Βασικά, 18 χρονών είναι υπερβολικά νωρίς για να έχει κανείς αγωνία πως τάχα όλοι έχουν γκόμενα και αυτός δεν έχει. Θα μου πεις, κι εσύ ρε μεγάλε στα 18 σου δεν είχες αγωνία; Ε, ήμουν άβγαλτο βλαμμένο και είχα αγωνία ενώ δεν έπρεπε.
Επίσης, 18 είναι δύσκολη ηλικία. Ο άντρας δεν είναι ακόμα άντρας. Οπότε, δεν έχει και τόση πέραση. Οι συνομήλικες θέλουν λίγο μεγαλύτερους, ενώ οι μικρότερες είναι ακόμα πολύ μικρές. Εδώ στο Μπου πολλοί λένε ότι οι σημερινές μικρές είναι παρτόλες, που φυσικά δεν είναι αλήθεια. Αντικειμενικά, οι περισσότερες 16χρονες είναι ακόμα εντελώς παρθένες. Οι λίγες που είναι παρτόλες, οπότε και διαθέσιμες, έχουν ήδη αρκετή πείρα ώστε να πάνε με μεγαλύτερους και να προσπερνάνε τους 18χρονους. Εγώ θυμάμαι άρχισα να βλέπω άσπρη μέρα μόλις έκλεισα τα 21 και στα 23 πλέον είχα τόσες προτάσεις, που μπορούσα να διαλέγω. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, είχα προτάσεις ήδη από τα 16 μου (ήμουν πολύ όμορφος στο πρόσωπο, ψηλός, πολύ αδύνατος και καθόλου γυμνασμένος - αν είσαι όμορφος και με το σωστό ύψος, δε χρειάζονται πολύ τα βάρη - το λέω αυτό κι ας έχω φάει τα νιάτα μου στα γυμναστήρια). Αλλά δεν είχα τόσο χρόνο γιατί διάβαζα για τις πανελλήνιες εξετάσεις, οπότε σχέση της προκοπής δεν έκανα.
Επίσης, βοηθάει πολύ αν κάνεις παρέα με γυναίκες και να ξέρεις, πρέπει να αποφεύγεις τις μεγάλες αντροπαρέες. Βοηθάει πολύ αν σου αρέσει η παρέα με γυναίκες. Δυστυχώς, είναι γονιδιακό. Οι περισσότεροι άντρες θέλουν πολύ να γαμήσουν, αλλά βαριούνται αφόρητα την παρέα των γυναικών - δεν έχουν άδικο, οι περισσότερες γυναίκες είναι πολύ βαρετές στην παρέα, αλλά έτσι πολλοί πυροβολούν τα πόδια τους. Οι αντροπαρέες είναι ο μεγαλύτερος γκομενοδιώχτης.
Υστερόγραφο: σχετικά με την εμφάνιση, πλήθος άτυχοι φτιάχνουν σώμα στα γυμναστήρια και μετά νομίζουν ότι με το σώμα υπερκαλύπτουν τυχόν εμφανισιακό ελάττωμα από εκείνα που δε διορθώνονται. Δεν ξέρω την εμφάνισή σου, αλλά αν έχεις ωραίο σώμα και δεν γοητεύεις τις γυναίκες, σιγουρέψου πρώτον ότι το πρόσωπό σου είναι ωραίο και δεύτερον ότι δεν είσαι κοντός. Ειδικά αν τυχόν ισχύει το δεύτερο, λυπάμαι αλλά θα δυσκολευτείς ΠΟΛΥ. Η ζωή είναι σκληρή και άδικη.