kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
στο true blood λενε δεν ισχυει, παρε ασημενια αλυσιδα κοντα
εκεί μόνο να γαμιούνται ξέρουν
στο true blood λενε δεν ισχυει, παρε ασημενια αλυσιδα κοντα
τυπε τα βαμπιρια εχουν αλεργια στο σκορδοΟχι ρε δικε μου, θα του πεταξω τα σκορδα να φυγει. Δεν εχεις ακουσει οτι τα φαντασματα φοβουνται τα σκορδα ? Η μηπως ειναι οι βρικολακες που τα φοβουνται ? Οπως και να χει πρεπει να την κανω για να προλαβω πιασω καρεκλα στον καφενε να δω τσαμιοσλινγκ.
εκεί μόνο να γαμιούνται ξέρουν
αν ειναι απτον αβραμη σιγουρα θα πετυχει τυπεπιο πιθανό είναι να πετύχει ο εξορκισμός παρά το δικαστήριο.
Στο ισλάμ αναφέρομαι και τελικά θα κινηθούμε νομικά απο βδομάδα αρχίζουμε να ψάχνουμε για δικηγόρους θα ενημερώνω συνεχώς για ότι συμβαίνει και μου λένε, έχω μεγάλη περιέργεια τι θα μου πουν οι δικηγόροι και το πόσο καλά θα καταλάβουν την θέση μου...σε ποια θρησκεια αναφερεσαι οτι δεν πιστευει οτι υπαρχει μαγεια αν επιτρεπεται?
τυπε ποσο θα κοστισει ολη η φαση?δικηγοροι δικαστηρια και λοιπαΣτο ισλάμ αναφέρομαι και τελικά θα κινηθούμε νομικά απο βδομάδα αρχίζουμε να ψάχνουμε για δικηγόρους θα ενημερώνω συνεχώς για ότι συμβαίνει και μου λένε, έχω μεγάλη περιέργεια τι θα μου πουν οι δικηγόροι και το πόσο καλά θα καταλάβουν την θέση μου...
τυπε ποσο θα κοστισει ολη η φαση?δικηγοροι δικαστηρια και λοιπα
Δεν θα το μετανιώσω καθόλου αν τα λεφτά μπορούν να διορθώσουν αυτό που σήμερα ζω εγώ και οι δικοί μου δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα, είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα άκρα για να δικαιωθούμε και αν κερδίσουμε (που είναι σχεδόν σίγουρο) εννοείται θα ζητήσουμε και τα ανάλογα, τους δικούς μου δεν ενδιαφέρει το πόσα θα χάσουν και πόσα θα πάρουν αν κερδίσουμε, αυτό που ζητάνε είναι να πάει με την θεία μου απο σπίτι σε σπίτι μαζί με μάρτυρα να πει όλη την αλήθεια, τι ακριβώς είπε και γιατί, απο κει και πέρα θα αναλάβω εγώ και είμαι αποφασισμένος να τους κάνω να νιώσουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που νιωθουμε τώρα εμείς, τον πλήρη εξευτελισμό την αδικία κλπ. Γενικά δεν είμαι εκδικητικός τύπος, καθόλου όταν έχω να κάνω με ΑΝΘΡΩΠΟ αυτοί δεν είναι άνθρωποιτόσα ώστε να τον κάνει να το μετανιώσει, αλλά θα είναι πια αργά...
... Γενικά δεν είμαι εκδικητικός τύπος, καθόλου όταν έχω να κάνω με ΑΝΘΡΩΠΟ αυτοί δεν είναι άνθρωποι
...
τυπε τα βαμπιρια εχουν αλεργια στο σκορδο
αλλα μαλλον μουφα ειναι
μονο στο φως του ηλιου εχουν αλεργια οι βαμπιρες
Ακούστηκε λίγο περίεργο φοβηθείτε με λύκοι! τι να πω ρε παιδιά κάθε φορά που γράφω εδώ και τα θυμάμαι δεν είμαι και ο πιο ήρεμος! ζητάω δικαίωση...ωχ ωχ ωχ ωχ
Και εγώ γέλαγα στην αρχή με όλο αυτό αλλά η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο όχι σε όλους 2 άτομα είναι η θεία μου που έβγαλε αυτήν την βρώμα και ένας άλλως που τους απειλεί ότι θα τους σκοτώσει... διάβασε και τα προηγούμενα ποστ αν έχεις την διάθεσηΦίλε είσαι σοβαρός;;; Θα κάνεις μήνυση σε όσους λένε τη μάνα σου μάγισσα;;; Μη το πεις σε κανά δικηγόρο αυτό,γιατί θα σκάσει από τα γέλια ;)
τυπε πες του να κλεισει τον Blade ενα βραδυ να σιαξει την αντιπαλη οικογενεια και να μη πεταξει τα λεφτα σε δικηγορους
http://[URL unfurl="true"]www.inewscatcher.com/timages/f9e959c2398f52eafd392721c41f1295.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μετα τον μπραντ πιτ, ήταν το πιο καυλερο βαμπιρι ο μπλειντ :cum:
και ένας άλλως που τους απειλεί ότι θα τους σκοτώσει...
και ένας άλλως που τους απειλεί ότι θα τους σκοτώσει...
Το παρόν θεματάκι πάντως(όπως και πολλά άλλα)είναι σκέτη μαγεία.