Θα σε αγνοούσα ρε κλόουν
@Nubic αλλά συνεχίζεις το νούμερό σου έχοντας μαζέψει κι ένα σωρό πουθενάδες που σε χειροκροτάνε με likes και σχόλια, είτε επειδή είναι στην ίδια μοίρα με σένα, είτε επειδή έχουν ανοιχτό λογαριασμό μαζί μου. Και καλύτερα είναι να φας μια κλωτσιά και να πάρεις μαζί σου και τους χαβαλέδες σου να πάτε στον αγύριστο όλοι μαζί.
Είναι και μία ευκαιρία για το
@Jimmy Gang , που το έχεις βάλει στον τοίχο και το δικάζεις το παιδάκι για ένα θέμα που απέτυχες ο ίδιος, να μάθει να αποκωδικοποιεί κείμενα καθυστερημένων κομπλεξικών και να μην ψαρώνει επειδή είναι μεγαλύτεροι. Εδώ θα σε ξεφτιλίσω με ένα ατελείωτο σεντόνι για να το απολαύσω όσο γίνεται περισσότερο.
ήθελα ρε καραγκιόζη να σου δώσω μία ευκαιρία να σώσεις την αξιοπρέπειά σου και εσύ την πέταξες στα σκουπίδια.
Διάβασε τώρα αλήθειες που δε θα σου αρέσουν.
Όπως κάθε ηλίθιος που είναι απόλυτα σίγουρος για την άποψή του, ξεκινάς με τη βεβαιότητα ότι θα πεις αλήθειες που θα με ισοπεδώσουν σε σημείο που να χάσω την αξιοπρέπειά μου, ενώ γράφεις ένα κατεβατό με αρλούμπες.
Αν θες να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποιον, δώσε την στον εαυτό σου. Βρες γκόμενα για να μην τσαλαπατάς την αξιοπρέπειά σου, όταν είσαι στη σειρά με τους πακιστανούς για να γαμήσεις στα μπουρδέλα, όπου ξαπλώνεις στα ίδια σεντόνια που ξάπλωσαν αυτοί πρωτύτερα.
- Αυτό που αναφέρεις συνεχώς ότι στο νήμα ότι μας διαβάζουν κορίτσια προσκαλούσα γυναίκες στο φόρουμ, προφανώς ήταν χιούμορ. Δεν ήταν για το δικό σου IQ ,ευτυχώς όμως υπήρχαν μύστες που το έπιασαν το αστείο.
Μια χαρά είναι για το IQ μου που αντιλαμβάνεται ότι πίσω από το απελπισμένο χιούμορ κρύβεται μία αβάσταχτη αγαμία. Ο καθένας αντιδρά ενστικτωδώς ανάλογα με τα προβλήματά του. Ποιος βολεμένος από γυναίκες θα καθόταν να γράφει μήνυμα προς επισκέπτριες; Όταν λέω ότι έχεις φτάσει σε σημείο να απευθύνεσαι σε επισκέπτριες εννοώ ότι η αγαμία σου έχει χτυπήσει ταβάνι και δεν κρύβεται.
- Σε πείραξε που κάνω παρατήρηση στο Τζίμη, βασικά δικαίωμά μου να γράφω αυτό που σκέφτομαι, γιατί ρε παίκτη δεν είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις ότι το πρόβλημα του παιδιού είναι ότι ποτέ δεν του έδειξε κανείς ένα καθρέπτη με τα σφάλματά του ,ώστε να δει ότι πάει σε λάθος δρόμο.
Κανένα πρόβλημα δεν έχει το παιδί. 18 χρονών παλικαράκι είναι που τώρα ανοίγει τα φτερά του, δεν έχει πείρα και δεν περιμένουμε να τα πει όλα όπως πρέπει. Δεν θα έρθεις εσύ από την πρώτη στιγμή να το ενοχοποιήσεις με καθρέπτες για λάθη και λέγοντας του ότι πάει σε λάθος δρόμο. Εσύ από τα 18 μέχρι τα 44 που είσαι, πόσες φορές κοίταξες τον καθρέφτη σου για να διορθώσεις λάθη, εφόσον δεν έχεις βρει γκόμενα και πήρες προ πολλού τον λάθος δρόμο στη σειρά με τα πάκια;
Αν νομίζεις ότι έχεις το δικαίωμα να συμβουλεύεις σε ένα θέμα που απέτυχες ο ίδιος, απλά θα σκεφτούμε ότι είσαι βλάκας. Αν όμως νομίζεις ότι μπορείς και να δικάζεις σε ένα θέμα που απέτυχες ο ίδιος, τότε κάποιος πρέπει να σου πει: σκάσε βλάκα. Αυτό ακριβώς έκανα και το επαναλαμβάνω.
Εσύ που του λες για σχολές χορού τον 15Αυγουστο προφανώς μόνο σοφία θες να μεταδώσεις. Μπράβο ρε Καλόγερε είσαι ευεργέτης μέγας, σε ένα παιδί που παραδέχεται ότι τελειώνοντας το Λύκειο έχει έναν φίλο του λες πως να γαμάει τις κολλητές του. Μα καλά δίνεις σημασία στη ζωή του παιδιού, έστω και λίγο ρε υποκριτή;
Άλλη μία απόδειξη της βλακείας σου. Κατά την άποψη σου, η αναφορά σε σχολή χορού δεν ήταν ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητός ο λόγος, αλλά προτροπή να ψάχνει σχολές χορού το 15Αύγουστο. Επίσης δεν θα πρέπει να μιλάω για παρέες με κολλητές, που αυτή τη στιγμή δεν έχει, ενώ... σε δυο μήνες θα είναι σε φοιτητική σχολή με παρέες που θα έχει και κορίτσια.
- Δεν έχω γκόμενα στα 44 και πληρώνω για να γαμήσω. Το πρόβλημά σου ποιο είναι ακριβώς; Με τα λεφτά σου γαμάω; Σου ζήτησα δανεικά; Δουλεύω και τα λεφτά μου θα τα κάνω ό,τι θέλω. Μήπως ρε συ κάναμε ποτέ παρέα και με ξέρεις τόσο καλά για να έχεις άποψη τι ζωή ζω; Μήπως ξέρεις τι παρελθόν έχω στις σχέσεις με γυναίκες για να με κρίνεις σαν γαμιά; Ίσως ρε φίλε να μη μπορώ να βρω γκόμενα για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με λάθος στην προσέγγιση, το έχεις σκεφτεί αυτό;
Εδώ ο κλόουν απολογείται που δεν έχει γκόμενα, λες και μας νοιάζει η ζωή ενός αγάμητου. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο λόγος γίνεται για το γεγονός ότι δικάζει κάποιον 18χρονο για ένα πρόβλημα που δεν έχει καταφέρει να λύσει ο ίδιος ενώ είναι 44. Ε, δεν πρέπει να του πει κάποιος να βγάλει το σκασμό; Πες τη μαλακία σου, δεν απαγορεύεται, αλλά μέχρι εκεί.
- Αλήθεια ρε Καλόγερε εσύ που τέλος πάντων τα έχεις καταφέρει τόσο καλά στη ζωή σου σε όλους τους τομείς, τι δουλειά έχεις ακριβώς με εμάς τα κατακάθια της κοινωνίας που πληρώνουμε για να γαμήσουμε επειδή είμαστε ανίκανοι να γοητεύσουμε μία γυναίκα; Γιατί γράφεις τόσο συχνά εδώ και τη μια θες να μας μάθεις πως να γίνουμε μέντορες, την άλλη κάνεις κάλεσμα για ομάδα καμακιών, την τρίτη μας κάνεις μαθήματα πληροφορικής.... ξέρω γω ρε φίλε ,θα υπέθετα ότι η ζωή σου είναι άδεια και προσπαθείς να τη γεμίσεις μέσα από τις κόντρες με τους μπουρδελιάρηδες. Δεν ξέρω ,αλλά μήπως επειδή δεν μπορείς να κάνεις φίλους, αντλείς ικανοποίηση από το να ασχολούμαστε μαζί σου έστω και για να σε βρίζουμε;
Δεν έχω να απολογηθώ σε έναν άγνωστο πουθενά, αλλά αν νομίζεις ότι η ζωή μου είναι άδεια, καλύτερα να κοιτάξεις τη δική σου που είναι κατεστραμμένη. Δεν είσαι σε θέση ούτε εσύ ούτε οι χαβαλέδες που σε χειροκροτάνε να με βρίζετε. Για λύπηση είστε, γιατί αναζητάτε γλωσσόφιλα σε πουτάνες για να έχετε αίσθηση γκόμενας. Λουστείτε λοιπόν τη ροχάλα μου και κάνετε μόκο.
Μήπως τελικά ρε παίκτη εσύ χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια από το Τζιμάκο;
Χρειάζομαι δηλαδή περισσότερη βοήθεια από το Τζιμάκο στο να βγάζω γκόμενες; Και θα μου τη δώσεις εσύ; Πες καλύτερα ότι με λες προβληματικό, για να βλέπει και ο Τζιμάκος ότι λες προβληματικό κι εκείνον... αλλά λιγότερο. Σαν βλάκας που είσαι έβαλες αυτογκόλ, γιατί αυτό που υποστηρίζω από την αρχή είναι ότι απαξιώνεις συνέχεια το παλικάρι. Και δεν είσαι σε θέση να απαξιώνεις, αλλά να σε απαξιώνουν γιατί είσαι ένας αποτυχημένος τενεκές που παριστάνει έναν αυστηρό δάσκαλο του 1960.
Μην ανησυχείς, θα αποκτήσει την πείρα ο
@Jimmy Gang να ξεσκαρτάρει τα άτομα που του δίνουν συμβουλές και να βάζει στην άκρη κομπλεξικούς σαν εσένα. Άπειρος είναι, βλάκας δεν είναι κι ούτε προβληματικός που θες να τον παρουσιάσεις. Είναι μάλιστα και πολύ υπομονετικός μαζί σου.