Νέα

Πώς να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Ρε φίλε φοιτητική ζωή και λίγο μετά μέχρι 24-25
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε φίλε όντως με θεωρείς ανίκανο σοβαρά τώρα?
Δεν βάζεις 30 να το στρογγυλεψεις;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Στον εαυτό μου τον προσέχω παρά πολύ, και τρώω καλά μόνο πρωϊνό δεν τρώω, γυμναστική εννοείται κάνω καλό πρόγραμμα έχω βαρακια στο σπίτι μου και μονόζυγο και άλλα τέτοια. Ρούχα δεν ασχοληθεί ιδιαίτερα, από ύπνο κοιμάμαι στις 2 συνήθως. Απ'το σπίτι μου θα βγαίνω αλλά που? Σε κάνα μπιτσομπαρο? Πήγαμε προχθές όλες είχανε γκόμενο, καλύτερα κλαμπ
Το να μην τρως πρωινό είναι ένα τυπικο λάθος νεοέλληνα που μέχρι το μεσημέρι θα έχει φάει ο,τι βλακεία βρει μπροστά του...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Λοιπόν εντάξει νομίζω ήρθε η ώρα να γράψω μάγκες κι εγώ το πρόβλημα μου. Είμαι 18, δεν σας στέλνω φωτό μου αλλά σας λέω ότι σε γενικές γραμμές πέρα από λίγη τρίχα που έχω, το σώμα μου είναι γυμνασμενο και το πρόσωπο μου αρκετά εμφανίσιμο. Γενικά είμαι δύσκολος στα γούστα μου, δηλαδή μου αρέσουν εξίσου όμορφα κορίτσια, με ωραίο πρόσωπο και και σέξυ λεπτό σώμα, όπως εγώ δηλαδή. Υπάρχουν κάποια κορίτσια που μου αρέσουν απ'τή περιοχή μου, κάτι 15χρονα μεν είναι αλλά είναι πολύ όμορφες ακριβώς αυτό που θέλω αλλά έχουν άλλες παρέες και λογικά δεν τους αρέσω, από το λύκειο μου άρεσε μια κοπέλα στην ηλικία μου, ξέρω περίπου που μένει και που βγαίνει αλλά δε παίζει και αυτή να ενδιαφέρεται. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι με κοπέλα, φασωμα δηλαδή και όλα αυτά, θεωρείτε ότι έχω αργήσει? Να πω την αλήθεια και εγώ τώρα έχω αρχίσει να ψάχνομαι σοβαρά γιατί πιο πριν είχα πανελλήνιες και ακόμα πιο πριν με καραντινες και όλα αυτά το άφησα εντελώς. Θέλω να είναι 15-18, δε θέλω μεγαλύτερες κοπέλες γενικά, νιώθω κάπως περίεργα. Λέτε να φταίει η περιοχή που μένω και στην Αθήνα να είναι πολύ πιο εύκολα με νέες παραστάσεις και γνωριμίες? Τώρα με τούς λιγους φίλους που έχω η πάμε για μπάνιο το απόγευμα εδώ στη παραλία μας η βγαίνουμε στη πλατεία της Σαρωνίδας και μιζεριαζουμε σαν τους φλώρους. Δε ξέρω τι κάνω πραγματικά, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και ότι έχω πολλές επιλογές αλλά θέλω τη βοήθεια σας! Σήμερα πήγαμε σε ένα μπιτσομπαρο στην Ανάβυσσο, κάτι 30αριδες και 40αριδες ήταν, στην ηλικία μας τίποτα, ακόμα και κάποιες 20αρες με γκόμενους ήταν. Πείτε μου ιδέες, πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω, όλοι έχουν κάνει και από κάτι και εγώ με την τους φίλους καθόμαστε και τους κοιτάμε. Θα σας πω και κάποια άλλα στη πορεία αν συνεχιστεί η κουβέντα.
Καταρχήν ξεκαβάλα το καλάμι.Είσαι εμφανίσιμος,λες.Παπάρια είσαι.Επειδή σε λέει όμορφο η μάνα σου και η γιαγιά σου,και κοιτάζεις τον καθρέπτη και λες υποτιμητικά "α ρε πούστη,ο πιο όμορφος της παρέας είμαι",δε σημαίνει ότι είσαι.Ψώνιο ναι.Οι "όμορφοι" δεν το λένε,το ξέρουν και το χρησιμοποιούν αυτό το ποιοτικό χαρακτηριστικό τους.
Είσαι,λες,δύσκολος στα γούστα σου...Χωρις να είχες ποτέ γκόμενα έχεις αποφανθεί τι θέλεις.Να πουλήσεις εφέ και λεζάντα θέλεις,όπως όλοι στην ηλικία σου.Και αυτό είναι που δεν έχεις γκόμενα.Είσαι φαντασμένος.Ίσως νομίζεις ότι είναι σκληρή η κριτική χωρίς να σε ξέρω,όντως είναι.Και αν δεν καταλάβεις,τώρα που είναι νωρίς,ότι πρέπει να έχουμε μια αυτογνωσία και να μη θεωρούμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου,δεν πρόκειτα να βρεις ποτέ κοπέλα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Πες ένα καλό πρωινό και το υιοθετώ από αύριο μπεσα
Δεν είναι δύσκολο ούτε χρόνοβορο να ετοιμάσεις δύο φέτες ψωμί με κάσερι και σαλάμι...
Αν προτιμάς κάτι εναλλακτικό δοκίμασε το ταχίνι,είναι γευστικό και γεμάτο πρωτε'ι'νες ,σε κρατάει χορτάτο για αρκετή ώρα .
Βέβαια όλα ξεκινάνε από την σχολική ηλικία...αν πήγαινες στο σχολείο χωρίς πρωινό αλλά έτρωγες μόνο από το κυλικείο είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις τρόπο τώρα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Ακόμα γκόμενα ψάχνεις....από τότε που άνοιξες το νήμα μέχρι σήμερα 2 γκόμενες έχω βρει ....ακόμα ψάχνεις... χαχαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Καταρχήν ξεκαβάλα το καλάμι.Είσαι εμφανίσιμος,λες.Παπάρια είσαι.Επειδή σε λέει όμορφο η μάνα σου και η γιαγιά σου,και κοιτάζεις τον καθρέπτη και λες υποτιμητικά "α ρε πούστη,ο πιο όμορφος της παρέας είμαι",δε σημαίνει ότι είσαι.Ψώνιο ναι.Οι "όμορφοι" δεν το λένε,το ξέρουν και το χρησιμοποιούν αυτό το ποιοτικό χαρακτηριστικό τους.
Είσαι,λες,δύσκολος στα γούστα σου...Χωρις να είχες ποτέ γκόμενα έχεις αποφανθεί τι θέλεις.Να πουλήσεις εφέ και λεζάντα θέλεις,όπως όλοι στην ηλικία σου.Και αυτό είναι που δεν έχεις γκόμενα.Είσαι φαντασμένος.Ίσως νομίζεις ότι είναι σκληρή η κριτική χωρίς να σε ξέρω,όντως είναι.Και αν δεν καταλάβεις,τώρα που είναι νωρίς,ότι πρέπει να έχουμε μια αυτογνωσία και να μη θεωρούμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου,δεν πρόκειτα να βρεις ποτέ κοπέλα.
Γιατί να μην έχει δίκιο ο Τζίμης;Τόσα σιχαματα θα βλέπει γύρω του ....θα έχει δίκιο που βλέπει είναι πιο εμφανίσιμος από άλλους γύρω του.Επρεπε να του ρίχνουν την ψυχολογία για να είναι "έτοιμος"για γκόμενα;Δεν είναι σαν τα κορίτσια που όλοι τις λένε "πριγκίπισσες" και άλλες μπούρδες και στο τέλος τους πουλάνε και τους αγοράζουν ακόμα και αν καταντάνε μπαζολες.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.221
Πόντοι
206

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ρε φίλε εγώ θεωρώ ότι είμαι μια χαρά εμφανισιακά, στη τελική αφού πιστεύω ότι είμαι γιατί να μην το πω? Έχω γυμνασμενο πρόσωπο και ωραία χαρακτηριστικά, δε το είπα για να το παίξω κάποιος, έτσι είναι. Αλλά μάλλον δεν είναι παράλογο αφού λες όλοι το κάνουν στην ηλικία μου, ε η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ψώνιο κάποιες φορές.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Το να μην τρως πρωινό είναι ένα τυπικο λάθος νεοέλληνα που μέχρι το μεσημέρι θα έχει φάει ο,τι βλακεία βρει μπροστά του...
Υπάρχει δίαιτα , βασικά όχι ακριβώς δίαιτα ... ωράριο γευμάτων , οπου δεν τρώς καθόλου πρωινό και τρώς παράδειγμα απο τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ. Διαλειμματική νηστεία λέγεται , δηλαδή τρώς μέσα σε ένα παράθυρο συνήθως 8 ωρών και λέγεται οτι βοηθάει αν έχεις στόχο να φας λιγότερο όπως θα έκανες σε μια δίαιτα.

Εγώ πάλι τον τελευταίο καιρό που είμαι σε δίαιτα αντί να κόψω το πρωινό έχω κόψει το μεσημεριανό , δηλαδή προσπαθώ να το φάω αργά κατα τις 6 το απόγευμα ενώ αν έτρωγα όπως συνήθως κατα τις 3 πολύ πιθανόν να ξαναπεινούσα μέχρι το βραδυνό.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Ρε φίλε εγώ θεωρώ ότι είμαι μια χαρά εμφανισιακά, στη τελική αφού πιστεύω ότι είμαι γιατί να μην το πω? Έχω γυμνασμενο πρόσωπο και ωραία χαρακτηριστικά, δε το είπα για να το παίξω κάποιος, έτσι είναι. Αλλά μάλλον δεν είναι παράλογο αφού λες όλοι το κάνουν στην ηλικία μου, ε η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ψώνιο κάποιες φορές.
Έχεις να φας χυλοπίτες που δεν θα τις πιστεύεις και θα βλέπεις κάποιους άλλους που θα τους λες εσύ μπάζα να βγάζουν τις καλύτερες γκόμενες ....είσαι πολύ μικρός και βαθιά νυχτωμενος στο θέμα γκόμενα ....με τα χρόνια θα καταλάβεις

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.306
Πόντοι
6.056
για το προσωπο τι ασκησεις εκανες και το γυμνασες μασουσες τσιχλες? τεσπα αστο αυτο...

εδιωξες τους σπυριαρηδες με την βαρια σκια απο διπλα σου η ακομα τους εχεις να σε τραβανε μαζι τους στην αποτυχια την μιζερια και την καταδικη στην αιωνια παρθενια?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Υπάρχουν δύο σενάρια για τον τύπο με το γυμνασμένο... πρόσωπο.

- Το καλό σενάριο είναι ότι πρόκειται για παρέα με πιτσιρικάδες ,αγόρια και κορίτσια γύρω στα 18 που μας τρολάρουν και γελάνε με τις απαντήσεις μας γιατί θεωρούν όσους γαμάνε για να πληρώσουν κατώτερο είδος ανθρώπου.

- Το κακό σενάριο είναι ότι όντως έχουμε να κάνουμε με ένα 18χρονο παρθένο που όσα λέει είναι αλήθεια. Και είναι το κακό σενάριο γιατί άτομα σαν το Τζίμη (που εννοείται ότι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν) δεν βελτιώνονται εκτός αν πάθουν ισχυρό σοκ. Ο τύπος αλλάζει γνώμη κάθε 10' ,δεν ξέρει τι θέλει, είναι χειρότερος και από γκόμενα της ηλικίας του στην ωριμότητα. Βασικά πιο πολύ τον νοιάζει πόσοι ασχολούμαστε μαζί του, παρά να ικανοποιήσει τις ορμές του. Αν ήταν αγάμητο νέρντουλο που τρώει σφαλιάρες όλη μέρα ,ούτε θα πλησίαζε εδώ και θα την έβγαζε όλη μέρα στον υπολογιστή και στην κονσόλα του. Αν τον ένοιαζε όντως να γαμήσει θα ασχολούταν με την εξωτερική του εμφάνιση και πως θα αξιοποιήσει τις γνωριμίες του από το σχολείο. Θα έπρεπε να στέλνει μηνύματα όλη μέρα αντί να κάθεται εδώ να συζητά ασκόπως.

Και στα δύο σενάρια ο Τζίμης είναι χαμένος χρόνος.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πες ένα καλό πρωινό και το υιοθετώ από αύριο μπεσα
Οι πιο πολλοί που δεν παίρνουν πρωινό είναι γιατί βαριούνται τα διαδικαστικά της προετοιμασίας. Σε πρώτη φάση κοίτα να μειώσεις τα διαδικαστικά και μην ασχολείσαι με θρεπτικές αξίες κλπ. Το βασικό είναι να εδραιώσεις μια συνήθεια με τον ευκολότερο τρόπο.

Εγώ πήρα ένα βολικό μπολ, έτσι που να μπορώ να το κρατάω άνετα στο χέρι και να περπατάω. Ρίχνω μέσα μούσλι και γάλα και βγαίνω στο μπαλκόνι να χαζεύω τον κόσμο. Ή το παίρνω δίπλα στον υπολογιστή και τρώω κοιτώντας ταυτόχρονα και τα email μου.
Ακόμα πιο εύκολη συνήθεια είναι οι μπάρες δημητριακών που τις παίρνεις παντού. Κερδίζεις χρόνο γιατί μπορείς να... παίρνεις το πρωινό σου καθοδόν για τη δουλειά.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Οι πιο πολλοί που δεν παίρνουν πρωινό είναι γιατί βαριούνται τα διαδικαστικά της προετοιμασίας. Σε πρώτη φάση κοίτα να μειώσεις τα διαδικαστικά και μην ασχολείσαι με θρεπτικές αξίες κλπ. Το βασικό είναι να εδραιώσεις μια συνήθεια με τον ευκολότερο τρόπο.

Εγώ πήρα ένα βολικό μπολ, έτσι που να μπορώ να το κρατάω άνετα στο χέρι και να περπατάω. Ρίχνω μέσα μούσλι και γάλα και βγαίνω στο μπαλκόνι να χαζεύω τον κόσμο. Ή το παίρνω δίπλα στον υπολογιστή και τρώω κοιτώντας ταυτόχρονα και τα email μου.
Ακόμα πιο εύκολη συνήθεια είναι οι μπάρες δημητριακών που τις παίρνεις παντού. Κερδίζεις χρόνο γιατί μπορείς να... παίρνεις το πρωινό σου καθοδόν για τη δουλειά.
Στην μπαλκονάρα να λες...:confused::confused::confused:

Le balcon de kourad.jpg

Της εργατικής κατοικίας 40 τμ.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Στην μπαλκονάρα να λες...:confused::confused::confused:

Le balcon de kourad.jpg

Της εργατικής κατοικίας 40 τμ.

Στο οποίο φωτογραφίζονται και οι γκόμενες και ανεβάζουν στο ινστα. Βγάζουν μάλιστα και βιντεάκια στην κοινόχρηστη πισίνα. Αυτό το ξέχασες. Ακόμα να καταλάβεις τι δούλεμα σας είχα ρίξει τότε... :grin:

ΥΓ Αυτό είναι το μπαλκόνι του γείτονα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Στο οποίο φωτογραφίζονται και οι γκόμενες και ανεβάζουν στο ινστα. Βγάζουν μάλιστα και βιντεάκια στην κοινόχρηστη πισίνα. Αυτό το ξέχασες. Ακόμα να καταλάβεις τι δούλεμα σας είχα ρίξει τότε... :grin:

ΥΓ Αυτό είναι το μπαλκόνι του γείτονα.
Ό,τι πεις ραμολί...να ξες όλοι σε πιστεύουμε...:confused::confused::confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.306
Πόντοι
6.056

Stories

Νέο!