Νέα

Πώς να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
εγω δεν ειμαι ουρα κανενος ο -η @xenitemenos ειναι απλα πουστης επιβεβαιωμένο και οχι πως εχω κατι με τους πουστηδες αλλα αυτος ειναι ηλίθιος και κακος πουστης, δεν δικαιολογώ κανέναν !
Εδώ έχεις ο ίδιος αποδεχτεί ότι πιπώνεσαι με τον φίλο σου @Τροβαδούρος ρε γελοίε, και μιλάς μετά για αποδείξεις;
:badair: :confused:

Σε έχω κάνει να χάνεις τα λόγια σου και να παραδέχεσαι σιγά σιγά ότι αυτά που πας να βγάλεις για τους άλλους ισχύουν τελικά για σένα μωρή αρρωστημένη αδελφή.
Δε σε χάλασε που σε ξεφτίλισα και πάλι, όλοι έχουν πάρει χαμπάρι τι ζωάδι είσαι. :jerking:

Συνημμένα

• sescoula.jpg
    sescoula.jpg
    98,2 KB · Εμφανίσεις: 48

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να ενταχθω σε μια παρέα με αρκετά κορίτσια. Αυτό που λες πιθανόν είναι κάτι που μοιάζει με κονέ, ουσιαστικά τα φτιάχνεις με διάφορα κορίτσια της ίδιας παρέας χωρίς πολλές δεσμεύσεις. Βέβαια το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τη κανονική κοπέλα σου
Όχι δεν τα φτιάχνεις, το «φτιάξιμο» υπονοεί γκομενοσχέση και δεν γίνεται να έχεις πολλές γκόμενες από την ίδια παρέα. Ούτε και από πολλές παρέες δεν είναι εύκολο και δεν έχει και νόημα. Με γκομενοσχέσεις είσαι μόνιμα κάτω από ραντάρ ελέγχου.

Μιλάμε για φίλες με τις οποίες θα φτάσεις σε επίπεδο μεγάλης οικειότητας, δηλ. κολλητές ή σαν καλλητές. Και να ξεχωρίσουμε παρέα από χώρο (πχ σχολή χορού) γιατί είναι διαφορετικές περιπτώσεις.

Σε μία παρέα τα νέα μαθαίνονται ή καταλαβαίνει λίγο πολύ κανείς τι παίζεται. Θέλει γερά στεγανά με την κάθε μία και να ενεργείς με διαφορετικούς ρυθμούς. Αν φανταστούν ότι τις πηδάς όλες μαζί ταυτόχρονα παίζει να ξενερώσουν και να φας άκυρο μόλις το πας για σεξ.

Σε έναν χώρο πχ σχολή χορού, έχουμε ανεξάρτητες περιπτώσεις που το πολύ πολύ να βγαίνουν για καφέ πότε πότε, δεν θα λένε και τόσο προσωπικά θέματα. Παίζεις πιο άνετο παιγνίδι. Προσοχή όμως, γιατί και μέσα σε ένα χώρο μπορούν να δημιουργηθούν πιο στενές παρέες και τότε πάμε στην τακτική με τα στεγανά.

Οι ερωτικές εμπειρίες με κολλητές είναι ασύγκριτες σε σχέση με τις γκομενικές. Στη γκόμενα είσαι στη φάση του να πρέπει αποδείξεις κάτι, με τις κολλητές όσα έρθουν κι όσα πάνε, άπειρος χαβαλές.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Όχι δεν τα φτιάχνεις, το «φτιάξιμο» υπονοεί γκομενοσχέση και δεν γίνεται να έχεις πολλές γκόμενες από την ίδια παρέα. Ούτε και από πολλές παρέες δεν είναι εύκολο και δεν έχει και νόημα. Με γκομενοσχέσεις είσαι μόνιμα κάτω από ραντάρ ελέγχου.

Μιλάμε για φίλες με τις οποίες θα φτάσεις σε επίπεδο μεγάλης οικειότητας, δηλ. κολλητές ή σαν καλλητές. Και να ξεχωρίσουμε παρέα από χώρο (πχ σχολή χορού) γιατί είναι διαφορετικές περιπτώσεις.

Σε μία παρέα τα νέα μαθαίνονται ή καταλαβαίνει λίγο πολύ κανείς τι παίζεται. Θέλει γερά στεγανά με την κάθε μία και να ενεργείς με διαφορετικούς ρυθμούς. Αν φανταστούν ότι τις πηδάς όλες μαζί ταυτόχρονα παίζει να ξενερώσουν και να φας άκυρο μόλις το πας για σεξ.

Σε έναν χώρο πχ σχολή χορού, έχουμε ανεξάρτητες περιπτώσεις που το πολύ πολύ να βγαίνουν για καφέ πότε πότε, δεν θα λένε και τόσο προσωπικά θέματα. Παίζεις πιο άνετο παιγνίδι. Προσοχή όμως, γιατί και μέσα σε ένα χώρο μπορούν να δημιουργηθούν πιο στενές παρέες και τότε πάμε στην τακτική με τα στεγανά.

Οι ερωτικές εμπειρίες με κολλητές είναι ασύγκριτες σε σχέση με τις γκομενικές. Στη γκόμενα είσαι στη φάση του να πρέπει αποδείξεις κάτι, με τις κολλητές όσα έρθουν κι όσα πάνε, άπειρος χαβαλές.
Α είναι αυτό που έλεγα και εγώ πριν λοιπόν, μια εμπειρία χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς. Αυτό όμως δεν χρειάζεται καν παρέα, μπορώ να το προτείνω και σε μια κοπέλα μεμονωμένα, μετά γνωρίσω κάποια φίλη και αρέσω σ'αυτη θα το ξέρει από πριν και δε θα τις φανεί παράξενο αν κάνω κάτι και με τη φίλη της.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.863
Πόντοι
11.146
....ρε τρελη επιτυχια το τρολ!!! Τζιμακο το επομενο νημα που θα ανοιξεις δωστου τιτλο "πως να γαμησω? " . Επιτυχια θα γινει παλι :2funny::2funny::2funny:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Εδώ έχεις ο ίδιος αποδεχτεί ότι πιπώνεσαι με τον φίλο σου @Τροβαδούρος ρε γελοίε, και μιλάς μετά για αποδείξεις;
:badair: :confused:

Σε έχω κάνει να χάνεις τα λόγια σου και να παραδέχεσαι σιγά σιγά ότι αυτά που πας να βγάλεις για τους άλλους ισχύουν τελικά για σένα μωρή αρρωστημένη αδελφή.
Δε σε χάλασε που σε ξεφτίλισα και πάλι, όλοι έχουν πάρει χαμπάρι τι ζωάδι είσαι. :jerking:
εκτος απο real πουστης εισαι και βλακός :effemine: ,ξερεις ρε να διαβάζεις εχεις βγαλει το δημοτικο το μήνυμα λεει οτι μας πήρες απο μια πιπα ,αλλα απο τους πολλους πουτσους που εχεις φαει βλέπεις αστεράκια :tooth: :globeos-cigar:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Α είναι αυτό που έλεγα και εγώ πριν λοιπόν, μια εμπειρία χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς. Αυτό όμως δεν χρειάζεται καν παρέα, μπορώ να το προτείνω και σε μια κοπέλα μεμονωμένα, μετά γνωρίσω κάποια φίλη και αρέσω σ'αυτη θα το ξέρει από πριν και δε θα τις φανεί παράξενο αν κάνω κάτι και με τη φίλη της.
Δεν νομίζω Τζίμη. Εσύ θα πηγαίνεις για μια φιλική σχέση-παρωδία, εφόσον σκοπός σου είναι να γαμήσεις, ενώ αυτές μεταξύ τους θα έχουν σχέση κανονικής φιλίας. Κι αν δοκιμάσεις αυτό που σκέφτεσαι πας για μπερδέματα, λόγω σύγκρουσης γυναικείων εγωισμών. Αυτό γίνεται μόνο αν οι δύο φίλες ασκούν ενσυνείδητα τις πρακτικές της πάσας. Η φίλη σου θα σου κάνει πάσα μία φίλη της, για να της κάνεις κι εσύ πάσα έναν φίλο σου.

Αυτό που λέω εγώ με τις παρέες είναι διαφορετικό. Μία φίλη σου θα σε γνωρίσει πχ στην φοιτητική παρέα της, όπου θα υπάρχουν και φίλες και φίλοι της, αλλά όχι με σκοπό να γαμίσεις τις φίλες της, αλλά επειδή κρίνει ότι κολλάς στην παρέα. Εκεί έχεις πρόσβαση στις φίλες ως μέλος της παρέας. Και οι κοπέλες εκεί δεν είναι αναγκαστικά επιστήθειες φίλες της, αλλά φίλες λόγω κοινής παρέας, δηλαδή έχουν μία χαλαρή φιλία. Για αυτό μπορείς να τις ξεμοναχιάσεις και να παίξεις με αυτές που γουστάρουν ένα ξεχωριστό παιγνίδι με την καθεμιά.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Έχει σημασία Jimmy. Μην αφήνεις πουθενάδες να σου κάνουν το δάσκαλο και μάλιστα με απαξιωτικό τρόπο. Μην κολώνεις που είναι μεγαλύτεροι. Είδες τι του απάντησα παραπάνω. Δες κι αυτό όπου σου βάζει και χέρι κιόλας. Τι θράσος ρε πούστη μου, λες και θα πρέπει να απολογηθείς σε αυτόν τον άχρηστο, που σε δικάζει για πράγματα που δεν έκανε ο ίδιος για τη δική του περίπτωση και για αυτό δεν έχει γκόμενα.
ήθελα ρε καραγκιόζη να σου δώσω μία ευκαιρία να σώσεις την αξιοπρέπειά σου και εσύ την πέταξες στα σκουπίδια.
Διάβασε τώρα αλήθειες που δε θα σου αρέσουν.

- Αυτό που αναφέρεις συνεχώς ότι στο νήμα ότι μας διαβάζουν κορίτσια προσκαλούσα γυναίκες στο φόρουμ, προφανώς ήταν χιούμορ. Δεν ήταν για το δικό σου IQ ,ευτυχώς όμως υπήρχαν μύστες που το έπιασαν το αστείο.

- Σε πείραξε που κάνω παρατήρηση στο Τζίμη, βασικά δικαίωμά μου να γράφω αυτό που σκέφτομαι, γιατί ρε παίκτη δεν είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις ότι το πρόβλημα του παιδιού είναι ότι ποτέ δεν του έδειξε κανείς ένα καθρέπτη με τα σφάλματά του ,ώστε να δει ότι πάει σε λάθος δρόμο. Εσύ που του λες για σχολές χορού τον 15Αυγουστο προφανώς μόνο σοφία θες να μεταδώσεις. Μπράβο ρε Καλόγερε είσαι ευεργέτης μέγας, σε ένα παιδί που παραδέχεται ότι τελειώνοντας το Λύκειο έχει έναν φίλο του λες πως να γαμάει τις κολλητές του. Μα καλά δίνεις σημασία στη ζωή του παιδιού, έστω και λίγο ρε υποκριτή;

- Δεν έχω γκόμενα στα 44 και πληρώνω για να γαμήσω. Το πρόβλημά σου ποιο είναι ακριβώς; Με τα λεφτά σου γαμάω; Σου ζήτησα δανεικά; Δουλεύω και τα λεφτά μου θα τα κάνω ό,τι θέλω. Μήπως ρε συ κάναμε ποτέ παρέα και με ξέρεις τόσο καλά για να έχεις άποψη τι ζωή ζω; Μήπως ξέρεις τι παρελθόν έχω στις σχέσεις με γυναίκες για να με κρίνεις σαν γαμιά; Ίσως ρε φίλε να μη μπορώ να βρω γκόμενα για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με λάθος στην προσέγγιση, το έχεις σκεφτεί αυτό;

- Αλήθεια ρε Καλόγερε εσύ που τέλος πάντων τα έχεις καταφέρει τόσο καλά στη ζωή σου σε όλους τους τομείς, τι δουλειά έχεις ακριβώς με εμάς τα κατακάθια της κοινωνίας που πληρώνουμε για να γαμήσουμε επειδή είμαστε ανίκανοι να γοητεύσουμε μία γυναίκα; Γιατί γράφεις τόσο συχνά εδώ και τη μια θες να μας μάθεις πως να γίνουμε μέντορες, την άλλη κάνεις κάλεσμα για ομάδα καμακιών, την τρίτη μας κάνεις μαθήματα πληροφορικής.... ξέρω γω ρε φίλε ,θα υπέθετα ότι η ζωή σου είναι άδεια και προσπαθείς να τη γεμίσεις μέσα από τις κόντρες με τους μπουρδελιάρηδες. Δεν ξέρω ,αλλά μήπως επειδή δεν μπορείς να κάνεις φίλους, αντλείς ικανοποίηση από το να ασχολούμαστε μαζί σου έστω και για να σε βρίζουμε;

Μήπως τελικά ρε παίκτη εσύ χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια από το Τζιμάκο;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.495
Πόντοι
8.346
Τα δικαστήρια δν κλείνουν ποτέ

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.758
Πόντοι
3.506
- Αλήθεια ρε Καλόγερε εσύ που τέλος πάντων τα έχεις καταφέρει τόσο καλά στη ζωή σου σε όλους τους τομείς, τι δουλειά έχεις ακριβώς με εμάς τα κατακάθια της κοινωνίας που πληρώνουμε για να γαμήσουμε επειδή είμαστε ανίκανοι να γοητεύσουμε μία γυναίκα; Γιατί γράφεις τόσο συχνά εδώ και τη μια θες να μας μάθεις πως να γίνουμε μέντορες, την άλλη κάνεις κάλεσμα για ομάδα καμακιών, την τρίτη μας κάνεις μαθήματα πληροφορικής.... ξέρω γω ρε φίλε ,θα υπέθετα ότι η ζωή σου είναι άδεια και προσπαθείς να τη γεμίσεις μέσα από τις κόντρες με τους μπουρδελιάρηδες. Δεν ξέρω ,αλλά μήπως επειδή δεν μπορείς να κάνεις φίλους, αντλείς ικανοποίηση από το να ασχολούμαστε μαζί σου έστω και για να σε βρίζουμε;

Τα αυτονόητα λες φίλε μου... τα αυτονόητα...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Θα σε αγνοούσα ρε κλόουν @Nubic αλλά συνεχίζεις το νούμερό σου έχοντας μαζέψει κι ένα σωρό πουθενάδες που σε χειροκροτάνε με likes και σχόλια, είτε επειδή είναι στην ίδια μοίρα με σένα, είτε επειδή έχουν ανοιχτό λογαριασμό μαζί μου. Και καλύτερα είναι να φας μια κλωτσιά και να πάρεις μαζί σου και τους χαβαλέδες σου να πάτε στον αγύριστο όλοι μαζί.

Είναι και μία ευκαιρία για το @Jimmy Gang , που το έχεις βάλει στον τοίχο και το δικάζεις το παιδάκι για ένα θέμα που απέτυχες ο ίδιος, να μάθει να αποκωδικοποιεί κείμενα καθυστερημένων κομπλεξικών και να μην ψαρώνει επειδή είναι μεγαλύτεροι. Εδώ θα σε ξεφτιλίσω με ένα ατελείωτο σεντόνι για να το απολαύσω όσο γίνεται περισσότερο.

ήθελα ρε καραγκιόζη να σου δώσω μία ευκαιρία να σώσεις την αξιοπρέπειά σου και εσύ την πέταξες στα σκουπίδια.
Διάβασε τώρα αλήθειες που δε θα σου αρέσουν.
Όπως κάθε ηλίθιος που είναι απόλυτα σίγουρος για την άποψή του, ξεκινάς με τη βεβαιότητα ότι θα πεις αλήθειες που θα με ισοπεδώσουν σε σημείο που να χάσω την αξιοπρέπειά μου, ενώ γράφεις ένα κατεβατό με αρλούμπες.

Αν θες να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποιον, δώσε την στον εαυτό σου. Βρες γκόμενα για να μην τσαλαπατάς την αξιοπρέπειά σου, όταν είσαι στη σειρά με τους πακιστανούς για να γαμήσεις στα μπουρδέλα, όπου ξαπλώνεις στα ίδια σεντόνια που ξάπλωσαν αυτοί πρωτύτερα.

- Αυτό που αναφέρεις συνεχώς ότι στο νήμα ότι μας διαβάζουν κορίτσια προσκαλούσα γυναίκες στο φόρουμ, προφανώς ήταν χιούμορ. Δεν ήταν για το δικό σου IQ ,ευτυχώς όμως υπήρχαν μύστες που το έπιασαν το αστείο.
Μια χαρά είναι για το IQ μου που αντιλαμβάνεται ότι πίσω από το απελπισμένο χιούμορ κρύβεται μία αβάσταχτη αγαμία. Ο καθένας αντιδρά ενστικτωδώς ανάλογα με τα προβλήματά του. Ποιος βολεμένος από γυναίκες θα καθόταν να γράφει μήνυμα προς επισκέπτριες; Όταν λέω ότι έχεις φτάσει σε σημείο να απευθύνεσαι σε επισκέπτριες εννοώ ότι η αγαμία σου έχει χτυπήσει ταβάνι και δεν κρύβεται.

- Σε πείραξε που κάνω παρατήρηση στο Τζίμη, βασικά δικαίωμά μου να γράφω αυτό που σκέφτομαι, γιατί ρε παίκτη δεν είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις ότι το πρόβλημα του παιδιού είναι ότι ποτέ δεν του έδειξε κανείς ένα καθρέπτη με τα σφάλματά του ,ώστε να δει ότι πάει σε λάθος δρόμο.
Κανένα πρόβλημα δεν έχει το παιδί. 18 χρονών παλικαράκι είναι που τώρα ανοίγει τα φτερά του, δεν έχει πείρα και δεν περιμένουμε να τα πει όλα όπως πρέπει. Δεν θα έρθεις εσύ από την πρώτη στιγμή να το ενοχοποιήσεις με καθρέπτες για λάθη και λέγοντας του ότι πάει σε λάθος δρόμο. Εσύ από τα 18 μέχρι τα 44 που είσαι, πόσες φορές κοίταξες τον καθρέφτη σου για να διορθώσεις λάθη, εφόσον δεν έχεις βρει γκόμενα και πήρες προ πολλού τον λάθος δρόμο στη σειρά με τα πάκια;

Αν νομίζεις ότι έχεις το δικαίωμα να συμβουλεύεις σε ένα θέμα που απέτυχες ο ίδιος, απλά θα σκεφτούμε ότι είσαι βλάκας. Αν όμως νομίζεις ότι μπορείς και να δικάζεις σε ένα θέμα που απέτυχες ο ίδιος, τότε κάποιος πρέπει να σου πει: σκάσε βλάκα. Αυτό ακριβώς έκανα και το επαναλαμβάνω.

Εσύ που του λες για σχολές χορού τον 15Αυγουστο προφανώς μόνο σοφία θες να μεταδώσεις. Μπράβο ρε Καλόγερε είσαι ευεργέτης μέγας, σε ένα παιδί που παραδέχεται ότι τελειώνοντας το Λύκειο έχει έναν φίλο του λες πως να γαμάει τις κολλητές του. Μα καλά δίνεις σημασία στη ζωή του παιδιού, έστω και λίγο ρε υποκριτή;
Άλλη μία απόδειξη της βλακείας σου. Κατά την άποψη σου, η αναφορά σε σχολή χορού δεν ήταν ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητός ο λόγος, αλλά προτροπή να ψάχνει σχολές χορού το 15Αύγουστο. Επίσης δεν θα πρέπει να μιλάω για παρέες με κολλητές, που αυτή τη στιγμή δεν έχει, ενώ... σε δυο μήνες θα είναι σε φοιτητική σχολή με παρέες που θα έχει και κορίτσια.

- Δεν έχω γκόμενα στα 44 και πληρώνω για να γαμήσω. Το πρόβλημά σου ποιο είναι ακριβώς; Με τα λεφτά σου γαμάω; Σου ζήτησα δανεικά; Δουλεύω και τα λεφτά μου θα τα κάνω ό,τι θέλω. Μήπως ρε συ κάναμε ποτέ παρέα και με ξέρεις τόσο καλά για να έχεις άποψη τι ζωή ζω; Μήπως ξέρεις τι παρελθόν έχω στις σχέσεις με γυναίκες για να με κρίνεις σαν γαμιά; Ίσως ρε φίλε να μη μπορώ να βρω γκόμενα για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με λάθος στην προσέγγιση, το έχεις σκεφτεί αυτό;
Εδώ ο κλόουν απολογείται που δεν έχει γκόμενα, λες και μας νοιάζει η ζωή ενός αγάμητου. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο λόγος γίνεται για το γεγονός ότι δικάζει κάποιον 18χρονο για ένα πρόβλημα που δεν έχει καταφέρει να λύσει ο ίδιος ενώ είναι 44. Ε, δεν πρέπει να του πει κάποιος να βγάλει το σκασμό; Πες τη μαλακία σου, δεν απαγορεύεται, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν έχω να απολογηθώ σε έναν άγνωστο πουθενά, αλλά αν νομίζεις ότι η ζωή μου είναι άδεια, καλύτερα να κοιτάξεις τη δική σου που είναι κατεστραμμένη. Δεν είσαι σε θέση ούτε εσύ ούτε οι χαβαλέδες που σε χειροκροτάνε να με βρίζετε. Για λύπηση είστε, γιατί αναζητάτε γλωσσόφιλα σε πουτάνες για να έχετε αίσθηση γκόμενας. Λουστείτε λοιπόν τη ροχάλα μου και κάνετε μόκο.

Χρειάζομαι δηλαδή περισσότερη βοήθεια από το Τζιμάκο στο να βγάζω γκόμενες; Και θα μου τη δώσεις εσύ; Πες καλύτερα ότι με λες προβληματικό, για να βλέπει και ο Τζιμάκος ότι λες προβληματικό κι εκείνον... αλλά λιγότερο. Σαν βλάκας που είσαι έβαλες αυτογκόλ, γιατί αυτό που υποστηρίζω από την αρχή είναι ότι απαξιώνεις συνέχεια το παλικάρι. Και δεν είσαι σε θέση να απαξιώνεις, αλλά να σε απαξιώνουν γιατί είσαι ένας αποτυχημένος τενεκές που παριστάνει έναν αυστηρό δάσκαλο του 1960.

Μην ανησυχείς, θα αποκτήσει την πείρα ο @Jimmy Gang να ξεσκαρτάρει τα άτομα που του δίνουν συμβουλές και να βάζει στην άκρη κομπλεξικούς σαν εσένα. Άπειρος είναι, βλάκας δεν είναι κι ούτε προβληματικός που θες να τον παρουσιάσεις. Είναι μάλιστα και πολύ υπομονετικός μαζί σου.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Χαχαχαχ δεν το γυμνάζω το πρόσωπο μαλακια έγραψα τώρα το είδα λολ. Έξω άμα με δεις δεν το παίζω κάποιος πάντως και γενικά πάντα είμαι ανοιχτός σε γνωριμίες
Τζιμακο εμείς εδώ οι περισσότεροι πάμε στα μπουρδέλα,εδώ είναι σάιτ για ιεροδουλες και όχι πως να φλερτάρεις τις ζαβες τις Ελληνίδες,τραβά και συ σε κάνα μπουρδέλο να γαμησεις αλλιώς δε έχεις δουλειά σε αυτό το σάιτ.

Τελευταία τροποποίηση:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Μα εγώ δεν είπα πουθενά για τα λεφτά οι άλλοι λέγανε ότι οι γυναίκες προτιμάνε να πηγαίνουν με τους λεφταδες, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την οικονομική μου κατάσταση, ούτε είπα πουθενά ότι φταίνε σοσιαλ μίντια, τώρα μιλάω με μια κοπέλα στο ινστα από νέο κόσμο, μπορεί να γίνει κάτι για να δούμε....
Δυστυχώς είμαστε λάθος εποχή νέοι είμαι και εγώ κοντά στη ηλικία σου 23 δε υπάρχει λόγος να καταπιέζεις τις ορμες σου περιμένοντας Ελληνίδες,η πλειοψηφία των Ελληνίδων πλέον είναι απλησίαστες και καμμένες ψωνάρες και ειρωνικές πολυ,δε είναι όπως παλιά που έβρισκες νορμάλ κοπέλες και έκανες εύκολα σχέση,οπότε τραβά σε μπουρδέλα να δεις χαρά και πίστεψέ με θα δεις μεγάλη από ορισμένες ιερόδουλες που είναι σούπερ στο κρεβάτι,εγώ πάω στα μπουρδέλα με μεγάλη χαρά,πήγαινε και εσύ και χέσε τις σαβουρες τις Ελληνίδες.

Τελευταία τροποποίηση:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Γιατι να βρεις γκομενα ρε τύπε , τον μπελά σου ψάχνεις ; :cheesy:

Γαμα σταθερά στα μπουρδελα κ τα μασάζ κ αυτες γυναικες ειναι :cheesy:
Δε είναι μόνο ο μπελάς που λες είναι ότι οι γκόμενες στη ηλικία μας έξω(είμαι και εγώ κοντά στη ηλικία του είμαι 23)είναι καμμένες πραγματικά,δε ξέρουν να φερθούν,οι περισσότερες ψωνάρες και φεμινίστριες,οι ιερόδουλες που πάω είναι πολύ πιο συμπαθητικές στο στιλ από ότι οι έξω,εγώ τις συμπαθώ τις ιερόδουλες ενώ τις έξω καθολου,μακάρι να ήταν μόνο το ότι πρίζουν οι γκόμενες εξω,το θέμα είναι ότι βγάζουν αυτό το φεμινισμό,το μοντερνισμό,και το ότι είναι ψωνάρες,τις παλιές εποχές έβρισκες κλασσικές κοπέλες όχι μαλακομοντερνες και καθόλου ψωνάρες και φεμινιστριες πλέον όχι οπότε πλέον δε έχει νόημα να ασχολησαι με το φλερτ,εμένα οι έξω έτσι όπως έχουν καταντήσει μου τον ρίχνουν και μόνο που τις βλεπω,οι ιερόδουλες είναι πολύ πιο συμπαθητικές στο στιλ από ότι οι έξω όπως ξαναειπα εγώ συμπαθώ τις ιερόδουλες και όχι τις έξω.

Τελευταία τροποποίηση:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Μην ανησυχείς, θα αποκτήσει την πείρα ο @Jimmy Gang να ξεσκαρτάρει τα άτομα που του δίνουν συμβουλές και να βάζει στην άκρη κομπλεξικούς σαν εσένα. Άπειρος είναι, βλάκας δεν είναι κι ούτε προβληματικός που θες να τον παρουσιάσεις. Είναι μάλιστα και πολύ υπομονετικός μαζί σου.
Προβληματικός δε είναι ο τζιμις γιατί δε μπορεί να βρει Ελληνίδα,γιατί όπως ξέρουμε πλέον οι Ελληνίδες είναι προβληματικές μέχρι αηδειας ψωνάρες,φεμινίστριες,μαλακομοντερνες και ειρωνικές,δε είναι όπως παλιά που υπήρχαν κλασσικά και λογικά κορίτσια που έκανες υγιεις σχέσεις ή έστω σεξ μιας βραδιάς,πλέον οι Ελληνίδες είναι για τα πανηγυρια,προβληματικός είναι γιατί καταπιέζει τις ορμές του και δε πάει στα μπουρδέλα και περίμενει ότι θα βρει λογικά κορίτσια στη χειρότερη εποχή που όλες είναι για τα πανηγυρια,εγώ το λέω είμαστε νέοι στη πιο λάθος εποχή και εγώ 23 είμαι αλλά εγώ δε είμαι βλάκας να ελπίζω στις Ελληνίδες τις ζαβες και τις καμμένες αλλά πάω στα μπουρδέλα και μια χαρά είναι,όσο γι'αυτό που είπες ότι το λογικό είναι το σεξ το έξω είναι μια μεγάλη πατάτα,και με τις ιερόδουλες σεξ κανεις και μάλιστα πολύ καλό με μερικές,έτσι και αλλιώς οι έξω έχουν γίνει τόσο προβληματικές που έχουν κάνει οι ίδιες ότι το σεξ είναι κάτι το φοβερο και δε κάθονται ή κάθονται στους λίγους φλώρους και μαλακές που το έχουν με το φλερτ οι άλλοι δρόμο,οπότε το λογικό είναι ένας νέος να πηγαίνει στα μπουρδέλα και όχι να περιμένει τις τρισαθλιες Ελληνίδες που πλέον είναι καμμένες,επίσης και ο Τζίμης αλλά και εσύ άμα δε θέλετε τις ιερόδουλες και δε θεωρείτε λογικό το σεξ με αυτές δε έχετε δουλειά σε αυτό το σάιτ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δυστυχώς είμαστε λάθος εποχή νέοι είμαι και εγώ κοντά στη ηλικία σου 23 δε υπάρχει λόγος να καταπιέζεις τις ορμες σου περιμένοντας Ελληνίδες,η πλειοψηφία των Ελληνίδων πλέον είναι απλησίαστες και καμμένες ψωνάρες και ειρωνικές πολυ,δε είναι όπως παλιά που έβρισκες νορμάλ κοπέλες και έκανες εύκολα σχέση,οπότε τραβά σε μπουρδέλα να δεις χαρά και πίστεψέ με θα δεις μεγάλη από ορισμένες ιερόδουλες που είναι σούπερ στο κρεβάτι,εγώ πάω στα μπουρδέλα με μεγάλη χαρά,πήγαινε και εσύ και χέσε τις σαβουρες τις Ελληνίδες.
Ρε συνονοματε διαφωνώ σ'αυτο, πρώτον το σάιτ δεν είναι μόνο για αγοραίο. Δεύτερον δεν ισχύει αυτό κοίτα γύρω σου, εγώ οπότε βγαίνω οι περισσότερες παρέες είναι με κορίτσια και σχεδόν όλα έχουν κάποια, δεν είναι απλησίαστες, δε καμια περίπτωση. Στραβοί κουτσοί κοντοί ψηλοί, όλοι έχουν κάνει κάτι με κάποια, ίσα ίσα που τα στάνταρ τους έχουν πέσει τόσο που οι περισσοτερες βγαίνουν με καγκουρες, φαντάσου να έχεις και ένα καλό επίπεδο, δεν λέω να είσαι φλωρακος κατάλαβες. Και μόνο αν βγεις μια βόλτα έξω θα δεις ότι το να κάνεις κάτι σύντομο είναι πολύ εύκολο και πολύ πιο ωραίο γιατί θα νιώσεις ότι έχεις κατακτήσει την άλλη, έστω και για μερικές βδομάδες δεν έχει σημασία, θα νιώσεις πολύ όμορφα, εγώ θα το παλέψω και θα τα καταφέρω.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ρε συνονοματε διαφωνώ σ'αυτο, πρώτον το σάιτ δεν είναι μόνο για αγοραίο. Δεύτερον δεν ισχύει αυτό κοίτα γύρω σου, εγώ οπότε βγαίνω οι περισσότερες παρέες είναι με κορίτσια και σχεδόν όλα έχουν κάποια, δεν είναι απλησίαστες, δε καμια περίπτωση. Στραβοί κουτσοί κοντοί ψηλοί, όλοι έχουν κάνει κάτι με κάποια, ίσα ίσα που τα στάνταρ τους έχουν πέσει τόσο που οι περισσοτερες βγαίνουν με καγκουρες, φαντάσου να έχεις και ένα καλό επίπεδο, δεν λέω να είσαι φλωρακος κατάλαβες. Και μόνο αν βγεις μια βόλτα έξω θα δεις ότι το να κάνεις κάτι σύντομο είναι πολύ εύκολο και πολύ πιο ωραίο γιατί θα νιώσεις ότι έχεις κατακτήσει την άλλη, έστω και για μερικές βδομάδες δεν έχει σημασία, θα νιώσεις πολύ όμορφα, εγώ θα το παλέψω και θα τα καταφέρω.
Πρώτον το σάιτ είναι καθαρά για αγοραιο έρωτα,είναι γελοίο να ρωτάς πώς να βρεις γκόμενα από τύπους εδώ που μόνο σε ιερόδουλες πάνε και καλά κάνουν αφού οι Ελληνίδες είναι τραγικές,δείχνεις απελπισμένος να ρωτάς σε μπουρδέλο σάιτ πώς να βρεις γκόμενα έξω αλλά και γενικά δείχνεις απελπισμένος να ρωτάς άλλους πως να βρεις γκομενα όχι μόνο σε μπουρδελοσαιτ,και ρε φίλε πως στο καλό διαπιστώνεις οτι όλοι έχουν?ξέρεις πόσοι δε εχουν κάνει τίποτα ποτέ?οι περισσότεροι που βλέπεις είναι απλά παρέα όχι γκόμενοι και δε είναι τόσοι όσοι λες,πιο πολλους βλέπεις καγκουρες μόνους τους ή αγόρια μόνα τους οπότε μη λες μπουρδες και αν ήταν τόσο εύκολο όσο λες θα είχες κάνει έστω ένα φάσωμα,εσύ δε έχεις κάνει τίποτα ακόμα και εγώ που κράζω τις γκόμενες εξω ένα φάσωμα το έχω κάνει αλλά μέχρι εκεί όχι κάτι αλλο και είμαι κοντά στη ηλικία σου αλλά δε έχει σημασία αυτό,σημασία έχει ότι μη λες βλακείες χιλιαδες είναι σα και σένα να μη έχουν κάνει κάτι ποτέ,αυτό που λες ότι όλοι έχουν κάνει από κάτι είναι μαλακια,στη Ελλάδα πολλοι δε έχουν κάνει τίποτα άμα πας εξωτερικό δε θα βρεις παρθένο εδώ έχει χιλιάδες,πολλοί άντρες γκρινιάζουν ότι δε βρίσκουν είτε σε μένα είτε σε άλλους τα έχω ακουσει οπότε μη λες χαζομάρες,είσαι εντελώς άπειρος δε έχεις κάνει ούτε ένα φάσωμα άρα δε μπορείς να ξέρεις τίποτα περί του θέματος,εγώ μέχρι και σε έρευνα είδα ότι οι περισσότεροι δε έχουν γαμησει εκτός ιερόδουλης ηλικία 18 έως 35 λίγοι έχουν γαμησει εκτός ιεροδουλης δε τα βγάζω από τα μυαλό μου αντε

Τελευταία τροποποίηση:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Nα το κάνω το ψυχικό στο καυλάκι απ' το 1ο? Μιλήσαμε σήμερα 1η φορά μετά από άπειρο καιρό

Είναι 2 λέβελ κάτω από τα στανταρντς μου, αλλά δε γαμιέται
Ρε φίλε μη χαλάτε το σάιτ,μη μιλάτε για γκόμενες και ψεύτικες γιατί όσοι είναι εδώ μόνο σε ιερόδουλες πάνε όχι άλλου και καλά κάνουν αφού οι Ελληνίδες είναι για τα πανηγυρια,σταματήστε να μιλάτε για τις πατσαβουρες τις Ελληνίδες να μιλάτε μόνο για τις ιερόδουλες διότι το σάιτ είναι για μπουρδέλα και όχι για τις πατσαβουρες τις Ελληνίδες.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Πρώτον το σάιτ είναι καθαρά για αγοραιο έρωτα,είναι γελοίο να ρωτάς πώς να βρεις γκόμενα από τύπους εδώ που μόνο σε ιερόδουλες πάνε και καλά κάνουν αφού οι Ελληνίδες είναι τραγικές,δείχνεις απελπισμένος να ρωτάς σε μπουρδέλο σάιτ πώς να βρεις γκόμενα έξω αλλά και γενικά δείχνεις απελπισμένος να ρωτάς άλλους πως να βρεις γκομενα όχι μόνο σε μπουρδελοσαιτ,και ρε φίλε πως στο καλό διαπιστώνεις οτι όλοι έχουν?ξέρεις πόσοι δε εχουν κάνει τίποτα ποτέ?οι περισσότεροι που βλέπεις είναι απλά παρέα όχι γκόμενοι και δε είναι τόσοι όσοι λες,πιο πολλους βλέπεις καγκουρες μόνους τους ή αγόρια μόνα τους οπότε μη λες μπουρδες και αν ήταν τόσο εύκολο όσο λες θα είχες κάνει έστω ένα φάσωμα,εσύ δε έχεις κάνει τίποτα ακόμα και εγώ που κράζω τις γκόμενες εξω ένα φάσωμα το έχω κάνει αλλά μέχρι εκεί όχι κάτι αλλο και είμαι κοντά στη ηλικία σου αλλά δε έχει σημασία αυτό,σημασία έχει ότι μη λες βλακείες χιλιαδες είναι σα και σένα να μη έχουν κάνει κάτι ποτέ,αυτό που λες ότι όλοι έχουν κάνει από κάτι είναι μαλακια,στη Ελλάδα πολλοι δε έχουν κάνει τίποτα άμα πας εξωτερικό δε θα βρεις παρθένο εδώ έχει χιλιάδες,πολλοί άντρες γκρινιάζουν ότι δε βρίσκουν είτε σε μένα είτε σε άλλους τα έχω ακουσει οπότε μη λες χαζομάρες,είσαι εντελώς άπειρος δε έχεις κάνει ούτε ένα φάσωμα άρα δε μπορείς να ξέρεις τίποτα περί του θέματος,εγώ μέχρι και σε έρευνα είδα ότι οι περισσότεροι δε έχουν γαμησει εκτός ιερόδουλης ηλικία 18 έως 35 λίγοι έχουν γαμησει εκτός ιεροδουλης δε τα βγάζω από τα μυαλό μου αντε
Ρε φίλε ειλικρινά αυτά που λες δεν ισχύουν, το ότι δεν έχω κάνει κάτι είναι από επιλογή, δεν ήθελα εγώ. Από εκεί και πέρα το ξέρω ότι οι Ελληνίδες δεν είναι και οι καλύτερες γυναίκες σα χαρακτήρες αλλά δε ζήτησα να παντρευτώ κιόλας κάτι σύντομο ζήτησα για την εμπειρία, μια σύντομη σχέση και άμα δω ότι κάτι δε πάει καλά το σταματάω. Σχεδόν όλοι έχουν κάνει , εγώ ξέρω όλοι όσοι το κυνηγάνε κάτι βρίσκουν. Δε γίνεται να μη το παλέψεις και να μη βρεις κάτι, βλέπεις ότι τα στάνταρ έχουν πέσει πολύ, όλοι κάνουν κάτι πλέον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom