Νέα

Είμαι κότα ρε παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Και γω που είμαι πιο κότα από τον νηματοθετη θα επιβεβαιώσω.. άμα είσαι αγαμητος βγαίνει προς τα έξω... Κ ναι ακόμα και να πληρώνεις για να γαμας σε αυτές τις καταστάσεις είσαι αγαμητος.. με το να ρίχνεις γκόμενες αποκτάς άλλο αέρα, βλέπεις αυτό που θέλουν οι γυναίκες..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.341
Πόντοι
6.236
Και γω που είμαι πιο κότα από τον νηματοθετη θα επιβεβαιώσω.. άμα είσαι αγαμητος βγαίνει προς τα έξω... Κ ναι ακόμα και να πληρώνεις για να γαμας σε αυτές τις καταστάσεις είσαι αγαμητος.. με το να ρίχνεις γκόμενες αποκτάς άλλο αέρα, βλέπεις αυτό που θέλουν οι γυναίκες..
Με το συμπάθειο, Nerochitis...το avatar σου είναι νεροχύτης ή νιπτήρας;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Με το συμπάθειο, Nerochitis...το avatar σου είναι νεροχύτης ή νιπτήρας;
Νεροχύτης είναι τύπε από τους παλιούς τους μαρμάρινους.. το γύρισα στην παράδοση μήπως ρίξουμε κανένα μουνετο..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.341
Πόντοι
6.236
Νεροχύτης είναι τύπε από τους παλιούς τους μαρμάρινους.. το γύρισα στην παράδοση μήπως ρίξουμε κανένα μουνετο..
Gilf θέλεις να ρίξεις;;;

Πολύ ωραίος είναι αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί φαίνεται να έχει τάπα νιπτήρα και όχι φίλτρο νεροχύτη. :confused:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Gilf θέλεις να ρίξεις;;;

Πολύ ωραίος είναι αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί φαίνεται να έχει τάπα νιπτήρα και όχι φίλτρο νεροχύτη. :confused:
Βασικά μια με μουνι θέλω να ρίξω..

Είναι σε κουζίνα στο υπογράφω.. δες και τη βρύση, είναι κλασική βρύση κουζίνας. Όντως το σιφώνι είναι μοντέρνα φάση τώρα που το παρατηρώ

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.507
Πόντοι
206
Ελπίζω ότι από κότα που ήμουν, να γίνω κόκορας. Ένα κλικ είναι όλα.
Μου θυμίζει τις ετυμολογίες των αρχαίων ελληνικών λέξεων του κῦδος και του ο κύδος. Αναλύω:

Το πρώτο, το κῦδος σημαίνει δόξα ή ανδρεία, το δεύτερο, ο κύδος σημαίνει ύβρις, βλασφημία. Η δόξα και η βλασφημία χωρίζονται από μία λεπτή γραμμή. Όπως η αγάπη με το μίσος. Δε καταλαβαίνω γιατί το επέτρεψε αυτό η εξέλιξη του είδους. Μάλλον είναι κατάλοιπο του πρωτόγονου ανθρώπου.
Τελικά οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ιδιαίτερα ευρηματικοί με τις λέξεις, όπως και με πολλά άλλα. Είχαν βαθιά γνώση της ψυχολογίας των ανθρώπων και των τραγωδιών της ψυχής. Η οποία γνώση ίσως αποκτήθηκε από τους συχνούς πολέμους εκείνης της εποχής.

Έτσι και εμείς να αποκτήσουμε αυτή τη γνώση. Να μην μας τρομάζει το πέλαγος και ο αγώνας της ζωής.

Στο δια ταύτα, στα 40+ μου φλερτάρω περισσότερο από ότι νέος.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.341
Πόντοι
6.236

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.341
Πόντοι
6.236
Αν είναι μέχρι 50 να το συζητήσουμε
Για να έχω γιαγιά στα 50, πρέπει π.χ. η γιαγιά μου να έκανε τον πατέρα μου στα 20 της, ο πατέρας μου εμένα στα 20 του και εγώ να είμαι 10. :confused:
90 είναι η γιαγιά μου, θες;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Για να έχω γιαγιά στα 50, πρέπει π.χ. η γιαγιά μου να έκανε τον πατέρα μου στα 20 της, ο πατέρας μου εμένα στα 20 του και εγώ να είμαι 10. :confused:
90 είναι η γιαγιά μου, θες;
Τύπε παιζω κάτω από 50 κ πάνω από 100
Τα λέμε σε δέκα χρόνια

Θα μπορούσε να είναι η μάνα της μάνας σου τύπε.. 17 εσύ 34 η μάνα σου κ 50 γιαγιά.. παλιά έκαναν μικρές παιδιά δεν είναι πολύ απίθανο

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.341
Πόντοι
6.236
Τύπε παιζω κάτω από 50 κ πάνω από 100
Τα λέμε σε δέκα χρόνια

Θα μπορούσε να είναι η μάνα της μάνας σου τύπε.. 17 εσύ 34 η μάνα σου κ 50 γιαγιά.. παλιά έκαναν μικρές παιδιά δεν είναι πολύ απίθανο
Πριν 50 χρόνια, δεν έκαναν και τόσο μικρές παιδιά, όσο το λες.
Άσε που αν ήμουν 17, θα ήμουν στο tik tok τώρα και όχι στο bou.

Τέλος πάντων, εσύ χάνεις γιατί έχει χηρέψει και πρόσφατα και έχει πολλές ορέξεις.

Τελευταία τροποποίηση:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
αγνοειτε κατι βασικο,ολοι κοτες ειναι,απλα αυτοι που γαμανε,ειναι γιατι ετυχε να εχουν ενα μουνι στην παρεα τους,και τους κανανε το προξενιο,τους τη φερανε στο πιατο τη γκομενα,αμα σε κανουν το προξενιο,μετα ειναι πανευκολο να γαμησεις οσο κοτα και να εισαι,ειναι σαν να παιζεις χαρτια με σιμαδεμενη τραπουλα

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Αυτο σου λεω μαν δε εχω καμια υπομονη εχω τρομερες καυλες θελω να γαμησω ουτε φλερτ θελω ουτε να κανω το μαλακα για τη καθεμια και οχι πανω απο 60φορες που εχω παει σε πουτανες αλλα 200.

Αυτό ρε μάγκα, απο τη μια σε τιμάει, με την έννοια οτι δεν γίνεσαι λυσσάρης και μένει απλά στο οτι "ΟΚ, δεν έχω επιτυχία, πάω και πληρώνω και κάνω τη δουλειά μου και όλα καλά", αλλά από την άλλη, μην εθιστείς στο τόσο ευκολο. Καλές οι καύλες, αλλά -προσωπική άποψη πάντα- το θεωρώ λίγο ρηχό. Λίγη καψούρα, λίγο νταλκά, πρέπει να τα ζήσεις. Θα σε πετσώσουν και θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι.
αγνοειτε κατι βασικο,ολοι κοτες ειναι,απλα αυτοι που γαμανε,ειναι γιατι ετυχε να εχουν ενα μουνι στην παρεα τους,και τους κανανε το προξενιο,τους τη φερανε στο πιατο τη γκομενα,αμα σε κανουν το προξενιο,μετα ειναι πανευκολο να γαμησεις οσο κοτα και να εισαι,ειναι σαν να παιζεις χαρτια με σιμαδεμενη τραπουλα
Ναι φιλε, όπως τα λες είναι. Θα δεις μια γκομενα με μια φιλη σου, θα της πεις της φίλης σου "θέλω να γαμήσω αυτήν" και θα στην φέρει τυλιγμένη με κορδέλα, να βγάλεις γούστα. Η γνώμη της, προφανώς δεν μετράει! :2funny::2funny:
Ρε γιγαντα, ο πιο θεογκόμενος να είσαι, αν ανοίγεις το στόμα σου και πετάς παπαριές, η γκομενα θα λακίσει στο φτερό!

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Αυτό ρε μάγκα, απο τη μια σε τιμάει, με την έννοια οτι δεν γίνεσαι λυσσάρης και μένει απλά στο οτι "ΟΚ, δεν έχω επιτυχία, πάω και πληρώνω και κάνω τη δουλειά μου και όλα καλά", αλλά από την άλλη, μην εθιστείς στο τόσο ευκολο. Καλές οι καύλες, αλλά -προσωπική άποψη πάντα- το θεωρώ λίγο ρηχό. Λίγη καψούρα, λίγο νταλκά, πρέπει να τα ζήσεις. Θα σε πετσώσουν και θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι.
εχω ηδη εθιστει στο τοσο ευκολο και ουτε θελω να ασχοληθω με το φλερτ,ειμαι 23 εχω τρομερες καυλες και δε εχω καμια υπομονη να παιζω με τις εξω φλερτακι παω γαμαω ωραιες γυναικες και ουτε ελληνιδες ουτε τιποτα.Μπα δε υπαρχει ερωτας ολες κοιτανε να εχεις καποιοι εισοδημα ουτε χαρακτηρα κοιτανε ουτε τιποτα αν σκεφτεις πως οι συνομιλικες μου πανε ολες με nu-male που αυτοι ως γνωστων εκτος απο φλωροι ειναι και μαλακες και εγω τετοιος δε ειμαι με καμια παναγια.

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
εχω ηδη εθιστει στο τοσο ευκολο και ουτε θελω να ασχοληθω με το φλερτ,ειμαι 23 εχω τρομερες καυλες και δε εχω καμια υπομονη να παιζω με τις εξω φλερτακι παω γαμαω ωραιες γυναικες και ουτε ελληνιδες ουτε τιποτα.Μπα δε υπαρχει ερωτας ολες κοιτανε να εχεις καποιοι εισοδημα ουτε χαρακτηρα κοιτανε ουτε τιποτα αν σκεφτεις πως οι συνομιλικες μου πανε ολες με nu-male που αυτοι ως γνωστων εκτος απο φλωροι ειναι και μαλακες και εγω τετοιος δε ειμαι με καμια παναγια.
Τέτοιος μαλάκας να μην είσαι και να μην γίνεις ποτέ! Στο εύχομαι..
Αλλά μήπως οι γκόμενες που σταμπάρεις είναι που κυνηγάνε τέτοιους μαλάκες;; Έχεις σκεφτεί να σταμπάρεις άλλου τυπου γκόμενες;;

Τελευταία τροποποίηση:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Τέτοιος μαλάκας να μην είσαι και να μην γίνεις ποτέ! Στο εύχομαι..
Αλλά μήπως οι γκόμενες που σταμπάρεις είναι που κυνηγάνε τέτοιους μαλάκες;; Έχεις σκεφτεί να σταμπάρεις άλλου τυπου γκόμενες;;
Μπα το έχουν οι Ελληνίδες στο αίμα τους τουλάχιστον οι συνομιλικες μου να πηγαίνουν με nu-male οι 30-35 μπορεί όχι αλλά δε είμαι 30-35.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Τι δεν εισαι nu male ρε φιλε?
Τα ιδια σκατα εισαι.
Εδω μας λες οτι ερωτευεσαι πουτανες
Πιο beta δεν υπαρχει
Στην πυραμιδα των αντρων, ο πατος ειναι ο πουτανοαγαπουλης, δεν παει πιο κατω, εκτος απο τους πουστηδες
Τουλάχιστον εμφανησιακα δε είμαι nu male ούτε στις καύλες είμαι nu male τώρα το ότι ερωτεύτηκα μια πουτανα οκ η καρδιά δε ρωτάει.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Τουλάχιστον εμφανησιακα δε είμαι nu male ούτε στις καύλες είμαι nu male τώρα το ότι ερωτεύτηκα μια πουτανα οκ η καρδιά δε ρωτάει.
και τι λες να κανεις?αυτη τη ρωσιδα που ελεγες?

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.890
Πόντοι
1.446
Όπως λέει και μια θεϊκή ατάκα απτις φυλακές ανηλίκων «είμαι κότα ρε παιδιά, και τι έγινε;»…στην δίκη μου περίπτωση όμως έγινε…έγινε το ότι ένα μεγάλο ποσοστό της αγαμιας μου προέρχεται στο ότι είμαι κότα και άτολμος

Δεν ντρέπομαι να το παραδεχθώ εδώ, στην έμπειρη επιστημονική-ψυχολογική ομάδα του μπου. Είμαι κότα με τις κοπέλες, δεν ξέρω πως να φλερτάρω σωστά, και πως να τους μιλήσω όπως πρέπει. Είμαι αρκετά εμφανισιμος, πιο πάνω απτό μέσο όρο, όπου πηγαίνω έχω γκόμενες να με καρφώνουν και να περιμένουν να κάνω την πρώτη κίνηση, αλλά εγώ όντως κότα και ανίδεος, δεν το προχωράω. Χθες στο γυμναστήριο ήμουν μόνος με 3 κοπέλες, οι οποίες με κοίταγαν φουλ, και εγώ δεν έκανα τίποτα. ΟΧΙ δεν είμαι φαντασιόπληκτος. Επίσης έχω παρά πολλούς γκει που μου την πέφτουν γιατί αυτοί κάνουν την πρώτη κίνηση, και παρόλο που είμαι κότα, πηδάω 2-3 γυναίκες το χρόνο, και ας μην έχω κύκλο, γιατί αυτές είτε κάνουν την πρώτη κίνηση, είτε σχεδόν μου το δίνουν στο πιάτο, και σχεδόν καμία δεν έχω γνωρίσει μέσω κύκλου (γτ δεν έχω), ήταν όλες άγνωστες. Αλλά ξέρω ότι σπαταλάω στο επαρκο τις δυνατότητες μου λόγο του φόβου.

Το μπου είναι γεμάτο με άτομα που έχουν φαει την ζωή με το κουτάλι, και εδώ μπορείς να βρεις συμβουλές που δεν θα σου δώσουν οι καλύτεροι ψυχολόγοι του κόσμου. Σας ζητάω λοιπόν να μου δώσετε συμβουλές, πως θα σταματήσω να είμαι κότα με τις κοπέλες;

EDIT : ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ : μπορώ να ξεκινήσω που και που small talk περί ανέμων και υδάτων με κοπέλες, αλλά πραγματικά ούτε ξέρω αλλά χεζομαι κιόλας να το πάω στο σεξουαλικο κομμάτι…καμία φορά νιώθω λες κ είμαι παρθένος, ειδικά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός χωρίς να έχω κάνει κάτι με κοπέλα…καμία φορά φοβάμαι να πάω και με εκδιδόμενη

EDIT 2 : Να σημειωθεί επίσης πως οταν γαμησω μια γκομενα μια φορά, από κότα γίνομαι Κόναν ο βάρβαρος σε μίξη με γκουσγουνη (αλλά μόνο μαζί της, με τις άλλες είμαι κότα ακόμα)
Αφού είσαι κότα θα ανήκεις στο πρώην κόμμα Κότες...
Και τώρα θα γίνεις συνοδοιπόρος...
Θα ψηφίσεις το κόμμα του Λαού...

Συνημμένα

• 230525183541_KOTES.jpg
    230525183541_KOTES.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 26

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Αφού είσαι κότα θα ανήκεις στο πρώην κόμμα Κότες...
Και τώρα θα γίνεις συνοδοιπόρος...
Θα ψηφίσεις το κόμμα του Λαού...
ε τοτε οι κοτες θα ειχανε παρει 80 τα εκατο στις εκλογες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom