Νέα

Tips για μια καλή σεξουαλική ζωή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AlanW
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Το τρελάναμε το παιδί.

Παίκτη όπως σου έγραψε και συναγωνιστής παραπάνω, κοίτα να γίνεις η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. Φτιάξε εμφάνιση και ντύσιμο.
Τώρα αν δεν έχεις ρόδα ή δεν είσαι πλούσιος ,μην τρελαίνεσαι. Δεν είναι οι μοναδικές γυναίκες οι influencers ούτε οι μοναδικοί άντρες αυτοί που τις γαμάνε.
Όσο για τους απανταχού κοντόχοντρους, άστους αυτούς και κοίτα τα δικά σου. Μπορεί να είναι χορηγοί σε κανένα τσουλάκι που θέλει μόνο τα λεφτά, μπορεί να είχαν πολύ καλά κονέ ή υπερβολική αυτοπεποίθηση. Επίσης μπορεί η ζωή τους να είναι ένα μπουρδέλο και να τρώνε κέρατο. Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει κάθε σπιτικό.

Ισχύει "όσα φέρνει η ώρα ,δεν τα φέρνει ο χρόνος". Σήμερα μπορεί να σου ρίξει άκυρο μία μέτρια, αύριο να σου κάτσει μια πολύ καλή. Εσύ κοίτα γενικά να είσαι σε παρέες με γυναίκες και όλο και κάτι θα βρεθεί.

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
204
Πόντοι
21
Να μην είσαι κότα. Να την πέφτεις.Να είσαι άνετος και να μην αγχώνεσαι όταν μιλάς σε γκόμενα.Δεν χρειάζεται δε και καμιά ρητορική δεινότητα για να μιλήσεις στην υποψήφια χυσοκανάτα σου.Όλα τα άλλα έπονται.Απο εμφάνιση είσαι κομπλέ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.595
Πόντοι
3.656
Το τρελάναμε το παιδί.

Παίκτη όπως σου έγραψε και συναγωνιστής παραπάνω, κοίτα να γίνεις η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. Φτιάξε εμφάνιση και ντύσιμο.
Τώρα αν δεν έχεις ρόδα ή δεν είσαι πλούσιος ,μην τρελαίνεσαι. Δεν είναι οι μοναδικές γυναίκες οι influencers ούτε οι μοναδικοί άντρες αυτοί που τις γαμάνε.

20 χρονών είναι.Και ψάχνει συνομήλικες

Τί εμφάνιση και ντύσιμο;Μούσι,καγκουροκούρεμα και κανα τατουαζ θέλουν σ'αυτές τις ηλικίες.Εδώ και 30αρες-35αρες τέτοιοι τις τραβάνε...

Και όσο το δυνατόν πιο 'ανάλαφρα΄' θέματα συζήτησης,ινσταγκραμ,τικ-τοκ,τραπ,ραπ,που θα βγούμε και τέτοια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.595
Πόντοι
3.656
Και για τους κοντοχοντρους με γκόμενες,θα ξαναπω ότι αυτά είναι προιόντα κονέ,μιας και οι ελλεεινίδες (ειδικά στην επαρχία) μόνο έτσι θέλουν γκόμενο.

Σε 20 χρόνια που θα τους δείτε,ακόμα μαζί θα είναι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.457
Πόντοι
9.297
Για να γαμάνε οι κοντόχοντροι τύπε και όχι εσύ ο αρρενωπός, μάλλον δε παίζει τόσο ρόλο η εμφάνισή σου αλλά ο χαρακτήρας σου
Aν ο μπαζολας έχει χαρτζιλίκι και ρόδα από την τσέπη του μπαμπά κι εσύ δεν έχεις τίποτα τοτε μην παρακαλας την κάθε μαλακισμενη και επένδυσε στα κορίτσια μας μέχρι να περάσεις κάπου και να κάνεις κυκλο με συμφοιτήτριες σου.
Συνηθως ο φοιτητικός κύκλος είναι ένας κλειστός κύκλος όπου τα μέλη του βγάζουν γούστα με άλλα μέλη ( συνήθως).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.457
Πόντοι
9.297

Τί εμφάνιση και ντύσιμο;Μούσι,καγκουροκούρεμα και κανα τατουαζ θέλουν σ'αυτές τις ηλικίες.Εδώ και 30αρες-35αρες τέτοιοι τις τραβάνε...

Και όσο το δυνατόν πιο 'ανάλαφρα΄' θέματα συζήτησης,ινσταγκραμ,τικ-τοκ,τραπ,ραπ,που θα βγούμε και τέτοια.
Δεν είναι καγκουροκουρεμα απλα...είναι κούρεμα λάθρο και φυλων του Αμαζονίου.

OP
OP
A

AlanW

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Επειδη θα μπορουσες να ησουνα γιος μου θα σου δωσω μια συμβουλη που δεν μου εδωσε ο πατερας μου, μην κυνηγας ποτε γυναικα και μην ανχωνεσαι αν δεν εχεις γκομενα η αν δεν γαμας, κοιτα να αποκατασταθεις επαγγελματικα μόνο
Ε και πως θα γίνει δε μπορώ να μείνω στο ράφι, με αυτή τη λογική δε θα κάνω ποτέ τίποτα

OP
OP
A

AlanW

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
12
Πόντοι
0

Καλά αυτό νομίζω εξαρτάται και από τον χαρακτήρα, δε πιστεύω δηλαδή μια φοιτήτρια που σπουδάζει κάτι σοβαρό και έχει κάποια πλάνα για το μέλλον της να συζητάει όλο τέτοια

OP
OP
A

AlanW

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Επίσης πληροφοκγ
@AlanW το πρόβλημά σου δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι:
1. Ξεκίνα από τις παρέες σου, αν υπάρχει εκεί καμία που να σου αρέσει, πες ανοιχτά ότι θέλεις να σου κάνουν κονέ. Αν καθυστερήσεις θα στη φαέι άλλος. Νόμος απαράβατος
2. Ποια είναι η φάση σου; Σχολή, δουλειά, γυμναστήριο, κάνεις κάτι; Υπάρχει εκεί καμία που να μιλάτε συχνά;
3. Social - σίγουρα θα μπορείς εύκολα να βρεις συμμαθήτριες, ή γνωστές γενικά. Ξεκινάς από κάτι που ανέβασαν "ωραία παραλία, πού βρίσκεται;" ή "καλή ταινία είναι αυτή; τέτοιες ταινίες σου αρέσουν" για να ξεκινήσει η κουβέντα και θα σε πάει μόνο του.
4. Αν δούλευες νύχτα θα είχες πολύ καλές προσβάσεις.

- Μην αφήνεις τον καιρό να περνάει ,δε θα την έχεις πάντοτε μόνιμα όρθια.
- Μην ψάχνεις το τέλειο ή τον απόλυτο έρωτα. Κάνε μια σχέση με μία που να σου αρέσει και αν δεν τραβάει, χώρισε. Ζώντας με γυναίκες, βελτιώνεσαι κατακόρυφα στο καμάκι.
- Μη σε παίρνει από κάτω με τα άκυρα που θα φας. Ολοι έχουμε φάει άκυρα. Αν δεν είσαι ερωτευμένος φουλ, δεν έγινε τίποτα. Θα πας στην επόμενη και στη μεθεπόμενη, θα μάθεις από τα λάθη σου.
Πληροφορική στην Αθήνα σπουδάζω αλλά δεν έχει σχεδόν καθόλου κορίτσια στη δικιά μου τάξη τουλάχιστον. Και όσες έχει είναι άσε μην πω πως . Βέβαια σκέφτομαι μήπως φέτος αρχίσω και πατάω περισσότερο και στις διαλέξεις και τα εργαστήρια μπας και κάνω καμιά γνωριμία και μου κάνουν κονέ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.457
Πόντοι
9.297
τύπε προσποιούμενος ότι αποδέχομαι πως είσαι όλα αυτά που λες (νέο μέλος. 20ρης κλπ), σου λέω τρέχα εκτός μπου και ιερόδουλων και υπάρχουν πλέον άπειρες γυναίκες για όλους εκεί έξω.
στην ηλικια ειδικά που λες ότι είσαι, έχει γίνει η θάλασσα γιαούρτι.

να κλειδώσει το νήμα παρακαλώ
Άπειρες ...θεωρητικά.
Από όλες αυτές πόσες είναι διαθέσιμες εστω για μια ξεπετα;Περίπου ποσοστό νικοτίνης στα τσιγάρα.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
515
Πόντοι
81
Αμα κυνηγας το μουνι μια ζωη θα εισαι χαμενος, κανε φοκους στα φραγκα στο σωμα σου στους φίλου σου στην οικογενεια σου και το μουνι θα ερθει μονο του και αμα δεν ερθει στην Ελλαδα ζεις που με 20 ευρω γαμας μουναρες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Επίσης πληροφοκγ

Πληροφορική στην Αθήνα σπουδάζω αλλά δεν έχει σχεδόν καθόλου κορίτσια στη δικιά μου τάξη τουλάχιστον. Και όσες έχει είναι άσε μην πω πως . Βέβαια σκέφτομαι μήπως φέτος αρχίσω και πατάω περισσότερο και στις διαλέξεις και τα εργαστήρια μπας και κάνω καμιά γνωριμία και μου κάνουν κονέ
Παικτούρι έχεις σκεφτεί να ψαχτείς σε δραστηριότητες εκτός σχολής; Καμία ξένη γλώσσα, μουσικά σχήματα, προβολές, προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών, πολεμικές τέχνες, χοροί, δε μπορεί όλο και κάποια δραστηριότητα θα έχει το πανεπιστήμιο. Και αν δε σου αρέσει τίποτα από όλα αυτά, πήγαινε σε τίποτα ισπανικά που στάνταρ θα δεις τα καλύτερα και κάτσε λίγο και ας μη διαβάζεις.

Felekis21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Κριτικές
10
Like
534
Πόντοι
311
Λοιπόν καλησπεριζω όλα τα μέλη του bou. Καινούργιος είμαι εδώ και πιτσιρικάς (20 χρόνων). Θα ήθελα συμβουλές με βάση τα προσωπικά σας βιώματα και εμπειρίες για το πώς να έχω μια καλη σεξουαλική ζωή και να μπορέσω να έχω πολλές κατακτήσεις (μιλάμε πάντα για κοπέλες στην ηλικία μου δηλαδή 18-20). Έχω αδικηθεί πολύ θεωρώ με βάση την εμφάνιση μου , έχω ωραίο αρρενωπό πρόσωπο, καλό γυμνασμενο σώμα και πάνω από 1,80 ύψος, δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι και θέλω να το αλλάξω αυτό, δε γίνεται ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα και εγώ να είμαι στο ράφι! Δώστε τα φώτα σας λοιπόν
Αν είσαι Εβραίος και δεν κερνάς ο χοντρός καλά κανεις και γαμαει ! Και αν κολωνεις να μιλάς η κανεις cringe πέσιμο τι περιμένεις ;! Ξέρω ένα παλικάρι μάστορας στην αυτοβελτίωση μιλα με αυτόν !!!

OP
OP
A

AlanW

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Το θέμα είναι ότι ο μέσος άντρας,πλέον είναι αόρατος και στα μπάζα
Εξαρτάται, αν οι περισσότεροι φίλοι μου είναι μέτριοι και έχουν πάει με αρκετές τότε μάλλον μόνο αόρατος δεν είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom