Νέα

Είναι τελικά η βίζιτα η μόνη λύση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannis939
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Εχουμε πανω απο δεκα χρονια διαφορα. Και ναι την ξερω απο μωρο. Ιδια γειτονια κτλ.

Παραπανω λεπτομερειες δεν θα πω μην μας παρει και κανενα κακο ματι.
Τυπε, όταν σου εκμυστηρεύτηκε κάτι τόσο σοβαρό όπως λες, της είπες τουλάχιστον ότι είσαι μέλος εδώ και θα βοηθήσεις με πελάτες κτλ;

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.207
Πόντοι
486
Ρε φιλε ολο και χειρότερο το κάνεις...
Δλδ στα 20 ειχες φιλικες σχεσεις με 10χρονο?
Οκ αποχωρώ από το νήμα...
Δεν μπορω να στο εξηγησω παραπανω... Δεν πειραζει.... ας μην καταλαβεις εσυ τι λεω... ελπιζω να καταλαβουν ολοι οι υπολοιποι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δώσε τηλεφωνάκι φίλε και θα βοηθήσουμε εμείς. Θα κάνει καλό και στην καρδούλα σου που σπαράζει ...
Τυπε, όταν σου εκμυστηρεύτηκε κάτι τόσο σοβαρό όπως λες, της είπες τουλάχιστον ότι είσαι μέλος εδώ και θα βοηθήσεις με πελάτες κτλ;
ΓΤΠΚ

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μα αυτο θελω να κανω... να ψαξω να της βρω καποια δουλεια. Και θα ηθελα ιδεες πανω σε αυτο... τι μπορει να κανει δλδ καποιος ανειδηκευτος... που να εχει και ενα αξιοπρεπει μισθο παραλληλα
τραπεζοκομα σε νοσοκομεια
σεκιουριτι
οδοκαθαριστης
υπαλληλος κεπ

ειναι μερικες προτασεις μου

Ψαξτο

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Η φίλη σου ειναι 27 τώρα.
Το 2006 που άνοιξες λογαρισμό στο μπου, ας πουμε στα 20???, ας πούμε, αυτη ήταν 12...
Και ήσασταν παιδικοί φίλοι?
Καλό...
Ε και εσυ κολας σε κάτι λεπτομέρειες :2funny: . Μπορεί π.χ. να είναι η κολλητή της μικρής του αδερφής απο το νήπιο .. Μπορεί να είναι η κολλητή της ξάδερφος του .. Μπορεί επειδή οι γονείς τους ήταν γείτονες και φίλοι αυτός σαν μεγαλύτερος να την πρόσεχε .. Γιατί ρε @john100 το όλο σκηνικό το θεωρείς περίεργο.. Έλεος :2funny:

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Μα αυτο θελω να κανω... να ψαξω να της βρω καποια δουλεια. Και θα ηθελα ιδεες πανω σε αυτο... τι μπορει να κανει δλδ καποιος ανειδηκευτος... που να εχει και ενα αξιοπρεπει μισθο παραλληλα
Λοιπόν για να κλείσει το θέμα.
Αν δεν τρολαρεις, η κοπέλα είναι τεμπέλα και της αρέσει το εύκολο χρήμα.
Μην ασχοληθείς άλλο μαζί της.
Ευχησου της καλές δουλειές και ξεκόψε.
Και δουλειά να της βρεις θα συνεχίσει τις βίζιτες.

Τώρα μπορείς να κλειδώσεις το νήμα. Και πολύ ασχοληθηκαμε. (Και εσύ μαζί με μας)

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
τυπε σου εχω την λύσει ,την στέλνεις σε εμενα της κόβω καθε μηνα 3000 χιλιαρικα ,και θα την εχω στο χαρέμι ζωη και κοτα θα περναει!

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Καλό θα ήταν να μην κρίνουμε έναν άνθρωπο. Δεν ξέρεις τί παραστάσεις έχει , τί πρότυπα έχει , τί σχέσεις έχει κάνει κλπ.
Ειδικά στα επαγγελματικά, είναι εύκολο να τα χώνουμε στα νέα παιδιά με τις κλισέ εκφράσεις, "Θέλουν να γίνουν όλοι διευθυντές , δουλειές υπάρχουν, να καθαρίζουν σκάλες" και άλλα τέτοια.
Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν υπάρχουν δουλειές, δεν υπάρχουν προοπτικές.
Είναι εύκολο να το λέμε.
Για τη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν έχω τί να πω.
Πολλές φορές είναι καλύτερο να σιωπούμε, από το να κάνουμε τον έξυπνο

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αυτα δεν ειναι Δημοσιο? Δεν θελει ΑΣΕΠ κτλ ?
Πολυ πιθανον τυπε μου

Ρωτα σχετικα εδω

mamoon

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2021
Like
867
Πόντοι
81
Φίλε μου, το κοριτσάκι να πάει σε μια σχολή να μάθει να φτιάχνει νύχια, και στόμα με στόμα θα φτιάξει την πελατεία της και θα βγάζει ένα αξιόλογο εισόδημα. Αν έχει μάθει όμως ήδη στο εύκολο μεροκάματα που κάποιοι δεν το βλέπουμε ούτε στον ύπνο μας (> 300/ημέρα), δύσκολο να κάνει άλλη δουλειά.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Οτι γραφτηκε ειναι αληθεια. Αλλα το ονομα της κοπελας δεν το δινω που να με πατατε κατω....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ
...άκου φίλε...

...για να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια...πες στην κοπέλα ότι άνοιξες νήμα στο bou...πες ότι έκανες το κατάλληλο intro...κατατόπισε την στα βασικά...δηλαδή να κάνει εγγραφή...να ποστάρει τηλέφωνο...καμιά φωτό...να στείλει και τα 10 μηνύματα...και τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους...χωρίς εσένα...

...α!!...και πέστης ότι θα αναλάβω εγώ το προμοτοριλίκι στο site... :bounce: :tooth::2funny::bounce:

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.207
Πόντοι
486

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Τυπε, πολύ προβληματισμένο σε βλέπω για το πουτανι. Τόσες λύσεις σου ειπαμε. Μαλλον είσαι καψούρης και για αυτό σε πειραζει τόσο να βγει στη βίζιτα. Έχεις και άλλες γυναίκες φίλες που δε θα γαμουσες;

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Αυτο φοβαμαι και εγω
Και γιατί φοβάσαι ρε τυπε; Δικαίωμα της είναι να κάνει ότι της ευχαριστεί.
Μόνο αν ήταν αδελφή σου θα έπρεπε να νιώθεις άσχημα.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις της λες καλή τύχη και συνεχίζεις την ζωή σου .

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.207
Πόντοι
486
Τυπε, πολύ προβληματισμένο σε βλέπω για το πουτανι. Τόσες λύσεις σου ειπαμε. Μαλλον είσαι καψούρης και για αυτό σε πειραζει τόσο να βγει στη βίζιτα. Έχεις και άλλες γυναίκες φίλες που δε θα γαμουσες;
Ναι αμε εχω 2-3

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Αυτο φοβαμαι και εγω
Συνάδελφε σε πρόσφατη συνάντηση με εργαζόμενη κορασίδα μου είπε ότι βγάζει 5.000 γκαφρά το μήνα. Και θα αγόραζε σπίτι (αρκετών χιλιάδων € που εγώ δεν θα μπορούσα να το αγοράσω χωρίς δάνειο) αν μπορούσε να τα ξεμαυρίσει. Και βοηθάει και την υπόλοιπη οικογένεια.

Ξεκίνησε να εργάζεται το 2019.

Τι σε προβληματίζει; Όταν μαζέψει όσα χρειάζεται θα σταματήσει (αν δεν της αρέσει η δουλειά).

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.207
Πόντοι
486
μήπως δε γουστάρει να δουλευει για 7-8 κατοστάρικα? γιατι εκει παει αλλου η κουβέντα
Ειναι και αυτος ενας προβληματισμος.

Αλλα δεν της το προσφερει καποιος σαν εναλλακτικη... δεν θα το μαθουμε ποτε την απαντηση....

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Ειναι και αυτος ενας προβληματισμος.

Αλλα δεν της το προσφερει καποιος σαν εναλλακτικη... δεν θα το μαθουμε ποτε την απαντηση....
Δεν το προσφέρει ΚΑΝΕΙΣ!!!! Πρέπει να το κυνηγήσει!
Δηλαδή εσύ περιμένεις να βγει κάποιος από εδώ και να της βρει δουλειά;;;;;;
Κάτι άσχετο, σου είπε τιμές και προγράμματα;
Ή δεν την ρώτησες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom