Όπως λέει και μια θεϊκή ατάκα απτις φυλακές ανηλίκων «είμαι κότα ρε παιδιά, και τι έγινε;»…στην δίκη μου περίπτωση όμως έγινε…έγινε το ότι ένα μεγάλο ποσοστό της αγαμιας μου προέρχεται στο ότι είμαι κότα και άτολμος
Δεν ντρέπομαι να το παραδεχθώ εδώ, στην έμπειρη επιστημονική-ψυχολογική ομάδα του μπου. Είμαι κότα με τις κοπέλες, δεν ξέρω πως να φλερτάρω σωστά, και πως να τους μιλήσω όπως πρέπει. Είμαι αρκετά εμφανισιμος, πιο πάνω απτό μέσο όρο, όπου πηγαίνω έχω γκόμενες να με καρφώνουν και να περιμένουν να κάνω την πρώτη κίνηση, αλλά εγώ όντως κότα και ανίδεος, δεν το προχωράω. Χθες στο γυμναστήριο ήμουν μόνος με 3 κοπέλες, οι οποίες με κοίταγαν φουλ, και εγώ δεν έκανα τίποτα. ΟΧΙ δεν είμαι φαντασιόπληκτος. Επίσης έχω παρά πολλούς γκει που μου την πέφτουν γιατί αυτοί κάνουν την πρώτη κίνηση, και παρόλο που είμαι κότα, πηδάω 2-3 γυναίκες το χρόνο, και ας μην έχω κύκλο, γιατί αυτές είτε κάνουν την πρώτη κίνηση, είτε σχεδόν μου το δίνουν στο πιάτο, και σχεδόν καμία δεν έχω γνωρίσει μέσω κύκλου (γτ δεν έχω), ήταν όλες άγνωστες. Αλλά ξέρω ότι σπαταλάω στο επαρκο τις δυνατότητες μου λόγο του φόβου.
Το μπου είναι γεμάτο με άτομα που έχουν φαει την ζωή με το κουτάλι, και εδώ μπορείς να βρεις συμβουλές που δεν θα σου δώσουν οι καλύτεροι ψυχολόγοι του κόσμου. Σας ζητάω λοιπόν να μου δώσετε συμβουλές, πως θα σταματήσω να είμαι κότα με τις κοπέλες;
EDIT : ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ : μπορώ να ξεκινήσω που και που small talk περί ανέμων και υδάτων με κοπέλες, αλλά πραγματικά ούτε ξέρω αλλά χεζομαι κιόλας να το πάω στο σεξουαλικο κομμάτι…καμία φορά νιώθω λες κ είμαι παρθένος, ειδικά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός χωρίς να έχω κάνει κάτι με κοπέλα…καμία φορά φοβάμαι να πάω και με εκδιδόμενη
EDIT 2 : Να σημειωθεί επίσης πως οταν γαμησω μια γκομενα μια φορά, από κότα γίνομαι Κόναν ο βάρβαρος σε μίξη με γκουσγουνη (αλλά μόνο μαζί της, με τις άλλες είμαι κότα ακόμα)