Νέα

Βοήθεια!! Νόμοι, Δικαιώματα για παραφυσικά φαινόμενα και μαγεία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexakos21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι ρε δικε μου, θα του πεταξω τα σκορδα να φυγει. Δεν εχεις ακουσει οτι τα φαντασματα φοβουνται τα σκορδα ? Η μηπως ειναι οι βρικολακες που τα φοβουνται ? Οπως και να χει πρεπει να την κανω για να προλαβω πιασω καρεκλα στον καφενε να δω τσαμιοσλινγκ.
τυπε τα βαμπιρια εχουν αλεργια στο σκορδο
αλλα μαλλον μουφα ειναι
μονο στο φως του ηλιου εχουν αλεργια οι βαμπιρες

OP
OP
A

Alexakos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
σε ποια θρησκεια αναφερεσαι οτι δεν πιστευει οτι υπαρχει μαγεια αν επιτρεπεται?
Στο ισλάμ αναφέρομαι και τελικά θα κινηθούμε νομικά απο βδομάδα αρχίζουμε να ψάχνουμε για δικηγόρους θα ενημερώνω συνεχώς για ότι συμβαίνει και μου λένε, έχω μεγάλη περιέργεια τι θα μου πουν οι δικηγόροι και το πόσο καλά θα καταλάβουν την θέση μου...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στο ισλάμ αναφέρομαι και τελικά θα κινηθούμε νομικά απο βδομάδα αρχίζουμε να ψάχνουμε για δικηγόρους θα ενημερώνω συνεχώς για ότι συμβαίνει και μου λένε, έχω μεγάλη περιέργεια τι θα μου πουν οι δικηγόροι και το πόσο καλά θα καταλάβουν την θέση μου...
τυπε ποσο θα κοστισει ολη η φαση?δικηγοροι δικαστηρια και λοιπα

OP
OP
A

Alexakos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τόσα ώστε να τον κάνει να το μετανιώσει, αλλά θα είναι πια αργά...
Δεν θα το μετανιώσω καθόλου αν τα λεφτά μπορούν να διορθώσουν αυτό που σήμερα ζω εγώ και οι δικοί μου δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα, είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα άκρα για να δικαιωθούμε και αν κερδίσουμε (που είναι σχεδόν σίγουρο) εννοείται θα ζητήσουμε και τα ανάλογα, τους δικούς μου δεν ενδιαφέρει το πόσα θα χάσουν και πόσα θα πάρουν αν κερδίσουμε, αυτό που ζητάνε είναι να πάει με την θεία μου απο σπίτι σε σπίτι μαζί με μάρτυρα να πει όλη την αλήθεια, τι ακριβώς είπε και γιατί, απο κει και πέρα θα αναλάβω εγώ και είμαι αποφασισμένος να τους κάνω να νιώσουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που νιωθουμε τώρα εμείς, τον πλήρη εξευτελισμό την αδικία κλπ. Γενικά δεν είμαι εκδικητικός τύπος, καθόλου όταν έχω να κάνω με ΑΝΘΡΩΠΟ αυτοί δεν είναι άνθρωποι

ΥΓ. και να χάσουμε λεφτά δεν έγινε και κάτι μιας και δεν τα χρειαζόμαστε καν, στο χωριό κανείς δεν τους αφήνει να πατήσουν κάν στα μαγαζιά τους για να καταλάβετε μέχρι πού έχει φτάσει η κατάσταση...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
"Πλείστοι άνθρωποι κακοί",famous last words  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε τα βαμπιρια εχουν αλεργια στο σκορδο
αλλα μαλλον μουφα ειναι
μονο στο φως του ηλιου εχουν αλεργια οι βαμπιρες

τυπε πες του να κλεισει τον Blade ενα βραδυ να σιαξει την αντιπαλη οικογενεια και να μη πεταξει τα λεφτα σε δικηγορους  :s&m_2:

URL]]

Επισκέπτης
Φίλε είσαι σοβαρός;;; Θα κάνεις μήνυση σε όσους λένε τη μάνα σου μάγισσα;;; Μη το πεις σε κανά δικηγόρο αυτό,γιατί θα σκάσει από τα γέλια ;)

OP
OP
A

Alexakos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε είσαι σοβαρός;;; Θα κάνεις μήνυση σε όσους λένε τη μάνα σου μάγισσα;;; Μη το πεις σε κανά δικηγόρο αυτό,γιατί θα σκάσει από τα γέλια ;)
Και εγώ γέλαγα στην αρχή με όλο αυτό αλλά η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο όχι σε όλους 2 άτομα είναι η θεία μου που έβγαλε αυτήν την βρώμα και ένας άλλως που τους απειλεί ότι θα τους σκοτώσει... διάβασε και τα προηγούμενα ποστ αν έχεις την διάθεση :)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τυπε πες του να κλεισει τον Blade ενα βραδυ να σιαξει την αντιπαλη οικογενεια και να μη πεταξει τα λεφτα σε δικηγορους  :s&m_2:

http://[URL unfurl="true"]www.inewscatcher.com/timages/f9e959c2398f52eafd392721c41f1295.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

μετα τον μπραντ πιτ, ήταν το πιο καυλερο βαμπιρι ο μπλειντ :cum:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το παρόν θεματάκι πάντως(όπως και πολλά άλλα)είναι σκέτη μαγεία.

billybomb

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καμια καλή χωριάτα έχει εκεί τύπε? :fuck2: :fuck2: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories