Ε κάτι πιστεύεις από όλα όσα γράφω, για αυτό έχεις σκυλιάσει τόσο μαζί μου. Μόνο ο @Reznov είχε καταλάβει ότι το μπαλκόνι δεν είναι δικό μου. Κάποιος μάλιστα έκανε και υπολογισμούς και θεωρούσε ότι δεν γίνεται να φωτογραφίζονται γκόμενες στο μπαλκόνι αυτό για τα μήντια, γιατί δεν βόλευε η οπτική γωνία του κινητού.Ό,τι πεις ραμολί...να ξες όλοι σε πιστεύουμε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς να βρω γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 381
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
η αντιληψη οτι το πρωινο ειναι το πιο σημαντικο γευμα ειναι ξεπερασμενη, εχουν γινει πολλες ερευνες πλεον και το καθε ανθρωπινο σωμα αποδιδει διαφορετικα. Αλλοι αναγουλιαζουν και νιωθουν οτι βαρυναν αν φανε το πρωι, αλλα ξυπνανε και δεν μπορουν να κανουν τιποτα αν δεν φανε. Αλλοι τρωνε πρωινο αγγλιας με 2000 θερμιδες και αλλοι πινουν σκετο καφε με τσιγαρο (το γνωστο ελληνικο πρωινο). δεν υπαρχει κανονας.
ριχνεις 2 φρεσκα αυγα σε βραστο νερο. παιρνεις μια χουφτα ωμους ξηρους καρπους (καρυδια/αμυγδαλα) με λιγο κρανμπερι ή κατι αντιστοιχο αποξηραμενο της επιλογης σου και μασουλας για 5-6 λεπτα, μαζι με γαλα/χυμο/καφε/τσαι να μη σου κατσουν στο λαιμο, οτι πινεις τελος παντων, οσο κανεις browsing bourdela.com και instagram στο κινητο. Βγαζεις τα αυγα και τα τρως μελατα με κουταλακι. Αμα εισαι πιο φαγανος τσιμπα και κανα φρουτο εποχης, μια μικρη μπανανα ειναι η πιο ευκολη επιλογη και παντως καιρου. Απλο, θρεπτικο, γρηγορο. Χωρις περιττα ψωμια/δημητριακα/ζαχαρη.
Μετα η πουτσα καγκελο και το σπερμα πρωτεινουχο
Αποδιδει ομως, 12-15 ωρες τελειως νηστικος, 3 γευματα (με οσο περισσοτερη πρωτεινη για μη τυχον απωλεια μυικης μαζας) ανα 3-4 ωρες, και εισαι τζετ
ετσι χυμα δεν θα βρεις ιδανικο πρωινο, παιζουν ρολο πολλα (ποσο χρονων εισαι, αν η δουλεια σου ειναι απαιτητικη σωματικα, τι τρως γενικα, θες να παρεις/χασεις κιλα, ποσα λεφτα θες να σκας σε φαι κτλ). Θα σου πω το "καλο" πρωινο που συνηθως τρωω, για καποιον που βαριεται να κανει πολλα με την τσιμπλα στο ματι.Πες ένα καλό πρωινό και το υιοθετώ από αύριο μπεσα
ριχνεις 2 φρεσκα αυγα σε βραστο νερο. παιρνεις μια χουφτα ωμους ξηρους καρπους (καρυδια/αμυγδαλα) με λιγο κρανμπερι ή κατι αντιστοιχο αποξηραμενο της επιλογης σου και μασουλας για 5-6 λεπτα, μαζι με γαλα/χυμο/καφε/τσαι να μη σου κατσουν στο λαιμο, οτι πινεις τελος παντων, οσο κανεις browsing bourdela.com και instagram στο κινητο. Βγαζεις τα αυγα και τα τρως μελατα με κουταλακι. Αμα εισαι πιο φαγανος τσιμπα και κανα φρουτο εποχης, μια μικρη μπανανα ειναι η πιο ευκολη επιλογη και παντως καιρου. Απλο, θρεπτικο, γρηγορο. Χωρις περιττα ψωμια/δημητριακα/ζαχαρη.
Μετα η πουτσα καγκελο και το σπερμα πρωτεινουχο
ετσι, το fasting ειναι πολυ καλο για να διωξεις λιπος και να κανεις γραμμωση (αν εισαι του γυμναστηριου), αλλα λιγοι μπορουν να το τηρησουν γιατι το βραδυ η κοιλια βαραει τουμπερλεκι. Αν το συνηθισεις 1-2 βδομαδες μετα ειναι πολυ πιο ευκολο, αλλα παραμενει ψιλοαυστηρο απο την αποψη οτι αμα βγεις βραδακι δεν γινεται να πινεις μονο νερο (πχ τεταρτη βραδυ θα βλεπεις μπαλα και θα πιεις μια μπυρα, παρασκευη θα βγεις τσαρκα και θα τσιμπησεις κανα σουβλακι, σαββατο θα βγεις για ποτα και.... θα τα γαμησεις ολα). Ειναι ζορικο να το τηρησεις, εγω δεν μπορω οχι απο αποψη πεινας αλλα απο αποψη μη εγρατειας στην βραδυνη ζωη.Υπάρχει δίαιτα , βασικά όχι ακριβώς δίαιτα ... ωράριο γευμάτων , οπου δεν τρώς καθόλου πρωινό και τρώς παράδειγμα απο τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ. Διαλειμματική νηστεία λέγεται , δηλαδή τρώς μέσα σε ένα παράθυρο συνήθως 8 ωρών και λέγεται οτι βοηθάει αν έχεις στόχο να φας λιγότερο όπως θα έκανες σε μια δίαιτα.
Εγώ πάλι τον τελευταίο καιρό που είμαι σε δίαιτα αντί να κόψω το πρωινό έχω κόψει το μεσημεριανό , δηλαδή προσπαθώ να το φάω αργά κατα τις 6 το απόγευμα ενώ αν έτρωγα όπως συνήθως κατα τις 3 πολύ πιθανόν να ξαναπεινούσα μέχρι το βραδυνό.
Αποδιδει ομως, 12-15 ωρες τελειως νηστικος, 3 γευματα (με οσο περισσοτερη πρωτεινη για μη τυχον απωλεια μυικης μαζας) ανα 3-4 ωρες, και εισαι τζετ
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
Να σε ρωτηξω ρε τζιμη, τι βαθμολογια βαζεις στον εαυτο σου;Ρε φίλε εγώ θεωρώ ότι είμαι μια χαρά εμφανισιακά, στη τελική αφού πιστεύω ότι είμαι γιατί να μην το πω? Έχω γυμνασμενο πρόσωπο και ωραία χαρακτηριστικά
Ο αλλος μας ελεγε ας πουμε οτι ειναι καθαρο 6.5 με 7 ακριβως
Αν ησουν γκομενα και ηθελες να σε γαμησεις ποσο θα σε βαθμολογουσες;
δε ξερω εγω τι ειμαι και ξερεις εσυ?η φατσα μου ειναι 6μισι με 7 ακριβως,
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.872
- Πόντοι
- 3.506
Τι είναι αυτό ρε φίλε; Μπαλκόνι ; Σαν φωλιά για περιστέρια μου κάνειΣτην μπαλκονάρα να λες...
Της εργατικής κατοικίας 40 τμ.
Πάντως το ότι ο τζιμακος πιστεύει πως ειναι ωραίος χωρίς να έχει καν φιλήσει γκομενα ,μου δείχνει ότι έχει φάει πλύση εγκεφάλου από τυπική ελληνική οικογένεια
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
Τελικά δε μου είπες. Γιατί χρειάζεται να έχω εμπειρία στο σεξ πριν κάνω κάτι με γκομενα?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.679
- Πόντοι
- 9.297
Aυτο προ'υ'ποθετει ότι θα κοιμάσαι μεχρι αργά για να μην σέρνεσαι από έλλειψη τροφής και ενέργειας .Αν είσαι άνεργος η άεργος γίνεται ...αλλιώς ΟΧΙ!Υπάρχει δίαιτα , βασικά όχι ακριβώς δίαιτα ... ωράριο γευμάτων , οπου δεν τρώς καθόλου πρωινό και τρώς παράδειγμα απο τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ. Διαλειμματική νηστεία λέγεται , δηλαδή τρώς μέσα σε ένα παράθυρο συνήθως 8 ωρών και λέγεται οτι βοηθάει αν έχεις στόχο να φας λιγότερο όπως θα έκανες σε μια δίαιτα.
Εγώ πάλι τον τελευταίο καιρό που είμαι σε δίαιτα αντί να κόψω το πρωινό έχω κόψει το μεσημεριανό , δηλαδή προσπαθώ να το φάω αργά κατα τις 6 το απόγευμα ενώ αν έτρωγα όπως συνήθως κατα τις 3 πολύ πιθανόν να ξαναπεινούσα μέχρι το βραδυνό.
Άσε που αν κινείσαι έξω πεινασμένος εκνευρίζεσαι πιο εύκολα....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.679
- Πόντοι
- 9.297
Έτερον εκατερον...κυκλοφορούν σιχαματα και μπαζολες με συνοδεία...είναι λιγότερο σιχαματα και μπαζολες;ΟΧΙ!Απλώς εκμεταλλεύονται συγκυρίες λόγω κοινωνικού κύκλου...άλλωστε τυχερά είναι αυτά.Τι είναι αυτό ρε φίλε; Μπαλκόνι ; Σαν φωλιά για περιστέρια μου κάνει
Πάντως το ότι ο τζιμακος πιστεύει πως ειναι ωραίος χωρίς να έχει καν φιλήσει γκομενα ,μου δείχνει ότι έχει φάει πλύση εγκεφάλου από τυπική ελληνική οικογένεια
Μην αφήνεται άλλους να καθορίζουν την ευτυχία σας.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.679
- Πόντοι
- 9.297
Αν τρως π.χ.φασολακια με ελιές θα πεινάσεις.Αν φας τα φασολάκια με τυρί θα χορτάσεις.Χωρις πρωτε'ι'νες και τυριά είναι σαν να μην έφαγες.Υπάρχει δίαιτα , βασικά όχι ακριβώς δίαιτα ... ωράριο γευμάτων , οπου δεν τρώς καθόλου πρωινό και τρώς παράδειγμα απο τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ. Διαλειμματική νηστεία λέγεται , δηλαδή τρώς μέσα σε ένα παράθυρο συνήθως 8 ωρών και λέγεται οτι βοηθάει αν έχεις στόχο να φας λιγότερο όπως θα έκανες σε μια δίαιτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο φούρνος μικροκυμάτων καταστρέφει τις θρεπτικές ουσίες...πέταξε τον.Κουάκερ σε νερό στο φούρνο μικροκυμάτων για 4-5 λεπτά. Βάζεις λίγο μέλι μετά και λίγο φρούτο. Χτυπάς και 1 γιαούρτι 0%
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.679
- Πόντοι
- 9.297
Σωστό...η πρώτη μάλλον θα είναι μπαζο.Το θεμα δεν ειναι να βρεις γκομενα αλλα να μην πιασεις γκομενα την πρωτη που θα σου κατσει για τετοια φαση ωστε απλα να λες πως εχεις γκομενα.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
συνηθειο ειναι. Σιγουρα εχει σημασια η δουλεια που κανεις, αν πας οικοδομη ναι, θες ενεργεια, δεν θα την παλεψεις. Αν εισαι γραφιας ομως, οχι τοσο πολυ. Αν το ψαξεις θα δεις οτι δεν ειναι ανθυγιεινος τροπος διατροφης, για καποιον που δεν εχει θεματα υγειας φυσικα. Ακομη και αθλητες το κανουν, αν θελουν να μειωσουν το σωματικο λιπος. Σημασια εχει η συνολικη προσληψη θερμιδων μεσα στη μερα και οχι το ποσο συχνα τροφοδοτεις τον οργανισμο. Δεν κανεις απεργια πεινας.Aυτο προ'υ'ποθετει ότι θα κοιμάσαι μεχρι αργά για να μην σέρνεσαι από έλλειψη τροφής και ενέργειας .Αν είσαι άνεργος η άεργος γίνεται ...αλλιώς ΟΧΙ!
Άσε που αν κινείσαι έξω πεινασμένος εκνευρίζεσαι πιο εύκολα....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.679
- Πόντοι
- 9.297
Αν έχουμε στοιχεία για την δουλειά του παιδιού θα συντάξουμε ένα πλήρες πρόγραμμα με τα φώτα της επιστημονικής ομάδος του bou.!συνηθειο ειναι. Σιγουρα εχει σημασια η δουλεια που κανεις, αν πας οικοδομη ναι, θες ενεργεια, δεν θα την παλεψεις. Αν εισαι γραφιας ομως, οχι τοσο πολυ. Αν το ψαξεις θα δεις οτι δεν ειναι ανθυγιεινος τροπος διατροφης, για καποιον που δεν εχει θεματα υγειας φυσικα. Ακομη και αθλητες το κανουν, αν θελουν να μειωσουν το σωματικο λιπος. Σημασια εχει η συνολικη προσληψη θερμιδων μεσα στη μερα και οχι το ποσο συχνα τροφοδοτεις τον οργανισμο. Δεν κανεις απεργια πεινας.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.679
- Πόντοι
- 9.297
Πόσο κέντρο ρε μεγάλε;Εγώ όταν τσαρκαρω στην Φυλής βλέπω κάτι...Ας είχε super market προκοπής στο κέντρο και θα ειμασταν εντάξει.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Από όλες αυτές τις παπαριές που έχεις γράψει κατά καιρούς πράγματι πιστεύω κάποια πράγματα....Ε κάτι πιστεύεις από όλα όσα γράφω
Πως είσαι 60 χρονών ραμολι.
Πως στέλνεις βιογραφικά για να βρεις δουλειά.
Πως μένεις σε τρύπα 40τμ. μάλλον στα Πατήσια.
Πως έχεις πεσμένη λίμπιντο και πίνεις χαπακια.
ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.294
- Πόντοι
- 4.546
Γιατί τι έχουν τα Πατήσια?Από όλες αυτές τις παπαριές που έχεις γράψει κατά καιρούς πράγματι πιστεύω κάποια πράγματα....
Πως είσαι 60 χρονών ραμολι.
Πως στέλνεις βιογραφικά για να βρεις δουλειά.
Πως μένεις σε τρύπα 40τμ. μάλλον στα Πατήσια.
Πως έχεις πεσμένη λίμπιντο και πίνεις χαπακια.
ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Υπάρχουν δύο σενάρια για τον τύπο με το γυμνασμένο... πρόσωπο.
- Το καλό σενάριο είναι ότι πρόκειται για παρέα με πιτσιρικάδες ,αγόρια και κορίτσια γύρω στα 18 που μας τρολάρουν και γελάνε με τις απαντήσεις μας γιατί θεωρούν όσους γαμάνε για να πληρώσουν κατώτερο είδος ανθρώπου.
- Το κακό σενάριο είναι ότι όντως έχουμε να κάνουμε με ένα 18χρονο παρθένο που όσα λέει είναι αλήθεια. Και είναι το κακό σενάριο γιατί άτομα σαν το Τζίμη (που εννοείται ότι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν) δεν βελτιώνονται εκτός αν πάθουν ισχυρό σοκ. Ο τύπος αλλάζει γνώμη κάθε 10' ,δεν ξέρει τι θέλει, είναι χειρότερος και από γκόμενα της ηλικίας του στην ωριμότητα. Βασικά πιο πολύ τον νοιάζει πόσοι ασχολούμαστε μαζί του, παρά να ικανοποιήσει τις ορμές του. Αν ήταν αγάμητο νέρντουλο που τρώει σφαλιάρες όλη μέρα ,ούτε θα πλησίαζε εδώ και θα την έβγαζε όλη μέρα στον υπολογιστή και στην κονσόλα του. Αν τον ένοιαζε όντως να γαμήσει θα ασχολούταν με την εξωτερική του εμφάνιση και πως θα αξιοποιήσει τις γνωριμίες του από το σχολείο. Θα έπρεπε να στέλνει μηνύματα όλη μέρα αντί να κάθεται εδώ να συζητά ασκόπως.
Και στα δύο σενάρια ο Τζίμης είναι χαμένος χρόνος.
Δημιουργείς σενάρια που δεν υπάρχουν, δεν είμαι τρολ, είμαι 18χρονο μέλος του μπου που δυστυχώς η ευτυχώς έχω μπλέξει με παρέες που με κρατάνε πίσω σε κάποια πράγματα, τώρα αν εσύ θεωρείς ότι είμαι τρολ τι να κάνω δεν μπορώ να σου αποδείξω κάπως ότι δεν είμαι. Σαν μέλος εγώ ζήτησα βοήθεια, και όπως είπα και χθες θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη μια νέα αρχή, ξέρω πολύ καλά τι θέλω και δεν είμαι καθόλου φαντασμένος, ούτως η άλλως κι εσείς μου είπατε να έχω αυτοπεποίθηση οπότε αυτό προσπαθώ να κάνω. Σε πολλα πράγματα συμφώνησα μαζί σου και είπα ότι θα προσπαθήσω να τα εφαρμόσω, δεν νομίζω να είπα κάτι παράλογο. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους που βοήθησαν και είπαν ιδέεςΥπάρχουν δύο σενάρια για τον τύπο με το γυμνασμένο... πρόσωπο.
- Το καλό σενάριο είναι ότι πρόκειται για παρέα με πιτσιρικάδες ,αγόρια και κορίτσια γύρω στα 18 που μας τρολάρουν και γελάνε με τις απαντήσεις μας γιατί θεωρούν όσους γαμάνε για να πληρώσουν κατώτερο είδος ανθρώπου.
- Το κακό σενάριο είναι ότι όντως έχουμε να κάνουμε με ένα 18χρονο παρθένο που όσα λέει είναι αλήθεια. Και είναι το κακό σενάριο γιατί άτομα σαν το Τζίμη (που εννοείται ότι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν) δεν βελτιώνονται εκτός αν πάθουν ισχυρό σοκ. Ο τύπος αλλάζει γνώμη κάθε 10' ,δεν ξέρει τι θέλει, είναι χειρότερος και από γκόμενα της ηλικίας του στην ωριμότητα. Βασικά πιο πολύ τον νοιάζει πόσοι ασχολούμαστε μαζί του, παρά να ικανοποιήσει τις ορμές του. Αν ήταν αγάμητο νέρντουλο που τρώει σφαλιάρες όλη μέρα ,ούτε θα πλησίαζε εδώ και θα την έβγαζε όλη μέρα στον υπολογιστή και στην κονσόλα του. Αν τον ένοιαζε όντως να γαμήσει θα ασχολούταν με την εξωτερική του εμφάνιση και πως θα αξιοποιήσει τις γνωριμίες του από το σχολείο. Θα έπρεπε να στέλνει μηνύματα όλη μέρα αντί να κάθεται εδώ να συζητά ασκόπως.
Και στα δύο σενάρια ο Τζίμης είναι χαμένος χρόνος.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Σιγά που θα γίνω ο νέος Σαντ μαν, έτσι νομίζεις εσύ και άλλα 2-3 άτομαΤζιμακο,το πετρωμενον φυγειν αδυνατον
εισαι ο νεος Sad man,αποδεξου και νιωσε υπερηφανεια
Φίλε μου πώς και γράφτηκες σε ένα φόρουμ που μιλάει και ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα αφού δεν σε έλκυει ο συγκεκριμένος χώρος?.Δημιουργείς σενάρια που δεν υπάρχουν, δεν είμαι τρολ, είμαι 18χρονο μέλος του μπου που δυστυχώς η ευτυχώς έχω μπλέξει με παρέες που με κρατάνε πίσω σε κάποια πράγματα, τώρα αν εσύ θεωρείς ότι είμαι τρολ τι να κάνω δεν μπορώ να σου αποδείξω κάπως ότι δεν είμαι. Σαν μέλος εγώ ζήτησα βοήθεια, και όπως είπα και χθες θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη μια νέα αρχή, ξέρω πολύ καλά τι θέλω και δεν είμαι καθόλου φαντασμένος, ούτως η άλλως κι εσείς μου είπατε να έχω αυτοπεποίθηση οπότε αυτό προσπαθώ να κάνω. Σε πολλα πράγματα συμφώνησα μαζί σου και είπα ότι θα προσπαθήσω να τα εφαρμόσω, δεν νομίζω να είπα κάτι παράλογο. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους που βοήθησαν και είπαν ιδέες
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Προφανώς δεν μιλάει μόνο για αγοραίο έρωτα αφού υπάρχει υποκατηγορία σχέσεις και γκόμενεςΦίλε μου πώς και γράφτηκες σε ένα φόρουμ που μιλάει και ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα αφού δεν σε έλκυει ο συγκεκριμένος χώρος?.
Για τα Πατήσια δεν ξέρω. Ο ίδιος όμως έχει χοντρά θέματα. Έχει φωτό του υπολογιστή μου με γαλλικό πληκτρολόγιο, αλλά το κάνει γαργάρα.Γιατί τι έχουν τα Πατήσια?
Έχει παρακολουθήσει και λεπτομερείς συζητήσεις μου με το μέλος @passas87 που έκανε μεταπτυχιακά στο Montpellier που δεν αφήνουν καμμία αμφιβολία. Ακόμα και μία στάση του tram που την είχε γράψει λάθος αυτό το μέλος του τη διόρθωσα. Αλλά κι αυτό γαργάρα.
Ο τύπος απλά έχει παλαβώσει κι όχι μόνο με μένα. Ιδού το ψυχογράφημά του:
Αλήθειες με τον jormakka - Page 28 - bourdela.com forum
Καλώς ήρθατε στην εκπομπή μας «Αλήθειες με τον Τζορμακα», κάθε Παρασκευή στις 21:30, με νέα θεματολογία. Στο σημερινό θέμα, «άντρες θύματα γυναικών» Πρόσφατα είδαμε πολλά παραδείγματα αντρών που έπεσαν θύματα γυναικών. Υποθέσεις που απασχολούν ακόμα τα μέσα, όπως αυτή του Τζονι Ντεπ, του...
www.bourdela.com
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Και ομως τυπε μουΞεκίνα ένα μήνα καθημερινή προσοχή του εαυτού σου.
Φάε καλά. Πάρε κανα ρούχο που να σου πάει. Γυμνάσου. Κοιμήσου καλά. Βρες εργασία να έχεις χρήμα
Και έπειτα βγες απ' το σπίτι σου. Θα βρεις αμέσως
Σωστα τα λες και συμβουλευεις το φιλο μας
Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που απλα δε το χουν με τις γυναικες
Δε το λεω για κακο
Ουτε τους λειπει κατι σε κανενα τομεα.
Συχνα μαλιστα ειναι ανθρωποι υψηλης ευφυιας.
Απλα ετυχε να ξεκινησουν το ταξιδι τους στον κοσμο της κατακτησης του αλλου φυλου με απογοητευση την οποια πηραν πολυ πιο βαρια απ οσο επρεπε...πιθανον επειδη ηταν η πρωτη τους αποπειρα
Αντιθετα υπαρχουν τυπακια που ξεκινανε ηδη απο τις τελευταιες ταξεις του δημοτικου να γκομενιζουν.
Ειναι κοινωνικα ως επι το πλειστον ατομα με μεικτες παρεες αγοριων και κοριτσιων.
Ετσι εχουν την ευκαιρια να ξεκινησουν να γνωριζουν ομαλα το αλλο φυλο.
Να ωριμασουν μαζι.
Δινουν το πρωτο τους φιλι στην 5η δημοτικου και ηδη απο το γυμνασιο προχωρανε παρακατω
Θυμαμαι οταν πηγαινα Γ γυμνασιου ενας ειχε γαμησει μια συνομιληκη και ειχαν σχεση κανονικα ενω εμεις οι αλλοι τον παιζαμε
Απλα το χουν ρε φιλε
Κανεις δεν εμαθε σε αυτα τα παιδια πως να κινηθουν.
Θα εβαζα τον εαυτο μου καπου στη μεση αναμεσα σε αυτα τα δυο ακρα.
Εχω παιξει και δυνατη μπαλα εχω κανει και απιστευτες μαλακιες κι εχω χασει γκολ απο αποσταση ανασας σε τερμα χωρις τερματοφυλακα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις