You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βοήθεια!! Νόμοι, Δικαιώματα για παραφυσικά φαινόμενα και μαγεία!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexakos21
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 99
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
διαβαζα στο mystery πρακτικες wicca
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καλα...γιατι δε λες στη μανα σου και στην αδερφη σου να κανουν μαγια στους συγχωριανους και να τις συμπαθησουν?Γεια σε όλους πραγματικά ντρέπομαι που θα πω ότι έχω να πω αλλά δυστυχώς πρέπει γιατί δεν γίνεται αλλιώς, μπάινω κατευθείαν στο θέμα:
Είμαι φοιτητής στην Αθήνα έρχομαι από επαρχεία μεγάλωσα σε χωριό σε μια πολύ κλειστή κοινωνία έχω μια αδερφή μικρότερη. Πρίν έναν χρόνο η ξαδέρφη μου αρραβωνιάστηκε, το αγόρι της όμως τα είχε κάποτε με την αδερφή μου, η ξαδέρφη μου το γνώριζε η μητέρα της όχι. Όταν το έμαθε έβγαλε βρωμία λόγω ζήλιας (είναι κ χαρακτήρας η μανα της που της αρέσει πολύ να "δέιχνεται"/επιδεικνύεται) οτι η μητέρα μου είναι μαγισσα!!! και φυσικά όπως είναι λογικό σε μια τόσο κλειστή κοινωνία το πίστεψε όλο το χωριό! με αποτέλεσμα και η αδερφή μου αλλά και η μάνα μου να είναι δακτυλοδεικτούμενες κανεις δεν πατάει στο σπίτι όλοι μιλάνε για αυτούς κλπ. Κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνα κλαίγοντας να μου λένε τι άλλο έχει ειπωθεί κλπ. αποφάσισα εγώ προσωπικά να κινηθώ νομικά γιατί και εμένα άρχισε να με επιρεάζει πολύ αυτή η ιστορία...
Και ρωτώ: τι θα μπορούσα να κάνω για την περίπτωση αυτή; υπάρχει κανένα Site για τέτοια θέματα;
Και γενικά οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή παιδιά να είστε καλά!!!
ΥΓ. Μην κοροιδέψετε πολύ γιατι και εγώ στην αρχή αυτό έκανα η κατάσταση τώρα είναι τραγική θέλω να τους πάρω να τους φέρω εδώ και δεν θέλουν εγώ το ζω καθημερινά και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω!! οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή (γιατι δεν έχω και λεφτα τωρα για δικηγόρους μαζεύω όμως.) Ευχαριστώ πολύ.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Εδώ θα διαβάσεις ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ και στο τέλος μόνος σου θα διαλέξεις τι θα κάνεις για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου.
Μάγος είσαι;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Μάγος είσαι;
Alexakos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας να είστε καλά όλοι σας, να το παίξουν μάγισσες αποκλείεται να το κάνουν γιατί θέλουν να καθαρίσουν από αυτό, συγγενής ναι έχει κ μόνο αυτοί την καταλαβαίνουν αν και απο χθές τους έχει πάρει κ αυτούς η μπάλα και νιώθουν ενοχές για αυτό, με την εκκλησία δεν έχει σχέση γιατί είναι μουσουλμάνοι γενικά στο χωριό είναι θρήσκοι και να φανταστείς οτι και η θρησκεία ακόμη λέει οτι δεν υπάρχει μαγεία κ οτι είναι όλα στο μυαλό αλλα εκεί που συμφέρει τον καθένα είναι φανατισμένος!. Δεν της έκλεψε το αγόρι η ξαδέρφη μου, αυτή τον παράτησε και αυτός τα έφτιαξε με την ξαδέρφη μου και σε μία εβδομάδα αρραβωνιάστηκαν την πίεσε η μάνα της γιατί θεώρησε όπως είπατε κ εσείς οτι της τον έκλεψε! μετά που το έμαθε όμως το πήρε οτι και καλά ότι πετάμε εμείς αυτοί το παίρνουν έτσι το σκέφτηκε, είναι κ το γεγονός οτι είμαστε ευκατάστατοι μπορεί να ζηλεύει και για αυτό, η ζήλια της όρια δεν έχει! καλά το έχουν πει η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει κ κόκκαλα τσακίζει αν και είμαι κατά της εκδίκησης, έχω φουντώσει τώρα και θέλω να της τα πάρω όλα αλλά δεν θέλω να την πληρώσει ο θείος μου γιατί είναι και αδυναμία της μάνας μου και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για αυτό είναι άνεργη θα την στείλω να κάνει εθελοντική εργασία και μαζί με την μάνα μου να πάει απο σπίτι σε σπίτι να πει όλη την αλήθεια δεν ξέρω τι άλλο θα έκανα.. Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας ναστε καλα παιδες.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας να είστε καλά όλοι σας, να το παίξουν μάγισσες αποκλείεται να το κάνουν γιατί θέλουν να καθαρίσουν από αυτό, συγγενής ναι έχει κ μόνο αυτοί την καταλαβαίνουν αν και απο χθές τους έχει πάρει κ αυτούς η μπάλα και νιώθουν ενοχές για αυτό, με την εκκλησία δεν έχει σχέση γιατί είναι μουσουλμάνοι γενικά στο χωριό είναι θρήσκοι και να φανταστείς οτι και η θρησκεία ακόμη λέει οτι δεν υπάρχει μαγεία κ οτι είναι όλα στο μυαλό αλλα εκεί που συμφέρει τον καθένα είναι φανατισμένος!. Δεν της έκλεψε το αγόρι η ξαδέρφη μου, αυτή τον παράτησε και αυτός τα έφτιαξε με την ξαδέρφη μου και σε μία εβδομάδα αρραβωνιάστηκαν την πίεσε η μάνα της γιατί θεώρησε όπως είπατε κ εσείς οτι της τον έκλεψε! μετά που το έμαθε όμως το πήρε οτι και καλά ότι πετάμε εμείς αυτοί το παίρνουν έτσι το σκέφτηκε, είναι κ το γεγονός οτι είμαστε ευκατάστατοι μπορεί να ζηλεύει και για αυτό, η ζήλια της όρια δεν έχει! καλά το έχουν πει η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει κ κόκκαλα τσακίζει αν και είμαι κατά της εκδίκησης, έχω φουντώσει τώρα και θέλω να της τα πάρω όλα αλλά δεν θέλω να την πληρώσει ο θείος μου γιατί είναι και αδυναμία της μάνας μου και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για αυτό είναι άνεργη θα την στείλω να κάνει εθελοντική εργασία και μαζί με την μάνα μου να πάει απο σπίτι σε σπίτι να πει όλη την αλήθεια δεν ξέρω τι άλλο θα έκανα.. Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας ναστε καλα παιδες.
πουλα την ιστορια στον αντεννα να γαμησει το μεγκα με το σειριαλ 'νησι' μεγαλε παιχτουρα. να μαζεψεις το μπαγιοκο να σκασει το χωριο
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ποσο καιρο εχεις να δεις χαρα στα σκελια σου...μεχρι και ευχες κανεις πλεον..ωραιο θα ηταν να ημουν μαγισσα
i rule
ή να εχω καποια δυναμη.να ημουν jumper
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ποσο καιρο εχεις να δεις χαρα στα σκελια σου...μεχρι και ευχες κανεις πλεον..
οταν βγαλει τη σχολη χαρυ ποτερ θα σε θυμαται εσενα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ως τοτε θα χω αποχωρησει και γωοταν βγαλει τη σχολη χαρυ ποτερ θα σε θυμαται εσενα
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ποσο καιρο εχεις να δεις χαρα στα σκελια σου...μεχρι και ευχες κανεις πλεον..
γτ δε μου φανηκε αστειο?
Επισκέπτης
γτ δε μου φανηκε αστειο?
γιατι στη λεει. Ουτε εμενα θα μου φαινοταν αστειο.
Alexakos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μακάρι να μην τα πιστεύανε φίλε και αυτα δεν θα είχαν συμβει...
Εδω παπας, εκει παπας, που ειναι τελικα ο παπας ?
Μα να πιστευετε σε μαγια και λοιπες αρλουμπες ?
Ελεος....
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Εδω παπας, εκει παπας, που ειναι τελικα ο παπας ?
Μα να πιστευετε σε μαγια και λοιπες αρλουμπες ?
Ελεος....
Ούτε κι εγώ τα πιστεύω , αλλά:
α)αν έβρισκα καμιά μέρα π.χ. μέσα στην τσάντα μου έχουν ρίξει λάθρα ένα σαπούνι με καρφίτσες θα σκιαζόμουν κάπως...
β)δεν θα έπαιρνα ποτέ μέρος σε τελετή επίκλησης πνευμάτων (κι άμα μία στις χίλιες κάτσει...?)
Γενικά είναι και θέμα αυθυποβολής αλλά και φόβου για το άγνωστο.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γιατι στη λεει. Ουτε εμενα θα μου φαινοταν αστειο.
ειναι αναλογα ποιος τα λεει παντα. αν το λεγες εσυ, θα γελαγα
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Για να κινηθεις νομικα για τετοια θεματα δεν ξερω που θα βγαλει, αν ομως ενδιαφερεσαι μπορω να σε βοηθησω να το αντιμετωπισεις μεταφυσικα (δεν κανω πλακα)Γεια σε όλους πραγματικά ντρέπομαι που θα πω ότι έχω να πω αλλά δυστυχώς πρέπει γιατί δεν γίνεται αλλιώς, μπάινω κατευθείαν στο θέμα:
Είμαι φοιτητής στην Αθήνα έρχομαι από επαρχεία μεγάλωσα σε χωριό σε μια πολύ κλειστή κοινωνία έχω μια αδερφή μικρότερη. Πρίν έναν χρόνο η ξαδέρφη μου αρραβωνιάστηκε, το αγόρι της όμως τα είχε κάποτε με την αδερφή μου, η ξαδέρφη μου το γνώριζε η μητέρα της όχι. Όταν το έμαθε έβγαλε βρωμία λόγω ζήλιας (είναι κ χαρακτήρας η μανα της που της αρέσει πολύ να "δέιχνεται"/επιδεικνύεται) οτι η μητέρα μου είναι μαγισσα!!! και φυσικά όπως είναι λογικό σε μια τόσο κλειστή κοινωνία το πίστεψε όλο το χωριό! με αποτέλεσμα και η αδερφή μου αλλά και η μάνα μου να είναι δακτυλοδεικτούμενες κανεις δεν πατάει στο σπίτι όλοι μιλάνε για αυτούς κλπ. Κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνα κλαίγοντας να μου λένε τι άλλο έχει ειπωθεί κλπ. αποφάσισα εγώ προσωπικά να κινηθώ νομικά γιατί και εμένα άρχισε να με επιρεάζει πολύ αυτή η ιστορία...
Και ρωτώ: τι θα μπορούσα να κάνω για την περίπτωση αυτή; υπάρχει κανένα Site για τέτοια θέματα;
Και γενικά οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή παιδιά να είστε καλά!!!
ΥΓ. Μην κοροιδέψετε πολύ γιατι και εγώ στην αρχή αυτό έκανα η κατάσταση τώρα είναι τραγική θέλω να τους πάρω να τους φέρω εδώ και δεν θέλουν εγώ το ζω καθημερινά και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω!! οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή (γιατι δεν έχω και λεφτα τωρα για δικηγόρους μαζεύω όμως.) Ευχαριστώ πολύ.
Εντιτ: χωρις λεφτα εννοειται...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 384
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 234K
- Απαντήσεις
- 218