Νέα

Βοήθεια!! Νόμοι, Δικαιώματα για παραφυσικά φαινόμενα και μαγεία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexakos21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Για να κινηθεις νομικα για τετοια θεματα δεν ξερω που θα βγαλει, αν ομως ενδιαφερεσαι μπορω να σε βοηθησω να το αντιμετωπισεις μεταφυσικα (δεν κανω πλακα)

Αμάν, ο Πάλμος!!!
Σε είχα κόψει για σοβαρό άνθρωπο, θες να μου πεις τι περίπου εννοείς? :think:
(αν εννοείς ευχέλαια και τέτοια, πάσο)

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
να πασ σε μια μαιστρα του σεξ και θα τα ξεχασεισ ολα.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αμάν, ο Πάλμος!!!
Σε είχα κόψει για σοβαρό άνθρωπο, θες να μου πεις τι περίπου εννοείς? :think:
(αν εννοείς ευχέλαια και τέτοια, πάσο)
Eνταξει δεν ειμαι και τοσο σοβαρος οσο δειχνω  :grin:. Δεν ειναι ευχελαια ακριβως, ειναι αμυνα στην μαγγανεια, συμφωνα με τις χριστιανικες παραδοσεις, την οποια τυχαινει να γνωριζω. Αν ενδιαφερεται ο φιλος θα μπορουσα να του πω τι να κανει για να μην "ακουμπαει" την οικογενεια του ο φθονος των αλλων

Ποιος ειναι ο Παλμος?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Eνταξει δεν ειμαι και τοσο σοβαρος οσο δειχνω  :grin:. Δεν ειναι ευχελαια ακριβως, ειναι αμυνα στην μαγγανεια, συμφωνα με τις χριστιανικες παραδοσεις, την οποια τυχαινει να γνωριζω. Αν ενδιαφερεται ο φιλος θα μπορουσα να του πω τι να κανει για να μην "ακουμπαει" την οικογενεια του ο φθονος των αλλων

Ποιος ειναι ο Παλμος?

οκ τότε, αλλά δεν νομίζω ότι κατάλαβες το πρόβλημα του φίλου (ή εγώ το έπιασα λάθος):εκείνος δεν έχει πρόβλημα επειδή κάποιος του κάνει μάγια και ο φθόνος που δέχεται η οικογένειά του -απ'ότι φαίνεται τουλάχιστον-δεν λειτουργεί σε μεταφυσικό επίπεδο π.χ. τους φέρνει γρουσουζιά, αλλά καθαρά σε πρακτικό δηλ. τους στενοχωρούν οι συκοφαντίες που τους προσάπτουν εκείνοι που τους ζηλεύουν.
υπ' αυτό το πρίσμα, δεν βλέπω σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει αυτό που λες.

ο Πάλμος είναι ένας χοντρός μουσάτος που έβγαινε (ή βγαίνει ακόμα?) κάποτε στον Χαρδαβέλλα σε εκπομπές μεταφυσικού περιεχομένου ( ο ίδιος δηλώνει ερευνητής μεταφυσικών φαινομένων, μεγάλη μορφή μιλάμε...)

δες κι εδώ

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οκ τότε, αλλά δεν νομίζω ότι κατάλαβες το πρόβλημα του φίλου (ή εγώ το έπιασα λάθος):εκείνος δεν έχει πρόβλημα επειδή κάποιος του κάνει μάγια και ο φθόνος που δέχεται η οικογένειά του -απ'ότι φαίνεται τουλάχιστον-δεν λειτουργεί σε μεταφυσικό επίπεδο π.χ. τους φέρνει γρουσουζιά, αλλά καθαρά σε πρακτικό δηλ. τους στενοχωρούν οι συκοφαντίες που τους προσάπτουν εκείνοι που τους ζηλεύουν.
υπ' αυτό το πρίσμα, δεν βλέπω σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει αυτό που λες.

ο Πάλμος είναι ένας χοντρός μουσάτος που έβγαινε (ή βγαίνει ακόμα?) κάποτε στον Χαρδαβέλλα σε εκπομπές μεταφυσικού περιεχομένου ( ο ίδιος δηλώνει ερευνητής μεταφυσικών φαινομένων, μεγάλη μορφή μιλάμε...)

δες κι εδώ
Λειτουργει ως εξης: σταματανε να ασχολουνται μαζι σου...αμεσα...χωρις να τους κανεις κακο φυσικα.

Δεν μπορω να βλεπω τον Χαρδ, τα θεματα του, η αληθεια ειναι, μου κεντριζουν το ενδιαφερον καποιες φορες αλλα εχω προσεξει οτι επιδιωκει το τζερτζελο και την ακραια αντιπαραθεση λογω τηλεθεασης, παρα να βρει απαντησεις. Με τραβανε πολυ τα θρησκευτικο-μεταφυσικα-αποκρυφιστικα παντως και το εχω κοιταξει αρκετα το θεμα. Μεχρι εκει που κανει τζιζζ...οχι παραπερα.

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
m60e4.jpg
εδω εισαι,για ενα μικρο χωριο ειναι οτι πρεπει..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
1)Λειτουργει ως εξης: σταματανε να ασχολουνται μαζι σου...αμεσα...χωρις να τους κανεις κακο φυσικα.

2)Δεν μπορω να βλεπω τον Χαρδ, τα θεματα του, η αληθεια ειναι, μου κεντριζουν το ενδιαφερον καποιες φορες αλλα εχω προσεξει οτι επιδιωκει το τζερτζελο και την ακραια αντιπαραθεση λογω τηλεθεασης, παρα να βρει απαντησεις. 3)Με τραβανε πολυ τα θρησκευτικο-μεταφυσικα-αποκρυφιστικα παντως και το εχω κοιταξει αρκετα το θεμα. Μεχρι εκει που κανει τζιζζ...οχι παραπερα.

1)Δεν μου κάνει και πολύ ορθόδοξο αυτό (σε μαγγανεία μου κάνει περισσότερο...)

2)Συμφωνώ για Χαρδ, παλιά που το παρακολουθούσα καλούσε είτε ημίτρελους είτε ψωνάρες-και καλά γνώστες των θεμάτων που το μόνο που έκαναν ήταν να τσακώνονται (ουσία μηδέν)

3) :new_shocked: για πε για πε...δώσε ένα στίγμα μέχρι πού περίπου έχεις φτάσει...(π.χ.έχεις διαβάσει σολωμονική?)
από την άλλη είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι δεν σε έχει αγγίξει λίγο αυτό το τζιζ ώστε να αρπάξεις καμιά μέρα φωτιά και να μηνξέρεις από πού σου ήρθε? :grin:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
1)Δεν μου κάνει και πολύ ορθόδοξο αυτό (σε μαγγανεία μου κάνει περισσότερο...)

2)Συμφωνώ για Χαρδ, παλιά που το παρακολουθούσα καλούσε είτε ημίτρελους είτε ψωνάρες-και καλά γνώστες των θεμάτων που το μόνο που έκαναν ήταν να τσακώνονται (ουσία μηδέν)

3) :new_shocked: για πε για πε...δώσε ένα στίγμα μέχρι πού περίπου έχεις φτάσει...(π.χ.έχεις διαβάσει σολωμονική?)
από την άλλη είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι δεν σε έχει αγγίξει λίγο αυτό το τζιζ ώστε να αρπάξεις καμιά μέρα φωτιά και να μηνξέρεις από πού σου ήρθε? :grin:

1)Η μαγγανεια ειναι κατωτατη μορφη μαγειας, γινεται συνειδητα και ασυνειδητα. ειναι καπως μεγαλο θεμα για να το αναλυσω, αλλα γενικα το χαρακτηριστικο της ειναι οτι διαχεεις δυστυχια στους ανθρωπους γυρω σου ειτε με λογια ειτε με πραξεις(βασκανια πχ). Σε ανωτερες μορφες μαυρης μαγειας φερνεις θανατο η τρελα. Χαρακτηριστικη περιπτωση η Καμπαλιστικη καταρα που εριξαν στον Αριελ Σαρον και ειναι 5 χρονια σε κωμα χωρις επαφη με το περιβαλλον...Οταν αμυνεσαι σε κατι τετοιο δεν ειναι δεν ειναι μαγγανεια, δεν ειναι κατι μεμπτο. Αντιθετα οταν εξασκεις την μαγεια για προσωπικο οφελος το κακο που προκαλεις θα επιστρεψει σε σενα, για αυτο και οι επονομαζομενοι μαγοι εχουν τεχνικες για να προστατευονται. Για αυτο και τα παιδια που κανουν επικλησεις για πλακα παθαινουν μεγαλες νιλες...

Ειπα χριστιανικη οχι ορθοδοξη. Αυτα που ξερω ειναι απο το τυπικο της καθολικης εκκλησιας

2) μεταφυσικη για νοικοκυρες  :2funny:

3)Ναι την εχω διαβασει αλλα δεν θα τολμουσα ποτε να την εξασκησω. Εχε υποψη σου οτι κυκλοφορουν πολλες Σολωμονικες με διαφορες μεταξυ τους, το πρωτοτυπο δεν σωζεται. Οι διαφορες υπαρχουν γιατι ειναι πρακτικη του μαγου να αλλαζει το ξορκι ετσι ωστε να αφηνει την σφραγιδα του στο εργο. Αυτη που εχω εγω ειναι αυτη που υπαρχει στο Βρετ Μουσειο (κυκλοφορει κανονικα, μην νομιζεις οτι εψαχνα τιποτα υπογεια βιβλιοπωλεια). Το κλειδι παντως εχει χαθει και θεωρητικα δεν ειναι λειτουργησιμη.
Το τζιζ υπηρξε και ηταν πριν 15 χρονια περιπου οπου και χεστηκα πανω μου. Μετα τα ειδα διαφορετικα τα πραγματα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
1)Η μαγγανεια ειναι κατωτατη μορφη μαγειας, γινεται συνειδητα και ασυνειδητα. ειναι καπως μεγαλο θεμα για να το αναλυσω, αλλα γενικα το χαρακτηριστικο της ειναι οτι διαχεεις δυστυχια στους ανθρωπους γυρω σου ειτε με λογια ειτε με πραξεις(βασκανια πχ). Σε ανωτερες μορφες μαυρης μαγειας φερνεις θανατο η τρελα. Χαρακτηριστικη περιπτωση η Καμπαλιστικη καταρα που εριξαν στον Αριελ Σαρον και ειναι 5 χρονια σε κωμα χωρις επαφη με το περιβαλλον...Οταν αμυνεσαι σε κατι τετοιο δεν ειναι δεν ειναι μαγγανεια, δεν ειναι κατι μεμπτο. Αντιθετα οταν εξασκεις την μαγεια για προσωπικο οφελος το κακο που προκαλεις θα επιστρεψει σε σενα, για αυτο και οι επονομαζομενοι μαγοι εχουν τεχνικες για να προστατευονται. Για αυτο και τα παιδια που κανουν επικλησεις για πλακα παθαινουν μεγαλες νιλες...

Ειπα χριστιανικη οχι ορθοδοξη. Αυτα που ξερω ειναι απο το τυπικο της καθολικης εκκλησιας

2) μεταφυσικη για νοικοκυρες  :2funny:

3)Ναι την εχω διαβασει αλλα δεν θα τολμουσα ποτε να την εξασκησω. Εχε υποψη σου οτι κυκλοφορουν πολλες Σολωμονικες με διαφορες μεταξυ τους, το πρωτοτυπο δεν σωζεται. Οι διαφορες υπαρχουν γιατι ειναι πρακτικη του μαγου να αλλαζει το ξορκι ετσι ωστε να αφηνει την σφραγιδα του στο εργο. Αυτη που εχω εγω ειναι αυτη που υπαρχει στο Βρετ Μουσειο (κυκλοφορει κανονικα, μην νομιζεις οτι εψαχνα τιποτα υπογεια βιβλιοπωλεια). Το κλειδι παντως εχει χαθει και θεωρητικα δεν ειναι λειτουργησιμη.
Το τζιζ υπηρξε και ηταν πριν 15 χρονια περιπου οπου και χεστηκα πανω μου. Μετα τα ειδα διαφορετικα τα πραγματα...

δεν το πιστεύω ρε πούστη μου, έγραφα μία ώρα απάντηση και σβήστηκε επειδή μπλόκαρε το σύστημα  :headbang: :headbang: :headbang:
(τυχαίο?δε νομίζω... :grin: )

οπότε τα ξαναγράφω πολύ περιληπτικά:
προσωπικά οτιδήποτε αφορά μεςταφυσική πρακτική και είναι έξω από τις επιταγές της δικής μας θρησκείας δεν μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη (όχι ότι είμαι και κανένας πιστός, αλλά αυτήν την θρησκεία ξέρω, αυτήν εμπιστεύομαι) (αυτά για τα περί μαγγανειών με καθολικές οδηγίες)

βιβλίο σολωμονικής είχα ξεφυλλίσει σε μια έκθεση βιβλίου κάποτε αλλά το παράτησα αμέσως (η περιέργεια σκότωσε την γάτα), λειτουργικό ή΄μη δεν είναι για παιχνίδια νομίζω...
για το τζιζ δεν θα σε πιέσω, γιατί ίσως να έχεις λόγους (αντικειμενικούς και υποκειμενικούς ) που να μην θες να το μοιραστεί εδώ μέσα.

ΜΙΛΑ ΡΕ: ΞΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ!ΔΩΣΕ ΕΣΤΩ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!

(εδώ δεν διατρέχω κίνδυνο...νομίζω...) :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν το πιστεύω ρε πούστη μου, έγραφα μία ώρα απάντηση και σβήστηκε επειδή μπλόκαρε το σύστημα  :headbang: :headbang: :headbang:

προσωπικά οτιδήποτε αφορά μεςταφυσική πρακτική και είναι έξω από τις επιταγές της δικής μας θρησκείας δεν μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη (όχι ότι είμαι και κανένας πιστός, αλλά αυτήν την θρησκεία ξέρω, αυτήν εμπιστεύομαι) (αυτά για τα περί μαγγανειών με καθολικές οδηγίες)

βιβλίο σολωμονικής είχα ξεφυλλίσει σε μια έκθεση βιβλίου κάποτε αλλά το παράτησα αμέσως (η περιέργεια σκότωσε την γάτα), λειτουργικό ή΄μη δεν είναι για παιχνίδια νομίζω...
για το τζιζ δεν θα σε πιέσω, γιατί ίσως να έχεις λόγους (αντικειμενικούς και υποκειμενικούς ) που να μην θες να το μοιραστεί εδώ μέσα.

ΜΙΛΑ ΡΕ: ΞΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ!ΔΩΣΕ ΕΣΤΩ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!

ειχα μπει εγω γιαυτο.... :birdman:

[move]
%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82.jpg
[/move]

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Η θρησκεια ειναι ο χριστιανισμος, η ορθοδοξια και η καθολικισμος ειναι δογματα, το οτι εμεις πιστευουμε στο συγκεκριμενο δεν κανει τα υπολοιπα αχρηστα. Ο λογος παντως ειναι οτι τα περισσοτερα βιβλια που διαβασα ηταν απο ξενους συγγραφεις ετσι ο συσχετισμος ηταν προς το καθολικο τυπικο.  Τωρα στο δικο μου μυαλο αν πεις την προσευχη του Αγ Mαρτινου αντι του Αγ Αθανασιου δεν θα πεσει φωτια να σε καψει! Προσευχες στον ιδιο θεο εινα και οι δυο...(ενα παραδειγμα λεω)
Οι επικλησεις και τα ξορκια περναν την γραμμη της ανθρωπινης πραγματικοτητας και δεν ειναι για παιχνιδια σιγουρα. Αυτο που θα ερθει το πρωτο που κανει ειναι να σου επιτεθει, πρεπει πρωτα να το υποταξεις στην θεληση σου για να το "χρησιμοποιησεις".

:2funny: :2funny: :2funny: Δεν λεω τιποτα. Παντως για να αποφυγω παρεξηγησεις δεν εχω μετασχει ποτε σε τετοιου ειδους πραγμα οι γνωσεις μου ειναι καθαρα σε θεωρητικο επιπεδο. Μπηκα στην διαδικασια να ψαξω "σκοτεινα" μονοπατια γιατι ηθελα να μαθω πως ενα σωρο αρχαιοελληνικες φιλοσοφιες ενσωματωθηκαν στον χριστιανισμο ( οπως πχ η Πυθαγορεια εννοια της τριαδικοτητας του θεου, η παρθενος κλπ) και τι επιπτωσεις εχει η "παρακοη" του Θειου νομου (οποιος και αν ειναι αυτος) στο υλικο επιπεδο. Ετσι επεσα πανω σε αυτα...και απο τοτε τον σταυρο δεν τον βγαζω απο πανω μου  :grin: :2funny:

Εντιτ: ...ε, ηταν και ενα γκομενακι που μου ειχε πρηξει τα @@ με αυτα...πολυ ωραιο...

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
6
ωραιο θα ηταν να ημουν μαγισσα :think:
i rule :rockon:

ή να εχω καποια δυναμη. να ημουν jumper  :cum:

Δεν  εισαι  μονο  εσυ , ολες  οι  γυναικες  (σχεδον ) θελουν  να  γινουν  μαγισσες (αγαπημενη  αποκριατικη  μεταμφιεση )αλλά αφου    θελεις  να  γινεις  μαγισσονι ,παρε  απο  εδω  καποιες  ιδεες  :grin: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν  εισαι  μονο  εσυ , ολες  οι  γυναικες  (σχεδον ) θελουν  να  γινουν  μαγισσες (αγαπημενη  αποκριατικη  μεταμφιεση )αλλά αφου    θελεις  να  γινεις  μαγισσονι ,παρε  απο  εδω  καποιες  ιδεες  :grin: :grin:

μια δυναμη θα θελα να ειχα οχι μαγισσα με ξορκια κ τετοια.

σιγα μη γραφτω και στο esoterika.gr :2funny:

george234 εχεις διαβασει κ λαβκραφτ? :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η θρησκεια ειναι ο χριστιανισμος, η ορθοδοξια και η καθολικισμος ειναι δογματα, το οτι εμεις πιστευουμε στο συγκεκριμενο δεν κανει τα υπολοιπα αχρηστα. Ο λογος παντως ειναι οτι τα περισσοτερα βιβλια που διαβασα ηταν απο ξενους συγγραφεις ετσι ο συσχετισμος ηταν προς το καθολικο τυπικο.

έλα ρε, έχεις ακούσει ποτέ κανέναν δαίμονα να μιλάει την καθαρεύουσα...σ'όλες τις ταινίες οι δαίμονες λατινικά μιλάνε, κατά συνέπεια λοιπόν οι καθολικοί είναι πιο κοντά στην κόλαση  :dancing:

πέρα απ' την πλάκα, αυτό που έχω ακούσει να λέγεται από πολλούς είναι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο αν ασχοληθείς με αυτά τα πράγματα π.χ.επικλήσεις πνευμάτων, να σου εμφανιστεί πράγματι κάτι, τις περισσότερες φορές πρόκειται για αυθυποβολή (αν ο άλλος είναι και λίγο χέστης... :grin: δεν παέι σε σένα αυτό :grin: :grin: ), πάντως δεν είναι για να μπλέκεις γιατί μια φορά θα σου κάτσει και τότε... :new_shocked:
(νομίζω πάντως ότι η "ένατη πύλη" με τον Γιάννη Δέππα το προσεγγίζει αρκετά σωστά το θέμα, εκκλησίες του σατανά και τέτοια είναι άλλα λόγια να γαμιόμαστε-αφορμές για ομαδικά όργια και "μέχρι εκεί" που λέει κι ο Βερνίκος...)

η σολωμονική τι ακριβώς πραγματεύεται;(από περιέργεια, με δυο πινελιές)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
η σολωμονική τι ακριβώς πραγματεύεται;(από περιέργεια, με δυο πινελιές)
Δεν ειναι κατι συγκλονιστικο προκειται για εγχειριδιο τελετουργικης μαγειας. Επικλησεις, μαγια, οδηγιες για την κατασκευη μαγικων εργαλειων κλπ. Λεγεται οτι στις σελιδες του κρυβεται ενα μεγαλο μυστικο που αν το βρει ο μαγος, θα μπορει να εξουσιαζει ολους τους δαιμονες (τα ζωα του σκοτους οπως λεει το βιβλιο)

Που τους ξερεις ρε ολους αυτους ποιος ειναι παλι ο Δεππας? Καλα το ειπε παντως, συμφωνω. Οι σατανιστες του 21ου αιωνα δεν κανουν θυσιες με αιμα αλλα με φρουτα (χαχαχα) και οι περισσοτερες τελετες περιλαμβανουν και το σεξουαλικο στοιχειο. Ο συγχρονος σατανισμος δεν ειναι η λατρεια του κακου αλλα η αρνηση της Χρ. ηθικης ( συγχωρεση, ελεημοσυνη, αγαπη προς το πλησιον). Βεβαια ακομα και αυτα, συμφωνα με τις κοινες αντιληψεις, τους κανουν "κακους" αλλα απο εκει μεχρι τις θυσιες παρθενων πανω σε πενταλφες ειναι μακρυς ο δρομος. Στοιχεια μαγειας θα βρεις πολυ περισσοτερα στα διαφορα "ταγματα" που τα τελευταια χρονια εχουν φτιαξει παραρτηματα και στην Ελλαδα

Επισκέπτης
Εγω τα βραδια οταν πηγαινω στο χωριο μου, οταν περναω απο ενα δασικο δρομο για να μειωσω την αποσταση, παω μαλια κουβαρια με το ΧΤ γιατι πεταγονται φαντασματα. Δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω δει, μπορει και να εχω, αλλα ουτε να το φανταστω δε θελω οτι μπορει να πατησω κανενα. Δεν εχω ασφαλεια στη μηχανη και θα μπλεξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom