Νέα

Πώς να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ίσως περάσει καιρός μέχρι να προσαρμοσθεί...έχει αγώνα εδώ τώρα,στο μέλλον θα δούμε τι θα κάνει.
Το θέμα είναι τώρα το γίνεται και πέρα απ'τα μπουρδέλα, τι έχεις να προτείνεις?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.688
Πόντοι
9.297
Το θέμα είναι τώρα το γίνεται και πέρα απ'τα μπουρδέλα, τι έχεις να προτείνεις?
Τίποτα...υπομονή ...όμως πάντα να είσαι έτοιμος για καμάκι έξω.Αν είσαι τυχερός στο τμήμα σου ίσως υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση αν και όπως ξέρεις δύσκολα πάνε κορίτσια εκει.Τα στατιστικά είναι εναντίον του όμως πάντα υπάρχει περιθώριο για την ανατροπη.Αν φοράς βερμούδες να την πέφτεις σε κοριτσάκια με σορτσάκια.

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Τι να ξεκολλήσω ρε φίλε, όλοι οι φοιτητές έχουν γκόμενες, ποια λεφτά μου λες? Το 1% έχει πολλά λεφτά στην Ελλάδα. Κύκλο θέλω και κονέ μάλλον.
Δικό σου συμπέρασμα ότι όλοι οι φοιτητές έχουν γκόμενα. Στη φοιτητική ζωή παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο (π.χ. σχολή //χρόνος σε διάβασμα//, πού βρίσκεσαι (πόλη) κτλ.) Επίσης, πια στην Ελλάδα για να σπουδάσεις πρέπει να έχεις κάποια οικονομική δυνατότητα. Και αν δουλεύεις, ξέχνα τα γκομενιλίκια (εκτός αν είσαι σε κάνα τμήμα της πλάκας που διαβάζεις 5 μέρες πριν την εξεταστική και περνάς //αλλά μετά δε βρίσκεις δουλειά στο αντικείμενο//). Επομένως, πάλι στα χρήματα πάμε. Καλά δεν είπα να είσαι "πετρελαιάς". Οι κύκλοι που λένε όλοι λένε σαν καραμέλα, κατά 90% αναφέρονται σε κάποιου βαθμού άνεσης (οικονομικής). Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Είχε εγκαίνια το Μάιο ένα κρεοπωλείο κοντά στη γειτονιά μου και ήταν τίγκα στα νιάμου. Εσύ τι νομίζεις ότι είχαν πάει να θαυμάσουν την εφοδιαστική αλυσίδα; Ή μήπως επειδή αυτά σε περιόδους κρίσεις (και ειδικά στη χώρα μας) κάνουν χρυσές δουλειές;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν ; πχ κάποια που το έκανε στα 13 - 14 - 15 κάπου εκεί για να μην την κοροιδεύουν οι φίλες της οτι είναι παρθένα (αν παίζει κάτι τέτοιο) και μετά δεν το ξαναέκανε ... η τέλος πάντων αν το ξαναέκανε όχι πολλές φορές.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του νηματοθέτη όσον αφορά τις ηλικίες , αν θέλει πχ για σχέση με ίδιας ηλικίας η λίγο μικρότερη οκ , αλλά αν του κάτσει κανένα one night stand με 20χρονη η ακόμα και 25χρονη τι τον χαλάει ;
Τύπε αυτός χρειάζεται μια να του τον καταπιεί σαν ανακόντα ,τι να τις κάνει τις μικρές

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.128
Πόντοι
2.646
Τυπε, ξεκινήστε ολλανδικη λαβη με τους φίλους σου αρχικά και βλεπουμε για μετά

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.516
Πόντοι
2.285
Λοιπόν εντάξει νομίζω ήρθε η ώρα να γράψω μάγκες κι εγώ το πρόβλημα μου. Είμαι 18, δεν σας στέλνω φωτό μου αλλά σας λέω ότι σε γενικές γραμμές πέρα από λίγη τρίχα που έχω, το σώμα μου είναι γυμνασμενο και το πρόσωπο μου αρκετά εμφανίσιμο. Γενικά είμαι δύσκολος στα γούστα μου, δηλαδή μου αρέσουν εξίσου όμορφα κορίτσια, με ωραίο πρόσωπο και και σέξυ λεπτό σώμα, όπως εγώ δηλαδή. Υπάρχουν κάποια κορίτσια που μου αρέσουν απ'τή περιοχή μου, κάτι 15χρονα μεν είναι αλλά είναι πολύ όμορφες ακριβώς αυτό που θέλω αλλά έχουν άλλες παρέες και λογικά δεν τους αρέσω, από το λύκειο μου άρεσε μια κοπέλα στην ηλικία μου, ξέρω περίπου που μένει και που βγαίνει αλλά δε παίζει και αυτή να ενδιαφέρεται. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι με κοπέλα, φασωμα δηλαδή και όλα αυτά, θεωρείτε ότι έχω αργήσει? Να πω την αλήθεια και εγώ τώρα έχω αρχίσει να ψάχνομαι σοβαρά γιατί πιο πριν είχα πανελλήνιες και ακόμα πιο πριν με καραντινες και όλα αυτά το άφησα εντελώς. Θέλω να είναι 15-18, δε θέλω μεγαλύτερες κοπέλες γενικά, νιώθω κάπως περίεργα. Λέτε να φταίει η περιοχή που μένω και στην Αθήνα να είναι πολύ πιο εύκολα με νέες παραστάσεις και γνωριμίες? Τώρα με τούς λιγους φίλους που έχω η πάμε για μπάνιο το απόγευμα εδώ στη παραλία μας η βγαίνουμε στη πλατεία της Σαρωνίδας και μιζεριαζουμε σαν τους φλώρους. Δε ξέρω τι κάνω πραγματικά, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και ότι έχω πολλές επιλογές αλλά θέλω τη βοήθεια σας! Σήμερα πήγαμε σε ένα μπιτσομπαρο στην Ανάβυσσο, κάτι 30αριδες και 40αριδες ήταν, στην ηλικία μας τίποτα, ακόμα και κάποιες 20αρες με γκόμενους ήταν. Πείτε μου ιδέες, πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω, όλοι έχουν κάνει και από κάτι και εγώ με την τους φίλους καθόμαστε και τους κοιτάμε. Θα σας πω και κάποια άλλα στη πορεία αν συνεχιστεί η κουβέντα.
Θες σχεση η απλά να γαμησεις;

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
Πρώτα απ'όλα όπως λένε και οι παραπάνω πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θές , έχεις πηδήξει ποτέ ? πρέπει να απομυθοποιήσεις το μουνί μπορεί να έχεις την εντύπωση οτι ειναι κατι το πολύ σπέσιαλ ( στην πραγματικότητα πρέπει να καλλιεργήσεις άλλα πιο σύνθετα αισθήματα για να μπορέσεις να ' απολαύσεις' το σεξ , η αίσθηση του μουνιού απλά δεν θα σου δώσει κατι το ιδιαίτερο μιλώντας εντελώς ωμά και αντικειμενικά ) εγώ προσωπικά έτσι όπως σε κόβω καθώς και απ'όλη την δραστηριότητα σου στο σάιτ έχω την εντύπωση πώς απλά αποζητάς την 'συντροφιά ' μιας γυναίκας και σε δεύτερο βαθμό το σέξ , για να σιγουρευτείς πρέπει να πας να πηδήξεις , αρκετές φορές μάλιστα και για να το κάνεις αυτο μια επιλογή έχεις μπουρδέλα στούντιο κτλπ . ( εγώ να φανταστείς τις πρώτες 2-3 φορές απορούσα γιατι πάω και οτι καλύτερα να είχα δώσει τα χρήματα αλλού για να αγοράσω κάτι άλλο ).Αυτά απο εμένα παίχτη , ελπίζω να σε βοήθησα λίγο , είμαστε και κοντά ηλικιακά ( 22 είμαι) .

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δικό σου συμπέρασμα ότι όλοι οι φοιτητές έχουν γκόμενα. Στη φοιτητική ζωή παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο (π.χ. σχολή //χρόνος σε διάβασμα//, πού βρίσκεσαι (πόλη) κτλ.) Επίσης, πια στην Ελλάδα για να σπουδάσεις πρέπει να έχεις κάποια οικονομική δυνατότητα. Και αν δουλεύεις, ξέχνα τα γκομενιλίκια (εκτός αν είσαι σε κάνα τμήμα της πλάκας που διαβάζεις 5 μέρες πριν την εξεταστική και περνάς //αλλά μετά δε βρίσκεις δουλειά στο αντικείμενο//). Επομένως, πάλι στα χρήματα πάμε. Καλά δεν είπα να είσαι "πετρελαιάς". Οι κύκλοι που λένε όλοι λένε σαν καραμέλα, κατά 90% αναφέρονται σε κάποιου βαθμού άνεσης (οικονομικής). Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Είχε εγκαίνια το Μάιο ένα κρεοπωλείο κοντά στη γειτονιά μου και ήταν τίγκα στα νιάμου. Εσύ τι νομίζεις ότι είχαν πάει να θαυμάσουν την εφοδιαστική αλυσίδα; Ή μήπως επειδή αυτά σε περιόδους κρίσεις (και ειδικά στη χώρα μας) κάνουν χρυσές δουλειές;
Στην Αθήνα θα είμαι δε θα δουλεύω. Η σχολή μου θα είναι πληροφορική στη Καλλιθέα, δε ξέρω εγώ έχω σκοπό να περάσω μια γαμάτη φοιτητική ζωή, αφού κιόλας λένε ότι αυτα είναι και τα καλύτερα χρόνια και τα πιο ξέγνοιαστα. Πολύ λίγες σχολές στην Ελλάδα είναι υπερβολικά δύσκολες ώστε να μην έχεις χρόνο για άλλα πράγματα, εγώ φυσικά και θα διαβάζω όλο το εξάμηνο αλλά 1-2 ώρες τη μέρα με εξαίρεση τις εξεταστικές που θα διαβάζω περισσότερο. Οπότε ναι ο χρόνος προφανώς δε θα είναι πρόβλημα.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Θες σχεση η απλά να γαμησεις;
Ούτε ξερό γαμησι θέλω αλλά ούτε και σχέση κανονική, είπαμε κάτι για την εμπειρία αλλά να έχουμε ένα συναίσθημα μεταξύ μας και μια οικειότητα, αλλά δε θέλω κάτι φουλ σοβαρό με τις δεσμεύσεις μιας σχέσης.
Σε ποιά χώρα γίνεται αυτό?
Στην Ελλάδα

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Στην Αθήνα θα είμαι δε θα δουλεύω. Η σχολή μου θα είναι πληροφορική στη Καλλιθέα, δε ξέρω εγώ έχω σκοπό να περάσω μια γαμάτη φοιτητική ζωή, αφού κιόλας λένε ότι αυτα είναι και τα καλύτερα χρόνια και τα πιο ξέγνοιαστα. Πολύ λίγες σχολές στην Ελλάδα είναι υπερβολικά δύσκολες ώστε να μην έχεις χρόνο για άλλα πράγματα, εγώ φυσικά και θα διαβάζω όλο το εξάμηνο αλλά 1-2 ώρες τη μέρα με εξαίρεση τις εξεταστικές που θα διαβάζω περισσότερο. Οπότε ναι ο χρόνος προφανώς δε θα είναι πρόβλημα.
Παραδοσιακά σε τέτοιο αντικείμενο, έχει κυρίως αγόρια. Για το συγκεκριμένο τμήμα δε γνωρίζω πολλά. Για "βαρβάτες" σχολές computer science στην Αθήνα ξέρω ΣΗΜΜΥ (ΕΜΠ) και Πληροφορικής (ΕΚΠΑ/Ο.Π.Α. ίσως και ΠΑ.ΠΕΙ.). Από εκεί και πέρα αν σου αρέσει η φιλοσοφία της σημερινής νεολαίας, μια χαρά θα περάσεις. Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξουμε. :P

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
παρατα ολες τις συμβουλες που ακους εδω μεσα και συνδυασε εσκορτακια με τις συμβουλες του Δασκξαλου για να δεις το φως το αληθινο:rockon::rockon::rockon:

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.516
Πόντοι
2.285
Ούτε ξερό γαμησι θέλω αλλά ούτε και σχέση κανονική, είπαμε κάτι για την εμπειρία αλλά να έχουμε ένα συναίσθημα μεταξύ μας και μια οικειότητα, αλλά δε θέλω κάτι φουλ σοβαρό με τις δεσμεύσεις

Τη θες και παρθένα και πουτανα από ότι καταλαβαίνω...

Κοίτα να έρθεις σε επαφή με κανα γκομενακι και μη προϊδεάζεις τιποτα...μπορει να γουστάρεις εσυ παραπάνω ή και λιγότερο.. δε τα δενουμε κομπο αυτα, ακομη δε γεννήθηκε Γιάννη το βαφτίσαμε...

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Παραδοσιακά σε τέτοιο αντικείμενο, έχει κυρίως αγόρια. Για το συγκεκριμένο τμήμα δε γνωρίζω πολλά. Για "βαρβάτες" σχολές computer science στην Αθήνα ξέρω ΣΗΜΜΥ (ΕΜΠ) και Πληροφορικής (ΕΚΠΑ/Ο.Π.Α. ίσως και ΠΑ.ΠΕΙ.). Από εκεί και πέρα αν σου αρέσει η φιλοσοφία της σημερινής νεολαίας, μια χαρά θα περάσεις. Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξουμε. :P
Α όχι εγώ δεν θα είμαι σε κανένα από αυτά, πιο βατή θα είναι η δικιά μου η σχολή. Ας ελπίσουμε ότι όντως θα περάσω μια χαρά και θα είναι μια όμορφη περίοδος, χωρίς ασκοπες βόλτες μιζέριας σε πλατείες....

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τη θες και παρθένα και πουτανα από ότι καταλαβαίνω...

Κοίτα να έρθεις σε επαφή με κανα γκομενακι και μη προϊδεάζεις τιποτα...μπορει να γουστάρεις εσυ παραπάνω ή και λιγότερο.. δε τα δενουμε κομπο αυτα, ακομη δε γεννήθηκε Γιάννη το βαφτίσαμε...
Ναι ναι περίπου το βρήκες κάτι τέτοιο να είναι, κάτι ενδιάμεσο

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αυτοπεποίθηση όντως είναι κάτι που μου λείπει παιδιά για να λέμε τα πράγματα όπως είναι αυτοπεποίθηση δεν έχω σ'αυτο το κομμάτι, δηλαδή να δω μια με μια φίλη της και εγώ να είμαι με το φίλο μου θα τσακωνόμαστε ποιός θα πάει πρώτος και τελικά δε θα πάει κανείς.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ισχύει όντως αυτό με τα κρεοπωλεία; δεν Το ειχα παρατηρησει να κανουν και κάνα μεγαλο τζίρο

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Ισχύει όντως αυτό με τα κρεοπωλεία; δεν Το ειχα παρατηρησει να κανουν και κάνα μεγαλο τζίρο
Για το συγκεκριμένο παράδειγμα που έδωσα, εννοείται ότι είναι αλήθεια. Όσο για την οικονομική απόδοση των επιχειρήσεων, στην Ελλάδα ζούμε, είδες (από την ανάποδη) πουθενά να έχουν τζίρο τα βιβλιοπωλεία ας πούμε;

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
663
Πόντοι
86
Για το συγκεκριμένο παράδειγμα που έδωσα, εννοείται ότι είναι αλήθεια. Όσο για την οικονομική απόδοση των επιχειρήσεων, στην Ελλάδα ζούμε, είδες (από την ανάποδη) πουθενά να έχουν τζίρο τα βιβλιοπωλεία ας πούμε;
Mόνο τα κουρεία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom