Γκομενομαγνήτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έφτασα στο σπίτι της Μαρίας και χτύπησα το κουδούνι. Περίμενα να μου ανοίξει την πόρτα γυμνή και να ξαναδώ εκείνες τις σκληρές, καστανές ρώγες από τα γυμνά της βυζάκια καθώς και την ωραία, περιποιημένη της μουνάρα που θα έσταζε από ηδονή για μένα. Ο πούτσος μου ήταν σε ετοιμότητα.
Προς μεγάλη μου απογοήτευση, την πόρτα άνοιξε η μάνα της, η κυρα-Εύα. Εδώ να πούμε ότι είναι μια καστανομάλλα 40ρα, πιο γκομενάρα από την Δήμητρα, με ωραίες μπουτάρες αλλά από μπρος επίπεδη (κατά μάνα κατά κύρη)
Είναι η παντρεμένη γυναίκα που σίγουρα θα ήθελες να γαμήσεις απο μπρος και απο πίσω.
-Γεια σου Νίκο, πως από εδώ;
-Εε την Μαρία ήθελα....πήγα να δικαιολογηθώ
-Αα η Μαρία βγήκε για κάτι ψώνια! Θα έρθει όπου να’ναι! Μπες μέσα να περιμένεις!
Είχα την εντύπωση ότι κοίταζε κάπως επίμονα προς τα κάτω μου, τον μισοκαυλωμένο πούτσο μου. Αλλά μάλλον ιδέα μου θα ήταν....
Μπαίνω μέσα και κάθομαι στο σαλόνι, ήταν μόνη της.
Κάθεται και εκείνη ακριβώς δίπλα μου ανεβάζοντας μου την ήδη ανεβασμένη λίμπιντο.
Έριξα λίγες ματιές στα μπούντια της (φόραγε καλσόν), τι το ήθελα!
Καύλωσα τόσο που το παντελόνι μου έγινε μίνι αντίσκηνο, είχα φροντίσει και να πάω χωρίς εσώρουχο! Κάθησα σταυροπόδι μπας και το κρύψω!
-Νίκο, θα ήθελα να σε ρωτήσω!
Ο τόνος ήταν πολύ αυστηρός και κάπως τα έχασα!
Βγάζει από την τσέπη της ένα κινητό! Κοιτάζω και βλέπω ότι είναι το κινητό της Μαρίας!
-Έστειλες στην κόρη μου αυτό;
Στην οθόνη ήταν η φώτο του πούτσου μου.
Εγώ τα έχω ψιλοχαμένα και δεν ξέρω αν πρέπει να απαντήσω ή όχι....Γνέφω καταφατικά!
-Μην νιώθεις ντροπή! Ξέρω ότι γαμάς την κόρη μου! Μου έχει πει για εσένα και για τα ... προσόντα σου! Οι μάνες και οι κόρες τα λένε όλα μεταξύ τους!
Εγώ όπως καταλαβαίνετε έχω πάθει ένα ψιλοσοκ και σκέφτομαι να τσιμπηθώ να δω αν ονειρεύομαι!
-Θα ήθελα να ξέρω αν στα αλήθεια αυτή η φώτο είναι δική σου!
Γνέφω καταφατικά μην μπορώντας να φανταστώ ποια θα είναι η συνέχεια! Φοβόμουν άλλωστε μην τυχόν εμφανίζονταν ξαφνικά ο άντρας της και με έσπαγε στις ανάποδες!
- Θέλω να κάνουμε μια συμφωνία....μου λέει σε ήπιο τόνο
Κοιτάζω μη θέλοντας να βρω τον μπελά μου!
-Σαν σωστή μάνα θέλω να ξέρω αν ο γκόμενος της κόρης μου την ικανοποιεί καλά στο κρεβάτι! Θέλω να δω πόσο μεγάλο πούτσο έχεις και αν πληρεί τα προσόντα για την κόρη μου! Αν ο πούτσος σου είναι πράγματι τόσο μεγάλος και χοντρός όσο ο πούτσος της φωτογραφίας τότε δεν θα πω τίποτα σε κανέναν!
Αυτό σίγουρα δεν ήταν πρόβλημα για εμένα αλλά ένιωθα ένα ψιλοσόκ! Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι η κυρα-Εύα προς χάριν της οποίας είχα ρίξει τόσες μαλακίες θα ήθελε να δει τον πούτσο μου!
Σηκώνομαι από τον καναπέ και κατεβάζω το παντελόνι μου, ο γυμνός πούτσος μου μένει όρθιος σαν ακόντιο μπροστά στα μάτια της!
Η κυρα-Εύα βάζει το χέρι της στο στόμα της σοκαρισμένη από το θέαμα!
-Αυτό είναι απίστευτο!
Λέει και τον πιάνει με δύναμη!
-Αχχ! Φωνάζω εγώ αιφνιδιασμένος
Όχι απλά τον έπιανε αλλά τον έπαιζε κιόλας πάνω κάτω σαν να ήταν μοχλός!
- Η κόρη μου είναι πολύ τυχερή που γαμιέται μαζί σου Νίκο! Με τέτοιον πούτσο σίγουρα θα αναστενάζει! Ευτυχώς δεν ήταν άτυχη σαν εμένα!
Σκέφτομαι να σπάσω και εγώ από μεριά μου τον πάγο!
-Είναι λοιπόν αρκετά μεγάλος;
-Αστειεύεσαι; Φίδι ολόκληρο!
Προς μεγάλη μου απογοήτευση, την πόρτα άνοιξε η μάνα της, η κυρα-Εύα. Εδώ να πούμε ότι είναι μια καστανομάλλα 40ρα, πιο γκομενάρα από την Δήμητρα, με ωραίες μπουτάρες αλλά από μπρος επίπεδη (κατά μάνα κατά κύρη)
Είναι η παντρεμένη γυναίκα που σίγουρα θα ήθελες να γαμήσεις απο μπρος και απο πίσω.
-Γεια σου Νίκο, πως από εδώ;
-Εε την Μαρία ήθελα....πήγα να δικαιολογηθώ
-Αα η Μαρία βγήκε για κάτι ψώνια! Θα έρθει όπου να’ναι! Μπες μέσα να περιμένεις!
Είχα την εντύπωση ότι κοίταζε κάπως επίμονα προς τα κάτω μου, τον μισοκαυλωμένο πούτσο μου. Αλλά μάλλον ιδέα μου θα ήταν....
Μπαίνω μέσα και κάθομαι στο σαλόνι, ήταν μόνη της.
Κάθεται και εκείνη ακριβώς δίπλα μου ανεβάζοντας μου την ήδη ανεβασμένη λίμπιντο.
Έριξα λίγες ματιές στα μπούντια της (φόραγε καλσόν), τι το ήθελα!
Καύλωσα τόσο που το παντελόνι μου έγινε μίνι αντίσκηνο, είχα φροντίσει και να πάω χωρίς εσώρουχο! Κάθησα σταυροπόδι μπας και το κρύψω!
-Νίκο, θα ήθελα να σε ρωτήσω!
Ο τόνος ήταν πολύ αυστηρός και κάπως τα έχασα!
Βγάζει από την τσέπη της ένα κινητό! Κοιτάζω και βλέπω ότι είναι το κινητό της Μαρίας!
-Έστειλες στην κόρη μου αυτό;
Στην οθόνη ήταν η φώτο του πούτσου μου.
Εγώ τα έχω ψιλοχαμένα και δεν ξέρω αν πρέπει να απαντήσω ή όχι....Γνέφω καταφατικά!
-Μην νιώθεις ντροπή! Ξέρω ότι γαμάς την κόρη μου! Μου έχει πει για εσένα και για τα ... προσόντα σου! Οι μάνες και οι κόρες τα λένε όλα μεταξύ τους!
Εγώ όπως καταλαβαίνετε έχω πάθει ένα ψιλοσοκ και σκέφτομαι να τσιμπηθώ να δω αν ονειρεύομαι!
-Θα ήθελα να ξέρω αν στα αλήθεια αυτή η φώτο είναι δική σου!
Γνέφω καταφατικά μην μπορώντας να φανταστώ ποια θα είναι η συνέχεια! Φοβόμουν άλλωστε μην τυχόν εμφανίζονταν ξαφνικά ο άντρας της και με έσπαγε στις ανάποδες!
- Θέλω να κάνουμε μια συμφωνία....μου λέει σε ήπιο τόνο
Κοιτάζω μη θέλοντας να βρω τον μπελά μου!
-Σαν σωστή μάνα θέλω να ξέρω αν ο γκόμενος της κόρης μου την ικανοποιεί καλά στο κρεβάτι! Θέλω να δω πόσο μεγάλο πούτσο έχεις και αν πληρεί τα προσόντα για την κόρη μου! Αν ο πούτσος σου είναι πράγματι τόσο μεγάλος και χοντρός όσο ο πούτσος της φωτογραφίας τότε δεν θα πω τίποτα σε κανέναν!
Αυτό σίγουρα δεν ήταν πρόβλημα για εμένα αλλά ένιωθα ένα ψιλοσόκ! Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι η κυρα-Εύα προς χάριν της οποίας είχα ρίξει τόσες μαλακίες θα ήθελε να δει τον πούτσο μου!
Σηκώνομαι από τον καναπέ και κατεβάζω το παντελόνι μου, ο γυμνός πούτσος μου μένει όρθιος σαν ακόντιο μπροστά στα μάτια της!
Η κυρα-Εύα βάζει το χέρι της στο στόμα της σοκαρισμένη από το θέαμα!
-Αυτό είναι απίστευτο!
Λέει και τον πιάνει με δύναμη!
-Αχχ! Φωνάζω εγώ αιφνιδιασμένος
Όχι απλά τον έπιανε αλλά τον έπαιζε κιόλας πάνω κάτω σαν να ήταν μοχλός!
- Η κόρη μου είναι πολύ τυχερή που γαμιέται μαζί σου Νίκο! Με τέτοιον πούτσο σίγουρα θα αναστενάζει! Ευτυχώς δεν ήταν άτυχη σαν εμένα!
Σκέφτομαι να σπάσω και εγώ από μεριά μου τον πάγο!
-Είναι λοιπόν αρκετά μεγάλος;
-Αστειεύεσαι; Φίδι ολόκληρο!