Νέα

Είμαι κότα ρε παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
ε καλά ρε συ κόψε κάτι ... τι καούρα είναι αυτή με το αν είσαι ωραίος ? ένα εξάρι είσαι ,με βελτιώσεις - σουλούπωμα πάς 6,5
Η συγκεκριμένη θέλει εννιάρι δεκάρι και πάλι μπορεί να μην είναι αρκετό...τα είπαμε... δεν εμπιστεύεται κανέναν..
Η ουσία είναι να είμαστε σταθεροί σε όσα λέμε , επομένως ΔΕΝ ισχύει το όμορφη=σκατόψυχη , πάμε παρακάτω..
Ακριβώς αδερφέ ένα 6-7 είμαι στα κακα μου είμαι 6 στα καλα μου 7 αυτό σου λέω μια που είναι 9αρι δε της αρκεί το 7?ένας η μια που είναι 7αρι μια χαρά θεωρείται.Στο εξωτερικό βρίσκεις και ωραίες με σωστό χαρακτήρα εδώ οι Ελληνίδες το έχουν πάρει πάνω τους και δε θα βρεις ωραία και καλη

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
ε καλά ρε συ κόψε κάτι ... τι καούρα είναι αυτή με το αν είσαι ωραίος ? ένα εξάρι είσαι ,με βελτιώσεις - σουλούπωμα πάς 6,5
Η συγκεκριμένη θέλει εννιάρι δεκάρι και πάλι μπορεί να μην είναι αρκετό...τα είπαμε... δεν εμπιστεύεται κανέναν..
Η ουσία είναι να είμαστε σταθεροί σε όσα λέμε , επομένως ΔΕΝ ισχύει το όμορφη=σκατόψυχη , πάμε παρακάτω..
Εγώ πάντως θεωρώ ότι και οι λιγότερο όμορφες μπορεί να είναι σκατόψυχες, για το λόγο ότι κουβαλούν κόμπλεξ λόγο μη αποδοχής φλερτ υποθέτω.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.068
Πόντοι
3.656
Εγώ πάντως θεωρώ ότι και οι λιγότερο όμορφες μπορεί να είναι σκατόψυχες, για το λόγο ότι κουβαλούν κόμπλεξ λόγο μη αποδοχής φλερτ υποθέτω.
ακριβώς έτσι !!!!!

βέβαια οι λιγότερο όμορφες ακόμη και οι άσχημες κάνουν σχέσεις διότι υπάρχει τεράστια αγαμησιά στον αντρικό πληθυσμό
αλλά το κόμπλεξ τους είναι μπετόν,απωθημένο που οι όμορφες έχουν τον ωραίο και αυτές τον μέτριο

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.068
Πόντοι
3.656
Ακριβώς αδερφέ ένα 6-7 είμαι στα κακα μου είμαι 6 στα καλα μου 7 αυτό σου λέω μια που είναι 9αρι δε της αρκεί το 7?ένας η μια που είναι 7αρι μια χαρά θεωρείται.Στο εξωτερικό βρίσκεις και ωραίες με σωστό χαρακτήρα εδώ οι Ελληνίδες το έχουν πάρει πάνω τους και δε θα βρεις ωραία και καλη
γενικά ,γιατί η κοπέλα που είναι ενιάρι να θέλει το 6-7άρι ? τυφλή είναι ?
εσύ που ας πούμε είσαι 6άρι 7άρι , γιατί δεν ψάχνεις γκόμενα που είναι 4άρι 5άρι ?

Για την άλλη ό,τι είπαμε ισχύουν...το πολεμάς !!!! μη τα μπερδεύουμε

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
γενικά ,γιατί η κοπέλα που είναι ενιάρι να θέλει το 6-7άρι ? τυφλή είναι ?
εσύ που ας πούμε είσαι 6άρι 7άρι , γιατί δεν ψάχνεις γκόμενα που είναι 4άρι 5άρι ?

Για την άλλη ό,τι είπαμε ισχύουν...το πολεμάς !!!! μη τα μπερδεύουμε
Με 5αρι θα πήγαινα αλλά για λογο,επειδή ένα 5αρι δε θα είχε κατακτήσεις και θα έχει και λίγα πράγματα κανει επίσης όταν θα τα φτιάξουμε δε θα μου τη κοιτάνε άλλοι γιατί δε θα τους αρέσει σα γυναικα για ξεπετα επίσης θα πήγαινα με ότι να ναι γιατί χεστηκα δε θα τη ξαναδώ αλλά σχέση θα έκανα με 5αρι για τον λόγο που εξήγησα.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
ακριβώς έτσι !!!!!

βέβαια οι λιγότερο όμορφες ακόμη και οι άσχημες κάνουν σχέσεις διότι υπάρχει τεράστια αγαμησιά στον αντρικό πληθυσμό
αλλά το κόμπλεξ τους είναι μπετόν,απωθημένο που οι όμορφες έχουν τον ωραίο και αυτές τον μέτριο
Έτερον εκάτερον

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.068
Πόντοι
3.656
Με 5αρι θα πήγαινα αλλά για λογο,επειδή ένα 5αρι δε θα είχε κατακτήσεις και θα έχει και λίγα πράγματα επίσης όταν θα τα φτιάξουμε δε θα μου τη κοιτάνε άλλοι γιατί δε θα τους αρέσει σα γυναικα
καλές οι συζητήσεις,

αλλά
αν κάτι σε ενδιαφέρει πραγματικά.. κάνεις πράξεις,δράση !!!!
έπρεπε να είσαι στο μαγαζί να δεις τη κοπέλα και να τη περιμένεις στο σχόλασμα...κάθε μέρα !!!!!

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
καλές οι συζητήσεις,

αλλά
έπρεπε να είσαι στο μαγαζί να δεις τη κοπέλα και να τη περιμένεις στο σχόλασμα...κάθε μέρα !!!!!
Ρε φίλε η κοπέλα δε θέλει εσύ το είπες χτες,να πάω να τη περιμένω ώρες και να μη έχει αποτέλεσμα ?δε θέλει σχέση η συγκεκριμένη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλές οι συζητήσεις,

αλλά
Τόσες επισκέψεις και δε μου είπε ποτέ αν έχω ινστα και είμαι μαζί της πάντοτε άγγελος τόσο καλά δε έχω φερθεί ούτε στη μάνα μου

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.068
Πόντοι
3.656
Ρε φίλε η κοπέλα δε θέλει εσύ το είπες χτες,να πάω να τη περιμένω ώρες και να μη έχει αποτέλεσμα ?δε θέλει σχέση η συγκεκριμένη
δεν καταλαβαινόμαστε ....άλλα λέω άλλα αντιλαμβάνεσαι
Το ερώτημα είναι αφού παραιτήθηκες από την προσπάθεια γιατί στεναχωριέσαι και δεν ξεκολλάς ?

την "δικιά" μου την φόρτωσα στη μηχανή τα ξημερώματα και την πήγα για καφέ ,ντόνατς και χυμουδάκι φράουλα ήθελε το μωράκι:smitten:
ούτε αυτή θέλει σχέση αλλά δεν λέει όχι να βγεί λίγο να ξεσκάσει..
Αυτά λέγαμε φιλαράκι, εσύ περιμένεις ακίνητος σαν άγαλμα να βγούνε άμεσα τα προσκλητήρια γάμου :2funny:
όπου εσύ ,γενικά μιλάω ,μη το παίρνεις επί προσωπικού ,δεν τσακωνόμαστε

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
ROB.C Δε τσακώνομαι με κανέναν συζητάω απλά,το ότι δε θέλει να βγούμε δε σημαίνει πως δε είμαι ερωτευμένος μαζί της πάντα θα τη αγαπάω,όταν ξαναπάω μαζί της θα κάνω προσπάθεια αλήθεια,θα τη πω να δώσει ινστα και αν θέλει να βγούμε να δούμε τι θα πει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Γιατί ξέρεις και εσύ ότι αυτή που κόλλησα είναι νεμεν όμορφη αλλά δε είναι ντίβα είναι καλή κοπέλα απλή συν ότι μου είχε πει ότι είμαι ωραίος γιατί όντως είμαι οποία ωραία πει ότι δε είμαι ωραίος απλά είναι παλιοχαρακτηρας και θέλει τη τελειότητα εγώ είπαμε είμαι ωραίος αλλά όχι και τέλειος
Πως είναι η νεμεν όμορφη τυπαρα μου;

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Πως είναι η νεμεν όμορφη τυπαρα μου;
Εσύ να ρωτήσεις για κάναν άντρα πως είναι άσε τις γυναίκες δε είναι αυτά για σένα αλλά Νά σου πω λεπτή λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά και γλυκύτατη κοπέλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Εσύ να ρωτήσεις για κάναν άντρα πως είναι άσε τις γυναίκες δε είναι αυτά για σένα.
Αν και δε μ ενδιαφέρουν οι άντρες, αυτό το νεμεν βγαίνει και σε άντρες ή μόνο γυναίκες νεμεν όμορφες;

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
δεν καταλαβαινόμαστε ....άλλα λέω άλλα αντιλαμβάνεσαι
Το ερώτημα είναι αφού παραιτήθηκες από την προσπάθεια γιατί στεναχωριέσαι και δεν ξεκολλάς ?

την "δικιά" μου την φόρτωσα στη μηχανή τα ξημερώματα και την πήγα για καφέ ,ντόνατς και χυμουδάκι φράουλα ήθελε το μωράκι:smitten:
ούτε αυτή θέλει σχέση αλλά δεν λέει όχι να βγεί λίγο να ξεσκάσει..
Αυτά λέγαμε φιλαράκι, εσύ περιμένεις ακίνητος σαν άγαλμα να βγούνε άμεσα τα προσκλητήρια γάμου :2funny:
όπου εσύ ,γενικά μιλάω ,μη το παίρνεις επί προσωπικού ,δεν τσακωνόμαστε
Δε τσακώνομαι με κανέναν συζητάω απλά,το ότι φαίνεται οτι θέλει να βγούμε δε σημαίνει πως δε είμαι ερωτευμένος μαζί της πάντα θα τη αγαπάω,όταν ξαναπάω μαζί της θα κάνω προσπάθεια αλήθεια,θα τη πω να δώσει ινστα και αν θέλει να βγούμε να δούμε τι θα πει,δε θα παραιτηθώ ακόμα θα κάνω και αυτή τη κίνηση και θα δω.

Αν και δε μ ενδιαφέρουν οι άντρες, αυτό το νεμεν βγαίνει και σε άντρες ή μόνο γυναίκες νεμεν όμορφες;
Εγώ μόνο γκόμενακια θέλω εσύ δε ξέρω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Δε τσακώνομαι με κανέναν συζητάω απλά,το ότι φαίνεται οτι θέλει να βγούμε δε σημαίνει πως δε είμαι ερωτευμένος μαζί της πάντα θα τη αγαπάω,όταν ξαναπάω μαζί της θα κάνω προσπάθεια αλήθεια,θα τη πω να δώσει ινστα και αν θέλει να βγούμε να δούμε τι θα πει,δε θα παραιτηθώ ακόμα θα κάνω και αυτή τη κίνηση και θα δω.

Εγώ μόνο γκόμενακια θέλω εσύ δε ξέρω.
Ναι αλλά δε λες τι είναι η ΝΕΜΕΝ όμορφη.

Επίσης αν θα αγαπάς πάντα μια ιερόδουλη και είσαι ερωτευμένος έχεις θέματα, ειδικά αν περιμένεις να την προσεγγίσεις ζητώντας της το ινσταγκραμ.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.068
Πόντοι
3.656
Δε τσακώνομαι με κανέναν συζητάω απλά,το ότι δε θέλει να βγούμε δε σημαίνει πως δε είμαι ερωτευμένος μαζί της πάντα θα τη αγαπάω,όταν ξαναπάω μαζί της θα κάνω προσπάθεια αλήθεια,θα τη πω να δώσει ινστα και αν θέλει να βγούμε να δούμε τι θα πει,δε θα παραιτηθώ ακόμα θα κάνω και αυτή τη κίνηση και θα δω.
τώρα μιλάς σωστά !!!!! αυτά λέμε ...με την συγκεκριμένη το προσπαθείς το πολεμάς ..δεν έχασες ακόμη αφού δεν έδωσες καμιά μάχη μέχρι τώρα...

ΟΧΙ ινστα ....

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Ναι αλλά δε λες τι είναι η ΝΕΜΕΝ όμορφη.

Επίσης αν θα αγαπάς πάντα μια ιερόδουλη και είσαι ερωτευμένος έχεις θέματα, ειδικά αν περιμένεις να την προσεγγίσεις ζητώντας της το ινσταγκραμ.
Ο άλλος μου πρότεινε να το προσπαθήσω γιατί να μη το κάνω δλδ?

τώρα μιλάς σωστά !!!!! αυτά λέμε ...με την συγκεκριμένη το προσπαθείς το πολεμάς ..δεν έχασες ακόμη αφού δεν έδωσες καμιά μάχη μέχρι τώρα...

ΟΧΙ ινστα ....
Και τι να της πω αν όχι ινστα ?

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Όπως λέει και μια θεϊκή ατάκα απτις φυλακές ανηλίκων «είμαι κότα ρε παιδιά, και τι έγινε;»…στην δίκη μου περίπτωση όμως έγινε…έγινε το ότι ένα μεγάλο ποσοστό της αγαμιας μου προέρχεται στο ότι είμαι κότα και άτολμος

Δεν ντρέπομαι να το παραδεχθώ εδώ, στην έμπειρη επιστημονική-ψυχολογική ομάδα του μπου. Είμαι κότα με τις κοπέλες, δεν ξέρω πως να φλερτάρω σωστά, και πως να τους μιλήσω όπως πρέπει. Είμαι αρκετά εμφανισιμος, πιο πάνω απτό μέσο όρο, όπου πηγαίνω έχω γκόμενες να με καρφώνουν και να περιμένουν να κάνω την πρώτη κίνηση, αλλά εγώ όντως κότα και ανίδεος, δεν το προχωράω. Χθες στο γυμναστήριο ήμουν μόνος με 3 κοπέλες, οι οποίες με κοίταγαν φουλ, και εγώ δεν έκανα τίποτα. ΟΧΙ δεν είμαι φαντασιόπληκτος. Επίσης έχω παρά πολλούς γκει που μου την πέφτουν γιατί αυτοί κάνουν την πρώτη κίνηση, και παρόλο που είμαι κότα, πηδάω 2-3 γυναίκες το χρόνο, και ας μην έχω κύκλο, γιατί αυτές είτε κάνουν την πρώτη κίνηση, είτε σχεδόν μου το δίνουν στο πιάτο, και σχεδόν καμία δεν έχω γνωρίσει μέσω κύκλου (γτ δεν έχω), ήταν όλες άγνωστες. Αλλά ξέρω ότι σπαταλάω στο επαρκο τις δυνατότητες μου λόγο του φόβου.

Το μπου είναι γεμάτο με άτομα που έχουν φαει την ζωή με το κουτάλι, και εδώ μπορείς να βρεις συμβουλές που δεν θα σου δώσουν οι καλύτεροι ψυχολόγοι του κόσμου. Σας ζητάω λοιπόν να μου δώσετε συμβουλές, πως θα σταματήσω να είμαι κότα με τις κοπέλες;

EDIT : ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ : μπορώ να ξεκινήσω που και που small talk περί ανέμων και υδάτων με κοπέλες, αλλά πραγματικά ούτε ξέρω αλλά χεζομαι κιόλας να το πάω στο σεξουαλικο κομμάτι…καμία φορά νιώθω λες κ είμαι παρθένος, ειδικά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός χωρίς να έχω κάνει κάτι με κοπέλα…καμία φορά φοβάμαι να πάω και με εκδιδόμενη

EDIT 2 : Να σημειωθεί επίσης πως οταν γαμησω μια γκομενα μια φορά, από κότα γίνομαι Κόναν ο βάρβαρος σε μίξη με γκουσγουνη (αλλά μόνο μαζί της, με τις άλλες είμαι κότα ακόμα)
Μεγάλο ποσοστό αγαμίας λόγω ντροπαλοτητας εεε?μεγάλο ποσοστό αγαμίας δε είναι 300 φορές γαμησι όπως μου είπες,μεγάλο ποσοστό αγαμίας σημαίνει το έχεις κάνει λίγες φορές στα 28 σου και όχι 300 φορές που είναι παρα πολλές.Ειδες ότι μόνος σου καρφωθηκες?εγώ στο είπα άνθρωπος που ντρέπεται,δε έχει κύκλο, και δουλειά με γυναικες δε πρόκειται να βρει να γαμησει εύκολα ποτε,σου λέω από γκόμενες έξω αν έχεις γαμησει 1 και από καμία 10-20 φορές να κάνεις το σταυρο σου,τώρα σε ιερόδουλες δε ξέρω μπορεί να έχεις γαμησει πολλές φορές αλλά με γκόμενες έξω αυτά που είπα και πολύ ειναι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.812
Πόντοι
6.536
Μεγάλο ποσοστό αγαμίας λόγω ντροπαλοτητας εεε?μεγάλο ποσοστό αγαμίας δε είναι 300 φορές γαμησι όπως μου είπες,μεγάλο ποσοστό αγαμίας σημαίνει το έχεις κάνει λίγες φορές στα 28 σου και όχι 300 φορές που είναι παρα πολλές.Ειδες ότι μόνος σου καρφωθηκες?εγώ στο είπα άνθρωπος που ντρέπεται,δε έχει κύκλο, και δουλειά με γυναικες δε πρόκειται να βρει να γαμησει εύκολα ποτε,σου λέω από γκόμενες έξω αν έχεις γαμησει 1 και από καμία 10-20 φορές να κάνεις το σταυρο σου,τώρα σε ιερόδουλες δε ξέρω μπορεί να έχεις γαμησει πολλές φορές αλλά με γκόμενες έξω αυτά που είπα και πολύ ειναι.
Τυπέ πάς καρφί για Mr2023....
Πετσόκοψες τον ανταγωνισμό...

Λάκη πάλι κωλόφαρδος...

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Ο άλλος μου πρότεινε να το προσπαθήσω γιατί να μη το κάνω δλδ?

Και τι να της πω αν όχι ινστα ?
Ζητά Ινστα τύπε, μη μασάς, θα σε πάρει τέρμα στα σοβαρά η γκόμενα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom