιόπληκτος. Επίσης έχω παρά πολλούς γκει που μου την πέφτουν γιατί αυτοί κάνουν την πρώτη κίνηση, και παρόλο που είμαι κότα, πηδάω 2-3 γυναίκες το χρόνο, και ας μην έχω κύκλο, γιατί αυτές είτε κάνουν την πρώτη κίνηση, είτε σχεδόν μου το δίνουν στο πιάτο, και σχεδόν καμία δεν έχω γνωρίσει μέσω κύκλου (γτ δεν έχω), ήταν όλες άγνωστες. Αλλά ξέρω ότι σπαταλάω στο επαρκο τις δυνατότητες μου λόγο του φόβου.
Το μπου είναι γεμάτο με άτομα που έχουν φαει την ζωή με το κουτάλι, και εδώ μπορείς να βρεις συμβουλές που δεν θα σου δώσουν οι καλύτεροι ψυχολόγοι του κόσμου. Σας ζητάω λοιπόν να μου δώσετε συμβουλές, πως θα σταματήσω να είμαι κότα με τις κοπέλες;
EDIT : ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ : μπορώ να ξεκινήσω που και που small talk περί ανέμων και υδάτων με κοπέλες, αλλά πραγματικά ούτε ξέρω αλλά χεζομαι κιόλας να το πάω στο σεξουαλικο κομμάτι…καμία φορά νιώθω λες κ είμαι παρθένος, ειδικά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός χωρίς να έχω κάνει κάτι με κοπέλα…καμία φορά φοβάμαι να πάω και με εκδιδόμενη
EDIT 2 : Να σημειωθεί επίσης πως οταν γαμησω μια γκομενα μια φορά, από κότα γίνομαι Κόναν ο βάρβαρος σε μίξη με γκουσγουνη (αλλά μόνο μαζί της, με τις άλλες είμαι κότα ακόμα)
Oυτε εσυ γαμας εε??? Υπομονή, θα περάσει. Να κάθεσαι πάνω στο χέρι σου να μουδιάζει να νομίζεις ότι σ τραβάει μαλακια αλλοςεσυ τι γαμας?για κανα γκρανυ σε κοβω,το πολυ πολυ
Όπως την βενζίνη κτλ που δίναν λεφτά, να δώσουν κάνα φράγκο κ για μπουρδέλα
εγω γριες δε γαμαω,απο 32 και κατω θελωOυτε εσυ γαμας εε??? Υπομονή, θα περάσει. Να κάθεσαι πάνω στο χέρι σου να μουδιάζει να νομίζεις ότι σ τραβάει μαλακια αλλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όπως την βενζίνη κτλ που δίναν λεφτά, να δώσουν κάνα φράγκο κ για μπουρδέλα
Αυτές τις ρώτησες?εγω γριες δε γαμαω,απο 32 και κατω θελω
Σωστός αυτοι που δε βρίσκουν έξω γκομενες πρέπει το κράτος να τους ενισχύει να τους δίνει επίδομα να γαμανε κάθε μέρα στα μπουρδέλα αλλά στο βρωμοκρατος που ζούμε με τον σάπιο το Κούλη για κυβέρνηση αυτό που λες αποκλείεται να γίνει.Όπως την βενζίνη κτλ που δίναν λεφτά, να δώσουν κάνα φράγκο κ για μπουρδέλα
αυτος γαμαει ομως,εστω πουτανες,αλλοι δε γμαανε τιποτα,χουφτα καθε μεραΒεβαια εσυ γαμας με την αξια σου
Επειδη εισαι ωραιος αντρας
Πουτανες...
Και νομιζεις οτι εισαι και ανωτερος επειδη γαμας μονο πουτανες
Ενω πληρωνεις...
Κι εχεις τρελλαθει οτι σε γουσταρουν κιολας επειδη εισαι ωραιος
Κατσε γαμα καποτες μια ζωη φιλε
Γαμησι με καποτα δεν ειναι γαμησι
Μονο ξεχαρμανιασμα ειναι
Το γαμησι με πουτανες δε μετραει καν για πολλους
Δηλαδη οταν σε ρωταει καποιος ποσες εχεις γαμησει, τις πουτανες δεν τις μετρας
Στους incels αν ξερεις τι σημαινει αυτο, μπαινουν και αυτοι που γαμανε μονο πουτανες και δεν εχουν γαμησει ποτε γκομενα
Αλλα με τετοια μυαλα μονο καποτες θα γαμας μια ζωη και τη χουφτα σου
Αλλα εισαι ωραιος αντρας τουλαχιστον
Στοπε η μαμα σου και οι πουτανες
οχι θα καθομε να γμααω γριες,μπλιαχ,μπανιο διπλο με μπεντνατιν και ζεστο νερο μεταΑυτές τις ρώτησες?
Πάντως από το τρανό ή τον Αργυρό που θέλουν οι άχρηστες οι έξω είμαι κλάσης ανώτερος και πάρα πολύ πιο άντρας από αυτούς και πιο ωραίος ξεκάθαρα,άμα δεις τη φάτσα μου θα δεις ότι όντως είμαι ωραίος απλά δε ασχολούμαι με τις έξω και γι'αυτό και δε βρίσκω προτιμώ τη εύκολη λύση δε θέλω να τρώω Χ και μαλακιες οπότε επειδή αυτοί γαμανε γιατί είναι φραγκατοι δε σημαίνει πως είναι και ωραίοι βρε στοκε.Εγω ξέρω τη αξία μου δε θα μου την πεις εσύ.Εισαι και καθυστερημένος,είναι δυνατόν να βάζεις στους παρθένους αυτόν που έχει γαμησει πουτανες?παρθένος ίσον αυτός που δε έχει κάνει σεξ ποτέ αυτός που έχει γαμησει πουτανες μόνο παρθένος δε λέγεται,γιατί να μη μετράνε οι πουτανες δε κατάλαβα,άνθρωποι δε είναι?σα να λες ότι οι πουτανες δε είναι άνθρωποι ουστ παλιορατσιστη μισογύνη.Βεβαια εσυ γαμας με την αξια σου
Επειδη εισαι ωραιος αντρας
Πουτανες...
Και νομιζεις οτι εισαι και ανωτερος επειδη γαμας μονο πουτανες
Ενω πληρωνεις...
Κι εχεις τρελλαθει οτι σε γουσταρουν κιολας επειδη εισαι ωραιος
Κατσε γαμα καποτες μια ζωη φιλε
Γαμησι με καποτα δεν ειναι γαμησι
Μονο ξεχαρμανιασμα ειναι
Το γαμησι με πουτανες δε μετραει καν για πολλους
Δηλαδη οταν σε ρωταει καποιος ποσες εχεις γαμησει, τις πουτανες δεν τις μετρας
Στους incels αν ξερεις τι σημαινει αυτο, μπαινουν και αυτοι που γαμανε μονο πουτανες και δεν εχουν γαμησει ποτε γκομενα
Αλλα με τετοια μυαλα μονο καποτες θα γαμας μια ζωη και τη χουφτα σου
Αλλα εισαι ωραιος αντρας τουλαχιστον
Στοπε η μαμα σου και οι πουτανες
Επειδή ξέρω πως είναι να το παίζεις και πως είναι να γαμας έστω πουτανες να σε πληροφορήσω ότι δε έχει καμία σχέση φαντάσου πόσο άσχετος είσαι,μάλλον είσαι 100 τα 100 παρθένος για να μη καταλαβαίνεις τη διαφορά.Το γαμησι με πουτανα ειναι υποβοηθουμενη μαλακια
Αν δεν γαμας και γκομενες δεν εχεις διαφορα απο τον μαλακα