Κακά τα ψέματα, και πέρα από την πλάκα, και καλά κάνουμε και τα παίρνουμε κάποια πράγματα στη πλάκα, τα πράγματα όμως είναι σοβαρά. Έξω, αν βγεις από την αγορά εργασίας και δεν είσαι σωστά δικτυωμένος εξαιρετικά δύσκολα βρεις εργασία σωστή - ειδικά στην Αθήνα - και ειδικά αν είσαι πάνω απο 35 ετών.
Ας βγάλουμε από την εξίσωση το πουτανιλίκι της φίλης του, που προφανώς θέλει να κάνει γερή μπάζα, και ας σταθούμε γενικά στα εισοδήματα:
Κοιτάξτε ένα εντελώς τυχαίο σκρινσοτ της στιγμής. Όλες οι εργασίες είναι για γέλια- και δεν πέτυχα καλό σκρινσοτ, αν παρακολουθείτε καθημερινά θα φρίξετε. Όσοι λοιπόν είστε σε δουλειές με χιλιαρικούμπα πλας, σχετικά άνετη, όχι να ανασταίνετε τον Ιησού (αν τον ανασταίνατε βέβαια δεν θα μπαίνατε κάν εδώ από τη κούραση αλλά anyway) ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΛΑΜΠΑΔΑ.
Και μην μου πεταχτεί κάποιος από εσάς και μου πει έχω σπουδάσει έχω κάνει έχω δείξει. ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
Η φίλη βέβαια εδώ δεν έχει καμία σχέση - απλά το αναφέρω πως είναι εξαιρετικά ζόρικη η αγορά εργασίας με πολύ λίγα λεφτά.