Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.555
- Πόντοι
- 4.546
@Rebirthed Sapiens Sapiens τ' ακούς? Τ' ακούω να λες.Δε σου λέω δε μιλάω με νεοδημοκρατες
@Rebirthed Sapiens Sapiens τ' ακούς? Τ' ακούω να λες.Δε σου λέω δε μιλάω με νεοδημοκρατες
Αφού είναι ζαβό ρε@Rebirthed Sapiens Sapiens τ' ακούς? Τ' ακούω να λες.
Και ναι οι γυναίκες την πέφτουν. Πολύ περισσότερο και πιο εύκολα τώρα απ'ότι όταν ήμουν νέος.
σε ανεργους χοντρους 40ρηδες που μενουν στο υπογειο του πατρικου τους και ολη μερα βαρανε μαλακια στο πισι, οχι;Την πέφτουν σε συγκεκριμένους,μπαρμεν,ναυαγοσώστες,ομπρελάδες κλπ,όχι όπου να'ναι
Αφου λεει ο παππους μωρε πριν 40 χρονια,τοτε μεχρι και οι βρωμιαρηδες γαμουσανεΤην πέφτουν σε συγκεκριμένους,μπαρμεν,ναυαγοσώστες,ομπρελάδες κλπ,όχι όπου να'ναι
και που ξερεις οτι ειναι χοντρος ο δασκαλος,δεν εχει πει κατι τετοιο,ισα ισα λεει δεν τουν αρεσουν καθολου οι χοντρεςσε ανεργους χοντρους 40ρηδες που μενουν στο υπογειο του πατρικου τους και ολη μερα βαρανε μαλακια στο πισι, οχι;
αδικη ζωη...
ετσι ακριβως το να μιλας με νουδουλικο ειναι σαν να μιλας στο σκυλο σου χασιμο χρονουΔε σου λέω δε μιλάω με νεοδημοκρατες
Γαμαει ο ομπρελας φιλε σημαινων προσωπο που πας να μπλεξεις με τα θηρια
εχει πολλες πιθανοτητες ο ομπρελας να γαμησει,γιατι ειναι ολη την ωρα μεσα στα μουνιακαι ζαβος να ειναι,στα εκατο μουνια θα κατσει η μια,αμα εσυ εισαι πχ ηλεκτολογος η φορτηγατζης η σεκιουριτας,πως στο διαολο θα βρεις μουνι να γαμησεις?Γαμαει ο ομπρελας φιλε σημαινων προσωπο που πας να μπλεξεις με τα θηρια
Αμα ειναι ο ομπρελας σημαινων τοτε ολοι σημαινοντες ειναι, εκτος αν ειστε τιποτα ανεργοι χαραμοφαηδες που μενουν με τη μαμα και το μπαμπα στα 35.
Ετσι ναι ρε φιλε δε θα σου κατσει καμια.
Ουτε καθοταν καμια σε τετοιους ποτε, ουτε προκειται.
νταξει αμα σκασεις για μπανιο μυτη με κανα πορσικο και ρολοι ρολεξ και δειχνεις οτι εχεις λεφτα,θα σε την πεσουν οι ελλεινιδες,μην το λεςΣτην παραλία,τον πρώτο λόγο έχουν ναυαγοσώστες,ομπρελάδες,ξαπλωστράδες,σερβιτόροι μπιτσόμπαρων.
Οι υπόλοιποι που απλά κάνουν μπάνιο,είναι σαν να μην υπάρχουν
Ακριβώς σωστοςετσι ακριβως το να μιλας με νουδουλικο ειναι σαν να μιλας στο σκυλο σου χασιμο χρονου
μηπως ειδες και του εξωγηινους του ιμιττου τυπε?
Την πέφτουν σε συγκεκριμένους,μπαρμεν,ναυαγοσώστες,ομπρελάδες κλπ,όχι όπου να'ναι
Δεν ανηκα ποτέ σε καμία απ' αυτές τις ομάδες...Την πέφτουν σε συγκεκριμένους,μπαρμεν,ναυαγοσώστες,ομπρελάδες κλπ,όχι όπου να'ναι
Μεγάλο τρολακι είσαι εσύ άκου πηδήξες Ελληνίδα ενώ τη καμακωσες στο άγνωστο έξω από το μπαρ,δε γίνονται αυτά έτσι,αυτά είναι να πας στο μπαρ με παρέα και να καμακωσετε μαζί μόνος σου δε γίνονται αυτα.Εγω με τη μοναδική που έκανα κάτι ήταν από κύκλο μου τη γνώρισε κολλητός μου βγήκαμε και προέκυψε φάσωμα φιλία στο στόμα και χουφτωμα στα βυζια της αλλά επειδή δε είμαι ούτε εγώ πεφτουλας δε της τα επιανα με λυσα της τα επιανα διακριτικά καθώς τη φιλαγα.Ολο μαλακιες γραφεις, που ζεις ρε φιλε? Σε κατσικοχωρι?
Εχεις βγει για πότο θεσσαλονικη - αθηνα να δεις τι γίνετε? Οι πιο πολλές που εχω φορτώσει ειναι κοπέλες που εχω γνωρίσει σε κλαμπ εκτός κύκλου!
Εχω πάει ολομόναχος σε τεκνο παρτυ, και έχω φύγει με μουναρα φοιτήτρια... Έχω πηδήξει γκόμενα που την γνώρισα τυχαία καθώς έβαινα απο το κλαμπ.
Όρεξη να εχεις να μιλάς, και να μην ντρέπεσαι......και ΟΧΙ δεν ειμαι πεφτουλας!
Σε μπάρμαν πιο πολύ την πέφτουν πρωτες,στο μπαρ πίνουν και κάτι και μιλάνε.Δε θα ήθελα ποτέ όμως να είμαι μπάρμαν γιατί όλοι οι μπάρμαν είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ nu male και εγώ μόνο τέτοιος δε είμαι.Ασε που δε θα με πέρνανε κιόλας γιατί εκεί θέλουν τους μοντέρνους nu male,εγώ είμαι ένα κλασσικό αρσενικό σοβαρός παρά το ότι εμαι 23 στα 24.Την πέφτουν σε συγκεκριμένους,μπαρμεν,ναυαγοσώστες,ομπρελάδες κλπ,όχι όπου να'ναι
Λογικό άμα είναι ο άλλος 35 και δε δουλευει πουθενά ποια θα θέλει να πάει μαζί του?άσε το μένει με μπαμπά και μαμά γιατί μπορεί να μη γουστάρει να πληρώνει νικι αλλά αν δε δουλεύει πουθενά και δε ψάχνει κιόλας γιατί είναι τεμπέλης μη περιμένει έτσι να βρει ποτέ.Αμα ειναι ο ομπρελας σημαινων τοτε ολοι σημαινοντες ειναι, εκτος αν ειστε τιποτα ανεργοι χαραμοφαηδες που μενουν με τη μαμα και το μπαμπα στα 35.
Ετσι ναι ρε φιλε δε θα σου κατσει καμια.
Ουτε καθοταν καμια σε τετοιους ποτε, ουτε προκειται.
Μας κούρασες όμως με το να μας λες σε ποιους κάθονται.Λογικα εσύ θα είσαι ανεργος και θα σε συντηρεί η μαμά και γι'αυτό δε σε θέλει καμία δε το εξηγω αλλιώς μόνο αυτοί δε βρίσκουν ποτέ γκόμενες όλοι οι άλλοι που έχουν έστω μια ψευτοδουλεια κάποια στιγμή κάτι βρίσκουν.Εσυ για να μη έχεις βρει ποτέ κάτι τέτοιο θα είσαι ανεργος που σε συντηρούν γονείς σε μεγάλη ηλικία δλδ 35-40.Σε αυτές τις ηλικίες άμα δε δουλεύεις κάπου οι γκόμενες σε θεωρούν άχρηστο.Μονο αμα είσαι 20-25 έχεις πιθανότητες περισσότερες να βρεις και άνεργος γιατί εκεί κοιτάνε απλά να είσαι το nu male που πάνε όλες οι πιτσιρίκες αλλά εσύ επειδή δε εισαι numale αλλά κλασσικός γι'αυτό δε είχες κατάκτηση ούτε στα 20-25.Οι 30 αρες πάλι δε πάνε με numale αλλά θέλουν ο άλλος να έχει έστω έναν μισθό.Οποτε στα νιάτα σου δε έβρισκες γιατί δε είσαι ο Φλώρος που θέλουν οι μικρές και τώρα δε βρίσκεις γιατί είσαι ανεργος.Την πέφτουν σε συγκεκριμένους,μπαρμεν,ναυαγοσώστες,ομπρελάδες κλπ,όχι όπου να'ναι
τύπε numale διαβάζω και με βάζεις να γκουγκλάρω...Μας κούρασες όμως με το να μας λες σε ποιους κάθονται.Λογικα εσύ θα είσαι ανεργος και θα σε συντηρεί η μαμά και γι'αυτό δε σε θέλει καμία δε το εξηγω αλλιώς μόνο αυτοί δε βρίσκουν ποτέ γκόμενες όλοι οι άλλοι που έχουν έστω μια ψευτοδουλεια κάποια στιγμή κάτι βρίσκουν.Εσυ για να μη έχεις βρει ποτέ κάτι τέτοιο θα είσαι ανεργος που σε συντηρούν γονείς σε μεγάλη ηλικία δλδ 35-40.Σε αυτές τις ηλικίες άμα δε δουλεύεις κάπου οι γκόμενες σε θεωρούν άχρηστο.Μονο αμα είσαι 20-25 έχεις πιθανότητες περισσότερες να βρεις και άνεργος γιατί εκεί κοιτάνε απλά να είσαι το nu male που πάνε όλες οι πιτσιρίκες αλλά εσύ επειδή δε εισαι numale αλλά κλασσικός γι'αυτό δε είχες κατάκτηση ούτε στα 20-25.Οι 30 αρες πάλι δε πάνε με numale αλλά θέλουν ο άλλος να έχει έστω έναν μισθό.Οποτε στα νιάτα σου δε έβρισκες γιατί δε είσαι ο Φλώρος που θέλουν οι μικρές και τώρα δε βρίσκεις γιατί είσαι ανεργος.
Nu male είναι οι φλωροι με μη αντρικά χαρακτηριστικά σα σύνολο,τέτοιοι είναι αυτοί που κάνουν τατουάζ σκουλαρίκια και ντύνονται υπερμοντερνα και όχι απλά όπως ένα τζιν και μια μπλούζα αλλά ντύνονται καγκουρικα πχ επίσης δε έχουν αντρικα σώματα είναι λεπτοί ένας άντρας που είναι άντρας έχει έστω κάποια κιλά πάνω 10-15 τουλ και όχι να είναι σα ρέγγα.Εγω ας πούμε που έχω κιλά όχι και πάρα πολλά άλλα λεπτός δε είμαι,ντυνομαι απλά μια μπλούζα και ένα τζιν και δε έχω ούτε τατουάζ ούτε σκουλαρίκια είμαι αντρας σωστός και προφανώς όσοι είναι σαν εμένα.Επισης ένας κλασικός άντρας είναι σοβαρός και χωρίς υφακι είτε ψωνισμενο είτε μαλακισμενο όπως τα nu male.τύπε numale διαβάζω και με βάζεις να γκουγκλάρω...
για λέγε