Νέα

Πώς να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εντάξει φίλος μπουρδελιάρης που έχει σκίσει πάνω από 1000 πουτάνες μετρημένες και το 20χρονο με στρίγκο ας είναι σαν πόκεμον το σφάζει κι αυτό στο πούτσο τ. Του φαίνεται λουκούμι
Εντάξει λέω κανονικά ότι δεν είναι άσχημα τα κορίτσια έξω εντάξει παντού θα βρεις καλές. Εγώ πάντως νομίζω αυτός που έχει κάνει 6-7 φάσεις μέχρι τα 22 θεωρείται δυνατός παίχτης

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Τζιμάκο άσε τις συζητήσεις και κοίτα να γαμήσεις.

Μέχρι και σύνδεριο διατροφολογίας έγινε για το πρωινό γεύμα. Αν περιμένεις να πουν όλοι τη γνώμη τους θα πάει Χριστούγεννα και ακόμη με το πουλί στο χέρι θα είσαι.

Από τον πρωτάρη που δεν έχει βγει ούτε ραντεβού, μέχρι το μεγαλύτερο γαμιά ισχύει μια αρχή: Το τάβλι θέλει υπομονή κι η γκόμενα κυνήγι. Αν δεν πας σε κανένα πάρτι, σε κανένα live ,να μιλήσεις ,να χορέψεις, τι περιμένεις να σου την πέσει πρώτη η γυναίκα;

Οι παρέες που είχα όταν ήμουν 20-25 δεν το είχαν με το καμάκι. Ήταν του θέλω σταθερή σχέση με Ελληνίδα. Εκτός του ότι δεν κάνουμε πια παρέα, ακόμη και όταν κάναμε πήγαινα Χερσόνησο - Μάλια μόνος μου. Μέχρι και με το λεωφορείο όταν δεν είχα όχημα. Όσες σχέσεις έχω κάνει τις γνώρισα μόνος μου, οι υποτιθέμενοι φίλοι μου ,είτε μου έκαναν χαλάστρα ,είτε μου γνώριζαν τα μπάζα που ήθελε να διώξει η δικιά τους.

Και συ μου λες τώρα ότι σου φταίει η παρέα σου, σου φταίει το οικονομικό, σου φταίνε τα social ,όλα αυτά είναι οι δικαιολογίες που ψάχνεις για να κρύψεις το γεγονός ότι δεν κάνεις τίποτα και απλά αφήνει τον καιρό να περνάει.
Αν καταβάθος είναι κάποιος κότα, ό,τι δικαιολογία και να βρει, κότα θα παραμείνει. Όπως πολύ σωστά τόνισες, το να διανείς μια δύσκολη περίοδο και να μην έχεις γνωρίσει κάποια είναι κατανοητό. Το να διανείς όλη σου τη ζωή χωρίς να έχεις γνωρίσει κάποια, τότε ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Πρέπει ορισμένες στιγμές να πιέζουμε τον εαυτό μας και να φεύγουμε από τη ζώνη ασφαλείας μας αν θέλουμε να πετύχουμε κάποια πράγματα, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Και οι γκόμενες δεν αποτελούν εξαίρεση.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τζιμάκο άσε τις συζητήσεις και κοίτα να γαμήσεις.

Μέχρι και σύνδεριο διατροφολογίας έγινε για το πρωινό γεύμα. Αν περιμένεις να πουν όλοι τη γνώμη τους θα πάει Χριστούγεννα και ακόμη με το πουλί στο χέρι θα είσαι.

Από τον πρωτάρη που δεν έχει βγει ούτε ραντεβού, μέχρι το μεγαλύτερο γαμιά ισχύει μια αρχή: Το τάβλι θέλει υπομονή κι η γκόμενα κυνήγι. Αν δεν πας σε κανένα πάρτι, σε κανένα live ,να μιλήσεις ,να χορέψεις, τι περιμένεις να σου την πέσει πρώτη η γυναίκα;

Οι παρέες που είχα όταν ήμουν 20-25 δεν το είχαν με το καμάκι. Ήταν του θέλω σταθερή σχέση με Ελληνίδα. Εκτός του ότι δεν κάνουμε πια παρέα, ακόμη και όταν κάναμε πήγαινα Χερσόνησο - Μάλια μόνος μου. Μέχρι και με το λεωφορείο όταν δεν είχα όχημα. Όσες σχέσεις έχω κάνει τις γνώρισα μόνος μου, οι υποτιθέμενοι φίλοι μου ,είτε μου έκαναν χαλάστρα ,είτε μου γνώριζαν τα μπάζα που ήθελε να διώξει η δικιά τους.

Και συ μου λες τώρα ότι σου φταίει η παρέα σου, σου φταίει το οικονομικό, σου φταίνε τα social ,όλα αυτά είναι οι δικαιολογίες που ψάχνεις για να κρύψεις το γεγονός ότι δεν κάνεις τίποτα και απλά αφήνει τον καιρό να περνάει.
Μα εγώ δεν είπα πουθενά για τα λεφτά οι άλλοι λέγανε ότι οι γυναίκες προτιμάνε να πηγαίνουν με τους λεφταδες, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την οικονομική μου κατάσταση, ούτε είπα πουθενά ότι φταίνε σοσιαλ μίντια, τώρα μιλάω με μια κοπέλα στο ινστα από νέο κόσμο, μπορεί να γίνει κάτι για να δούμε....

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αν καταβάθος είναι κάποιος κότα, ό,τι δικαιολογία και να βρει, κότα θα παραμείνει. Όπως πολύ σωστά τόνισες, το να διανείς μια δύσκολη περίοδο και να μην έχεις γνωρίσει κάποια είναι κατανοητό. Το να διανείς όλη σου τη ζωή χωρίς να έχεις γνωρίσει κάποια, τότε ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Πρέπει ορισμένες στιγμές να πιέζουμε τον εαυτό μας και να φεύγουμε από τη ζώνη ασφαλείας μας αν θέλουμε να πετύχουμε κάποια πράγματα, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Και οι γκόμενες δεν αποτελούν εξαίρεση.
Ναι ισχύει αυτό εγώ ήμουν πολύ κλεισμένος για χρόνια, τωρα έχω αρχίσει να βγαίνω, παλιότερα δεν τα έκανα αυτά μέχρι που συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πάει καλά

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.669
Πόντοι
9.297
"Ο διακονιάρης του μπροστινού το σακούλι βλέπει μόνο"...Τα "σιχάματα" που έχουν γκόμενες έχουν κάτι που θέλουν οι γυναίκες...Τι είναι αυτό δεν ξέρω.Επίσης δεν είπα να ρίξει την ψυχολογία του,αλλά αν βγαίνεις στο "πεδίο" πιστεύοντας ότι είσαι και ο πρώτος,στο τέλος θα την πατήσεις αφού δε θα έχεις μπει στον κόπο να βρεις τα ελαττώματά σου και να τα διορθώσεις.
Ποια ελαττώματα να έχει;Αν δεν έχει τατουάζ θα πρέπει να κάνει για να δείχνει ότι έχει φράγκα;
Αν είναι ξυρισμένος να κυκλοφορεί σαν να ήταν στο Survivor;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δημιουργείς σενάρια που δεν υπάρχουν, δεν είμαι τρολ, είμαι 18χρονο μέλος του μπου που δυστυχώς η ευτυχώς έχω μπλέξει με παρέες που με κρατάνε πίσω σε κάποια πράγματα, τώρα αν εσύ θεωρείς ότι είμαι τρολ τι να κάνω δεν μπορώ να σου αποδείξω κάπως ότι δεν είμαι. Σαν μέλος εγώ ζήτησα βοήθεια, και όπως είπα και χθες θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη μια νέα αρχή, ξέρω πολύ καλά τι θέλω και δεν είμαι καθόλου φαντασμένος, ούτως η άλλως κι εσείς μου είπατε να έχω αυτοπεποίθηση οπότε αυτό προσπαθώ να κάνω. Σε πολλα πράγματα συμφώνησα μαζί σου και είπα ότι θα προσπαθήσω να τα εφαρμόσω, δεν νομίζω να είπα κάτι παράλογο. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους που βοήθησαν και είπαν ιδέες
Τύπε, σε έχει βάλει στο σκαμνί και σε δικάζει ένας αποτυχημένος σαν τον @Nubic που κοντεύει τα 45 και δεν έχει γκόμενα ο ίδιος. Απευθυνόταν μάλιστα από εδώ μέσα σε τυχόν επισκέπτριες που διαβάζουν. Σιγά σιγά θα μάθεις τι πικραμένες ιστορίες κρύβονται πίσω από σοβαροφανείς συζητητές.

Αλλά ακόμα δεν έχεις καταλάβει κάτι. Το site είναι 100% για τον αγοραίο. Τα υπόλοιπα είναι παρεμφερή. Ζητάς συμβουλές για το πώς να βγάλεις γκόμενα από άτομα που φάγαν τόσα σκαμπίλια από γκόμενες που στράφηκαν προς τον αγοραίο και κόλλησαν εκεί για λόγους ευκολίας. Για αυτούς πλέον ο αγοραίος είναι η κανονικότητα. Πάρε ένα εσκορτάκι σου λέει ο άλλος, μια χαρά είναι. Άμα ξεκινήσεις με εσκορτάκια και μπουρδέλα από τα 18 θα κολλήσεις στην ευκολία και θα καταντήσεις σαν τα μούτρα τους. Οι περισσότεροι θα πετάγαν τη σκούφια τους για ένα γκομενάκι, αλλά το θέλουν στο πιάτο κι ούτε θα μπορούσαν να το κρατήσουν. Ακούς επιχειρηματολογίες «γιατί γαμάμε πουτάνες» και μετά πας στις κριτικές και διαβάζεις για γλωσσόφιλα σε πουτάνες και για gfe (girl-friend experience), δηλαδή ψάχνουν στην πουτάνα την αίσθηση γκόμενας.

Ξεκόλλα από δω όσο γρήγορα μπορείς πριν πάρεις τον κατήφορο. Η κανονικότητα είναι τα γκομενάκια. Ο αγοραίος είναι για όταν, για σοβαρό λόγο, δεν μπορείς να έχεις γκομενάκια. Μην ακούς όσους κοιτάνε να θολώσουν το τοπίο για να δικαιολογήσουν τις δικές τους ανεπάρκειες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Είναι πάρα πολύ σχετικό αυτό που λες, αλλά έχεις δίκιο σε κάποια σημεία.

Έχω γνωστούς που θυμάμαι απ το σχολείο θέριζαν μουνιά αβέρτα. Το ότι έχει γράψει το κοντέρ κάποιου χιλιόμετρα δε μου λέει κάτι πλέον. Κάποτε έλεγα ω ρε μαλάκα δες ο άλλος.

Πέρασαν τα χρόνια. Αποκωδικοποίησα τεράστια κομμάτια του αλγόριθμου με τον οποίο σκέπτονται οι γυναίκες μιας και έμεινα 2 ολόκληρα χρόνια αρραβωνιασμένος μάλιστα κιόλας. Απομυθοποιήσα το προφίλ του γαμήκουλα πραγματικά.

3 models και αφαν γκατέ γκόμενες να είχες ή έστω 2, πατάς εύκολα κάποιον που έχει γαμήσει όλη τη σαβούρα και το καταπέτασμα της κοινωνίας. Οπότε η ποσότητα δε μετράει για μένα. Τώρα αν είσαι μεροκάματο όλη μέρα και έχεις τριπλές καύλες γάμα και θείες καυλιάρες μαζί σ είμαι. Αλλά η καυλιάρα η θεία είναι και πάλι μίλια μπροστά απ τη σαβούρα που παίζει έξω
Ποιοτητα εννοειται υπερ ποσοτητας τυπε συμφωνω.
Οπου ποιοτητα για μενα=
-εμφανιση
-συμπεριφορα(=ποσο ευκολα θα μου κατσει χωρις να με κουρασει)
-τσιμπουκι(αν ρουφαει καλα αν ξερει κολπα με τη γλωσσα της...πχ 10 βαζω στο αργο διαρκες φιδορουφηχτο τσιμπουκι)
-μουνι(να ειναι σα στενη καυτη υγρη ρουφηχτρα)
Αυτα ακριβως ειναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ κριτηρια με τα οποια καθοριζω την ΠΟΙΟΤΗΤΑ μιας γυναικας.
Τιποτα αλλο(εθνικοτητα,κοινωνικη ταξη,μορφωση,ικανοτητα για σοβαρο διαλογο τα γραφω στ αρχιδια μου)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.669
Πόντοι
9.297
Ποιοτητα εννοειται υπερ ποσοτητας τυπε συμφωνω.
Οπου ποιοτητα για μενα=
-εμφανιση
-συμπεριφορα(=ποσο ευκολα θα μου κατσει χωρις να με κουρασει)
-τσιμπουκι(αν ρουφαει καλα αν ξερει κολπα με τη γλωσσα της...πχ 10 βαζω στο αργο διαρκες φιδορουφηχτο τσιμπουκι)
-μουνι(να ειναι σα στενη καυτη υγρη ρουφηχτρα)
Αυτα ακριβως ειναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ κριτηρια με τα οποια καθοριζω την ΠΟΙΟΤΗΤΑ μιας γυναικας.
Τιποτα αλλο(εθνικοτητα,κοινωνικη ταξη,μορφωση,ικανοτητα για σοβαρο διαλογο τα γραφω στ αρχιδια μου)
Aυτα είναι κριτήρια καθαρά για ο,τι αφορά τα του αγώνος...
Αν για εσένα δεν θεωρείται κριτήριο η ικανότητα σοβαρού διαλόγου μάλλον θεωρείσαι παρίας και υπανάπτυκτος για σοβαρή γκόμενα.
Εδώ μπορούμε να κάνουμε σοβαρό διάλογο ευτυχώς...μιλάω καθαρά για το πώς σε βλέπουν οι γκόμενες αν και δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει αυτό.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Μην ακούς όσους κοιτάνε να θολώσουν το τοπίο για να δικαιολογήσουν τις δικές τους ανεπάρκειες.
Βλέπεις Τζίμη πώς καταντά ο άνθρωπος όταν φτάσει τα 60φεύγα και δεν έχει να παρουσιάσει κάτι για το οποίο να είναι περήφανος, να έχει κάποια ασχολία στη ζωή;
Ο κος Καλόγερος απλά δε μπορεί να διανοηθεί τη ζωή του αν τον βρίζουν οι άλλοι. Αν δεν ασχολούνται όλη μέρα μαζί του. Αν είχε ερωτική ζωή ή έστω ζωή, θα ασχολούταν μαζί του οι κοντινοί του άνθρωποι και έτσι θα είχε καλύψει αυτή του την ανάγκη. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, δεν το κατάφερε και έτσι θέλει να τον βρίζω όλη μέρα για να γεμίσει με ενδιαφέρον η ζωή του. Δε νομίζω να σου κάνω τη χάρη, δε γουστάρω καυγάδες, κάτσε εσύ στη Ριβιέρα με τις καλλονές που σε περιτριγυρίζουν να δικάζεις εμένα τον αποτυχημένο της ζωής. Καλή καρδια.

Όσο δε για το θέμα της αποκατάσταση. Δηλαδή ένας άνθρωπος που έχει γκόμενα έχει και μεγαλύτερη αξία; Γίνεται αυτόματα πιο σοφός; Στις πόσες σχέσεις και με ποια διάρκεια δικαιολογείσαι να δίνεις συμβουλές; Και αν σου έλεγα ότι προσπαθώ να προστατεύσω το παιδί να μην κάνει λάθη που έκανα εγώ στο παρελθόν και είχαν σαν αποτέλεσμα να μη βρίσκω;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αν για εσένα δεν θεωρείται κριτήριο η ικανότητα σοβαρού διαλόγου μάλλον θεωρείσαι παρίας και υπανάπτυκτος για σοβαρή γκόμενα.
Εδώ μπορούμε να κάνουμε σοβαρό διάλογο ευτυχώς...μιλάω καθαρά για το πώς σε βλέπουν οι γκόμενες αν και δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει αυτό.
Φιλε μου μια χαρα ειμαι απλα θεωρω αστειο να ανοιγω σοβαρο διαλογο με μια γυναικα που ρολος της ειναι η ανακουφιση των γεννητικων μου αδενων.
Το μονο δυστυχες ειναι πως οσο κι αν παλευω να το κρυψω για να κρατησω τη λεια μου περισσοτερο,αργα η γρηγορα(συνηθως γρηγορα) αποκαλυπτονται οι σκοποι μου
Αγαπημενες μου κατηγοριες γυναικων οι μικρες που εχουν τα μυαλα στα καγκελα και δεν επιθυμουν δεσιμο με καποιον και οι παντρεμενες που εχουν περιορισμενο χρονο.
Για 2 ωριτσες ανετα το παιζω και ιπποτης η ανοιγω καμμια μαλακοσυζητηση μαζι τους στο κρεβατι ενω παραλληλα αυνανιζομαι κανοντας ζεσταμα για τον επομενο γυρο
Εννοειται πως γυναικα που θα ζητησει
-περισσοτερο χρονο
-περισσοτερη προσοχη
-συγκατοικηση
-σοβαρη σχεση
ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ποια ελαττώματα να έχει;Αν δεν έχει τατουάζ θα πρέπει να κάνει για να δείχνει ότι έχει φράγκα;
Αν είναι ξυρισμένος να κυκλοφορεί σαν να ήταν στο Survivor;
Είδες πουθενά να γράφω για τατουάζ και μούσια;Ούτε τατουάζ έχω και ξυρίζομαι κάθε μέρα.Ελαττώματα δεν είναι αυτά που ανέφερες.Και δεν είναι φυσικά μόνο εμφανισιακά.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Και πως είναι μια σοβαρή γκόμενα? Γιατί βλέπω επιτίθεσαι αρκετά συχνά στη συμπεριφορά της δικιάς μου της γενιάς

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Βλέπεις Τζίμη πώς καταντά ο άνθρωπος όταν φτάσει τα 60φεύγα και δεν έχει να παρουσιάσει κάτι για το οποίο να είναι περήφανος, να έχει κάποια ασχολία στη ζωή;
Ο κος Καλόγερος απλά δε μπορεί να διανοηθεί τη ζωή του αν τον βρίζουν οι άλλοι. Αν δεν ασχολούνται όλη μέρα μαζί του. Αν είχε ερωτική ζωή ή έστω ζωή, θα ασχολούταν μαζί του οι κοντινοί του άνθρωποι και έτσι θα είχε καλύψει αυτή του την ανάγκη. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, δεν το κατάφερε και έτσι θέλει να τον βρίζω όλη μέρα για να γεμίσει με ενδιαφέρον η ζωή του. Δε νομίζω να σου κάνω τη χάρη, δε γουστάρω καυγάδες, κάτσε εσύ στη Ριβιέρα με τις καλλονές που σε περιτριγυρίζουν να δικάζεις εμένα τον αποτυχημένο της ζωής. Καλή καρδια.

Όσο δε για το θέμα της αποκατάσταση. Δηλαδή ένας άνθρωπος που έχει γκόμενα έχει και μεγαλύτερη αξία; Γίνεται αυτόματα πιο σοφός; Στις πόσες σχέσεις και με ποια διάρκεια δικαιολογείσαι να δίνεις συμβουλές; Και αν σου έλεγα ότι προσπαθώ να προστατεύσω το παιδί να μην κάνει λάθη που έκανα εγώ στο παρελθόν και είχαν σαν αποτέλεσμα να μη βρίσκω;
Εντάξει βέβαια εσύ μου πρότεινες πολλά, απλά μου πρότεινες και τον αγοραίο αλλά είπες γενικά να κυνηγάω σε μαζώξεις και όλα αυτά, που σε αυτό συμφώνησα μαζί σου, βασικά πιο πολύ εκεί στάθηκες και όχι στον αγοραίο. Ο καλόγερος δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε όταν αναφερόταν σε εσένα αλλά δεν έχει τόσο σημασία, δεν άνοιξα το θρεντ για παρεξηγήσεις ούτως η άλλως, όλα οι απόψεις δεκτές ;)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.669
Πόντοι
9.297
Είδες πουθενά να γράφω για τατουάζ και μούσια;Ούτε τατουάζ έχω και ξυρίζομαι κάθε μέρα.Ελαττώματα δεν είναι αυτά που ανέφερες.Και δεν είναι φυσικά μόνο εμφανισιακά.
Δεν είπα ότι έχεις φυσικά...απλώς τα στοιχεία αυτά τα έχει η μάζα...πρέπει να γίνει τελείως μάζα ο Τζίμης για να βρει γκόμενα;Αν είναι ο εαυτος του δεν θα έχει τύχη;Πρέπει να παίζει έναν ρόλο με συγκεκριμένο "κουστούμι" για να έχει γκόμενα;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
Κατά διαόλου η νεολαία...
Τι ζούμε ρε τύποι?

Τύπος παρθένος είσαι στο μεταίχμιο του μπούστη.
Πρόσεχε....

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.669
Πόντοι
9.297
Και πως είναι μια σοβαρή γκόμενα? Γιατί βλέπω επιτίθεσαι αρκετά συχνά στη συμπεριφορά της δικιάς μου της γενιάς
Για σοβαρή γκόμενα μίλησα...δεν αφορά την ηλικία σου αυτό.Το να σαχλαμαριζει όλη μέρα κάποια στο κωλοκινητο μόνο σοβαρή δεν την κάνει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.669
Πόντοι
9.297
Επιτίθεμαι γιατί οι "γονείς" τους ,τους έχουν αφήσει λασκα εντελώς.Ειναι ανίκανοι αρκετοί από αυτούς να ασχοληθούν .Φυσικά από τα 15 και μετά το παιχνίδι έχει χαθεί...όταν τα έχουν όλα στην πόλη τα θεωρούν όλα δεδομένα και δεν σέβονται τίποτα .Μόνο υλική διάσταση έχει η ζωή τους....

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Για σοβαρή γκόμενα μίλησα...δεν αφορά την ηλικία σου αυτό.Το να σαχλαμαριζει όλη μέρα κάποια στο κωλοκινητο μόνο σοβαρή δεν την κάνει.
Καλά δεν το κάνουν τόσες πολλές αυτό μη νομίζεις, άλλο τα ινσταγκραμ και τα σοσιαλ γενικότερα αυτό δεν είναι κακό, τα κορίτσια βγαίνουν συνέχεια, και από ότι βλέπω τουλάχιστον μπορεί να ξεπετάγονται από μικρές τώρα αλλά αυτό συμφέρει τα αγόρια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.669
Πόντοι
9.297
Καλά δεν το κάνουν τόσες πολλές αυτό μη νομίζεις, άλλο τα ινσταγκραμ και τα σοσιαλ γενικότερα αυτό δεν είναι κακό, τα κορίτσια βγαίνουν συνέχεια, και από ότι βλέπω τουλάχιστον μπορεί να ξεπετάγονται από μικρές τώρα αλλά αυτό συμφέρει τα αγόρια
Νομίζουν ότι είναι μεγάλες γιατί έχουν κινητό με σύνδεση στο διαδίκτυο αλλά αν πέσουν σε ερωτική απογοήτευση η γκαστρωθουν από κάνα μαλακισμενο το μόνο που θα ξέρουν να κάνουν θα είναι να μυξοκλαινε στην αγκαλιά με γονιων τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom