Νέα

Είμαι κότα ρε παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Όπως λέει και μια θεϊκή ατάκα απτις φυλακές ανηλίκων «είμαι κότα ρε παιδιά, και τι έγινε;»…στην δίκη μου περίπτωση όμως έγινε…έγινε το ότι ένα μεγάλο ποσοστό της αγαμιας μου προέρχεται στο ότι είμαι κότα και άτολμος

Δεν ντρέπομαι να το παραδεχθώ εδώ, στην έμπειρη επιστημονική-ψυχολογική ομάδα του μπου. Είμαι κότα με τις κοπέλες, δεν ξέρω πως να φλερτάρω σωστά, και πως να τους μιλήσω όπως πρέπει. Είμαι αρκετά εμφανισιμος, πιο πάνω απτό μέσο όρο, όπου πηγαίνω έχω γκόμενες να με καρφώνουν και να περιμένουν να κάνω την πρώτη κίνηση, αλλά εγώ όντως κότα και ανίδεος, δεν το προχωράω. Χθες στο γυμναστήριο ήμουν μόνος με 3 κοπέλες, οι οποίες με κοίταγαν φουλ, και εγώ δεν έκανα τίποτα. ΟΧΙ δεν είμαι φαντασιόπληκτος. Επίσης έχω παρά πολλούς γκει που μου την πέφτουν γιατί αυτοί κάνουν την πρώτη κίνηση, και παρόλο που είμαι κότα, πηδάω 2-3 γυναίκες το χρόνο, και ας μην έχω κύκλο, γιατί αυτές είτε κάνουν την πρώτη κίνηση, είτε σχεδόν μου το δίνουν στο πιάτο, και σχεδόν καμία δεν έχω γνωρίσει μέσω κύκλου (γτ δεν έχω), ήταν όλες άγνωστες. Αλλά ξέρω ότι σπαταλάω στο επαρκο τις δυνατότητες μου λόγο του φόβου.

Το μπου είναι γεμάτο με άτομα που έχουν φαει την ζωή με το κουτάλι, και εδώ μπορείς να βρεις συμβουλές που δεν θα σου δώσουν οι καλύτεροι ψυχολόγοι του κόσμου. Σας ζητάω λοιπόν να μου δώσετε συμβουλές, πως θα σταματήσω να είμαι κότα με τις κοπέλες;

EDIT : ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ : μπορώ να ξεκινήσω που και που small talk περί ανέμων και υδάτων με κοπέλες, αλλά πραγματικά ούτε ξέρω αλλά χεζομαι κιόλας να το πάω στο σεξουαλικο κομμάτι…καμία φορά νιώθω λες κ είμαι παρθένος, ειδικά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός χωρίς να έχω κάνει κάτι με κοπέλα…καμία φορά φοβάμαι να πάω και με εκδιδόμενη

EDIT 2 : Να σημειωθεί επίσης πως οταν γαμησω μια γκομενα μια φορά, από κότα γίνομαι Κόναν ο βάρβαρος σε μίξη με γκουσγουνη (αλλά μόνο μαζί της, με τις άλλες είμαι κότα ακόμα)

Όχι τύπε.

Δεν είσαι.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
και τι λες να κανεις?αυτη τη ρωσιδα που ελεγες?
Δε έχω ερωτευτεί τη Ρωσίδα αυτή με αυτή απλά καυλώνω και περνάω απίστευτα με μια σενια γκόμενα άλλη εχω ερωτευτεί μολβαδεζα αλλά δε πρόκειται να κάνω κάτι γιατί δε θα τα έφτιαχνα ποτέ με μια κοπέλα που κάνει αυτή τη δουλειά γιατί δε θέλω να τη γαμανε άλλοι και επίσης δε θέλω αυτή που θα κάνω σχέση να έχει πάει με άπειρους

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.003
Πόντοι
81
δεν εχω λογο να πω ψεμματα....και γιατι να ντραπω? Αφου εδω παραδεχομαι σε ολους οτι ειμαι κοτα. Οι γκομενες που εχω γαμησει ηταν ολες μετριες προς ασχημες, και σε συγκριση με μενα αρκετα κατωτερες. Επισης πολλες ειναι 10-20 χρονια μεγαυτερες μου

Διάβασα μέχρι αυτό το μήνυμα και αν ήταν να μαντέψω τι παίζει, θα έλεγα πως είσαι "κότα" επειδή δεν έχεις κύκλο κι αυτό σε μαγκώνει στην κουβέντα με τις γκόμενες, και δεύτερον πας με μεγαλύτερες γιατί πιστεύεις ότι θα σε κρίνουν λιγότερο. Με λίγα λόγια αυτό που φοβάσαι δεν είναι να μιλήσεις σε γκόμενες, αλλά το να μιλήσεις για τον εαυτό σου. Πως λύνεται αυτό; Είτε πας σε έναν ψυχολόγο να σε βοηθήσει, είτε πιάνεις 1-2 παλιούς σου φίλους από όταν είχες κύκλο, και τους λες τι έχει συμβεί (γιατί σίγουρα κάτι έχει συμβεί για να χάσεις τον κύκλο σου). Αν είσαι αληθινός, θα σε βοηθήσουν. Και σιγά σιγά θα δεις ότι θα αρχίσεις να λύνεσαι. Νομίζω ότι και ο ψυχολόγος το ίδιο θα σου έλεγε ότι πρέπει να κάνεις, απλά ίσως σε 'προετοίμαζε' για αυτό το βήμα αν δεν ήσουν έτοιμος.

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.306
Πόντοι
456
Διάβασα μέχρι αυτό το μήνυμα και αν ήταν να μαντέψω τι παίζει, θα έλεγα πως είσαι "κότα" επειδή δεν έχεις κύκλο κι αυτό σε μαγκώνει στην κουβέντα με τις γκόμενες, και δεύτερον πας με μεγαλύτερες γιατί πιστεύεις ότι θα σε κρίνουν λιγότερο. Με λίγα λόγια αυτό που φοβάσαι δεν είναι να μιλήσεις σε γκόμενες, αλλά το να μιλήσεις για τον εαυτό σου. Πως λύνεται αυτό; Είτε πας σε έναν ψυχολόγο να σε βοηθήσει, είτε πιάνεις 1-2 παλιούς σου φίλους από όταν είχες κύκλο, και τους λες τι έχει συμβεί (γιατί σίγουρα κάτι έχει συμβεί για να χάσεις τον κύκλο σου). Αν είσαι αληθινός, θα σε βοηθήσουν. Και σιγά σιγά θα δεις ότι θα αρχίσεις να λύνεσαι. Νομίζω ότι και ο ψυχολόγος το ίδιο θα σου έλεγε ότι πρέπει να κάνεις, απλά ίσως σε 'προετοίμαζε' για αυτό το βήμα αν δεν ήσουν έτοιμος.

Εχω σηκωθεί απτη καρεκλα και χειροκροτώ τα ειπες ολα :hi:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.903
Πόντοι
8.346
Πολλά για κύκλους διαβάζω κ λείπει ο δάσκαλος

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Εχω σηκωθεί απτη καρεκλα και χειροκροτώ τα ειπες ολα :hi:
Εσύ ρε γαμημένο παιδί.. ήρθε η άλλη πρώτη φορά στο σπίτι σου και κούμπωσες σιάλις;; Ήμαρτον ρε μόρτη!! ΗΜΑΡΤΟΝ!

ΟΚ. Αφού βλέπεις οτι σε αφήνει και γλύφεις βυζί, πας για μουνί και στο τραβάει το χέρι. Δηλαδή τί περίμενες οτι θα γινόταν όταν έβγαλες έξω την μαλαπέρδα σου;;
Το "σε αφήνω να γλύψεις βυζί αλλά οχι να πιάσεις μουνί", σημαίνει "οχι σήμερα, την επόμενη φορά".... Βιάστηκες αδερφέ.. Το γκομενάκι το είχες.. Ελπίζω να μην έστειλε μια και καλή, γιατί σώνετε το παιχνίδι

GTOwizard

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
492
Πόντοι
21
Εσύ ρε γαμημένο παιδί.. ήρθε η άλλη πρώτη φορά στο σπίτι σου και κούμπωσες σιάλις;; Ήμαρτον ρε μόρτη!! ΗΜΑΡΤΟΝ!
Λογικά θα νμζε ότι θα παίξει στην επόμενη ταινία του Σιρινακη!!!

Απορώ ώρες ώρες σε αυτές τις ηλικίες πως παίρνουνε αυτά σιαλις! Δλδ εάν πάνε 35-40 θα ξεκινησουνε το μπλε χάπι;

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.306
Πόντοι
456

ΟΚ. Αφού βλέπεις οτι σε αφήνει και γλύφεις βυζί, πας για μουνί και στο τραβάει το χέρι. Δηλαδή τί περίμενες οτι θα γινόταν όταν έβγαλες έξω την μαλαπέρδα σου;;
Το "σε αφήνω να γλύψεις βυζί αλλά οχι να πιάσεις μουνί", σημαίνει "οχι σήμερα, την επόμενη φορά".... Βιάστηκες αδερφέ.. Το γκομενάκι το είχες.. Ελπίζω να μην έστειλε μια και καλή, γιατί σώνετε το παιχνίδι

ηρθε ξανα εχθες και μου τον έπαιξε....και σημερα παλι μιλάγαμε, και στελνει αυτη πρωτη, οποτε εχω ελπιδες μαλλον

επίσης να σημειωθεί στα πρακτικά, ότι είχε πέσει φάσωμα την προηγούμενη μέρα (πριν ερθει σπιτι μου) στο αυτοκίνητο, οπότε υπήρξε μια επαφή, δεν ήρθε σπίτι μου ως "φίλη"

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
ηρθε ξανα εχθες και μου τον έπαιξε....και σημερα παλι μιλάγαμε, και στελνει αυτη πρωτη, οποτε εχω ελπιδες μαλλον

επίσης να σημειωθεί στα πρακτικά, ότι είχε πέσει φάσωμα την προηγούμενη μέρα (πριν ερθει σπιτι μου) στο αυτοκίνητο, οπότε υπήρξε μια επαφή, δεν ήρθε σπίτι μου ως "φίλη"
Μάγκα μου, καλά το πας. Μην είσαι όμως μουρντάρης... Βλέπεις οτι γουστάρει το κοριτσάκι.. Κοιτα, αν θες τη συμβουλή μου, πάρτη να πάτε κι έναν καφέ. Όχι μόνο να κλείνεστε στο σπίτι για φάσωμα κι Άγιος ο Θεός! Δώσε της να καταλάβει οτι δε την βλέπεις σαν ένα αντικείμενο... Και θα σου ανοιχτεί κι άλλο..

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.306
Πόντοι
456
Μάγκα μου, καλά το πας. Μην είσαι όμως μουρντάρης... Βλέπεις οτι γουστάρει το κοριτσάκι.. Κοιτα, αν θες τη συμβουλή μου, πάρτη να πάτε κι έναν καφέ. Όχι μόνο να κλείνεστε στο σπίτι για φάσωμα κι Άγιος ο Θεός! Δώσε της να καταλάβει οτι δε την βλέπεις σαν ένα αντικείμενο... Και θα σου ανοιχτεί κι άλλο..

Το ξερω μαν μου, καλα τα λες, πριν το φασωμα στο αμαξι επαιξε ποτο και μετα ρομαντικη βολτα με θεα την αθηνα...βεβαια εχω καταλαβει πως (λογο ηλικας?) οσο την φτυνω και την αφηνω στο διαβαστηκε / δεν της δινω σημασια, τοσο περισσότερο κολλάει..με αποκορύφωμα το οτι εβαλα στορυ με μια αλλη την παρασκευη, και μολις το ειδε μου εστειλε η ιδια να βγουμε για ποτο

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Το ξερω μαν μου, καλα τα λες, πριν το φασωμα στο αμαξι επαιξε ποτο και μετα ρομαντικη βολτα με θεα την αθηνα...βεβαια εχω καταλαβει πως (λογο ηλικας?) οσο την φτυνω και την αφηνω στο διαβαστηκε / δεν της δινω σημασια, τοσο περισσότερο κολλάει..με αποκορύφωμα το οτι εβαλα στορυ με μια αλλη την παρασκευη, και μολις το ειδε μου εστειλε η ιδια να βγουμε για ποτο
Ρε αδερφέ χωρίς να έχεις κύκλο και απλά επειδή είναι γειτόνισσα σου τη κατάφερες?αυτά δε γίνονται έτσι γίνονται με κύκλους ή κοινό περιβάλλον όπως δουλειά,κάτι δε μας λες καλά.Δε μπορεί να μενει από πάνω σου και να ήρθε σε σένα και να της εγλυψες βυζί πρώτη φορά και τη δεύτερη παίξιμο,αυτά γίνονται αλλά όχι έτσι γίνονται από κύκλο ή τη δουλειά.Εσυ αυτά δε τα έχεις άρα αρνούμαι να πιστέψω ότι γαμας 3 το χρόνο όπως είπες δλδ σύνολο 8 στα 28 σου,αν είχες κύκλο ή δουλειά με γκόμενες και όχι τηλεργασια θα σε πίστευα πιο πολύ.

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.306
Πόντοι
456
Ρε αδερφέ χωρίς να έχεις κύκλο και απλά επειδή είναι γειτόνισσα σου τη κατάφερες?αυτά δε γίνονται έτσι γίνονται με κύκλους ή κοινό περιβάλλον όπως δουλειά,κάτι δε μας λες καλά.Δε μπορεί να μενει από πάνω σου και να ήρθε σε σένα και να της εγλυψες βυζί πρώτη φορά και τη δεύτερη παίξιμο,αυτά γίνονται αλλά όχι έτσι γίνονται από κύκλο ή τη δουλειά.

οι φοιτήτριες, που μόλις ήρθαν αθηνα ειναι ισως πιο "ανοιχτομυαλες" σε σχεση με τις αθηναιες...επισης πριν ερθει σπιτι μου μιλαγαμε στο ινστα 2 βδομαδες, και βγηκαμε κ για ποτο

σιγουρα βοηθαει και η εμφανιση μου που οπως ειπα ειναι πανω απτο μεσο ορο

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
οι φοιτήτριες, που μόλις ήρθαν αθηνα ειναι ισως πιο "ανοιχτομυαλες" σε σχεση με τις αθηναιες...επισης πριν ερθει σπιτι μου μιλαγαμε στο ινστα 2 βδομαδες, και βγηκαμε κ για ποτο
Είχα και εγώ μια από πάνω μου φοιτήτρια από τη Αθήνα αλλά δε έγινε τίποτα απολύτως ούτε μιλήσαμε ούτε τίποτα και πρωτου πεις είμαι άσχημος δε είμαι,είμαι κομπλέ εμφανησιακα.Δε είναι εύκολα αυτά στη Ελλάδα μαν μου αυτά οι μαλακίες ή τα γαμησια ή οτιδήποτε γίνονται από κύκλο εγώ με τη μοναδική που έκανα κάτι φασωμα και χουφτωματα ήταν από κύκλο,δε βρίσκουν οι Ελληνίδες αλλιώς η κύκλο η δουλειά.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26

σιγουρα βοηθαει και η εμφανιση μου που οπως ειπα ειναι πανω απτο μεσο ορο
Επίσης δε μπορώ να πιστέψω πως δουλειά χωρίς κοπέλες δλδ τηλεργασια και ούτε κύκλο έχεις γαμησει 8 γκομενες επίσης όπως καταλαβαίνω δε σου λείπει το γαμησι όπως μου είπες αφου έχεις γαμησει 8 και 300 φορές σύνολο άρα τι δουλειά έχεις στο μπου?εδώ μπαίνουν μόνο αποτυχημένοι μπουρ
δελιαρηδες που δε βρίσκουν γυναίκα αλλιώς.Κατι δε κολλάει σε όλα αυτά μαν.

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.306
Πόντοι
456
Είχα και εγώ μια από πάνω μου φοιτήτρια από τη Αθήνα αλλά δε έγινε τίποτα απολύτως ούτε μιλήσαμε ούτε τίποτα και πρωτου πεις είμαι άσχημος δε είμαι,είμαι κομπλέ εμφανησιακα.Δε είναι εύκολα αυτά στη Ελλάδα μαν μου αυτά οι μαλακίες ή τα γαμησια ή οτιδήποτε γίνονται από κύκλο εγώ με τη μοναδική που έκανα κάτι φασωμα και χουφτωματα ήταν από κύκλο,δε βρίσκουν οι Ελληνίδες αλλιώς η κύκλο η δουλειά.

νταξει ρε μαν μου, κ γω εχω κ αλλες γκομενες στη πολυκατικοια, δεν της εχω γαμησει ολες, αυτη ετυχε...στο μπου ειμαι γιατι μαρεσει η κοινότητα :grouphug:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
νταξει ρε μαν μου, κ γω εχω κ αλλες γκομενες στη πολυκατικοια, δεν της εχω γαμησει ολες, αυτη ετυχε...στο μπου ειμαι γιατι μαρεσει η κοινότητα :grouphug:
Τι ακριβώς σαρεσει?στο μπου μπαίνουν μόνο αποτυχημένοι ερωτικα και στο λέω γιατί έχω μιλήσει και ξέρω

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Είσαι ντροπαλος,δε έχεις κύκλο,δουλειά με γυναίκες ξεκάθαρα με τίποτα δε έχεις γαμησει 8 γυναίκες και 300 φορες σύνολο,επίσης αυτά τα είχα από πάνω μου μια και τη γάμησα όχι σε μας εδώ,δε τρώμε κουτοχορτο,επειδή είσαι 28 αν έχεις γαμησει 1 γυναίκα να κάνεις και το σταυρό σου φιλικά πάντα.

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.306
Πόντοι
456
Είσαι ντροπαλος,δε έχεις κύκλο,δουλειά με γυναίκες ξεκάθαρα με τίποτα δε έχεις γαμησει 8 γυναίκες και 300 φορες σύνολο,επίσης αυτά τα είχα από πάνω μου μια και τη γάμησα όχι σε μας εδώ,δε τρώμε κουτοχορτο,επειδή είσαι 28 αν έχεις γαμησει 1 γυναίκα να κάνεις και το σταυρό σου φιλικά πάντα.

το να εχεις γαμησει 8 γυναικες (και σχεδον ολες μετριες η και μπαζα, και μονο οι 2 αντικειμενικά όμορφες, αλλα οχι υπερμουνα) στα 28 δεν ειναι κατορθωμα, ποσο μαλλον οταν εχεις κ μια καλη εμφανιση

Τελευταία τροποποίηση:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
το να εχεις γαμησει 8 γυναικες (και σχεδον ολες μετριες η και μπαζα) στα 28 δεν ειναι κατορθωμα, ποσο μαλλον οταν εχεις κ μια καλη εμφανιση
Αυτό δε έχει σημασία αν είναι μέτριες η μπάζα και αυτές ντίβες έχουν καταντήσει επίσης άλλοι στα 45 έχουν γαμησει 8 όχι στα 28,δε σε πιστεύω όπως και να έχει,αν έχεις καταφέρει 1 να γαμησεις αυτό δεκτό όχι κάτι παραπάνω γιατί δε έχεις κύκλο είσαι ντροπαλος και δουλειά με γυναίκες,αυτά γινονται έτσι δλδ η από τη δουλειά ή από παρέες η αν δε έχεις τα υπόλοιπα να μη ντρέπεσαι και να μιλάς σε πολλές μέχρι να κάτσει αλλιώς δε βρίσκεις,μια θα έχεις γαμησει και αυτή κατά τύχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom