Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
για βάλε ρε τύπε μια ολόσωμη με το ανάλογο αουτφιτ να δούμε πώς είναι οι άντρες, γιατί μπερδεύτηκα και δεν θέλω να βγαίνω έξω και να δίνω λάθος εντυπώσεις στους νεολέρουςNu male είναι οι φλωροι με μη αντρικά χαρακτηριστικά σα σύνολο,τέτοιοι είναι αυτοί που κάνουν τατουάζ σκουλαρίκια και ντύνονται υπερμοντερνα και όχι απλά όπως ένα τζιν και μια μπλούζα αλλά ντύνονται καγκουρικα πχ επίσης δε έχουν αντρικα σώματα είναι λεπτοί ένας άντρας που είναι άντρας έχει έστω κάποια κιλά πάνω 10-15 τουλ και όχι να είναι σα ρέγγα.Εγω ας πούμε που έχω κιλά όχι και πάρα πολλά άλλα λεπτός δε είμαι,ντυνομαι απλά μια μπλούζα και ένα τζιν και δε έχω ούτε τατουάζ ούτε σκουλαρίκια είμαι αντρας σωστός και προφανώς όσοι είναι σαν εμένα.Επισης ένας κλασικός άντρας είναι σοβαρός και χωρίς υφακι είτε ψωνισμενο είτε μαλακισμενο όπως τα nu male.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μην αποπαίρνεις το παιδί, άστο να μας κατευθύνειΤο να μην προσεχεις την εμφανιση σου και το να σαι χοντρος δε σε κανει αντρα.
Αλλου φαινεται ο αντρας.
Στο χαρακτηρα.
Υπαρχουν και αντρες με τατουαζ και αντρες με χωρις.
Κατι μου λεει οτι εισαι πολυ επιφανειακος τυπος γιαυτο δε σε γουσταρουν οι γκομενες.
Επικεντρωνεσαι στην εικονα και οχι την ουσια.
Ο αντρας φαινεται απο την ουσια.