Τζιμάκο άσε τις συζητήσεις και κοίτα να γαμήσεις.
Μέχρι και σύνδεριο διατροφολογίας έγινε για το πρωινό γεύμα. Αν περιμένεις να πουν όλοι τη γνώμη τους θα πάει Χριστούγεννα και ακόμη με το πουλί στο χέρι θα είσαι.
Από τον πρωτάρη που δεν έχει βγει ούτε ραντεβού, μέχρι το μεγαλύτερο γαμιά ισχύει μια αρχή: Το τάβλι θέλει υπομονή κι η γκόμενα κυνήγι. Αν δεν πας σε κανένα πάρτι, σε κανένα live ,να μιλήσεις ,να χορέψεις, τι περιμένεις να σου την πέσει πρώτη η γυναίκα;
Οι παρέες που είχα όταν ήμουν 20-25 δεν το είχαν με το καμάκι. Ήταν του θέλω σταθερή σχέση με Ελληνίδα. Εκτός του ότι δεν κάνουμε πια παρέα, ακόμη και όταν κάναμε πήγαινα Χερσόνησο - Μάλια μόνος μου. Μέχρι και με το λεωφορείο όταν δεν είχα όχημα. Όσες σχέσεις έχω κάνει τις γνώρισα μόνος μου, οι υποτιθέμενοι φίλοι μου ,είτε μου έκαναν χαλάστρα ,είτε μου γνώριζαν τα μπάζα που ήθελε να διώξει η δικιά τους.
Και συ μου λες τώρα ότι σου φταίει η παρέα σου, σου φταίει το οικονομικό, σου φταίνε τα social ,όλα αυτά είναι οι δικαιολογίες που ψάχνεις για να κρύψεις το γεγονός ότι δεν κάνεις τίποτα και απλά αφήνει τον καιρό να περνάει.