Νέα

Είμαι κότα ρε παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Που ζεις ρε παίχτη, στο 1950?.......δεν ξέρεις τι παιχνίδι γίνετε στα κλαμπ που πάνε φοιτητές?

Έχεις πάει ποτε σε πάρτι που κάνουν στα πανεπιστήμια ?

Εδω κοριτσάκια 18 χρονών παρτουζονονται με άτομα που γνωρίζουν στο ινσταγκραμ..... και εσυ κολλας στην τύπισσα που φόρτωσα εγω?
Ρε φίλε παρτο χαμπαρι λίγο όλοι όσοι έχουν κάνει είτε σχέση είτε ξεπετα μέσω δουλειάς ή χομπυ ή κοινών γνωστών τις γνώρισαν και σε κλαμπ όσοι καμακωσαν ήταν με παρέα μόνος του κάνεις,από τα σοσιαλ σπάνια πηδιουνται είναι πολύ σπάνιες περιπτώσεις μάθε πρώτα,βγες από τη γυαλα σου και τα λέμε,και όσο για τα πάρτυ που λες πας με παρέα και καμακωνεις μόνος σου δε θα γίνει κάτι άρα και πάλι είναι απαραίτητος ο κύκλος.Εγω με τη μια που έκανα κάτι πάντως από κύκλο έγινε στο άγνωστο σε κατάφερα τίποτα ποτέ.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
A καλα τωρα σε θυμηθηκα.
Εισαι αυτος που μας ελεγες οτι εχεις ερωτευτει πουτανα.
Τσαμπα σαλιο χαλαω σε αγαπουλη, τον αποπατο της κοινωνιας, κι εχει και το θρασος να κρινει αλλους
:2funny::2funny::2funny:
Με μια το έπαθα μόνο που και πάλι σε θα έκανα ποτέ σχέση μαζί της γιατί δε μπορώ να κάνω σχέση με μια που έχει πάει με 1.000.000 άντρες και που θα τη μοιράζομαι με άλλους,το ότι την ερωτεύτηκα δε σημαίνει πως θα το προχωραγα σε σχέση κιόλας. Είσαι ένα μπαζο για να κανεις και τον Αργυρό μια χαρά δείχνει πόσο στόκος είσαι,φύγε από το μπου που είναι σάιτ για αντρες άμα υποστηρίζεις τσουρέκια σα τον Αργυρό και το τρανό ειλικρινά κοπάνα την από εδώ τραβά στα κλαμπακια να καυλαντηζεις με τις ανοργασμικες Ελληνίδες και τους φλώρους τους δε έχεις δουλειά εδώ.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
fat guy GIF
Δε είπαμε αυτό το πραγμα αλλά αυτός εδώ που στέλνω ειναι ο κατάλληλος αντρακλας όλοι έτσι έπρεπε να ήταν οι άντρες και σε στιλ και σε σώμα.

Συνημμένα

• Screenshot_2023-05-31-18-40-56-669.jpg
    Screenshot_2023-05-31-18-40-56-669.jpg
    388,3 KB · Εμφανίσεις: 43

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Τι πανεπιστημιο και πάρτι να πάει,αυτος κανα ΕΠΑΛ να πήγε και ζήτημα να το τελειωσε κι αυτό
Γενικό έχω τελειώσει και σπουδάζω και δούλευα πιο παλιά και ξαναψαχνω τώρα,μη βγάζεις συμπεράσματα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
Τα καλά γκόμενακια είναι κακόγουστα γι'αυτό θέλουν nu male τύπου αργύρου ή τρανου,τόσο ξενερωτες είναι,ο άντρας ο σωστός πρέπει να έχει τα κιλά του και να είναι κλασσικός όχι φλωρομοντερνος στο στιλ τέλος αυτή είναι η αλήθεια,οι Ελληνίδες και ειδικά οι νέες δε θέλουν τους άντρες οκ το ξέρουμε αλλά δε θα τις υποστηρίζεις κιόλας και θα λες ότι ο χοντρούλης που έστειλα δε είναι άντρας.
μόλις είδα τη φωτό ..
ξέρεις μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράματα
Μιλάω για πιπινομοντέλες και μιλάς για θείτσες σαν κι αυτή που συνοδεύει το μπούλη

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
μόλις είδα τη φωτό ..
ξέρεις μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράματα
Μιλάω για πιπινομοντέλες και μιλάς για θείτσες σαν κι αυτή που συνοδεύει το μπούλη
Δε έχει σημασία πιπινομοντελες ή μη οποία γυναίκα σέβεται τον εαυτό της θα πάει με έναν τέτοιο και όχι με έναν σα τον Αργυρό και το τρανό που είναι φλωροι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
Δε έχει σημασία πιπινομοντελες ή μη οποία γυναίκα σέβεται τον εαυτό της θα πάει με έναν τέτοιο και όχι με έναν σα τον Αργυρό και το τρανό που είναι φλωροι.
δεν τους ξέρω τους τύπους που λες
Αυτό που πολύ καλά ξέρω είναι αυτό που μου λένε τα μοντελοπιπίνια στα μπουρδελάκια,
ότι δηλαδή τους φτιάχνει το κέφι να έχουν πελάτες ωραίους συνομιλήκους τους με προσεγμένο σώμα και να είναι μαγκάκια
Πάνω κάτω τα ίδια θέλουν όλες οι πιτσιρίκες ωραίες γκόμενες και εκτός δουλειάς...

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
δεν τους ξέρω τους τύπους που λες
Αυτό που πολύ καλά ξέρω είναι αυτό που μου λένε τα μοντελοπιπίνια στα μπουρδελάκια,
ότι δηλαδή τους φτιάχνει το κέφι να έχουν πελάτες ωραίους συνομιλήκους τους με προσεγμένο σώμα και να είναι μαγκάκια
Πάνω κάτω τα ίδια θέλουν όλες οι πιτσιρίκες ωραίες γκόμενες και εκτός δουλειάς...
Τώρα αν βάζεις τις ιερόδουλες με τις έξω στη ίδια κλίμακα δείχνεις λίγο χαμηλού δείκτη νοημοσύνης,οι ιερόδουλες πάνε με γέρους κακασχημους,εγώ που δε έχω το τέλειο σώμα έχω σα αυτού στη φωτό του ευσωμου που έστειλα που λέω είναι αντρακλας επίσης δε είμαι αλήτης δείχνω καλο παιδί οι ιερόδουλες λοιπόν λεπτές γυμνασμενες και κανονικές μου λένε καλά λόγια για τη εμφάνιση μου μάλλον γιατί έχω ωραία φάτσα είμαι 23-24 και παραμερίζουν το σώμα και το ότι είμαι καλό παιδί και όχι αλήτης όπως λες πως θέλουν αλλά όπως και να έχει δε είμαι λεπτός και μια χαρά δείχνει ότι τους αρέσω από διάφορα δείγματα.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
τυπε nu male ειναι αυτος

fisfis.jpg

Ο τραννος ειναι (ψευτο)badboy και ο αργυρος ειναι pretty boy

Τι κοινό έχουν αυτοί οι 3? Γαμάνε αβέρτα γιατί έχουν φήμη και φράγκα....Πάντως ο αργυρός είναι αντικειμενικά ωραίος, και θα γάμαγε και χωρίς να ήταν διάσημος (φυσικά όχι τόσο όσο τώρα)
αυτός που λες είναι nu male κατά 50 τοις εκατό ο τρανος και ο Αργύρος είναι κατά 100 τοις εκατό nu male ΞΕΚΑΘΑΡΑ αυτό που λέω ισχύει άντε Τσάο τώρα ψεύτακο δήθεν γαμιά,εσύ ντρέπεσαι να μιλήσεις,δε δουλεύεις με γκόμενες αλλά τηλεργασια και δε έχεις κύκλο και κατά τα άλλα έχεις γαμησει 8 και 300 φορές σύνολο που τα πουλάς αυτα ρε?ούτε ο Μαρτάκης να ήσουν που και μόνο που υπάρχεις τις τραβάς όλες,άσε τα σάπια βρε κουφαλιτσα μου.

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.962
Πόντοι
5.506
Δε είπαμε αυτό το πραγμα αλλά αυτός εδώ που στέλνω ειναι ο κατάλληλος αντρακλας όλοι έτσι έπρεπε να ήταν οι άντρες και σε στιλ και σε σώμα.
Ρε πανιβλακα Ζανουλη, καθεσαι εδω και δυο σελιδες να γραφεις για εναν χοντρουλη που «ειναι αντρακλας» και κατηγορεις αλλα νικ ως ομοφυλοφιλους;;

Πισσα και πουπουλα μωρη κραγμενη.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Ρε πανιβλακα Ζανουλη, καθεσαι εδω και δυο σελιδες να γραφεις για εναν χοντρουλη που «ειναι αντρακλας» και κατηγορεις αλλα νικ ως ομοφυλοφιλους;;

Πισσα και πουπουλα μωρη κραγμενη.
Σε συμφέρει να είμαι αλλά δε είμαι μόνο γυναίκες θέλω εγώ μαν μπέσα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
Τώρα αν βάζεις τις ιερόδουλες με τις έξω στη ίδια κλίμακα δείχνεις λίγο χαμηλού δείκτη νοημοσύνης,οι ιερόδουλες πάνε με γέρους κακασχημους,εγώ που δε έχω το τέλειο σώμα έχω σα αυτού στη φωτό του ευσωμου που έστειλα που λέω είναι αντρακλας επίσης δε είμαι αλήτης δείχνω καλο παιδί οι ιερόδουλες λοιπόν λεπτές γυμνασμενες και κανονικές μου λένε καλά λόγια για τη εμφάνιση μου μάλλον γιατί έχω ωραία φάτσα είμαι 23-24 και παραμερίζουν το σώμα και το ότι είμαι καλό παιδί και όχι αλήτης όπως λες πως θέλουν αλλά όπως και να έχει δε είμαι λεπτός και μια χαρά δείχνει ότι τους αρέσω από διάφορα δείγματα.
η γυναικεία φύση καθοδηγητή απο τα λιντλ παραμένει ίδια ασχέτως εργασίας

Το πως είσαι το λένε οι κατακτήσεις σου

επίσης .. η γυναίκα που σε θέλει θα κάνει αυτή την πρώτη κίνηση όσο και παράξενο αν σου φαίνεται επειδή δεν σου έτυχε :rockon:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
καλα ο τρανος ειναι γτπ
αλλα ο αλλος μια χαρα ειναι
νομιζω απλα ζηλευεις τους ωραιους γιατι δεν εισαι
Να σου πω και το άλλο ένας άντρας δε πρέπει να έχει και πολύ ωραίο πρόσωπο γιατί παύει να είναι άντρας τότε,ο άντρας πρέπει να έχει κάποιες ατέλειες είτε στη φάτσα είτε στο σώμα άμα εχει καλό σώμα και καλή φάτσα δε είναι άντρας,εγώ ας πούμε έχω ωραίο πρόσωπο αλλά σώμα μετριοτατο γι'αυτό και είμαι άντρας γιατί είμαι κατά 70 τοις έκατο ωραίος ο Αργύρος είναι κατά 100 τοις εκατό ωραίος γιατί έχει καλή φάτσα και καλό σώμα άρα είναι μέγας Φλώρος.Δε είναι βέβαια μόνο η φάτσα και το σώμα είναι και το Στιλ ένα αρσενικό σωστό δε πρεπει να έχει φλωρομοντερνα εμφάνηση αλλά κλασσική εμφάνηση τζινακι μπλουζιτσα και τέλος ούτε τατουάζ ούτε σκουλαρίκια ούτε τραποντυσιμο και φλωριες τέτοιες.

Τελευταία τροποποίηση:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
η γυναικεία φύση καθοδηγητή απο τα λιντλ παραμένει ίδια ασχέτως εργασίας

Το πως είσαι το λένε οι κατακτήσεις σου

επίσης .. η γυναίκα που σε θέλει θα κάνει αυτή την πρώτη κίνηση όσο και παράξενο αν σου φαίνεται επειδή δεν σου έτυχε :rockon:
Βρε παπάρα είμαι μια χαρά εμφανησιακα στα αρχιδια μου τι λες εσύ εγω μια χαρά αρέσω στις ιερόδουλες επίσης οι Ελληνίδες δε κάνουν το πρώτο βήμα αν δε είσαι γνωστός ξυπνά βούρλο μη συγκρίνεις Ελληνίδες με ιερόδουλες είναι τελείως άλλο,οι ιερόδουλες πάνε με όλους τους γέρους και εγώ φανταζω μοντέλο στα μάτια τους επίσης μη ξεγελιέσαι δε πρόκειται να πάει πιτσιρικάς με κοιλιακούς και ωραία φάτσα και μάγκικο στιλ σε μπουρδέλο αυτοί βρίσκουν έξω σάπιες Ελληνίδες αφού είναι της μόδας να είσαι τέτοιος Φλώρος πλέον.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
Βρε παπάρα είμαι μια χαρά εμφανησιακα στα αρχιδια μου τι λες εσύ εγω μια χαρά αρέσω στις ιερόδουλες επίσης οι Ελληνίδες δε κάνουν το πρώτο βήμα αν δε είσαι γνωστός ξυπνά βούρλο μη συγκρίνεις Ελληνίδες με ιερόδουλες είναι τελείως άλλο,οι ιερόδουλες πάνε με όλους τους γέρους και εγώ φανταζω μοντέλο στα μάτια τους επίσης μη ξεγελιέσαι δε πρόκειται να πάει πιτσιρικάς με κοιλιακούς και ωραία φάτσα και μάγκικο στιλ σε μπουρδέλο αυτοί βρίσκουν έξω σάπιες Ελληνίδες αφού είναι της μόδας να είσαι τέτοιος Φλώρος πλέον.
βλέπω εκφράζεις τις απόψεις σου με μεγαλοκαπιταλιστικό εξουσιομανές ακρονεοφιλελεύθερο νευρικό στυλάκι
και γι αυτό τρώς ξεπέτα-χυλόπιτα από τις μοντέλες εντός εκτός δουλειάς :drooling-face:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
βλέπω εκφράζεις τις απόψεις σου με μεγαλοκαπιταλιστικό εξουσιομανές ακρονεοφιλελεύθερο νευρικό στυλάκι
και γι αυτό τρώς ξεπέτα-χυλόπιτα από τις μοντέλες εντός εκτός δουλειάς :drooling-face:
Μα δε θέλω να αρέσω στις μοντέλες θέλω η άλλη να έχει ένα απλό κανονικο σώμα και όχι να είναι σα μοντέλο αν και αρέσω στις ιερόδουλες με καλά σώματα γιατί πάνε με γέρους και εγώ που είμαι συνομιλικος τους φανταζω μοντέλο δε θα πάει σε μπουρδέλο και ειδικά στη φυλής που συχνάζω νέος μοντέρνος με κοιλιακούς αυτοί βρίσκουν έξω θεωρούν υποβιβασμό να πάνε σε πληρωμένο έρωτα και πόσο μάλλον στη φυλής άρα οι κοπέλες έχουν μόνο εμένα που δε βρίσκω έξω γιατι δε είμαι ο Φλώρος της εποχής και εκατοντάδες γέρους και κακασχημους,πίστεψέ με γι'αυτό οι ιερόδουλες με θέλουν αν πήγαιναν στη φυλής τύποι με κοιλιακοί και μοντέρνοι οκ εκεί μπορεί να μη τους άρεσα τώρα τους αρέσω γιατι δε έχουν μέτρο σύγκρισης

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
Μα δε θέλω να αρέσω στις μοντέλες θέλω η άλλη να έχει ένα απλό κανονικο σώμα και όχι να είναι σα μοντέλο αν και αρέσω στις ιερόδουλες με καλά σώματα γιατί πάνε με γέρους και εγώ που είμαι συνομιλικος τους φανταζω μοντέλο δε θα πάει σε μπουρδέλο και ειδικά στη φυλής που συχνάζω νέος μοντέρνος με κοιλιακούς αυτοί βρίσκουν έξω θεωρούν υποβιβασμό να πάνε σε πληρωμένο έρωτα και πόσο μάλλον στη φυλής άρα οι κοπέλες έχουν μόνο εμένα που δε βρίσκω έξω γιατι δε είμαι ο Φλώρος της εποχής και εκατοντάδες γέρους και κακασχημους,πίστεψέ με γι'αυτό οι ιερόδουλες με θέλουν αν πήγαιναν στη φυλής τύποι με κοιλιακοί και μοντέρνοι οκ εκεί μπορεί να μη τους άρεσα τώρα τους αρέσω γιατι δε έχουν μέτρο σύγκρισης
πολλοί πάνε στα μπουρδέλα για διάφορους λόγους ,ωραίοι γυμνασμένοι πλούσιοι πιτσιρικάδες που έχουν και γκόμενες
Τα μπουρδέλα είναι όλου του λαού, αταξικά ...
Το θέμα αρχίζει όταν περιμένεις από τη μοντέλα παπάδες ενώ σε βλέπει και..δυσφορεί

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
πολλοί πάνε στα μπουρδέλα για διάφορους λόγους ,ωραίοι γυμνασμένοι πλούσιοι πιτσιρικάδες που έχουν και γκόμενες
Τα μπουρδέλα είναι όλου του λαού, αταξικά ...
Το θέμα αρχίζει όταν περιμένεις από τη μοντέλα παπάδες ενώ σε βλέπει και..δυσφορεί
Αυτό σου λέω δε δυσφορούν επειδή έφαγα από αυτή φόλα δε σημαίνει πως έφαγα και από άλλες μοντέλες φόλα.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Σου έχω στη σειρά άλλες τόσες που μου είπαν ότι τους αρέσω κλπ και είχαν λεπτό σώμα όχι ούτε καν κανονικό στιλ σώματος σαμπινας επειδή δλδ η σαμπινα ήταν φλωρογκομενα σήμαινει πως και οι άλλες μοντέλες ήταν έτσι?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.962
Πόντοι
5.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom