Πρώτον το σάιτ είναι καθαρά για αγοραιο έρωτα,είναι γελοίο να ρωτάς πώς να βρεις γκόμενα από τύπους εδώ που μόνο σε ιερόδουλες πάνε και καλά κάνουν αφού οι Ελληνίδες είναι τραγικές,δείχνεις απελπισμένος να ρωτάς σε μπουρδέλο σάιτ πώς να βρεις γκόμενα έξω αλλά και γενικά δείχνεις απελπισμένος να ρωτάς άλλους πως να βρεις γκομενα όχι μόνο σε μπουρδελοσαιτ,και ρε φίλε πως στο καλό διαπιστώνεις οτι όλοι έχουν?ξέρεις πόσοι δε εχουν κάνει τίποτα ποτέ?οι περισσότεροι που βλέπεις είναι απλά παρέα όχι γκόμενοι και δε είναι τόσοι όσοι λες,πιο πολλους βλέπεις καγκουρες μόνους τους ή αγόρια μόνα τους οπότε μη λες μπουρδες και αν ήταν τόσο εύκολο όσο λες θα είχες κάνει έστω ένα φάσωμα,εσύ δε έχεις κάνει τίποτα ακόμα και εγώ που κράζω τις γκόμενες εξω ένα φάσωμα το έχω κάνει αλλά μέχρι εκεί όχι κάτι αλλο και είμαι κοντά στη ηλικία σου αλλά δε έχει σημασία αυτό,σημασία έχει ότι μη λες βλακείες χιλιαδες είναι σα και σένα να μη έχουν κάνει κάτι ποτέ,αυτό που λες ότι όλοι έχουν κάνει από κάτι είναι μαλακια,στη Ελλάδα πολλοι δε έχουν κάνει τίποτα άμα πας εξωτερικό δε θα βρεις παρθένο εδώ έχει χιλιάδες,πολλοί άντρες γκρινιάζουν ότι δε βρίσκουν είτε σε μένα είτε σε άλλους τα έχω ακουσει οπότε μη λες χαζομάρες,είσαι εντελώς άπειρος δε έχεις κάνει ούτε ένα φάσωμα άρα δε μπορείς να ξέρεις τίποτα περί του θέματος,εγώ μέχρι και σε έρευνα είδα ότι οι περισσότεροι δε έχουν γαμησει εκτός ιερόδουλης ηλικία 18 έως 35 λίγοι έχουν γαμησει εκτός ιεροδουλης δε τα βγάζω από τα μυαλό μου αντε