Νέα

Είναι τελικά η βίζιτα η μόνη λύση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannis939
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.616
Πόντοι
29.667
Θεωρω τον εαυτο μου τυχερο γιατι η ζωη μου τα εχει φερει καλα.

Αν μπορω να βοηθησω γιατι οχι.

Μου σπαραζει η καρδια ρε φιλε... κριμα το παιδι να πουμε..
Επειδή και εμένα μου σπαραξε η καρδιά από αυτά που διάβασα, πες της να επικοινωνήσει μαζί μου. Στην εταιρεία που εργάζομαι και είμαι ανώτερο στέλεχος υπάρχει θέση γραμματειακης υποστήριξης (εκμάθηση εργασίας)να την βάλω. Μέχρι να μάθει την δουλειά θα περνει τον βασικό και ίσως λίγο πιο κάτω, αλλά όταν τη μάθει τη δουλειά και κριθεί ικανή για την εταιρεία τότε θα περνει καλά λεφτά για να ζήσει!!!

iagouaros1

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
175
Πόντοι
1
Επειδή και εμένα μου σπαραξε η καρδιά από αυτά που διάβασα, πες της να επικοινωνήσει μαζί μου. Στην εταιρεία που εργάζομαι και είμαι ανώτερο στέλεχος υπάρχει θέση γραμματειακης υποστήριξης (εκμάθηση εργασίας)να την βάλω. Μέχρι να μάθει την δουλειά θα περνει τον βασικό και ίσως λίγο πιο κάτω, αλλά όταν τη μάθει τη δουλειά και κριθεί ικανή για την εταιρεία τότε θα περνει καλά λεφτά για να ζήσει!!!
παίρνει γράφεται. Για να μην ξέρεις ορθογραφία, είσαι και ανώτερο στέλεχος, φαντάζομαι τι επιχείρηση είναι...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Θα την βοηθησεις να εγκλιματιστει στο χωρο εργασιας τυπε :think::confused::confused::confused:

111111.jpg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506
Με τον ''ένα'' η τον ''άλλο'' τρόπο τις γυναίκες τις πληρώνουμε έτσι κι αλλιώς :confused:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μαλακες μην μου στελνετε dm και ζητατε στοιχεια της κοπελας.

Σοβαρα μιλαω εδω περα!!! Ημαρτον γαμω την πουτανα μου!!!

1.000 πουτανες εχει εδω μεσα.... διαλεξτε μια και γαμηστε να πουμε...
Αστα ψοφια ρε!!! Προβοκατορικο ειναι το παραπανω μνμ σου.Πες την αληθεια. Ηδη εχεις ξεκινησει να ξεσκαρταρεις κοσμο για πελατεια!!! Ριξε τιμουλα δημοσια να ξερουμε αν μπορουμε να ανταποκριθουμε κι εμεις.
:dancing: :dancing::dancing:

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.207
Πόντοι
486
Αστα ψοφια ρε!!! Προβοκατορικο ειναι το παραπανω μνμ σου.Πες την αληθεια. Ηδη εχεις ξεκινησει να ξεσκαρταρεις κοσμο για πελατεια!!! Ριξε τιμουλα δημοσια να ξερουμε αν μπορουμε να ανταποκριθουμε κι εμεις.
:dancing: :dancing::dancing:
Και με βαση αυτα που γραφεις στο φορουμ μου φαινοσουν και σοβαρο ατομο γαμωτη

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.616
Πόντοι
29.667
παίρνει γράφεται. Για να μην ξέρεις ορθογραφία, είσαι και ανώτερο στέλεχος, φαντάζομαι τι επιχείρηση είναι...
Τι λες ρε φίλε, επειδή έκανα ένα λάθος είναι η εταιρία της πλάκας!!!
Μαλλον εσύ είσαι άνθρωπος της πλάκας και το κακό είναι ότι δεν το ξέρεις και νομίζεις ότι είσαι και έξυπνος!!!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.616
Πόντοι
29.667
Θα την βοηθησεις να εγκλιματιστει στο χωρο εργασιας τυπε :think::confused::confused::confused:

111111.jpg
Όχι φίλε η εταιρία είναι σοβαρή, δεν κάνουμε τέτοια εμείς!!!
Πάντως αν όντως ενδιαφέρεται για δουλειά ή κυρία, ας επικοινωνήσει!!!

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.207
Πόντοι
486
Τι λες ρε φίλε, επειδή έκανα ένα λάθος είναι η εταιρία της πλάκας!!!
Μαλλον εσύ είσαι άνθρωπος της πλάκας και το κακό είναι ότι δεν το ξέρεις και νομίζεις ότι είσαι και έξυπνος!!!
Φιλαρακι αν εισαι for real στειλε μου dm το τηλεφωνο του υπευθυνου της εταιριας να παρω την Δευτερα να κλεισω ραντεβου για συνεντευξη ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Αν θες να σου απαντησω σοβαρα, για μενα θα πρεπει να την αποτρεψεις απ την βιζιτα. Καλυτερα να εξοπλισει τον εαυτο της με skills, μεσω της εκπαιδευσης και μετα να βρει μια δουλεια με εξειδικευση που θα πληρωνεται γι αυτο. Προσεχε ομως, γιατι εξειδικευση δεν ειναι μονο οσοι εχουν τελειωσει πολυτεχνειο,ιατρικη κλπ.
Ξερω υδραυλικους,ηλεκτρολογους ,ψυκτικους, μαστορες γενικα που μια χαρα λεφτα βγαζουν , γιατι εχουν εξειδικευτει και ξερουν καλα το αντιμειμενο τους. Ομως ολα θελουν δουλεια. Πχ αλλα αντικειμενα ειναι η αργροχρυσοχοΐα , η κεραμοποιΐα που θελει εξειδικευση και γνωση. Ολα ομως απαιτουν δουλεια ,δουλεια και παλι δουλεια. Αν βαριεσαι δεν κανεις τιποτα. Και βιζιτα να γινει παλι δουλεια θελει για να ειναι καλη βιζιτα.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Αν θες να σου απαντησω σοβαρα, για μενα θα πρεπει να την αποτρεψεις απ την βιζιτα. Καλυτερα να εξοπλισει τον εαυτο της με skills, μεσω της εκπαιδευσης και μετα να βρει μια δουλεια με εξειδικευση που θα πληρωνεται γι αυτο. Προσεχε ομως, γιατι εξειδικευση δεν ειναι μονο οσοι εχουν τελειωσει πολυτεχνειο,ιατρικη κλπ.
Ξερω υδραυλικους,ηλεκτρολογους ,ψυκτικους, μαστορες γενικα που μια χαρα λεφτα βγαζουν , γιατι εχουν εξειδικευτει και ξερουν καλα το αντιμειμενο τους. Ομως ολα θελουν δουλεια. Πχ αλλα αντικειμενα ειναι η αργροχρυσοχοΐα , η κεραμοποιΐα που θελει εξειδικευση και γνωση. Ολα ομως απαιτουν δουλεια ,δουλεια και παλι δουλεια. Αν βαριεσαι δεν κανεις τιποτα. Και βιζιτα να γινει παλι δουλεια θελει για να ειναι καλη βιζιτα.
Ρε φίλε σοβαρά τώρα .. στο συγκεκριμένο νήμα μετα από όσα έχουν γραφτει χρησιμοποιήσεις την λέξη σοβαρότητα ?? :2funny:

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Και με βαση αυτα που γραφεις στο φορουμ μου φαινοσουν και σοβαρο ατομο γαμωτη
...τύπε θα σου στείλω με pm το τηλέφωνο μου...

...μην βλέπεις που πηδάω δεξιά και αριστερά...κατά βάθος είμαι σοβαρό άτομο...

...δωστο στην κοπέλα...και μην ανησυχείς για τίποτα...θα στην κάνω εγώ αστέρι!...ολο το bou θα παραμιλαει για πάρτη της...

:bounce: :tooth: :2funny: :bounce:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Η βίζιτα είναι η πιο εύκολη λύση. Όλα τα άλλα ότι δήθεν θα δουλεύει παντού με 500 ευρώ και ότι μετά τα 35 δε θα τη προσλαμβάνει κανένας είναι να 'χαμε να λέγαμε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
και η βιζιτα δουλεια ειναι...
τι σας εχει πιασει ολους και θελετε να την σπουδαζετε, να της βρειτε δουλεια κτλ....
σε λιγο θα της δωσετε και καμια προικα ναπουμε να βρει κανα καλο παιδι να παντρευτει.....
:confused: :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το παρακάτω thread είναι αποτέλεσμα μιας εις βάθος κουβέντας που είχα πριν μερικές μέρες με μία παιδική μου φίλη κατά την οποία μου αποκάλυψε ότι έχει γραφτεί σε ένα site και έχει ξεκινήσει τις βίζιτες. Η συγκεκριμένη κουβέντα με σάστισε τόσο πολύ που πραγματικά όσο και να στύβω το μυαλό μου, άκρη δεν βρισκω. Είπα λοιπόν να το ποστάρω εδώ με την ελπίδα να βρεθεί κάποιος σοφότερος από εμένα να δώσει κάποια βοήθεια.

ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ
1. Την συγκεκριμένη κοπέλα την ξέρω από παιδάκι, για αυτό ακριβώς τον λόγο οι σχέσεις μας ήταν πάντα φιλικές και μόνο. Δεν έχει παιχτεί ποτέ τίποτα ερωτικό και πιθανώς αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισε να μου ανοιχτεί.
2. Καθώς έχουμε υπάρξει σε διάφορες κοινές παρέες μέσα στα χρόνια, έχει ακούσει κάποιες σκόρπιες κουβέντες από άτομα που είναι καλύτερο «να μασάνε πάρα να μιλάνε» κατάλαβε ότι είμαι πουτανιάρης αποφάσισε να μου ανοιχτεί:
α. «Για να το βγάλει από μέσα της» και «να μπορεί να συζητάει με κάποιον».
β. Για να έχει μια δικλίδα ασφαλείας σε περίπτωση που της συμβεί κάτι κακό (να υπάρχει κάποιος που να έχει την έξτρα πληροφορία).

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
1. Πρόκειται για ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, ένα φυσιολογικό πλάσμα από αυτά που όλοι έχουμε γνωρίσει κατά χιλιάδες στη ζωή μας. Είναι η τελευταία που θα φανταζόσουν ποτέ ότι κάνει βίζιτες. Αν με ρωτάγατε… εγώ θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά!
2. Από όσο την ξέρω όλα μας τα χρόνια δεν είχε ποτέ μπλεξίματα. Ούτε ναρκωτικά, ούτε πολύ ποτό, ούτε τζόγο, ούτε αυτό που λέμε «κακές παρέες», ούτε τίποτα άλλο παράξενο.
3. Επίσης η σεξουαλική της ζωή (όπως υποπτευόμουν και όπως μου επιβεβαίωσε) δεν ήταν ποτέ εξτρίμ και με περίεργα γούστα ή ακόλαστη όρεξη για σεξ.
4. Η κοπέλα έρχεται από μια κανονική και αγαπημένη οικογένεια. Οι δυο τις γονείς είναι ακόμα μαζί και αγαπημένοι. Ο πατέρας της ΔΕΝ πλακώνει την ιδία ή την μάνα της στο ξύλο. ΔΕΝ είναι μπεκρής ή πρεζάκι. ΔΕΝ είναι τζογαδόρος. ΔΕΝ έχει 157 γκόμενες μαζί με την μάνα της (απ’ όσο ξέρουμε τουλάχιστον). Είναι γενικώς μια οικογένεια χωρίς δράματα.
5. Πρόκειται για μια κλασική οικογένεια της εργατικής τάξης. Μεροκαματιάρης πατέρας και μάνα οικιακά και μεγάλωμα παιδιών. Δεν πεινάνε. Αλλά δεν μπορούν να κάνουν και την μεγάλη ζωή. Ούτε έχει η κοπέλα π.χ. να περιμένει να κληρονομήσει το μαγαζί του μπαμπά της.

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ
Το σκεπτικό της κοπέλας που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι αρκετά απλό:
1. «Είμαι 27χρ. απόφοιτη Λυκείου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι σερβιτόρα ή λατζέρισα για το βασικό μισθό €550. Και δεν μπορώ καν να βρω δουλειά με σταθερό 8ωρο. Κάνω 4ωρα δεξιά και αριστερά. Και αν στο τέλος του μήνα έχω βγάλει €400 το λέω και επιτυχία.»
2. «Τα €400 δεν μου φτάνουν ούτε για τα τσιγάρα και το λογαριασμό του κινητού».
3. «Είμαι 27χρ. μένω ακόμα με τους γονείς μου και δεν έχω κανένα μέλλον αυτή την στιγμή. Κάτι πρέπει να κάνω».
4. «Θα είμαι σερβιτόρα μέχρι τα 50 μου? Έχεις δει πολλές 50χρονες σερβιτόρες?».
5. «Θα μπορούσα να βγω στην γύρα να βρω ένα φραγκάτο γαμπρό. Αλλά από το να με πηδάει κάποιος που δεν γουστάρω για μια ζωή, προτιμώ να με πηδάει κάποιος που δεν γουστάρω για μια ώρα και να φεύγω. Πιο τίμιο μου φαίνεται και πιο βολικό».
6. «Θα μαζέψω κάποια λεφτά και μετά να μπορέσω να φτιάξω την ζωή μου όπως την θέλω».
7. «Μόνο τώρα μπορώ να το κάνω αυτό. Αν φτάσω 40χρ και είμαι ακόμα σερβιτόρα με €550 (στην καλύτερη) τι θα κάνω τότε? Ποιος θέλει μια 40χρ για βίζιτα?»

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
1. Πραγματικά παιδιά δεν ήξερα τι να της απαντήσω.
2. Με ρώτησε: «Εσύ μπορείς να μου βρεις μια δουλειά να βγάζω έστω €700-€800 να μπορέσω να ζήσω σαν άνθρωπος?». Δεν μίλησα μόνο την κοίταγα σαν χάνος. Αλλά η ειλικρινής απάντηση είναι: «Όχι. Χωρίς πτυχίο δεν μπορώ».

Καταλήγουμε λοιπόν στα μεγάλα ερωτήματα:

Α. Αν είσαι γυναικά 27χρ χωρίς πτυχίο στην Ελλάδα του 2021 (και ο μπαμπάς σου δεν έχει τις άκρες για να σε «χώσει» κάπου να παίρνεις ένα αξιοπρεπή μισθό), τι μπορείς να κάνεις για να βγάζεις ένα μηνιάτικο που να σου επιτρέπει να ζεις αξιοπρεπώς?

Β. Είναι τελικά η βίζιτα η μόνη λύση σε αυτή την εξίσωση?

Φιλε μου θα πω 2 πραγματα εξω απο τα δοντια.
Κατ αρχην η φιλη σου ειναι καρατεμπελχανου και βαζει την καλοπεραση πανω απο την αξιοπρεπεια και την ηθικη. Αυτα για το ψυχολογικο-ηθικο κομματι, που ειναι πολυ πανω απο το οποιο χρηματικο. Σε παλιες εποχες, μπορει και να βρισκονταν σφαγμενη απο τον ιδιο της τον πατερα η τ αδερφια της σε κανα χαντακι.
Κατα δευτερον, το τεραστιο λαθος που κανει ειναι να συνεχιζει τον κατηφορο που πηρε απο το Λυκειο ακομα και να προσπαθει να διορθωσει τα λαθη του παρελθοντος αλλα και του παροντος με νεα λαθη. Τι εννοω: Η κατασταση η οποια καλειται να αντιμετωπισει δημιουργηθηκε αποκλειστικα απο δικα της λαθη μιας και η ιδια φταιει που δεν μεριμνησε να αποκτησει προσοντα για καλυτερες δουλειες αλλα επισης η ιδια φταιει που τα 600 ευρω μισθος της φαινονται λιγα, μιας και συνεχιζει να καπνιζει εδω και δεκαετια φανταζομαι.
Ειναι ο ορισμος του ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟΥ και δε θα κανω καμια εκπτωση στον χαρακτηρισμο. Εχω κολλητο ο οποιος ειναι ακριβως στο ιδιο στυλ, πριν εβδομαδες ειχα ανοιξει ειδικο νημα για αυτον, ο οποιος καθε λιγο και λιγακι πινει μεχρι τελικης πτωσεως για μερες, καταστρεφοντας τα παντα στη ζωη του, λεφτα, σχεσεις, δουλειες, κλπ υποτιθεται προσπαθωντας να αντιμετωπισει προβληματα τα οποια ο ιδιος δημιουργησε. Δηλαδη πινει επειδη εχει προβληματα οπως η απενταρια, η ανεργια, χωρισμο, κλπ για τα οποια ομως φταιει αποκλειστικα αυτος. Το ιδιο ακριβως ειναι και η φιλη σου η οποια ειναι ο ορισμος της ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
Στο φιλο μου λεω πως αν ηταν αδερφος μου θα τον πατουσα κατω και θα τον αρχιζα στις κλωτσιες σα σουπια μεχρι να βαλει μυαλο. Το ιδιο ακριβως θελει και η φιλη σου. Ειναι μια ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ακομα και στον κυκλο των πουτανων, παιζει να βρισκεται στον πατο, γιατι στις υπολοιπες θα βρεις και πολλες με σοβαρες δικαιολογιες οπως ξυλοδαρμους απο γονεις, χωρισμενοι γονεις, βιασμους, ναρκωτικα, κλπ η φιλη σου δεν εχει τιποτε απο αυτα.
Τα λογια μου δεν εχουν καμια υπερβολη. Η φιλη σου βρισκεται μπροστα σε πιθανες μεγαλες εκπληξεις και σκηνικα που πιθανο να μην εχει φανταστει. Τι θα γινει αν καποιος γνωστος την συναντησει; Τι θα γινει αν οι γονεις της λαβουν κανα τηλεφωνημα βραδυατικα απο αστυνομικο τμημα οτι η κορη τους συνεληφθη για πορνεια; Ειναι ετοιμη να αντιμετωπισει τα επακολουθα σκηνικα; Τι θα γινει αν κυκλοφορησει βιντεακι της η κανα προφιλ/φωτο κλπ με ανεπανορθωτες για αυτην ζημιες; Τι θα γινει οταν φτασει σε ηλικια που θα θελει να κανει παιδι και θα πρεπει να αντιμετωπισει ολα τα παραπανω;
Η φιλη σου ειναι ενα μεγαλο κοπροσκυλο που κοιταει μονο το σημερα. Ουτε το χτες, ουτε το αυριο. Και συνηθως τετοια ατομα τρωνε τεραστιο γκαυλι στο τελος. Μακαρι να βγει αλωβητη, αλλα καλο ειναι να προσπαθησεις οσο μπορεις να την συνεφερεις απο την καταστροφη την οποια ξεκινησε

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Μια πουτάνα θα σου πεί άπειρες δικαιολογίες για να δικαιολογήσει αυτό που κάνει αλλά και για να πείσει τον εαυτό της ....Όταν λέει η φίλη σου οτι θα το κανει για 2 χρονάκια μόνο δεν κατάλαβα τι εννοεί .Επειδή θα έχει μαζέψει κάποια φράγκα ανοίγοντας τα πόδια της στον καθένα σημαίνει οτι μετά θα βρεί αξιοπρεπρεπή δουλεια με 800 με 1000 ευρώ ? Εκεί είναι που δε θα σταματήσει βλἐποντας πὀσο έυκολα βγαίνει το χρήμα

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
σήμερα κυριακή.το θρεντ ήρθε μια μέρα νωρίτερα..να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φιλε μου θα πω 2 πραγματα εξω απο τα δοντια.
Κατ αρχην η φιλη σου ειναι καρατεμπελχανου και βαζει την καλοπεραση πανω απο την αξιοπρεπεια και την ηθικη. Αυτα για το ψυχολογικο-ηθικο κομματι, που ειναι πολυ πανω απο το οποιο χρηματικο. Σε παλιες εποχες, μπορει και να βρισκονταν σφαγμενη απο τον ιδιο της τον πατερα η τ αδερφια της σε κανα χαντακι.
Κατα δευτερον, το τεραστιο λαθος που κανει ειναι να συνεχιζει τον κατηφορο που πηρε απο το Λυκειο ακομα και να προσπαθει να διορθωσει τα λαθη του παρελθοντος αλλα και του παροντος με νεα λαθη. Τι εννοω: Η κατασταση η οποια καλειται να αντιμετωπισει δημιουργηθηκε αποκλειστικα απο δικα της λαθη μιας και η ιδια φταιει που δεν μεριμνησε να αποκτησει προσοντα για καλυτερες δουλειες αλλα επισης η ιδια φταιει που τα 600 ευρω μισθος της φαινονται λιγα, μιας και συνεχιζει να καπνιζει εδω και δεκαετια φανταζομαι.
Ειναι ο ορισμος του ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟΥ και δε θα κανω καμια εκπτωση στον χαρακτηρισμο. Εχω κολλητο ο οποιος ειναι ακριβως στο ιδιο στυλ, πριν εβδομαδες ειχα ανοιξει ειδικο νημα για αυτον, ο οποιος καθε λιγο και λιγακι πινει μεχρι τελικης πτωσεως για μερες, καταστρεφοντας τα παντα στη ζωη του, λεφτα, σχεσεις, δουλειες, κλπ υποτιθεται προσπαθωντας να αντιμετωπισει προβληματα τα οποια ο ιδιος δημιουργησε. Δηλαδη πινει επειδη εχει προβληματα οπως η απενταρια, η ανεργια, χωρισμο, κλπ για τα οποια ομως φταιει αποκλειστικα αυτος. Το ιδιο ακριβως ειναι και η φιλη σου η οποια ειναι ο ορισμος της ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
Στο φιλο μου λεω πως αν ηταν αδερφος μου θα τον πατουσα κατω και θα τον αρχιζα στις κλωτσιες σα σουπια μεχρι να βαλει μυαλο. Το ιδιο ακριβως θελει και η φιλη σου. Ειναι μια ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ακομα και στον κυκλο των πουτανων, παιζει να βρισκεται στον πατο, γιατι στις υπολοιπες θα βρεις και πολλες με σοβαρες δικαιολογιες οπως ξυλοδαρμους απο γονεις, χωρισμενοι γονεις, βιασμους, ναρκωτικα, κλπ η φιλη σου δεν εχει τιποτε απο αυτα.
Τα λογια μου δεν εχουν καμια υπερβολη. Η φιλη σου βρισκεται μπροστα σε πιθανες μεγαλες εκπληξεις και σκηνικα που πιθανο να μην εχει φανταστει. Τι θα γινει αν καποιος γνωστος την συναντησει; Τι θα γινει αν οι γονεις της λαβουν κανα τηλεφωνημα βραδυατικα απο αστυνομικο τμημα οτι η κορη τους συνεληφθη για πορνεια; Ειναι ετοιμη να αντιμετωπισει τα επακολουθα σκηνικα; Τι θα γινει αν κυκλοφορησει βιντεακι της η κανα προφιλ/φωτο κλπ με ανεπανορθωτες για αυτην ζημιες; Τι θα γινει οταν φτασει σε ηλικια που θα θελει να κανει παιδι και θα πρεπει να αντιμετωπισει ολα τα παραπανω;
Η φιλη σου ειναι ενα μεγαλο κοπροσκυλο που κοιταει μονο το σημερα. Ουτε το χτες, ουτε το αυριο. Και συνηθως τετοια ατομα τρωνε τεραστιο γκαυλι στο τελος. Μακαρι να βγει αλωβητη, αλλα καλο ειναι να προσπαθησεις οσο μπορεις να την συνεφερεις απο την καταστροφη την οποια ξεκινησε

Συνήθως βίζιτες,πουτάνες κτλ τεμπέλες είναι.Δεν είναι τίποτα κοπέλες που τους βγήκε το λάδι στη δουλειά και ατύχησαν.
Αμα σου λέγανε οτι μπορείς να βγάζεις 500 ευρώ ημερησίως γαμώντας δε θα το έκανες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom