Νέα

Πώς να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Προφανώς για να άνοιξε νέο μαγαζί (ενώ πολλά άλλα έκλεισαν στην περιοχή μου) θα έχει ικανοποιητικές απολαβές (και σε συνθήκες //πάλι//οικονομικής κρίσης). Από εκεί και πέρα, τα γνωστά //για το τι πουλάει στη χώρα μας//.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Στην Αθήνα θα είμαι δε θα δουλεύω. Η σχολή μου θα είναι πληροφορική στη Καλλιθέα, δε ξέρω εγώ έχω σκοπό να περάσω μια γαμάτη φοιτητική ζωή, αφού κιόλας λένε ότι αυτα είναι και τα καλύτερα χρόνια και τα πιο ξέγνοιαστα. Πολύ λίγες σχολές στην Ελλάδα είναι υπερβολικά δύσκολες ώστε να μην έχεις χρόνο για άλλα πράγματα, εγώ φυσικά και θα διαβάζω όλο το εξάμηνο αλλά 1-2 ώρες τη μέρα με εξαίρεση τις εξεταστικές που θα διαβάζω περισσότερο. Οπότε ναι ο χρόνος προφανώς δε θα είναι πρόβλημα.
Καλό είναι να μη κανεις τέτοια προγράμματα.Εχουμε περάσει φοιτητική ζωή και εμείς και ξέρουμε.Αλλα λέγαμε στην αρχη αλλα κάναμε μετά γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα έχουμε φανταστεί.Και ούτε αυτό που λες ότι θα διαβάζεις 1-2 ώρες την ημέρα δεν θα ισχύει.Δεν έχεις δει ακόμα το πρόγραμμα της σχολής με το ωράριο των μαθημάτων.Δεν είναι όπως το Γυμνάσιο - Λύκειο.Θα έχεις κενές ώρες μεταξύ των μαθημάτων οπότε θα αράζεις πανεπιστήμιο η σε καφετέρια με συμφοιτητές και όχι σε βιβλιοθήκη για διάβασμα.Θα γνωρίσεις κόσμο από την σχολή σου στην αρχή.Πολυ κόσμο που θα κάνεις παρέα με όλους και σιγά σιγά θα μειώνονται μέχρι να μένεις με μερικούς που ταιριάζεις.Οποτε ξεκινά να ενημερώνεσαι από εδώ μέσα και ξεκινά με στούντιο για αρχή να γνωρίσεις το εστί μουνι και να ρίξεις τα μανίκια σου να ξελαμπικαρειςς και μετά αν μπορείς το αναβαθμίζεις σε call girl.Στο ενδιάμεσο άραζε με συμφοιτητές σου σε μεζεδοπωλεία ουζερί και τέτοια εναλλακτικα και κοίτα να χτυπήσεις εκει καμία φοιτήτρια να κάνεις τις δοκιμές σου.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Καλό είναι να μη κανεις τέτοια προγράμματα.Εχουμε περάσει φοιτητική ζωή και εμείς και ξέρουμε.Αλλα λέγαμε στην αρχη αλλα κάναμε μετά γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα έχουμε φανταστεί.Και ούτε αυτό που λες ότι θα διαβάζεις 1-2 ώρες την ημέρα δεν θα ισχύει.Δεν έχεις δει ακόμα το πρόγραμμα της σχολής με το ωράριο των μαθημάτων.Δεν είναι όπως το Γυμνάσιο - Λύκειο.Θα έχεις κενές ώρες μεταξύ των μαθημάτων οπότε θα αράζεις πανεπιστήμιο η σε καφετέρια με συμφοιτητές και όχι σε βιβλιοθήκη για διάβασμα.Θα γνωρίσεις κόσμο από την σχολή σου στην αρχή.Πολυ κόσμο που θα κάνεις παρέα με όλους και σιγά σιγά θα μειώνονται μέχρι να μένεις με μερικούς που ταιριάζεις.Οποτε ξεκινά να ενημερώνεσαι από εδώ μέσα και ξεκινά με στούντιο για αρχή να γνωρίσεις το εστί μουνι και να ρίξεις τα μανίκια σου να ξελαμπικαρειςς και μετά αν μπορείς το αναβαθμίζεις σε call girl.Στο ενδιάμεσο άραζε με συμφοιτητές σου σε μεζεδοπωλεία ουζερί και τέτοια εναλλακτικα και κοίτα να χτυπήσεις εκει καμία φοιτήτρια να κάνεις τις δοκιμές σου.
Σε μεζεδοπωλεία και ουζερί....ΟΧΙ γυραδικα και κρεπαδικα.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δηλαδή εσύ δεν πέρασες καλά σα φοιτητής?τα προγράμματα τα έχω δει μην ανησυχείς, πρώτο εξάμηνο φαντάσου 17 ώρες την εβδομάδα θα έχω. Εντάξει μπορώ να κάνω και φίλους εκτός σχολής αν δω ότι οι συμφοιτητές μου είναι κάπως αβγαλτοι και αυτοί. Ουζερί δεν πηγαίνω τι να κάνω εκεί που βάζουνε ρεμπέτικα για 50αριδες, σε κλαμπ πρέπει να πηγαίνω η σε καφετέριες η σε πάρτυ σε σπίτια και στις παραλίες. Η θα χτυπήσω μόνος η θα μου κάνουν κονέ δε ξέρω, ελπίζω να γνωρίσω αρκετό κόσμο και να μην δυσκολευτω να βρω κάποια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Ξεκίνα κολλητιλίκια με αυτήν που φασώθηκε με τους δεκατέσσερις...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Δηλαδή εσύ δεν πέρασες καλά σα φοιτητής?τα προγράμματα τα έχω δει μην ανησυχείς, πρώτο εξάμηνο φαντάσου 17 ώρες την εβδομάδα θα έχω. Εντάξει μπορώ να κάνω και φίλους εκτός σχολής αν δω ότι οι συμφοιτητές μου είναι κάπως αβγαλτοι και αυτοί. Ουζερί δεν πηγαίνω τι να κάνω εκεί που βάζουνε ρεμπέτικα για 50αριδες, σε κλαμπ πρέπει να πηγαίνω η σε καφετέριες η σε πάρτυ σε σπίτια και στις παραλίες. Η θα χτυπήσω μόνος η θα μου κάνουν κονέ δε ξέρω, ελπίζω να γνωρίσω αρκετό κόσμο και να μην δυσκολευτω να βρω κάποια.
Είπα εγώ ότι δεν πέρασα καλά;Σου είπα να μην κάνεις προγράμματα από τόσο νωρίς.Επιπλεον ζήτησες συμβουλές ως αβγαλτος μην μας την λες κιόλας.Κανε ότι γουστάρεις να ξέρεις πάντως ότι δεν είναι σαν τις αμερικάνικες νεανικές ταινίες.Τωρα εσύ τραβά όπου γουστάρεις πήγαινε και σε πάρτι σε κότερα στη Μύκονο απολα έχει ο μπαξες.Εγω σου είπα ένα τρόπο να κάνεις την αρχή από εκεί και πέρα παίζεις μπάλα στη ζωή σου γενικότερα.Οσο πιο γρήγορα μάθεις μπαλιτσα τόσο πιο γρήγορα και περισσότερα γκολ θα βάλεις στη ζωή σου.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Είπα εγώ ότι δεν πέρασα καλά;Σου είπα να μην κάνεις προγράμματα από τόσο νωρίς.Επιπλεον ζήτησες συμβουλές ως αβγαλτος μην μας την λες κιόλας.Κανε ότι γουστάρεις να ξέρεις πάντως ότι δεν είναι σαν τις αμερικάνικες νεανικές ταινίες.Τωρα εσύ τραβά όπου γουστάρεις πήγαινε και σε πάρτι σε κότερα στη Μύκονο απολα έχει ο μπαξες.Εγω σου είπα ένα τρόπο να κάνεις την αρχή από εκεί και πέρα παίζεις μπάλα στη ζωή σου γενικότερα.Οσο πιο γρήγορα μάθεις μπαλιτσα τόσο πιο γρήγορα και περισσότερα γκολ θα βάλεις στη ζωή σου.
Ναι ρε απλώς έκανα μια διευκρίνιση επειδή δεν ξέρω κανένα στην ηλικία μου να πηγαίνει σε ουζερί. Στα άλλα που λες συμφωνώ, θέλω δουλειά σε μερικούς μήνες πιστεύω θα έχω βελτιωθεί αρκετά

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.260
Πόντοι
3.846
Εδώ για μαθήματα:

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
515
Πόντοι
26
για γαμησι ανετα βρισκουμε εκτοσ αν θες να το παιξεις αγαπουλησ σχεσακιας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Φίλους κάνεις μόνο αν έχεις κάτι κοινό με αυτούς....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Θα έχει κινεζική πανούκλα,λοιμώδη μονοπυρήνωση και τέτανο μαζί όπως την κόβω....
Ευτυχώς μόνο κοβιντ κόλλησε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α ρε παπαροτριφτουλα γελάς βλέπω ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.005
Πόντοι
3.506
Τελικά δε μου είπες. Γιατί χρειάζεται να έχω εμπειρία στο σεξ πριν κάνω κάτι με γκομενα?
Μας δουλεύεις ρε μαν;;

Έστω ότι βρίσκεις μια κοπέλα της ηλικίας σου και όχι καμία μιλφαρα που θέλει ν το παίξει δασκάλα.

Ούτε η μουνοτρυπα δε θα ξέρεις που είναι. Θα χάσεις το σεβασμό της γκόμενας αμέσως και θ την πάρει κανένας Πακιστανός

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Λοιπόν εντάξει νομίζω ήρθε η ώρα να γράψω μάγκες κι εγώ το πρόβλημα μου. Είμαι 18, δεν σας στέλνω φωτό μου αλλά σας λέω ότι σε γενικές γραμμές πέρα από λίγη τρίχα που έχω, το σώμα μου είναι γυμνασμενο και το πρόσωπο μου αρκετά εμφανίσιμο. Γενικά είμαι δύσκολος στα γούστα μου, δηλαδή μου αρέσουν εξίσου όμορφα κορίτσια, με ωραίο πρόσωπο και και σέξυ λεπτό σώμα, όπως εγώ δηλαδή. Υπάρχουν κάποια κορίτσια που μου αρέσουν απ'τή περιοχή μου, κάτι 15χρονα μεν είναι αλλά είναι πολύ όμορφες ακριβώς αυτό που θέλω αλλά έχουν άλλες παρέες και λογικά δεν τους αρέσω, από το λύκειο μου άρεσε μια κοπέλα στην ηλικία μου, ξέρω περίπου που μένει και που βγαίνει αλλά δε παίζει και αυτή να ενδιαφέρεται. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι με κοπέλα, φασωμα δηλαδή και όλα αυτά, θεωρείτε ότι έχω αργήσει? Να πω την αλήθεια και εγώ τώρα έχω αρχίσει να ψάχνομαι σοβαρά γιατί πιο πριν είχα πανελλήνιες και ακόμα πιο πριν με καραντινες και όλα αυτά το άφησα εντελώς. Θέλω να είναι 15-18, δε θέλω μεγαλύτερες κοπέλες γενικά, νιώθω κάπως περίεργα. Λέτε να φταίει η περιοχή που μένω και στην Αθήνα να είναι πολύ πιο εύκολα με νέες παραστάσεις και γνωριμίες? Τώρα με τούς λιγους φίλους που έχω η πάμε για μπάνιο το απόγευμα εδώ στη παραλία μας η βγαίνουμε στη πλατεία της Σαρωνίδας και μιζεριαζουμε σαν τους φλώρους. Δε ξέρω τι κάνω πραγματικά, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και ότι έχω πολλές επιλογές αλλά θέλω τη βοήθεια σας! Σήμερα πήγαμε σε ένα μπιτσομπαρο στην Ανάβυσσο, κάτι 30αριδες και 40αριδες ήταν, στην ηλικία μας τίποτα, ακόμα και κάποιες 20αρες με γκόμενους ήταν. Πείτε μου ιδέες, πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω, όλοι έχουν κάνει και από κάτι και εγώ με την τους φίλους καθόμαστε και τους κοιτάμε. Θα σας πω και κάποια άλλα στη πορεία αν συνεχιστεί η κουβέντα.
Θέλεις μια κυρία 67 ετών για να ξεκινήσεις??
Και όπως είσαι και 18 ??
Θα γαμμμμας 8 φορές την ημέρα...
Έναν επιβήτορα τέτοιο θέλει το Χριστινάκι.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Μας δουλεύεις ρε μαν;;

Έστω ότι βρίσκεις μια κοπέλα της ηλικίας σου και όχι καμία μιλφαρα που θέλει ν το παίξει δασκάλα.

Ούτε η μουνοτρυπα δε θα ξέρεις που είναι. Θα χάσεις το σεβασμό της γκόμενας αμέσως και θ την πάρει κανένας Πακιστανός
Αν είναι να την πάρει κανας Πακιστανός ας την κάνει και συνένοχο σε τυχόν παράνομες δραστηριότητες του μην τυχόν και μείνει χωρίς εισόδημα...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Θα έχει κινεζική πανούκλα,λοιμώδη μονοπυρήνωση και τέτανο μαζί όπως την κόβω....
Για διασυνδέσεις, το είπα. Αν δεν βρίσκει από πού να αρχίσει. Αν και στη σχολή θα βρει συμφοιτήτριες, πιστεύω, και θα στρώσει η κατάσταση.

Οι κολλητές είναι καλή φάση σαν πυρήνας για δικτύωση. Άσε που μπορείς να τις πηδήξεις κι αυτές. Εγώ στην Ελλάδα πήδαγα τις κολλητές πιο εύκολα από γκόμενες.
Κάποια στιγμή φτάνει η εξοικείωση σε μεγάλο βαθμό, και αρχίζεις να καιροφυλακτείς να την βρεις σε βολική φάση (πχ να έχει καύλες, να είναι κεφάτη και διαχυτική κλπ) Την πηδάς χωρίς καλά καλά να το καταλάβει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Για διασυνδέσεις, το είπα. Αν δεν βρίσκει από πού να αρχίσει. Αν και στη σχολή θα βρει συμφοιτήτριες, πιστεύω, και θα στρώσει η κατάσταση.

Οι κολλητές είναι καλή φάση σαν πυρήνας για δικτύωση. Άσε που μπορείς να τις πηδήξεις κι αυτές. Εγώ στην Ελλάδα πήδαγα τις κολλητές πιο εύκολα από γκόμενες.
Κάποια στιγμή φτάνει η εξοικείωση σε μεγάλο βαθμό, και αρχίζεις να καιροφυλακτείς να την βρεις σε βολική φάση (πχ να έχει καύλες, να είναι κεφάτη και διαχυτική κλπ) Την πηδάς χωρίς καλά καλά να το καταλάβει.
Σε σχετικά μικρές ηλικίες έχει μια πιθανότητα...πιο μετά κάθονται μόνο αν μυρίσουν λεφτά ,γάμο η φυσικά ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom