Αυτά τα ζητήματα είναι πολύ λεπτά . Επίσης έχουν και μια πολύ μεγάλα παγίδα , και αυτή η παγίδα , είναι το να κρίνουμε πρόσωπα και καταστάσεις , με βάση τα δικά μας δεδομένα , και την δίκη μας θέση , και όχι του άλλου η της άλλης . Όπως και επίσης είναι πολύ εύκολο , και εκ του ασφαλούς , το να κολλάμε ταμπέλες , το να βγάζουμε πορίσματα , το να ενοχοποιούμε ανθρώπους , να τους απαξιώνουμε , να τους βγάζουμε φταίχτες , και όλα τα συναφή κτλ .
Ξεχνάμε δε πάντα , και τον παράγοντα αφετηρία του κάθε ανθρώπου . Καταστάσεις του τύπου , βρήκα ένα σπίτι από τους γονείς , [ και όχι τίποτα ] βρήκα μια έτοιμη δουλειά , [ και όχι χρέη ] είχα , όπως και έχω ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη ,η με σπούδασαν , η προέρχομαι από μια υγιή και μορφωμένη οικογένεια , [ και δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα από την βρεφική μου ηλικία ] η έχω μπάρμπα στην κορωνη , η όλα αυτά μαζί .και χίλια δυο άλλα , μπορεί για κάποιους να είναι δεδομένες , άλλα για κάποιους άλλους είναι επιστημονική φαντασία
Δεν θα μπω στην διαδικασία , όσον αφορά την κοπέλα , να πω , το εάν αυτή , είναι η μονή λύση η όχι , ούτε να προτείνω το οτιδήποτε .