Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.950
- Πόντοι
- 3.506
Μαυρη από φτωχή χώρα , που είναι μέσα στο γαμησι, 45αρα , χωρισμένη και ψάχνει και πρόφαση ο τυπος. Εύκολη περίπτωση
Ασε τυπε να τον συμβουλεψουν οι μυστες εδώ για να είναι πιο σίγουρη η χυλόπιταΜαυρη από φτωχή χώρα , που είναι μέσα στο γαμησι, 45αρα , χωρισμένη και ψάχνει και πρόφαση ο τυπος. Εύκολη περίπτωση
Πες της να έρθει σπίτι σου να ακουσετε Bob Marley και να πιειτε μπάφους....Καλημερα μαγκες.. Είναι μια γειτονισσα απο Τζαμάικα που μένει χρόνια εδώ, χωρισμένη 45αρα και θέλω να την προσεγγισω. Την γουσταρα και στο παρελθόν, όμως εδώ και εναμησι χρόνο έχει χωρίσει. Δυστυχώς δεν ξέρω ποτε κυκλοφορεί και αν την δω την βλέπω τυχαία ,όταν οδηγω και της παιζω την κορνα και λεμε μια καλημερα.. Αυτο μόνο 'δεν έχουμε συστηθει ποτέ. Αλλά φαίνεται δεκτικη γυναίκα, χαμογελαστη..και γουσταρω να την προσεγγισω.. .Το σπίτι της είναι 400 μέτρα πιο πέρα. Τι δικαιολογία να βρω για να την επισκεφτω;;Είναι 45 χρονών. Είμαι και σε μικρή περιοχή.. .Σας ρωταω απλά επειδή δυστυχως δεν την βλέπω συχνά και αν τυχει και περπαταει,τυχαινει παλι εγώ είμαι με το αμάξι και να μην μπορούμε να πούμε πολλά.. .Δεν είναι κυριακατικο,σοβαρά μιλαω.
Ευτυχώς βρήκε γκόμενο αυτή ,γιατί αν μάθαινε ότι έχουν ζήτηση ακόμα κ οι 45ρες μαύρες ψιλομπαζολες( γέρους κοιτάει μην περιμένετε να είναι κ κάνα καλό μουνετο) μετανάστριες θα έκανε χαρακίρι λάιβTυπε επειδη εδω ειναι μπαχαλακηδες και δεν θα παρεις σοβαρη απαντηση,περιμενε να ρθει ο Σεπτεμβρης και χτυπα ενα τηλεφωνο στην Κατεβινα να στο λυσει το θεμα
Aσε που αν παρασυρθεί από το πάθος και κάνει ακα μαζί της θα γνωριστεί με όλους τους αρμόδιους του ιατρικου επαγγέλματος.45 χρονών
μετανάστρια από φτωχή χώρα
χωρισμένη
προσέχει γέρους
Ο τύπος μπαίνει δυναμικά για την υποψηφιότητα του mr. ναυάγιου 2024
...θα ταίριαζαν και οι Λοκομοντο και οι Χατζηφραγγετα.Πες της να έρθει σπίτι σου να ακουσετε Bob Marley και να πιειτε μπάφους....
Μπορεί να γράφει σε άλλο φόρουμ τώρα για άλλη γειτόνισσα ΚουβανήΠάντως ο μυστης ακόμα άφαντος. Μήπως τον έκανε ραγου με πατατες ρε μαλακες?
Καλα βρηκε γκομενο αλλα για ποσο?Σε κανενα τριμηνο θα αρχισει παλι την γκρινια,τοτε θα αναλαβει δραση η επιστημονικη ομαδα και θα ενημερωσει για τις κατακτσηεις της 45αρας το πανελ της εκπομπηςΕυτυχώς βρήκε γκόμενο αυτή ,γιατί αν μάθαινε ότι έχουν ζήτηση ακόμα κ οι 45ρες μαύρες ψιλομπαζολες( γέρους κοιτάει μην περιμένετε να είναι κ κάνα καλό μουνετο) μετανάστριες θα έκανε χαρακίρι λάιβ
Τι ζόρι τραβάς στο τι αισθάνεται ο άλλος;Ελλάδα τύπε..
Στο εξωτερικό μια τέτοια θα παρακαλούσε κανάν συνταξιούχο και ο Έλληνας μασάει να κάνει καμάκι σε μαύρη χωρισμένη από τριτοκοσμική χώρα με δουλειά του κώλου..
Γαμιάς του keyboard ε;Μαυρη από φτωχή χώρα , που είναι μέσα στο γαμησι, 45αρα , χωρισμένη και ψάχνει και πρόφαση ο τυπος. Εύκολη περίπτωση
Ζητά της γρυλλο για το αμάξιΚαλημερα μαγκες.. Είναι μια γειτονισσα απο Τζαμάικα που μένει χρόνια εδώ, χωρισμένη 45αρα και θέλω να την προσεγγισω. Την γουσταρα και στο παρελθόν, όμως εδώ και εναμησι χρόνο έχει χωρίσει. Δυστυχώς δεν ξέρω ποτε κυκλοφορεί και αν την δω την βλέπω τυχαία ,όταν οδηγω και της παιζω την κορνα και λεμε μια καλημερα.. Αυτο μόνο 'δεν έχουμε συστηθει ποτέ. Αλλά φαίνεται δεκτικη γυναίκα, χαμογελαστη..και γουσταρω να την προσεγγισω.. .Το σπίτι της είναι 400 μέτρα πιο πέρα. Τι δικαιολογία να βρω για να την επισκεφτω;;Είναι 45 χρονών. Είμαι και σε μικρή περιοχή.. .Σας ρωταω απλά επειδή δυστυχως δεν την βλέπω συχνά και αν τυχει και περπαταει,τυχαινει παλι εγώ είμαι με το αμάξι και να μην μπορούμε να πούμε πολλά.. .Δεν είναι κυριακατικο,σοβαρά μιλαω.
Αν δε μπορούμε πλέον να πηδήξουμε μια γερασμένη και φτωχή μαύρη μετανάστρια , ας το κλείσουμε το μαγαζί. Δεν μπορεί να ελλεηνιδιασαν και αυτές.Γαμιάς του keyboard ε;
Φίλε , κάνε της πρόταση , εφόσον το έχει όπως τα λες με social , tik tok κτλ , να ανοίξει και ένα προφίλ εδώ στο bou ...Μαγκες σήμερα βρεθηκαμε τελικά, πριν λίγο.. Μιλουσαμε για κανα μισαωρο.Αρκετά ευχαριστη. Δυστυχώς δεν μπορούσα να επεκταθω περαιτέρω γιατί φιλοξενεί μια ξαδερφη της αυτές τις μερες,και ήταν μπροστά. Η γυναίκα ειναι απιστευτη. Αδυνατη, γύρω στο 1.70 με μεγάλο στήθος και 4.000 ακόλουθους στο τικ τοκ..Μην ακουω μαλακιες.. Κρατησαμε επικοινωνία οσον αφορά την φροντίδα και βοήθεια στο σπίτι 'και θα είμαστε σε επαφή. Σας κραταω ενημερους.