Λοιπόν εντάξει νομίζω ήρθε η ώρα να γράψω μάγκες κι εγώ το πρόβλημα μου. Είμαι 18, δεν σας στέλνω φωτό μου αλλά σας λέω ότι σε γενικές γραμμές πέρα από λίγη τρίχα που έχω, το σώμα μου είναι γυμνασμενο και το πρόσωπο μου αρκετά εμφανίσιμο. Γενικά είμαι δύσκολος στα γούστα μου, δηλαδή μου αρέσουν εξίσου όμορφα κορίτσια, με ωραίο πρόσωπο και και σέξυ λεπτό σώμα, όπως εγώ δηλαδή. Υπάρχουν κάποια κορίτσια που μου αρέσουν απ'τή περιοχή μου, κάτι 15χρονα μεν είναι αλλά είναι πολύ όμορφες ακριβώς αυτό που θέλω αλλά έχουν άλλες παρέες και λογικά δεν τους αρέσω, από το λύκειο μου άρεσε μια κοπέλα στην ηλικία μου, ξέρω περίπου που μένει και που βγαίνει αλλά δε παίζει και αυτή να ενδιαφέρεται. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι με κοπέλα, φασωμα δηλαδή και όλα αυτά, θεωρείτε ότι έχω αργήσει? Να πω την αλήθεια και εγώ τώρα έχω αρχίσει να ψάχνομαι σοβαρά γιατί πιο πριν είχα πανελλήνιες και ακόμα πιο πριν με καραντινες και όλα αυτά το άφησα εντελώς. Θέλω να είναι 15-18, δε θέλω μεγαλύτερες κοπέλες γενικά, νιώθω κάπως περίεργα. Λέτε να φταίει η περιοχή που μένω και στην Αθήνα να είναι πολύ πιο εύκολα με νέες παραστάσεις και γνωριμίες? Τώρα με τούς λιγους φίλους που έχω η πάμε για μπάνιο το απόγευμα εδώ στη παραλία μας η βγαίνουμε στη πλατεία της Σαρωνίδας και μιζεριαζουμε σαν τους φλώρους. Δε ξέρω τι κάνω πραγματικά, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και ότι έχω πολλές επιλογές αλλά θέλω τη βοήθεια σας! Σήμερα πήγαμε σε ένα μπιτσομπαρο στην Ανάβυσσο, κάτι 30αριδες και 40αριδες ήταν, στην ηλικία μας τίποτα, ακόμα και κάποιες 20αρες με γκόμενους ήταν. Πείτε μου ιδέες, πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω, όλοι έχουν κάνει και από κάτι και εγώ με την τους φίλους καθόμαστε και τους κοιτάμε. Θα σας πω και κάποια άλλα στη πορεία αν συνεχιστεί η κουβέντα.