Νέα

Είμαι κότα ρε παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.306
Πόντοι
456
Αυτό δε έχει σημασία αν είναι μέτριες η μπάζα και αυτές ντίβες έχουν καταντήσει επίσης άλλοι στα 45 έχουν γαμησει 8 όχι στα 28,δε σε πιστεύω όπως και να έχει,αν έχεις καταφέρει 1 να γαμησεις αυτό δεκτό όχι κάτι παραπάνω γιατί δε έχεις κύκλο είσαι ντροπαλος και δουλειά με γυναίκες,αυτά γινονται έτσι δλδ η από τη δουλειά ή από παρέες η αν δε έχεις τα υπόλοιπα να μη ντρέπεσαι και να μιλάς σε πολλές μέχρι να κάτσει αλλιώς δε βρίσκεις,μια θα έχεις γαμησει και αυτή κατά τύχη.

ρε μαν, ειπαμε, οι περισσότερες ελλεηνιδες ειναι καριολες, το παιζουν ντιβες κλπ, αλλα δεν θα σου ριξουν και με σπρευ πιπεριου στην μουρη αν τους μιλησεις ευγενικα και ανθρωπινα...Ακομα και άγνωστες να είναι, μπορεις να τους μιλησεις στο γυμνασητριο πχ....Με το attitude που εχεις, εσυ ο ιδιος μηδενίζεις κάθε πιθανότητα να σου κάτσουν

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.573
Πόντοι
206
Ο κολλητός μου πάντα φοβόταν την απόρριψη και ήταν πολύ ντροπαλός στο να φλερτάρει γυναίκες, γι'αυτό με έτρεχε στα στριπτιζάδικα συνέχεια όπου πούλαγε δήθεν έρωτα και φλερτ εκ του ασφαλούς σε εργαζόμενες γυναίκες ώστε να ψευτο-αναπληρωσει αυτό το συναισθηματικό κενό του. Πάντως να ξέρεις ότι οι γυναίκες τους ντροπαλούς και με λίγες παρέες συχνά τους θεωρούν πιο πιστούς από τους εξωστρεφείς άντρες. Τους πεφτουλες δεν τους εμπιστεύονται συνήθως.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
Είχα και εγώ μια από πάνω μου φοιτήτρια από τη Αθήνα αλλά δε έγινε τίποτα απολύτως ούτε μιλήσαμε ούτε τίποτα και πρωτου πεις είμαι άσχημος δε είμαι,είμαι κομπλέ εμφανησιακα.Δε είναι εύκολα αυτά στη Ελλάδα μαν μου αυτά οι μαλακίες ή τα γαμησια ή οτιδήποτε γίνονται από κύκλο εγώ με τη μοναδική που έκανα κάτι φασωμα και χουφτωματα ήταν από κύκλο,δε βρίσκουν οι Ελληνίδες αλλιώς η κύκλο η δουλειά.

Ολο μαλακιες γραφεις, που ζεις ρε φιλε? Σε κατσικοχωρι?

Εχεις βγει για πότο θεσσαλονικη - αθηνα να δεις τι γίνετε? Οι πιο πολλές που εχω φορτώσει ειναι κοπέλες που εχω γνωρίσει σε κλαμπ εκτός κύκλου!

Εχω πάει ολομόναχος σε τεκνο παρτυ, και έχω φύγει με μουναρα φοιτήτρια... Έχω πηδήξει γκόμενα που την γνώρισα τυχαία καθώς έβαινα απο το κλαμπ.

Όρεξη να εχεις να μιλάς, και να μην ντρέπεσαι......και ΟΧΙ δεν ειμαι πεφτουλας!

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.306
Πόντοι
456

Εχεις βγει για πότο θεσσαλονικη - αθηνα να δεις τι γίνετε? Οι πιο πολλές που εχω φορτώσει ειναι κοπέλες που εχω γνωρίσει σε κλαμπ εκτός κύκλου!

Εχω πάει ολομόναχος σε τεκνο παρτυ, και έχω φύγει με μουναρα φοιτήτρια... Έχω πηδήξει γκόμενα που την γνώρισα τυχαία καθώς έβαινα απο το κλαμπ.

χωρις παρεξήγηση @Studiakias99, εδω ο τυπος σε ότι σου λέει, έχει δίκιο...Μπορείς να γνωρίσεις και γκόμενες εκτός κύκλου, βέβαια ετοιμάσου να φας και άκυρα, και αυτά στη ζωή είναι

Έτσι όπως γράφεις, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ζητήσεις σε κοπέλα να βγείτε, και αν σου αρνηθεί να αρχίζεις να φωνάζεις ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ

Οι γκόμενες δεν σου χρωστάνε να σου δώσουν το μουνί τους..εσύ πρέπει να το διεκδικήσεις με τον τρόπο σου...Εαν φέρεσαι έτσι όπως γράφεις εδώ, το πιο πιθανό είναι να τις τρομάζεις

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
χωρις παρεξήγηση @Studiakias99, εδω ο τυπος σε ότι σου λέει, έχει δίκιο...Μπορείς να γνωρίσεις και γκόμενες εκτός κύκλου, βέβαια ετοιμάσου να φας και άκυρα, και αυτά στη ζωή είναι

Έτσι όπως γράφεις, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ζητήσεις σε κοπέλα να βγείτε, και αν σου αρνηθεί να αρχίζεις να φωνάζεις ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ

Οι γκόμενες δεν σου χρωστάνε να σου δώσουν το μουνί τους..εσύ πρέπει να το διεκδικήσεις με τον τρόπο σου...Εαν φέρεσαι έτσι όπως γράφεις εδώ, το πιο πιθανό είναι να τις τρομάζεις

Είπα εγω οτι μου χρωστάει καμια το μουνι της? τυπε σύνελθε.
ξαναδιάβασε τι έγραψα γιατι μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα......

δεν ειμαι πεφτουλας, δεν ειμαι γλυωδης, ειμαι διακριτικός.

Στα 2 παραδείγματα που ανέφερα πριν, οι κοπέλες ηταν αυτές που έκαναν το πρώτο βήμα, βλέπεις και εγω πολλες φόρες ντρέπομαι να παω να της την πέσω στα άκυρα.

Θέλω να καταλήξω στο οτι δεν χρειάζεται να ειναι του κύκλου σου η άλλη για να φορτώσεις...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
ηρθε ξανα εχθες και μου τον έπαιξε....και σημερα παλι μιλάγαμε, και στελνει αυτη πρωτη, οποτε εχω ελπιδες μαλλον

επίσης να σημειωθεί στα πρακτικά, ότι είχε πέσει φάσωμα την προηγούμενη μέρα (πριν ερθει σπιτι μου) στο αυτοκίνητο, οπότε υπήρξε μια επαφή, δεν ήρθε σπίτι μου ως "φίλη"
Νταξει τυπε.. απλά θέλει λαου λαου το θέμα... Εσύ ήθελες με την πρώτη να φτάσεις στομάχι..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.341
Πόντοι
6.236

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96

μηπως ειδες και του εξωγηινους του ιμιττου τυπε?

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Ρε αδερφέ χωρίς να έχεις κύκλο και απλά επειδή είναι γειτόνισσα σου τη κατάφερες?αυτά δε γίνονται έτσι γίνονται με κύκλους ή κοινό περιβάλλον όπως δουλειά,κάτι δε μας λες καλά.Δε μπορεί να μενει από πάνω σου και να ήρθε σε σένα και να της εγλυψες βυζί πρώτη φορά και τη δεύτερη παίξιμο,αυτά γίνονται αλλά όχι έτσι γίνονται από κύκλο ή τη δουλειά.Εσυ αυτά δε τα έχεις άρα αρνούμαι να πιστέψω ότι γαμας 3 το χρόνο όπως είπες δλδ σύνολο 8 στα 28 σου,αν είχες κύκλο ή δουλειά με γκόμενες και όχι τηλεργασια θα σε πίστευα πιο πολύ.
ελα μωρε τωρα με τα παραμυθια του καθενος,και μενουν και στην ιδια πολυκατοικια κιολας,οτι να ναι..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.264
Πόντοι
3.656

Αθήνα-Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνουν,αλλού όχι

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Αθήνα-Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνουν,αλλού όχι
Δηλαδη οτι πηδηξε μουναρα φοιτητρια,η οτι φορτωσε αλλη φοιτητρια οταν εφευγε απο κλαμπ,εσενα σου φαινετε απολυτα φυσιολογικο,ακομα και αν εγινε σε αθηνα,θεσσαλονικη?μπορει ο τυπος να ειναι κανας γιος εφοπλιστη και δεν μας το λεει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.264
Πόντοι
3.656
Πάντως να ξέρεις ότι οι γυναίκες τους ντροπαλούς και με λίγες παρέες συχνά τους θεωρούν πιο πιστούς από τους εξωστρεφείς άντρες. Τους πεφτουλες δεν τους εμπιστεύονται συνήθως.

Διαχρονικά,τους ντροπαλούς με λίγες παρέες,δεν τους δίνουν σημασία οι γυναίκες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.264
Πόντοι
3.656
Δηλαδη οτι πηδηξε μουναρα φοιτητρια,η οτι φορτωσε αλλη φοιτητρια οταν εφευγε απο κλαμπ,εσενα σου φαινετε απολυτα φυσιολογικο,ακομα και αν εγινε σε αθηνα,θεσσαλονικη?μπορει ο τυπος να ειναι κανας γιος εφοπλιστη και δεν μας το λεει

Ε καλά,Αθήνα δεν είναι απίθανο να φορτώσεις απο κλαμπ,έστω μια το χρόνο

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Ε καλά,Αθήνα δεν είναι απίθανο να φορτώσεις απο κλαμπ,έστω μια το χρόνο
εδω θα διαφονησω,εκτος και αν εννοεις να ειναι καμια χοντρελα,η καμια κολογρια 50χρονων,και παλι πολυ συσκολο αμ δεν σε ξερει,η εστω αν δενε χετε καποιους κοινους γνωστους να σας γνωρισουν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.264
Πόντοι
3.656
εδω θα διαφονησω,εκτος και αν εννοεις να ειναι καμια χοντρελα,η καμια κολογρια 50χρονων,και παλι πολυ συσκολο αμ δεν σε ξερει,η εστω αν δενε χετε καποιους κοινους γνωστους να σας γνωρισουν

Ε δεν λέω ότι θα βγάλεις και μουνάρα,αλλά φοιτητής μια γαμήσιμη μπορεί να βρεις

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Ε δεν λέω ότι θα βγάλεις και μουνάρα,αλλά φοιτητής μια γαμήσιμη μπορεί να βρεις
οι φοιτητες ειαι ντροπαλοι ομως,βαλε οτι οι 19αρες θελουν να εχει αμαξι ο γκομενος,ενω οι πιο πολλοι φοιτητες δεν εχουν,στα 19 αρχιζουν και ξυπνανε οι ελλεινιδες,και θελουν γκομενο λεφτα,μεχρι τα 19 πανε και με φτωχους απο τη παρεα τους,για αυτο ολα τα ζευγαρακια ειναι τετοιες ηλικιες,16,17,18,μετα θελουν μονο λεφτα,μετα τα 20

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
ελα μωρε τωρα με τα παραμυθια του καθενος,και μενουν και στην ιδια πολυκατοικια κιολας,οτι να ναι..
Άμα αυτός γαμαει τόσο εύκολα εγώ είμαι ο παπάς της Ρώμης,χωρίς κύκλο,χωρίς δουλειά με γκόμενες και ντροπαλός κλαφτα Χαράλαμπε αν έχει πάει με 1 και αυτή με το ζορι να κάνει και πάρτυ.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26

Δε νομίζω πως ισχύει αυτό που λες οι Ελληνίδες δε ανταποκρίνονται στο άγνωστο πέσιμο μη παραμυθιαζεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom