Νέα

Πώς να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σε σχετικά μικρές ηλικίες έχει μια πιθανότητα...πιο μετά κάθονται μόνο αν μυρίσουν λεφτά ,γάμο η φυσικά ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
Για κολλητές λέμε έτσι; Σε όλες τις ηλικίες κάθονται. Απλώς διαφέρει το παιχνίδι. Ποτέ δεν πίστεψα αυτό το friendzone που λένε μερικοί. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι σε κατατάσσει κάποια σε αυτή τη ζώνη με βάσει κάποια δεδομένα σε μια χρονική στιγμή.
Και μένεις εκεί όσο τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια. Αν όμως αλλάξουν, τότε αλλάζει η κατάσταση.

Με την κολλητή υπάρχουν τρία πλεονεκτήματα:
-μπορείς να αποκτήσεις πολύ μεγάλη οικειότητα που διευκολύνει την πρόσβαση στο σεξ, πχ να δείτε τσόντα μαζί
-δεν είναι υποχρεωμένη να σε βάλει σε κάποιο πρόγραμμα ζωής της για να αγχώνεται αν της κάνεις. Της τον σφυράς σε μια στιγμή καύλας χωρίς το γαμήσι να συνδέεται με κάποιου είδους εξάρτηση.
-κάνετε κονέ ο ένας στον άλλον

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.513
Πόντοι
201
Δεν μπορώ να δω τι έχουν πει τόσοι στις προηγούμενες 9 σελ. Το μόνο που έχω να σου πω είναι αυτό
ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΠΟΛΥ. όσοι αργούν, νομίζουν ότι το μουνί είναι κάτι σαν άπιαστο όνειρο. Αν περάσεις τα 20 χωρίς να, σε βλέπω μεχρι τα 24-25 ετσι. Μην κωλώνεις πουθενα, να βγαινεις συνεχεια εξω γιατι ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. Με τον κολλητο μου, φτασαμε 29, απο τα 18 ειμαστε αδερφια, τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα λεμε που πηγαν τα ωραια μας χρονια της σχολης. Πηγαινε σε παρτυ, για καφεδες, πατου. Μην ακυρωνεις και μην αναβαλλεις τιποτα. Θα κοιτας πισω και θα μετανιωνεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Για κολλητές λέμε έτσι; Σε όλες τις ηλικίες κάθονται. Απλώς διαφέρει το παιχνίδι. Ποτέ δεν πίστεψα αυτό το friendzone που λένε μερικοί. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι σε κατατάσσει κάποια σε αυτή τη ζώνη με βάσει κάποια δεδομένα σε μια χρονική στιγμή.
Και μένεις εκεί όσο τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια. Αν όμως αλλάξουν, τότε αλλάζει η κατάσταση.

-μπορείς να αποκτήσεις πολύ μεγάλη οικειότητα που διευκολύνει την πρόσβαση στο σεξ, πχ να δείτε τσόντα μαζί
-δεν είναι υποχρεωμένη να σε βάλει σε κάποιο πρόγραμμα ζωής της για να αγχώνεται αν της κάνεις. Της τον σφυράς σε μια στιγμή καύλας χωρίς το γαμήσι να συνδέεται με κάποιου είδους εξάρτηση.
Σε ποια χώρα και σε ποιον κύκλο γίνονται αυτά;.Οι φοιτητές είναι σε τέτοιες συνθήκες για λίγα χρόνια...μετά άστο καλύτερα.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μας δουλεύεις ρε μαν;;

Έστω ότι βρίσκεις μια κοπέλα της ηλικίας σου και όχι καμία μιλφαρα που θέλει ν το παίξει δασκάλα.

Ούτε η μουνοτρυπα δε θα ξέρεις που είναι. Θα χάσεις το σεβασμό της γκόμενας αμέσως και θ την πάρει κανένας Πακιστανός
Εμμ κάθε αρχή και δύσκολη δε πειράζει

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δεν μπορώ να δω τι έχουν πει τόσοι στις προηγούμενες 9 σελ. Το μόνο που έχω να σου πω είναι αυτό
ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΠΟΛΥ. όσοι αργούν, νομίζουν ότι το μουνί είναι κάτι σαν άπιαστο όνειρο. Αν περάσεις τα 20 χωρίς να, σε βλέπω μεχρι τα 24-25 ετσι. Μην κωλώνεις πουθενα, να βγαινεις συνεχεια εξω γιατι ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. Με τον κολλητο μου, φτασαμε 29, απο τα 18 ειμαστε αδερφια, τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα λεμε που πηγαν τα ωραια μας χρονια της σχολης. Πηγαινε σε παρτυ, για καφεδες, πατου. Μην ακυρωνεις και μην αναβαλλεις τιποτα. Θα κοιτας πισω και θα μετανιωνεις.
Το ξέρω φίλε θα βάλω τα δυνατά μου τώρα τέρμα τα ψέματα, θέλω τα επόμενα 7 χρόνια να ζήσω όμορφες στιγμές που να τις θυμάμαι μια ζωή όπως είπες κι εσύ, μην ανησυχείτε ο Τζίμης ο αληθινός δεν έχει φανεί ακόμα, θα είμαι μέσα σε όλα!

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96

Αυτό ακριβώς φίλε, κάτι τέτοιες καταστάσεις ψάχνω, ναι οπωσδήποτε όταν θα έρθει η κοπέλα θα βγούμε να τα πούμε, θα είναι σε θεωρητική σχολή εκεί έχουν φουλ κορίτσια

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εντάξει σας ευχαριστώ όλους, με καλύψατε και με το παραπάνω, άσχετα αν κάποια μου φαίνονται κάπως περίεργα ίσως στην πορεία να τα δοκιμάσω. Το θρεντ θα μείνει ενεργό για τυχόν νέα, το κυνήγι ξεκινάει

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Το ξέρω φίλε θα βάλω τα δυνατά μου τώρα τέρμα τα ψέματα, θέλω τα επόμενα 7 χρόνια να ζήσω όμορφες στιγμές που να τις θυμάμαι μια ζωή όπως είπες κι εσύ, μην ανησυχείτε ο Τζίμης ο αληθινός δεν έχει φανεί ακόμα, θα είμαι μέσα σε όλα!
Σε βλέπω σε έξι μήνες να βαριέσαι που ζεις και να παίζεις συνέχεια τάβλι με άλλους παρθένους.

Πάρε ένα εσκορτακι να σωθείς

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Σε βλέπω σε έξι μήνες να βαριέσαι που ζεις και να παίζεις συνέχεια τάβλι με άλλους παρθένους.

Πάρε ένα εσκορτακι να σωθείς
θα παιζει ταβλι με το εσκορτακι μετα :2funny:
when-you-paid-for-1-hour-and-still-got-57-minutes-left-playing-console-games-with-hooker-prostitute.jpg

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
7 χρόνια; Για να πάρεις πτυχίο;Πλάκα κάνεις τώρα...

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
7 χρόνια; Για να πάρεις πτυχίο;Πλάκα κάνεις τώρα...
Ρε φίλε φοιτητική ζωή και λίγο μετά μέχρι 24-25
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει να πέσει πολύ τάβλι
Ρε φίλε όντως με θεωρείς ανίκανο σοβαρά τώρα?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
σε 4 χρονια ο τζιμης θα ποσταρει

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
ή σε 12 χρονια οι φιλοι του τζιμη θα ποσταρουν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Ρε φίλε φοιτητική ζωή και λίγο μετά μέχρι 24-25
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε φίλε όντως με θεωρείς ανίκανο σοβαρά τώρα?
Προσπαθώ να σε ξυπνήσω ρε μαν να βγει το λιοντάρι από μέσα και να κατασπαράξει τα νεαρά καβλακια πριν τα φάνε οι ύαινες( Πακιστανοί)

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Προσπαθώ να σε ξυπνήσω ρε μαν να βγει το λιοντάρι από μέσα και να κατασπαράξει τα νεαρά καβλακια πριν τα φάνε οι ύαινες( Πακιστανοί)
Α σωστός καλά κάνεις τότε, θα είμαστε σε επαφή να σας λέω τη πρόοδο

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ξεκίνα ένα μήνα καθημερινή προσοχή του εαυτού σου.
Φάε καλά. Πάρε κανα ρούχο που να σου πάει. Γυμνάσου. Κοιμήσου καλά. Βρες εργασία να έχεις χρήμα

Και έπειτα βγες απ' το σπίτι σου. Θα βρεις αμέσως
Στον εαυτό μου τον προσέχω παρά πολύ, και τρώω καλά μόνο πρωϊνό δεν τρώω, γυμναστική εννοείται κάνω καλό πρόγραμμα έχω βαρακια στο σπίτι μου και μονόζυγο και άλλα τέτοια. Ρούχα δεν ασχοληθεί ιδιαίτερα, από ύπνο κοιμάμαι στις 2 συνήθως. Απ'το σπίτι μου θα βγαίνω αλλά που? Σε κάνα μπιτσομπαρο? Πήγαμε προχθές όλες είχανε γκόμενο, καλύτερα κλαμπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom