Νέα

Είναι τελικά η βίζιτα η μόνη λύση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannis939
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Δεν το προσφέρει ΚΑΝΕΙΣ!!!! Πρέπει να το κυνηγήσει!
Δηλαδή εσύ περιμένεις να βγει κάποιος από εδώ και να της βρει δουλειά;;;;;;
Κάτι άσχετο, σου είπε τιμές και προγράμματα;
Ή δεν την ρώτησες;
Οχι φιλε μου ελεγα να ψαξω να της βρω κατι... και ηλπιζα να μου δινατε καμια ιδεα απο που να ξεκινησω...

Φυσικα και δεν ρωτησα.... ελεος!!!!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά έχουμε λινκ της αγγελίας της? :cheesy:

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Ειναι και αυτος ενας προβληματισμος.

Αλλα δεν της το προσφερει καποιος σαν εναλλακτικη... δεν θα το μαθουμε ποτε την απαντηση....
Εμφανισιακά είναι μέτρια; Μια καθημερινή κοπέλα; Ή τραβάει τα βλέμματα;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
καμια δε μπαινει σε αυτη τη διαδικασία αν δεν εχει τη πουτανιά μεσα της.Μονο που εκανε το κόπο να μπει στη σκέψη..απλα μαλλον ειναι πουτανάκι και σου λεει γιατι να μη βγάλω και κανα φράγκο

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Πες της να μπει στο bou τύπε να κάνει προφίλ εδώ να δουλέψει η κοπέλα

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Επίσης κάποιος/α την "έσπρωξε" στο να γίνει. Οπότε πρώτα μάθε ποιος/α την έκανε κυριολεκτικά πουτανακι και μετά ψάξε να της βρεις δουλειά.
Τέλος, είσαι σίγουρος ότι απλά δεν σου δικαιολογήθηκε για να την λυπηθείς;
Δεν σου είπε "βγάλε με από εδώ". Απλα σου αιτιολόγησε γιατί περπάτησε το καλντερίμι.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Γκομενος τις βάζει όλες, απλά μετά μένουν στη δουλειά και μετά τον γκόμενο..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ελα φιλε....ας μη κρυβόμαστε... :tooth: welcome on board...εχει ξεκινήσει να δουλευει το κοριτσι ηδη..(απλα ακόμα δεν το ξερει)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Το παρακάτω thread είναι αποτέλεσμα μιας εις βάθος κουβέντας που είχα πριν μερικές μέρες με μία παιδική μου φίλη κατά την οποία μου αποκάλυψε ότι έχει γραφτεί σε ένα site και έχει ξεκινήσει τις βίζιτες. Η συγκεκριμένη κουβέντα με σάστισε τόσο πολύ που πραγματικά όσο και να στύβω το μυαλό μου, άκρη δεν βρισκω. Είπα λοιπόν να το ποστάρω εδώ με την ελπίδα να βρεθεί κάποιος σοφότερος από εμένα να δώσει κάποια βοήθεια.
lurking-in-murky-monster-snakes.gif

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Γενόμενος τις βάζει όλες, απλά μετά μένουν στη δουλειά και μετά τον γκόμενο..
Κάποιες φορές και πουτανακια φίλες οι οποίες τις γνωρίζουν στον νταβα και έχουν και το πριμ τους για τα πουτανακια που θα βάλουν στην δουλειά.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Κάποιες φορές και πουτανακια φίλες οι οποίες τις γνωρίζουν στον νταβα και έχουν και το πριμ τους για τα πουτανακια που θα βάλουν στην δουλειά.
Ναι εννοείται και φιλες

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
κανα λινκ παιζει; τιμουλα;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
7. «Μόνο τώρα μπορώ να το κάνω αυτό. Αν φτάσω 40χρ και είμαι ακόμα σερβιτόρα με €550 (στην καλύτερη) τι θα κάνω τότε? Ποιος θέλει μια 40χρ για βίζιτα?»

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
1. Πραγματικά παιδιά δεν ήξερα τι να της απαντήσω.
2. Με ρώτησε: «Εσύ μπορείς να μου βρεις μια δουλειά να βγάζω έστω €700-€800 να μπορέσω να ζήσω σαν άνθρωπος?». Δεν μίλησα μόνο την κοίταγα σαν χάνος. Αλλά η ειλικρινής απάντηση είναι: «Όχι. Χωρίς πτυχίο δεν μπορώ».

Καταλήγουμε λοιπόν στα μεγάλα ερωτήματα:

Α. Αν είσαι γυναικά 27χρ χωρίς πτυχίο στην Ελλάδα του 2021 (και ο μπαμπάς σου δεν έχει τις άκρες για να σε «χώσει» κάπου να παίρνεις ένα αξιοπρεπή μισθό), τι μπορείς να κάνεις για να βγάζεις ένα μηνιάτικο που να σου επιτρέπει να ζεις αξιοπρεπώς?
Καλησπέρα. Θα ήθελα να σου αναφέρω πως ούτε με 700 - 800 ζεις σαν άνθρωπος...

Επίσης στα 27 μια χαρά μπορεί να μάθει κάποια τέχνη όπως η κομμωτική πχ ή νύχια - τόσο κουρασμένη είναι πιά;

Παιδιάστικος ο λόγος που ως μόνη λύση βρίσκει στην πορνεία. Απλά δεν το παραδέχεται πως της αρέσει το σχετικά εύκολο και το πάρα πολύ χρήμα.

Υ.Γ. Δεν μετράνε τα πτυχία πλέον για τις κανονικές δουλειές. Είναι όλα θέμα τύχης και γνωριμιών...

Και εγώ είμαι σε απόγνωση επαγγελματικά τα τελευταία δυο χρόνια λόγω κόβιντ - τι πρέπει να κάνω δηλαδή;

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Επίσης καίριο ερώτημα. Γιατί δεν ξεκίνησε από κανένα μασατζιδικο, να κάνει ένα μασαζ της πλάκας, να βαράει μια μαλακιά και τέλος;
Μήπως της αρέσει πολύ αυτό που κάνει;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
Κακά τα ψέματα, και πέρα από την πλάκα, και καλά κάνουμε και τα παίρνουμε κάποια πράγματα στη πλάκα, τα πράγματα όμως είναι σοβαρά. Έξω, αν βγεις από την αγορά εργασίας και δεν είσαι σωστά δικτυωμένος εξαιρετικά δύσκολα βρεις εργασία σωστή - ειδικά στην Αθήνα - και ειδικά αν είσαι πάνω απο 35 ετών.

Ας βγάλουμε από την εξίσωση το πουτανιλίκι της φίλης του, που προφανώς θέλει να κάνει γερή μπάζα, και ας σταθούμε γενικά στα εισοδήματα:

Κοιτάξτε ένα εντελώς τυχαίο σκρινσοτ της στιγμής. Όλες οι εργασίες είναι για γέλια- και δεν πέτυχα καλό σκρινσοτ, αν παρακολουθείτε καθημερινά θα φρίξετε. Όσοι λοιπόν είστε σε δουλειές με χιλιαρικούμπα πλας, σχετικά άνετη, όχι να ανασταίνετε τον Ιησού (αν τον ανασταίνατε βέβαια δεν θα μπαίνατε κάν εδώ από τη κούραση αλλά anyway) ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΛΑΜΠΑΔΑ.

Και μην μου πεταχτεί κάποιος από εσάς και μου πει έχω σπουδάσει έχω κάνει έχω δείξει. ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

Η φίλη βέβαια εδώ δεν έχει καμία σχέση - απλά το αναφέρω πως είναι εξαιρετικά ζόρικη η αγορά εργασίας με πολύ λίγα λεφτά.

1630779158922.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom