Φιλαράκι, με αγάπη θα στο πω. Τον έχεις κάνει ναύαρχο! Οι γυναίκες την πέφτουν και μάλιστα αισχρα. Πολύ πιο χυδαία από τους άντρες. Μονη προυπόθεση βέβαια, να είσαι θεογκόμενος. Απο κει και πέρα, θέλει για όλους τους ΜΗ θεογκόμενους, προσωπική δουλειά για να την καταφέρεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι αν δεν είσαι θεογκόμενος δε θα γαμησεις. Απλά πρέπει να ξέρεις πως να παίξεις το παιχνίδι! Γενικότερα διακρίνω στα λόγια σου μια οργή προς το γυναικείο φύλλο, λογικά είναι από τις χυλόπιτες που έχεις φαει. Δε στα γράφω αυτά για να σε προσβάλω. Γιατί; Γιατί ημουν ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ! Θα σου πω μια αλήθεια , σε εσένα και τον φιλο που άνοιξε την συζήτηση!
Κάποιος φίλος το παρέθεσε το νόημα. Οι γυναίκες μυρίζουν την αγαμία απο χιλιόμετρα. Την λιγουριά που λέμε. Φαίνεται στα μάτια μας, στο σώμα μας ακόμα και στις κινήσεις μας. Είναι η αύρα ρε μλκες, πως να πω, δε ξέρω. Σίγουρα και εσύ και ο φίλος goustarwnaxynw είστε πιο ωραίοι από μένα! ΣΙΓΟΥΡΑ! Αρκεί να σου πω οτι είμαι 150 κιλά. Είμαι και ψηλός βέβαια, αλλά και πάλι. Έχω πολλά έξτρα κιλά. Τα χαρακτηριστικά μου είναι αρκετά ωραία, απ' οτι μου λέγανε οι γκόμενες και πλέον η γυναίκα μου, αλλά δε παύει ο σωματότυπος μου, να είναι χοντρός. Πριν 12 χρόνια, έμενα Αθήνα, τέλειωσα μια σχολή, πιάνω δουλειά σε μια εταιρία, και σε κάποια φάση, βλέπω έναν τύπο ήμασταν μαζί στην ίδια σχολή. Πιάνουμε συζήτηση, μένουμε και οι 2 πολύ κοντά τα σπίτια μας και μου λέει ένα βράδυ οτι θα βγει με τα φιλαράκια του για μπυρίτσα και μου λέει να πάω αν θέλω. Λέω μέσα. Πάω και γνωρίζω μια παρέα 40ρηδων, εγώ εν τω μεταξύ 28 ετών, αλάνια αδιανόητα! Αδιανόητα σου λέω! Μετά από ένα διάστημα παρέας 6 μηνών, με έχει πιάσει μια κατάθλιψη που όλοι αυτοι γαμάνε με τρομερή άνεση, κι εγώ την έχω κάνει.. ΝΑΥΑΡΧΟ! Που αν στους έδειχνα, θα μου έλεγες, "αντε ρε μλκα που αυτοί γαμάνε αβέρτα". Να προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει, μα τίποτα! Απολύτως τίποτα. Να λέω ότι δεν κάνω κάτι λάθος και να επιμένω. Για να μην στα κάνω ιστορία, ένα βράδυ, πίνουμε μια μπύρα στο Μικρολίμανο. Εγώ τις μαύρες μου για τους γνωστούς λόγους. Με πιάνει ο (ας τον πούμε) Μπάμπης, ενα τυπάκι 1,60, αγυμναστος, οχι παχύς, αλλά με την κοιλίτσα του. Τατουάζ παντού, σκουλαρίκια, κόκα, dj, νευρόσπαστος. Κοινώς, ΤΥΠΑΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ, να είναι καλά όπου και να είναι. Για να σου δώσω να καταλάβεις τι τυπάρα ήταν ο Μπάμπης, μπαίναμε σε στριπτιτζάδικο και σκαγαν όλες οι πουτάνες στην αγκαλιά του, τσακώνονταν ποια θα κάτσει στην ποδιά του. Και χωρίς να κεράσει ποτό! ΤΙποτα... Μονο με την μπύρα του! Με πιάνει λοιπον και μου λέει.
"Deltafox, για να μάθεις τι θέλουν οι γυναίκες, πρέπει να αρχίσεις να γαμάς".. Αυτό φιλε μου, σε απλή, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ μετάφραση, είναι το γνωστό αρχαίο ρητό, ΑΝ ΔΕ ΜΠΑΖΩΣΕΙΣ, ΔΕ ΧΤΙΖΕΙΣ! Ξέρω, έχω περάσει απο το στάδιο της αγαμίας. Και ξέρω οτι την θέλεις και μουνάρα για να γαμήσεις. Θα στο υπογράψω. Αυτό, δεν παίζει να γίνει ποτέ! Αγάμητος του θανατά, να γαμησεις μουνάρα, δεν υπάρχει πιθανότητα!
Βρίσκω λοιπον μια τύπισσα στο φεισμπουκ, παντρεμένη, αρχιζει το μπιρι μπιρι, και αρχίζουμε και γαμιόμαστε. Αδερφέ..Ειναι λες και φοράς άλλους φακούς επαφής υπερόρασης και μπορείς να διακρίνεις απο χιλιόμετρα, ποια γαμιέται, ποια δεν γαμιέται, ποια ειναι παρθένα, ποια δινει κώλο, μέχρι και ποια βάζει κιμά στα ντολμαδάκια! Σκέψου οτι είχα ένα απωθυμένο μια καθηγήτρια από τη σχολή που πήγαινα, την έπιασα στο μπιρι μπιρι, MSN τότε, το 2011 παντρεμένη πια, την χαμουρεύω ένα βράδυ στο αμάξι της, 4 δάχτυλα της είχα χώσει στο μουνι σκέψου, δε πρόλαβα να την γαμησω, γιατί η τύπισσα με φρίκαρε γιατί άρχισε κάτι μαλακίες του στιλ, "αν μου το ζητήσεις, θα χωρίσω τωρα για σενα" και τέτοιες μαλακίες και φρίκαρα και την ξαπόστειλα. Να περάσουμε καλά θέλουμε, οχι να κλείσουμε σπίτια.
Κάπου εκεί ξεκίνησε η ζωή μου να αλλάζει φίλε, γιατί άρχισα να βγάζω κανονικές γκόμενες, που τις γούσταρα και με γουστάρανε. ΟΚ, δεν ηταν οι ινσταγκραμικές ξέκωλες μουνάρες, έτσι κι αλλίως, δε τις γουστάρω αυτές, ουτε να τις εμπιστευτείς μπορείς. Ήταν όμως πολύ όμορφα κορίτσια της διπλανής πόρτας, που θα τα πρόσεχες σίγουρα σε ένα κλαμπ.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, έβγαλα γκόμενα λουλουδού του κλαμπ, που μέχρι τότε όλοι στο μαγαζί που δούλευε, έλεγαν οτι είναι λεσβία. Δε ξέρω αν ήταν, ο μάγκας ο Deltafox όμως, με την εμφάνισή του αυτη που σου ειπα στην αρχή, την έβγαλα γκόμενα! ΜΑΓΚΑΣ; ΜΑΓΚΑΣ!
Και θες να γελάσεις με το πως ξεκίνησε η φάση; Έχω πει στον Μπάμπη τον τυπάρα που σου είπα πιο πριν, οτι την γουστάρω. Εμείς κάθε Παρασκευή, Σάββατο, ήμασταν εκεί. Έχουμε πάει ένα βράδυ, κλασικά μετά απο το στριπτιτζάδικο, ο Τάσος έχει πάρει 2 στριπτιτζούδες μαζι του στο κλαμπ, με βλέπει οτι την ψάχνω με το βλέμμα μου. Με πιάνει μου λέει "τι έγινε ρε μλκα με αυτήν; Βγήκατε;".. Του λέω όχι. "ΟΚ" μου λέει και μένει εκεί η συζήτηση. Μετά από 5 λεπτά, περνάει η λουλουδού να χαιρετήσει. Την αρπάζει ο Μπάμπης και της λέει "τι θα γίνει μωρή;; Θα πιείς ένα καφέ με το παιδί;;; Άιντε.."! Χαμογελάει, φεύγει... Μετά από δέκα λεπτά ρε φιλε, περνάει φευγαλέα από δίπλα μου και μου βάζει ένα χαρτάκι στο τσεπάκι του πουκαμίσου με το τηλέφωνό της. Σκληρός καργιόλης εγώ, την πήρα τηλέφωνο μετά απο 2 μέρες. Η πρώτη της ερώτηση στο τηλέφωνο. "Γιατί άργησες να με πάρεις;".. Της λέω σχολάω αργά το βράδυ, μόλις τελειώσω, θα περάσω να σε πάρω να πάμε βόλτα. Ξέρεις που την πήγα πρώτο ραντεβού; Σε βρώμικο να φάω! Και πήρα ένα σάντουιτς μισό μέτρο γιατί στην πουτσα μου κιολας, εγώ πεινούσα.
Κι εσύ και ο goystarwnaxynw, απλά φοβάστε να μην χάσετε την ευκαιρία. Ακομα και οταν την βρείτε, φοβάστε να της τα πείτε χυμα, γιατί φοβάστε μην ξενερώσει με αυτά που θα πείτε. Να σας πω κάτι; ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΑΣ αν ξενερώσει. Το πολύ πολυ να σου πει "αντε ρε ανώμαλε" και να σας κόψει την καλημέρα. Ε, και; Να γαμησεις θες, οχι να μαζέψεις αξιοπρέπεια για να κατέβεις στις εκλογές! Μη φοβάστε να παίξετε. Άκου τώρα το άλλο άκρο. Θυμάσαι τον Στίουαρτ από το Big Bang Theory? Αν οχι, πάνε δες 2-3 επεισόδια που παιζει να καταλάβεις για τι τυπο μιλάμε. Εχω φιλο λοιπον, που είναι ΙΔΙΟΣ με αυτον. ΙΔΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ. Στην όψη και στο στιλ και το πρόσωπο. Ε, ο φιλος αυτος, έχει γαμήσει τα απίστευτα μουνιά! Ξέρεις γιατί; Γιατί φλερτάρει. Μιλάει, τα λέει. Οχι ακραία πράγματα ή ατάκες που γαμάνε και δέρνουν. Το πιο απλό... "Γεια σου όμορφη"... Τέλος.. Έχεις την προσοχή της! Το πιο από ρε φίλε.. Πόσες φορές το έχεις πει σε γκόμενα αυτό;; Σιγά σιγά, λίγο λίγο.. Θα γίνει η δουλειά. Παίξτε με τις γκόμενες... Χωρίς απαραίτητα να σκέφτεστε οτι πρέπει να τις γαμησετε..Παιχνίδι θέλουν!
Υ.Γ. Αν θέλεις περισσότερη εξήγηση, στειλε pm.
Υ.Γ. 1.Πρόσεξε βέβαια με αυτό το "Γεια σου όμορφη" πόσο θα το τραβήξεις, γιατί στην δική μου περίπτωση, κατέληξε σε γάμο