aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.514
- Πόντοι
- 11.956
Λοιπόν φίλε που άνοιξες το θέμα μην λες εδώ για ανήλικες άλλαξε τις ηλικίες με μύνημα σου αλλιώς σβήσε το νήμα ....αν και νομίζω ότι μας δουλεύεις ....
Φίλε κρατήσου λίγο .Τι εννοείς κοντός ? Εσύ πόσο ύψος είχες δηλαδή? Εγώ βλέπω ακόμα και άτομα 1,60 με γκόμενα. Όπως βλέπω και ψηλούς οι οποίοι δεν έχουν τόσο ωραία εμφάνιση που είναι και αυτοί με γκομενα. Αφού τα κορίτσια θέλουν μεγαλύτερους γιατί να μη πάω με κάποια που είναι 16-17? Έστω και για μερικές βδομάδες. Το ύψος μου είναι 1,80, ελπίζω να μην θεωρείται κοντό. Οι περισσότεροι που ξέρω και έχουν είναι πιο κοντοί απο μένα
...λεβεντης μπαινεις, λεβεντισσα βγαινειςΦίλε κρατήσου λίγο .
Σου έχουμε γράψει δύο σελίδες με ιδέες και προτάσεις και εσύ από όλα αυτά που διάβασες απαντάς ότι θέλεις 16-17 .
Και παρθένος είσαι , δεν ξέρεις που σου πάνε τα 4 από sex , και θέλεις να πηδήξεις ανήλικο.
Σου έγραψαν πολύ καλές ιδέες μερικοί , εσύ επιμένεις στα δικά σου .
Καλή επιτυχία σου εύχομαι , τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες .
Ναι για 1 χρόνο διάφορα δε πας φυλακή. Επίσης εντάξει δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη εμπειρία σ'αυτο, ο'τι βγεί εκείνη τη στιγμή.Φίλε κρατήσου λίγο .
Σου έχουμε γράψει δύο σελίδες με ιδέες και προτάσεις και εσύ από όλα αυτά που διάβασες απαντάς ότι θέλεις 16-17 .
Και παρθένος είσαι , δεν ξέρεις που σου πάνε τα 4 από sex , και θέλεις να πηδήξεις ανήλικο.
Σου έγραψαν πολύ καλές ιδέες μερικοί , εσύ επιμένεις στα δικά σου .
Καλή επιτυχία σου εύχομαι , τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες .
...λεβεντης μπαινεις, λεβεντισσα βγαινεις
Κάνε ότι σε φωτίσει ο πανάγαθος πραγματικά....Ναι για 1 χρόνο διάφορα δε πας φυλακή. Επίσης εντάξει δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη εμπειρία σ'αυτο, ο'τι βγεί εκείνη τη στιγμή.
Δεν έχω καν προλάβει να τα διαβάσω όλα, αλλά στο πάω σε επαγγελματία δε θέλω παιδιά συγγνώμη.Κάνε ότι σε φωτίσει ο πανάγαθος πραγματικά....
...μ' αυτο το πλευρο να κοιμασαι! Μαγκα εισαι ΕΝΗΛΙΚΟΣ πλεον!Ναι για 1 χρόνο διάφορα δε πας φυλακή. Επίσης εντάξει δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη εμπειρία σ'αυτο, ο'τι βγεί εκείνη τη στιγμή.
Το νήμα δεν είναι τρολ. Επίσης το φόρουμ δεν φαίνεται να είναι μόνο για αγοραίο αφού υπάρχει κατηγορία σχέσεις και γκόμενες. Αν δεν υπήρχε δε θα το έγραφαΜ ρεσει που καποιοι απαντανε σοβαρα.. Λες και βγαινει το πατρικο απο μεσα τους, καθως και η αναγκη να δωσουν τα πολυτιμα φωτα τους στη νεολαια.. Βρε μπουφοι, τρολ νημα ειναι, ποιος θα κατσει να ρωτησει στο μπουρδελα.κομ πώς θα βρει γκομενα?
Το καταλάβαμε ότι είναι τρολ αλλά ας πούμε και κάτι να περάσει η ώρα διακοπές είμαστεΜ ρεσει που καποιοι απαντανε σοβαρα.. Λες και βγαινει το πατρικο απο μεσα τους, καθως και η αναγκη να δωσουν τα πολυτιμα φωτα τους στη νεολαια.. Βρε μπουφοι, τρολ νημα ειναι, ποιος θα κατσει να ρωτησει στο μπουρδελα.κομ πώς θα βρει γκομενα?
Καλά πριν λίγο δεν ειπώθηκε ότι οι μικρότερες προτιμούν τους λίγο μεγαλύτερους....μ' αυτο το πλευρο να κοιμασαι! Μαγκα εισαι ΕΝΗΛΙΚΟΣ πλεον!
Άρθρο 339 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιόν τους
Ναι η 18 αρες πόθο μεγαλους...η 45αρες ποίο μικρούς....που είσαι εσύ και δεν τα ξέρεις αυτάΚαλά πριν λίγο δεν ειπώθηκε ότι οι μικρότερες προτιμούν τους λίγο μεγαλύτερους.
...ολα τα παραπανω (ή τουλαχιστον τα περισσοτερα) ισχυουν αλλα ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ!!!!Καλά πριν λίγο δεν ειπώθηκε ότι οι μικρότερες προτιμούν τους λίγο μεγαλύτερους.
Δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα και θέλει να βρει και γκόμενα ....φαντάσου τι θα της λέει....τι βλακείες Χάχαχα...ολα τα παραπανω (ή τουλαχιστον τα περισσοτερα) ισχυουν αλλα ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ!!!!
Τι δν καταλαβαινεις ρε μαγκα!!!!
...ας ελπισουμε να εχει ανακαλυψει την μαλακια!Δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα και θέλει να βρει και γκόμενα ....φαντάσου τι θα της λέει....τι βλακείες Χάχαχα
Πες του να αποφεύγει και τους ξενιτεμένους :pΤυπακο μετά την περιγραφή που έκανες ετοιμάσου να σου στείλουν πμ όλοι οι γεροντόπουστες του σάιτ ...
...αμολα μια γατα!Αφού είναι τρολ το νήμα θα πω και εγώ ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω....ειρθα σπίτι εδώ στις διακοπές και πίσω από το κλιματιστικό είχαν φτιάξει δύο περιστέρια φωλιά όλο το μπαλκόνι κουτσουλιές....τα καθάρισα τα έπλυνα .....και τώρα έρχονται στο άλλο μπαλκόνι στο άλλο κλιματιστικό.... βρήκα κλαδάκια τα χάλασα και έρχεται η θρυλική και φωνάζει