Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
κάτσε ρε που να προλάβει ο νέος...τώρα είναι μπουεκανες αυτο που σου ειπα το βημα 1 η μαλακιες?
κάτσε ρε που να προλάβει ο νέος...τώρα είναι μπουεκανες αυτο που σου ειπα το βημα 1 η μαλακιες?
Κοίτα μου βάζεις δύσκολα τώρα, δε μπορώ να παρατήσω τους κολλητούς μου, αλλά με βαριά καρδιά μάλλον πρέπει όντως σιγά σιγά να βγαίνω και με άλλα άτομα. Το θέμα ήταν και οι 3 να ενταχθούμε σε μια πιο μαγκικη παρέα αλλά δε προσπαθούν οι ίδιοι να κάνουν κάτιεκανες αυτο που σου ειπα το βημα 1 η μαλακιες?
...και ψηλος! Ολα τα κακα της μοιρας του!!!!!!κάτσε ρε που να προλάβει ο νέος...τώρα είναι μπου
οι κοντοί έχουν το ζουμί......και ψηλος! Ολα τα κακα της μοιρας του!!!!!!
ναυαγια ειναι θα σε σαμποταρουν μια ζωηΚοίτα μου βάζεις δύσκολα τώρα, δε μπορώ να παρατήσω τους κολλητούς μου, αλλά με βαριά καρδιά μάλλον πρέπει όντως σιγά σιγά να βγαίνω και με άλλα άτομα. Το θέμα ήταν και οι 3 να ενταχθούμε σε μια πιο μαγκικη παρέα αλλά δε προσπαθούν οι ίδιοι να κάνουν κάτι
Ποιο Τσάμπιονς λιγκ? Αυτοί δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο, μόνο βιντεοπαιχνίδια παίζουν και μετα βγαίνουμε το βράδυ για βόλτα και μιζεριαζουμε μιλώντας για χαζομάρες. Δεν ξέρω ίσως η πιο σωστή λέξη να το περιγράψω είναι " παιδικό" μυαλό.ναυαγια ειναι θα σε σαμποταρουν μια ζωη
θελουμε ανθρωπους που λυνουν προβληματα οχι που να δημιουργουν
κρατα τους για κανενα γηπεδο η για πιτσα μπυρα καναπε και τσαμπιονς λιγκ αλλα μην ξαναβγεις μαζι τους εξω απλωνουν την βαρια σκια τους και ειναι γυναικοδιωχτες
Πρέπει να φτιάξουμε dream team πέφτουλωνΠοιο Τσάμπιονς λιγκ? Αυτοί δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο, μόνο βιντεοπαιχνίδια παίζουν και μετα βγαίνουμε το βράδυ για βόλτα και μιζεριαζουμε μιλώντας για χαζομάρες. Δεν ξέρω ίσως η πιο σωστή λέξη να το περιγράψω είναι " παιδικό" μυαλό.
Οπωσδήποτε....Πρέπει να φτιάξουμε dream team πέφτουλων
Παπαροτρίφτουλας, όνομα και πράμα. Ποιος ξέρει σε τι λέξη-κλειδί σκόνταψε η αυτόματη σάρωση κειμένου από τις κεραίες του, έγινε match και πετάχτηκε να γράψει ένα κατεβατό μαλακίες. Ως συνήθως.Τζιμη δεν υπαρχει ελπιδα ρε μαλακα στα χω ξαναπει. Παει καηκες, πως το λενε. Μπηκες στην τρυφερη ηλικια των αμουστακων 18 εδω μεσα και εκατσες ενα οχταμηνο, το ενηλικο πλεον μυαλο σου γαλουχηθηκε εδω μεσα, πλαστελινη ηταν και εγινε πηλος, διαρροια που στεγνωσε στο πεζοδρομιο εισαι.
Παρτο αποφαση νωρις και ξεκινα να πηγαινεις στις πουτανες, οσο αισχρο γαμησι και να τους κανεις δεν θα εχουν παραπονο. Εισαι, πως να το πω, ενα λιονταρακι που δεν του εμαθαν να κυνηγαει. Πως θα βρεις γκομενα; θα σε κατασπαραξουν οι υαινες ρε φιλε, τα βουβαλια θα σε ποδοπατησουν σαν τον μουφασα, τα κριαρια και τα ελαφια θα σε τρυπησουν με τα κερατα.
Δεν ειναι ολα τα λιονταρια αλφα, πως να το κανουμε. δεν γαμανε λιονταρινες ολα τα λιονταρια, ουτε τρωνε το καλο το μπλακ ανγκους ολα τα λιονταρια. Καποια λιονταρια γαμανε ιπποποταμους και τρωνε τα σκουπιδια της στεπας, δεν θα αλλαξει η φυση. Ασε τις λιονταρινες και πιασε τα μπουρδελα οσο ειναι νωρις.
Αμα πιασεις τα μπουρδελα υπαρχει ελπιδα στα 30 σου να βρεις μια πουτανα να σου κανει ενα παιδι και να σου φαει τα λεφτα. Αμα ψαξεις γκομενα απλα θα γεμισεις ψυχολογικα και δεν θα σου κανει καμια παιδια μετα. Οχι οτι χρειαζεσαι διαιωνιση αλλα λεμε τωρα. Πουτανες μαλακα μονο πουτανες, ολο το χαρτζηλικι σου σε πουτανες, παρτουζες 2-2 και 3-3. Μπορει να εισαι για το πουτσο λιονταρι αλλα αυτο δεν τον ξερουν οι αλλοι, οταν δεις ενα λιονταρι δεν κοιτας αν εχει αρχιδια ή αν ειναι κομμενα, τρεχεις, λες ΜΑΛΑΚΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ.
Και ενα τελευταιο ρε πανιβλακα, ασε τις ανηλικες εξω απτη συζητηση. Τι θες να σου πουμε εμεις 30-40-50 χρονων ανθρωποι; πως να ριξεις μια 16χρονη; σοβαρεψου ρε μαλακα, μεγαλος αντρας με κωλοτριχες εισαι πλεον δεν εισαι παιδακι, βαλτο να δουλεψει το γαμιδι θες και γκομενα παναθεμα σε
δεν σε γαμαω πορνογερε, μη μου κουνιεσαιΠαπαροτρίφτουλας, όνομα και πράμα. Ποιος ξέρει σε τι λέξη-κλειδί σκόνταψε η αυτόματη σάρωση κειμένου από τις κεραίες του, έγινε match και πετάχτηκε να γράψει ένα κατεβατό μαλακίες. Ως συνήθως.
Στην επόμενη version μπορεί να αποκτήσει και υποτυπώδη σκέψη.
Κοίτα, το πόσο θα δυσκολευτείς θα το δεις εσύ εκ των υστέρων. Αλλά θα δεις κάποια στιγμή ότι υπάρχει διαφορά.Ναι αλλά στις μέρες μας ποιος η ποια έχει τόσα πολλά λεφτά? Δηλαδή οι περισσότεροι λαϊκά παιδιά είμαστε. Πιστεύεις θα δυσκολευτω τόσο πολύ με το θέμα των χρημάτων απ'τή στιγμή που συναναστρέφομαι με λαϊκούς?
Τι σόι ποδοσφαιριστής ήταν αυτός? Υποτίθεται για να παίζεις σε τέτοιο επίπεδο έχεις 0 προσωπική ζωή. Και στη τελική πόσοι τέτοιοι υπάρχουν? Αυτή η περίπτωση που λες είναι μια στις εκατό. Δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτω σ'αυτη την ηλικία επειδή δεν έχω πολλά λεφτά, ειδικά άμα ο κύκλος μου είναι με άτομα στην ίδια οικονομική κατάσταση με μέναΚοίτα, το πόσο θα δυσκολευτείς θα το δεις εσύ εκ των υστέρων. Αλλά θα δεις κάποια στιγμή ότι υπάρχει διαφορά.
Είναι άλλος ο κόσμος των πλουσίων. Έχω φίλο που ήταν ποδοσφαιριστής σε ομάδα Α εθνικής και που ταυτόχρονα ο πατέρας του είχε μεγάλη αντιπροσωπεία ρούχων. Στην εμφάνιση χάλιας (αλλά φυσιολογικό ύψος). Ε λοιπόν, ό,τι έχω πηδήξει εγώ σε όλη μου τη ζωή, αυτός το έκανε πριν κλείσει τα 18. Και όχι μόνο αυτό, αλλά του την έπεφταν εντελώς χύμα και ήταν χωρίς αναστολές. Αλλά μιλάμε για τύπο που έκανε κατανάλωση 500 ευρώ τις καθημερινές στα μπαράκια και στα μπουζούκια και του φαινόταν για ψιλικά.
Ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν ; πχ κάποια που το έκανε στα 13 - 14 - 15 κάπου εκεί για να μην την κοροιδεύουν οι φίλες της οτι είναι παρθένα (αν παίζει κάτι τέτοιο) και μετά δεν το ξαναέκανε ... η τέλος πάντων αν το ξαναέκανε όχι πολλές φορές.Καταρχάς ξεχνάς τις 15-17. Είτε θα είναι παρθένες (κάποιες και με μουστάκι) είτε θα είναι παρτολες. Οι παρτολες τι να σε κάνουν;αφού δε ξέρεις ούτε να φασωσεις. Οι παρθένες τι να τις κάνεις εσυ.
Χαχαχαχ ναι θα γίνω μεσίτηςΤην καλύτερη λύση την έδωσε ο βάτραχας: γίνε real estate mogul με 0 κεφάλαιο σπάζοντας διαμερίσματα σε 10αρια (τετραγωνικά) βλέποντας μακριά όταν θα έχουμε γίνει hoeκονγκ με 200 εκατομμυρια πληθυσμό και μη ρωτάς άλλα
Αυτό μου λένε και εδώ αλλά επειδή είμαι διακοπές δεν θέλω να πιάσω ούτε μέτρο χαχαχαβαλε κατι (συρμα πχ) στο σημειο που αραζουν. αν δεν μπορουν να κατσουν δεν θα προσπαθησουν καν να κανουν φωλια
Που είσαι διακοπές? Σε νησί?Αυτό μου λένε και εδώ αλλά επειδή είμαι διακοπές δεν θέλω να πιάσω ούτε μέτρο χαχαχα
Διακοπές ναι σε νησί όχι σε θάλασσα ναιΠου είσαι διακοπές? Σε νησί?