Νέα

Είμαι κότα ρε παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
χωρις παρεξήγηση @Studiakias99, εδω ο τυπος σε ότι σου λέει, έχει δίκιο...Μπορείς να γνωρίσεις και γκόμενες εκτός κύκλου, βέβαια ετοιμάσου να φας και άκυρα, και αυτά στη ζωή είναι

Έτσι όπως γράφεις, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ζητήσεις σε κοπέλα να βγείτε, και αν σου αρνηθεί να αρχίζεις να φωνάζεις ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ

Οι γκόμενες δεν σου χρωστάνε να σου δώσουν το μουνί τους..εσύ πρέπει να το διεκδικήσεις με τον τρόπο σου...Εαν φέρεσαι έτσι όπως γράφεις εδώ, το πιο πιθανό είναι να τις τρομάζεις
Παπαριές λες φίλε και οκ δε μου χρωστάνε να μου το δώσουν αλλά στους μαλακές μια χαρά το δίνουν,δε είπα να μου το δίνουν όλες αλλά έστω μια έπρεπε να αντιστοιχεί σε κάθε έναν μας και όχι τα χάλια που έχω συναντήσει εδώ ή εξω να μη έχει γαμησει ο άλλος γκόμενα έξω ούτε μια φορά,δε είπα να κάθονται όλες αλλά έστω μια έπρεπε να την είχαν όλοι αλλά με τις Ελληνίδες δε πάει έτσι.Γιαυτο καλύτερα πουτανες που επιτελουν λειτούργημα οι έξω μόνο για να ρίχνουν άκυρα είναι γεννημένες άχρηστες ενώ οι πουτανες είναι χρήσιμες στη κοινωνία.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Άμα αυτός γαμαει τόσο εύκολα εγώ είμαι ο παπάς της Ρώμης,χωρίς κύκλο,χωρίς δουλειά με γκόμενες και ντροπαλός κλαφτα Χαράλαμπε αν έχει πάει με 1 και αυτή με το ζορι να κάνει και πάρτυ.
Εδώ λέει έχει καταφέρει να γαμησει και έχει ριξει 8 γκόμενές, αλλά ντρέπεται να μιλάει, πως γίνετε αφτο

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Α και το παίζουν γαμήκουλες....για δώσε προφίλ.
Όχι με πάρα πολλούς που δε έχουν κάνει τίποτα με γκόμενα εκτός μπουρδελων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδώ λέει έχει καταφέρει να γαμησει και έχει ριξει 8 γκόμενές, αλλά ντρέπεται να μιλάει, πως γίνετε αφτο
Εεε ναι μας δουλεύει ο παπάρας,εδώ από τρολ νήματα άλλο τίποτα.

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.306
Πόντοι
456
Είπα εγω οτι μου χρωστάει καμια το μουνι της? τυπε σύνελθε.
ξαναδιάβασε τι έγραψα γιατι μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα......

δεν ειμαι πεφτουλας, δεν ειμαι γλυωδης, ειμαι διακριτικός.

Στα 2 παραδείγματα που ανέφερα πριν, οι κοπέλες ηταν αυτές που έκαναν το πρώτο βήμα, βλέπεις και εγω πολλες φόρες ντρέπομαι να παω να της την πέσω στα άκυρα.

Θέλω να καταλήξω στο οτι δεν χρειάζεται να ειναι του κύκλου σου η άλλη για να φορτώσεις...

Τύπε αναφερόμουν στον studiakia, με εσένα συμφώνησα με τα λεγόμενα σου

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Αυτό που λέει ο στουντιακιας είναι αλήθεια, είχα πάει μάρκετ για μπίρες και πατατάκια ήταν μια μουνιτσα20αρα πολύ ωραίο, με ένα μαλακα, μουσάτος που λέει ο σαμπ, εγώ νομιζα μήπως ήταν αδελφή του, γιατί ο τύπος μιλούσε λίγο σαν αδελφή, όσο πιο μαλακας με κύκλο στην Ελλάδα, τόσο πιο πολλές γκόμενες βρισκεις

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Τύπε αναφερόμουν στον studiakia, με εσένα συμφώνησα με τα λεγόμενα σου
Τύπε γουστάρωναχυνω μας έχεις κουράσει είσαι σε μπουρδέλοσαιτ και αντί να μίλας για τανες μιλάς για Ελληνίδες παρτες και βάλτες μη πω που,με έχεις ξενερώσει που το παίζεις γαμιας δε μπορεί να μην έχεις κανένα προσων δλδ ντροπαλός,όχι κυκλο,όχι δουλειά με γυναίκες δε γίνεται αν δε εχεις τίποτα από τα 3,αν έχεις πάει με μια κατά τύχη και αυτή να το έχεις κάνει καμία 40αρια φορές μαζί της να κάνεις το σταυρό σου.

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.817
Πόντοι
201
επειδη ξερουμε ολοι πολυ καλα πως οι ελληνιδες δε κανουν ΠΟΤΕ το πρωτο βημα και εσυ λες επισης οτι δε το κανεις ποτε και δε εχεις ουτε κυκλο αποκλιεται να πηδας 2-3 γυναικες το χρονο,συγουρα δε θα εχεις κανει τιποτα με γυναικα εκτος οικων ανοχης απλα λες 2-3 το χρονο μη φανεις και τελειως απειρος,ντρεπεσαι να πεις τη αληθεια στο 100 τοις εκατο.Οι γυναικες ποτε δε θα κανουν πρωτο βημα στο λεω ξεκαθαρα(το φλερτ γινεται με 2 τροπους ειτε απο κυκλο ειτε να κανεις το πρωτο βημα,αν δε εχεις τιποτα απο τα 2,γυναικα δε γινεται να γαμησεις αρα ουτε 2-3 το χρονο,καμια βασικα εκτος οικων.Εισαι η κλασσικη περιπτωση ντροπαλου και αυτο σε εχει παει πισω και δε εχεις γαμησει εκτος μπουρδελου.
Πόσων χρονών είσαι φίλε μου; Τι εμπειρία έχεις που λες ότι οι γυναίκες δεν κάνουν το πρώτο βήμα; Εγώ σ όλη μου την ζωή γνώρισα 3 Ελληνίδες. Για τις τουρίστριες στην Ρόδο δεν θα αναφερθω...

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Εσύ που ψηφίζεις νέα Δημοκρατία δε θα μιλάς,όταν θα μάθεις να ψιφηζεις τότε μόνο θα έχεις άποψη τώρα είσαι μπάζο.Που έγραψε ο άλλος αλλα 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας και μου έκανες και λαικ παπάρας αυτόν παπάρας και εσύ.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Τι είναι η Ψυχολογική Προβολή; Πως την αντιμετωπίζουμε; | Έντεχνη Δράση
Μερικοι νομιζουν οτι επειδη ειναι οι ιδιοι αγαμητοι ειναι και ολος ο κοσμος ετσι.
Δε βλεπουν ομως οτι η "λογικη" τους μπαζει.
Καταυτους ολες οι γκομενες ειναι πουτανες, ομως τελικα δε γαμαει κανεις.
Πως γινεται αυτο :think:
Και ολες πανε μονο με λεφταδες...
Ποσους λεφταδες εχει νομιζετε η Ελλαδα;
Ολη μερα να γαμαγανε δεν προλαβαινουν να τις γαμησουν ολες.
Σταματηστε να ειστε αρνητικουρες και βγειτε λιγο απο το καβουκι σας.
Θα δειτε οτι ακομα και γκομενες που θεωρειτε απιαστες μουναρες καθονται αμα εχεις τροπο.
Ουτε λεφτα θελει, ουτε 25 ποντους εργαλειο, ουτε να σαι ο Μπραντ Πιτ.
Αυτοπεποιθηση και επιμονη.
Δε πάνε μόνο με τους λεφταδες πάνε και με αυτούς που έχουν κύκλο δε ντρέπονται και δουλεύουν μαζί με γυναίκες αυτος εδώ ο γουστάρω να χύνω ντρέπεται λέει φουλ ακόμα και να τις κοιτάξει,δε έχει κύκλο και επίσης δε έχει δουλειά με γυναίκες είναι τηλεργασια δε γίνεται έτσι μαν ξεκάθαρα,άλλος ένας που πουλάει φουμαρα στο μπου.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Πόσων χρονών είσαι φίλε μου; Τι εμπειρία έχεις που λες ότι οι γυναίκες δεν κάνουν το πρώτο βήμα; Εγώ σ όλη μου την ζωή γνώρισα 3 Ελληνίδες. Για τις τουρίστριες στην Ρόδο δεν θα αναφερθω...
Τύπε άσε τον παπά έχω μείνει Ρόδο και είδα ότι οι ντόπιοι δεν γαμανε καμία τουρίστρια, ούτε τα μπάζα δεν τους κοιτανε τους ροδιτες, τώρα αμα με μιλάς για πριν 40χρονια δεν ξερω

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Τι είναι η Ψυχολογική Προβολή; Πως την αντιμετωπίζουμε; | Έντεχνη Δράση
Μερικοι νομιζουν οτι επειδη ειναι οι ιδιοι αγαμητοι ειναι και ολος ο κοσμος ετσι.
Δε βλεπουν ομως οτι η "λογικη" τους μπαζει.
Καταυτους ολες οι γκομενες ειναι πουτανες, ομως τελικα δε γαμαει κανεις.
Πως γινεται αυτο :think:
Και ολες πανε μονο με λεφταδες...
Ποσους λεφταδες εχει νομιζετε η Ελλαδα;
Ολη μερα να γαμαγανε δεν προλαβαινουν να τις γαμησουν ολες.
Σταματηστε να ειστε αρνητικουρες και βγειτε λιγο απο το καβουκι σας.
Θα δειτε οτι ακομα και γκομενες που θεωρειτε απιαστες μουναρες καθονται αμα εχεις τροπο.
Ουτε λεφτα θελει, ουτε 25 ποντους εργαλειο, ουτε να σαι ο Μπραντ Πιτ.
Αυτοπεποιθηση και επιμονη.
Αυτά είναι θεωρίες των ψυχολογων στην Αμερική, μια βασικά τι σχέση έχει η Αμερική με την Ελλάδα? Εμείς λέμε αυτ από βλέπουμε με βάση, εμπειρία, το τι βλέπουμε στο δρόμο και στην καθημερινή ζωή μας εσύ μα λες τι είπε ο Χ Εβραίος ψυχολόγος από τη Σάντα Μόνικα της καλιφορνια

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.817
Πόντοι
201
Τύπε άσε τον παπά έχω μείνει Ρόδο και είδα ότι οι ντόπιοι δεν γαμανε καμία τουρίστρια, ούτε τα μπάζα δεν τους κοιτανε τους ροδιτες, τώρα αμα με μιλάς για πριν 40χρονια δεν ξερω
Για πριν 40 χρόνια μιλάω για Ρόδο, ναι. Τον παπά δεν το είχα ποτέ.
Και ναι οι γυναίκες την πέφτουν. Πολύ περισσότερο και πιο εύκολα τώρα απ'ότι όταν ήμουν νέος.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Για πριν 40 χρόνια μιλάω για Ρόδο, ναι. Τον παπά δεν το είχα ποτέ.
Και ναι οι γυναίκες την πέφτουν. Πολύ περισσότερο και πιο εύκολα τώρα απ'ότι όταν ήμουν νέος.
Άρα μας λες για πριν 40χρονια,οχι για τωρα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.555
Πόντοι
4.546
Εσύ που ψηφίζεις νέα Δημοκρατία δε θα μιλάς,όταν θα μάθεις να ψιφηζεις τότε μόνο θα έχεις άποψη τώρα είσαι μπάζο.Που έγραψε ο άλλος αλλα 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας και μου έκανες και λαικ παπάρας αυτόν παπάρας και εσύ.
Πόσο χρονών είσαι τύπε μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom