Νέα

Βοήθεια!! Νόμοι, Δικαιώματα για παραφυσικά φαινόμενα και μαγεία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexakos21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alexakos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους πραγματικά ντρέπομαι που θα πω ότι έχω να πω αλλά δυστυχώς πρέπει γιατί δεν γίνεται αλλιώς, μπάινω κατευθείαν στο θέμα:

Είμαι φοιτητής στην Αθήνα έρχομαι από επαρχεία μεγάλωσα σε χωριό σε μια πολύ κλειστή κοινωνία έχω μια αδερφή μικρότερη. Πρίν έναν χρόνο η ξαδέρφη μου αρραβωνιάστηκε, το αγόρι της όμως τα είχε κάποτε με την αδερφή μου, η ξαδέρφη μου το γνώριζε η μητέρα της όχι. Όταν το έμαθε έβγαλε βρωμία λόγω ζήλιας (είναι κ χαρακτήρας η μανα της που της αρέσει πολύ να "δέιχνεται"/επιδεικνύεται) οτι η μητέρα μου είναι μαγισσα!!! :uglystupid: και φυσικά όπως είναι λογικό σε μια τόσο κλειστή κοινωνία το πίστεψε όλο το χωριό! με αποτέλεσμα και η αδερφή μου αλλά και η μάνα μου να είναι δακτυλοδεικτούμενες κανεις δεν πατάει στο σπίτι όλοι μιλάνε για αυτούς κλπ. Κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνα κλαίγοντας να μου λένε τι άλλο έχει ειπωθεί κλπ. αποφάσισα εγώ προσωπικά να κινηθώ νομικά γιατί και εμένα άρχισε να με επιρεάζει πολύ αυτή η ιστορία...

Και ρωτώ: τι θα μπορούσα να κάνω για την περίπτωση αυτή; υπάρχει κανένα Site για τέτοια θέματα;
          Και γενικά οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή παιδιά να είστε καλά!!!

ΥΓ. Μην κοροιδέψετε πολύ γιατι και εγώ στην αρχή αυτό έκανα η κατάσταση τώρα είναι τραγική θέλω να τους πάρω να τους φέρω εδώ και δεν θέλουν εγώ το ζω καθημερινά και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω!! οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή (γιατι δεν έχω και λεφτα τωρα για δικηγόρους μαζεύω όμως.) Ευχαριστώ πολύ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δηλαδη εσυ θες να κανεις μηνυση σε αυτους που ειπαν μαγισσα την μητερα σου?αυτο ρωτας?

OP
OP
A

Alexakos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι και τσάκισαν τόσο άσχημα την ψυχολογία τους, δεν ξέρεις σε τί σημείο έχουν φτάσει, αρρωσταίνει κάποιος και βρίζουν αυτούς οτι και καλά έκαναν μάγια και γιαυτό αρρώστησε δεν ξέρω τι να κάνω! δεν βγαίνουν καθόλου από το σπίτι πραγματικά λυπάμαι για όλο αυτό τους έχει βγει το όνομα για κάτι τόσο ασήμαντο που αυτό ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι και τσάκισαν τόσο άσχημα την ψυχολογία τους, δεν ξέρεις σε τί σημείο έχουν φτάσει, αρρωσταίνει κάποιος και βρίζουν αυτούς οτι και καλά έκαναν μάγια και γιαυτό αρρώστησε δεν ξέρω τι να κάνω! δεν βγαίνουν καθόλου από το σπίτι πραγματικά λυπάμαι για όλο αυτό τους έχει βγει το όνομα για κάτι τόσο ασήμαντο που αυτό ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
τυπε ετσι που τα λες να προσεχεις μην σας καψουν κιολας :2funny:
μηπως υπερβαλεις δικε μου?

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σε όλους

πραγματικά ντρέπομαι

Και ρωτώ:

υπάρχει κανένα Site για τέτοια θέματα;

Και γενικά οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή

Ευχαριστώ πολύ.

1) Γειά και σε σένα.

2) Μη ντρέπεσαι.

3) Είσαι στο σωστό site. Όχι μόνο για αυτό, αλλά ΓΙΑ ΟΛΑ τα θέματα.  
Εδώ θα διαβάσεις ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ και στο τέλος μόνος σου θα διαλέξεις τι θα κάνεις για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου.

4) Ελπίζω να βοήθησα.

OP
OP
A

Alexakos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καθόλου όμως ξέρω πώς είναι εκεί τα πράγματα, της άλλης καφέ έχουν χύσει στα σκαλιά του σπιτιού της και αυτή άρχισε και φώναζε με το όνομα την μάνα μου και μάγια μου έκανε μάγια μου έκανε! να καεί στην κόλαση! και εγώ δεν πίστευα οτι θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι εκεί να όμως που το ζω πολύ ασχημα όλο αυτό όσο απίστευτο και αν φαίνεται... δεν ξέρω για πόσο θα το αντέξουν όλο αυτό...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πάρε ένα μαγνητόφωνο και γράψε τον πρώτο μαλάκα που θα πει μπροστά σου ή μπροστά τους ότι είναι μάγισσες η άλλες μαλακίες και πάτα τους μήνυση και για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη και να δεις αν την πληρώσουν οι πρώτοι 2-3 μαλάκες αν θα τολμ΄σουν τα υπόλοιπα ζώα να ξαναπιάσουν στο στόμα τους τους δικούς σου.

OP
OP
A

Alexakos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πάρε ένα μαγνητόφωνο και γράψε τον πρώτο μαλάκα που θα πει μπροστά σου ή μπροστά τους ότι είναι μάγισσες η άλλες μαλακίες και πάτα τους μήνυση και για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη και να δεις αν την πληρώσουν οι πρώτοι 2-3 μαλάκες αν θα τολμ΄σουν τα υπόλοιπα ζώα να ξαναπιάσουν στο στόμα τους τους δικούς σου.
Vageli Σε ευχαριστώ έχω ηχογραφημένα όλα τα τηλεφωνήματα της μάνας μου που έκλαιγε και μου τα έλεγε, πραγματικά δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να συμβεί αυτό που ζω! και να βρεθεί στην δικιά μου θέση. ζητάω συμβουλές και τι πρέπει να κάνω πρίν αρχίσω να ψάχνω για δικηγόρους (μαζεύω και λεφτά για αυτό) και το θέμα δεν είναι μόνο να το σταματήσουν αυτό είναι το λιγότερο, το όνομα θα υπάρχει και πάντα θα τους αποφεύγουν πιστεύω, αυτό είναι και που φοβάμαι πιο πολύ. Μακάρι να είχαν λίιιιιιιιιγο παιδεία ρε παιδι μου εκεί πάνω τωρα δεν θα τράβαγαν όσα τραβάνε...

Biribas

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καταλαβαίνω την αγωνία και το άγχος σου, αλλά δεν είναι υπερβολικό αυτό που ζητάς...; Ε, κάνε μια μήνυση, δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο σε αυτό που ζητάς! Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσείς αγχώνεστε που σας είπαν μάγους...;;; Θα γελάει κι ο κόσμος! Εγώ θα έσπαγα και πλάκα από πάνω, θα στραβοκοίταζα τον κόσμο στον δρόμο και θα το έπαιζα Πητ Παπαδάκος!  :cheesy: :grin: :sunglasses:
Α ρε κατακαημένη επαρχία, στον 21ο αιώνα και η μαλακία στα χωριά πάει καπνός...

OP
OP
A

Alexakos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καταλαβαίνω την αγωνία και το άγχος σου, αλλά δεν είναι υπερβολικό αυτό που ζητάς...; Ε, κάνε μια μήνυση, δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο σε αυτό που ζητάς! Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσείς αγχώνεστε που σας είπαν μάγους...;;; Θα γελάει κι ο κόσμος! Εγώ θα έσπαγα και πλάκα από πάνω, θα στραβοκοίταζα τον κόσμο στον δρόμο και θα το έπαιζα Πητ Παπαδάκος!  :cheesy: :grin: :sunglasses:
Α ρε κατακαημένη επαρχία, στον 21ο αιώνα και η μαλακία στα χωριά πάει καπνός...
Οχι δεν καταλαβαίνεις την αγωνία και το άγχος μου και θεωρώ οτι το σχολιό σου ήταν άστοχο τα φόρουμ εκτός των άλλων είναι και για να λέμε τα προβήματά μας, κατανοώ και ξέρω οτι υπάρχουν τόσα άλλα σοβαρά προβλήματα πρόσθεσα και είπα να μοιραστώ με εσάς και το δικό μου να πάρω ιδέες και γνώμες ελπίζω να μην πείραξα τόσο πολύ! βάλε εσένα στην θέση τους να ζεις σε αυτό το κωλωχώρι να σε στραβοκοιτάνε κ σχολιάζουν όλοι και θα σου πω εγώ για πόσο θα άντεχες να παίζεις τον μάγκα, οσο για το τελευταίο που είπες είναι αυτονόητο υπάρχει πολύ βαθύ χάσμα και παντελώς έλλειψη παιδείας στα περισσότερα χωριά εγώ έτυχα στο ακραίο δυστυχώς. ευχαριστώ για το σχόλιό σου anyways.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Ειναι απολυτα λυπηρο που στον 21ο αιωνα υπαρχουν ακομη τοσες προκαταληψεις...
Καταννοω το προβλημα σου φιλε ...
Ενας μαλακας σε μια κλειστη κοινωνια να πει κατι και να το λεει συνεχως μετα το μασαει ολη η κοινωνια.....
Η ηχογραφισεις της μητερας σου δεν μετρανε ομως...
Ηχογραφησε τον πρωτο μαλακα που θα βρεις και τραβα του μια μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση και ηθικη βλαβη και μετα αστους να κουρευονται
οπως σου ειπε και πιο πανω ενας συνναγωνιστης πολυ σωστα.

Παντως πολυ περιεργη φαση η ολη ιστορια ....

Η ξαδελφη σου πηρε τον πρωην της αδελφης σου και αυτο πειραξε την μητερα της ξαδελφης και ξεσπαει στην μητερα σου....

Πολυ τρελο σεναριο... :2funny:

Βρε μπας και παιζει κατι αλλο ?

Τεσπα κανε αυτο που σε συμβουλεψε ο συνναγωνιστης και ασε τις ηχογραφησεις την μητερας σου ....
σε μια δικη δεν μετρανε.... ασε που αν στηριχθεις σε αυτα μονο μπορει να σας βγαλουν και τρελους....

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
φιλε μπορεις να κινηθεις δικαστικα. ενα δικηγορο πρεπει να βρεις. αλλα στην τελικη τι θα κερδισεις; παλι δακτυλοδεικτουμενες θα ειναι.

Η μπορεις να τις φερεις στην Αθηνα. Αλλα αυτο ειναι μαλακια.

Η λυση ειναι μια. Τωρα αφου τους βγηκε το ονομα μπορουν να γινουν οντως μαγισσες

Πες τις να τους γραψουν ολους στα παλια τους τα παπουτσια, να βγαινουν στο χωριο κανονικα να κυκλοφορουν και να πετανε καμια μαλακια αν καποιος τις στραβοκοιταει.

Αμα το δουν απτην αστεια πλευρα μπορουν να ριξουν τρελλο γελιο αντι για κλαμα. Αρχοντισσες του χωριου μπορουν να γινουν τωρα. Να κανουν οτι τους γουσταρει. πες τις να πανε να ψωνισουν τιποτα και να μη πληρωνουν. Κι αν κανεις τους πει τιποτα μαγια θα του κανουν

Και κανεις δε θα τις πειραζει γιατι ολοι θα φοβουνται :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πιο πιθανό είναι να πετύχει ο εξορκισμός παρά το δικαστήριο.

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290
Αμα θελεις να ξεχαστει τοτε ξεχνα τα δικαστηρια κτλ.
Να ξερεις οτι ετσι θα δωσεις τροφη και αντι να σταματησει θα γιγαντωθει.
Ηχογραφησεις κτλ.επισης ξεχνατα.Απαγορευεται η αναπαραγωγη προιοντος υποκλοπης στο δικαστηριο εκτος και αν συμφωνησει και η αλλη πλευρα.
Επισης κινδυνευεις να βρεθεις και κατηγορουμενος και αντι για φοιτητης να βρεθεις στο <<κολεγιο>>.
Το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να αρχισετε την ιδια δουλεια.
Δλδ.

Η θεια ειναι μαγισσα
η αδελφη μου τον αγαπαει ακομα και καθε βραδυ κλαιει στην φωτογραφια του.
Ασε δε μια μερα ειχαμε βρει και στην εισοδο του σπιτιου τριχες απο προβατο δεμενες κτλ.
Επισης αν εχει κουτσομπολη παπα το χωριο να κανουν συχνη εμφανιση εκει.
Να αναβουν κερακια κτλ.
Και μια εξομολογηση δεν θα ηταν ασχημο με εμφαση στην αγαπη της αδελφης σου για τον χαμενο γαμπρο.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6

πολυ σωστη και δραστικη κινηση.
Γινε Αυστηρος λαο ξεκαθαρος
Δεν μπορει κανενα κοπροσκυλο να παιζει με την μανα μας

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.029
Πόντοι
22.785
Σέ σχόλια  προηγούμενου post άναφέρθηκε ότι λογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι δρουν τελικά με γνώμονα το κοινό συμφέρον.......
Συμβαίνει όμως πάντα αυτό?????????

Στον πραγματικό κόσμο, οι συνθήκες αύτές μπορεί να έκλείπουν........

Επισκέπτης
Αλεξανδρε καταρχην δε χρειαζετε να ντρεπεσε. Με λιγη πονηρια μπορει να γυρισει η κατασταση υπερ σου. Κοιτα τι θα κανεις. Θα πεις σε ολους στο χωριο, οτι η μανα σου ειναι οντως μαγισα και κακη μαγισα. Ειναι δε αποφασισμενη να κανει μαγια στο χωριο και να προκαλεσει σεισμους, λοιμους καταποντισμους, θα φερει ακριδες να καταστρεψουν τις καλιεργειες και οτι αλλο κατεβασει η γκλαβα σου. Για να γινεις μαλιστα πιστευτος καντε καμια τελετη και καλα στην αυλη του σπιτιου σας, σφαχτε κανα κοκορι, βαρατε ντενεκεδες. Αφου λοιπον θα σας εχουν παρει στα σοβαρα θα ζητησεις απο καθε χωριανο-χωριανη ανω τον 6 ετων να σας δινει καθε μηνα 5 ευρω. Δεν ειναι μεγαλο ποσο αλλα αν το χωριο εχει 800 - 1000 κατοικους μαζευεις ανετα 4000 με 5000 το μηνα. Για σκεψου το, φοιτητης εισαι, θα τα χρειαστεις τα χρηματα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και κάθε χρόνο να θυσιάζεται το πρώτο νεογέννητο της χρονιάς στον κύριο του σκότους, αν είναι κορίτσι, αν είναι αγόρι να θυσιάζεται στον κύριο του φωτός  :rockon: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή για προσβολή της προσωπικότητας-χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης

μάζευε ό,τι αποδεικτικό υλικό μπορείς, να ξέρεις όμως ότι τα περιστατικά αυτά μπορούν να βεβαιωθούν και με μάρτυρες

σε πρώτη φάση θα σου έλεγα να μην πας σε δικηγόρο, αλλά να πας στον εισαγγελέα (πού μένεις;) και να του γράψεις μια αίτηση αφηγούμενος περιληπτικά τα πραγματικά περιστατικά (με ονόματα) ζητώντας του να διατάξει το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου να επισκεφθεί τους τύπους εκείνους και να τους γίνουν συστάσεις ώστε να συμμορφωθούν

kauloumpas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κατ' αρχας να σου εκφρασω τη λυπη μου για το αγχος και τη στενοχωρια που περνας εσυ και η οικογενεια σου. Καταλαβαινω τη σταση σου απεναντι στο ζητημα και μπορω να κατανοησω το πως πρεπει να νιωθεις.
Οσον αφορα την ηχογραφηση συνομιλιων, το ειπε ενας συναγωνιστης πιο πανω οτι ειναι παρανομη και θα σου γυρισει μπουμερανγκ. Οποτε,θα σου προτεινα να μην το κανεις αυτο.
Προσπαθω να αντιληφθω λιγο την ολη κατασταση. Σε αυτο το χωριο, η μητερα σου δεν εχει αλλους συγγενεις? Φιλες, δικους της ανθρωπους? Γιατι οπως το περιγραφεις, δεν ξερω αν ειναι, απλα μου δινεις την αισθηση οτι η μητερα σου με την αδερφη σου ειναι ξενες σε αυτο το χωριο, σαν αν βρεθηκαν εκει προσφατα. Θελω να πω, δεν υπαρχει κανεις δικος τους εκει που να τους παρεχει μια υποστηριξη?

Σαν στρατηγικη αντιμετωπισης, προσωπικα δεν θα το πηγαινα δικαστικα, αλλα θα ανεβαινα μεχρι το χωριο και θα συζητουσα με τη μητερα μου να ερθουμε σε επαφη με τη θεια(αν καταλαβα καλα) που ειπε αυτα τα πραγματα και να γινει ενα ξεκαθαρισμα. Σε καμμια περιπτωση δε θα προτεινα να το επαιζε κανεις μαγος/μαγισσα, γιατι ετσι μονο θα φουντωνε περισσοτερο η κατασταση.
Επιπλεον, δε γνωριζω τι σχεση εχει η μητερα σου με την εκκλησια, αν πηγαινει δλδ, με την αποψη οτι θα μπορουσε να ζητησει τη βοηθεια του παπα. Δεν ξερω κατα ποσο θα ηθελε κ εκεινος να βοηθησει και θα ηταν οντως παπας ή τραγος, αλλα νομιζω πως θα αξιζε μια προσπαθεια.

Περιμενω απαντηση σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom