Νέα

Είναι τελικά η βίζιτα η μόνη λύση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannis939
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Μαλακες μην μου στελνετε dm και ζητατε στοιχεια της κοπελας.

Σοβαρα μιλαω εδω περα!!! Ημαρτον γαμω την πουτανα μου!!!

1.000 πουτανες εχει εδω μεσα.... διαλεξτε μια και γαμηστε να πουμε...
Αγαπητέ γιατί νευριάζεις ? Όταν άνοιγες το νήμα τι φανταζόσουν ακριβώς ότι θα γίνει μετά από αυτήν την συγκινητική ιστορία που εξιστόρησες :2funny: ?

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Επίσης μπορεί να streamαρει στο twitch ότι γουστάρει, gaming, just chatting κτλ και να χεστει στο ταληρο με τους αγαπουληδες που κάνουν sub.
Κάθαρα σε κάθε sub παίρνουν 2,80€ αν δεν κάνω λάθος.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Αυτά τα ζητήματα είναι πολύ λεπτά . Επίσης έχουν και μια πολύ μεγάλα παγίδα , και αυτή η παγίδα , είναι το να κρίνουμε πρόσωπα και καταστάσεις , με βάση τα δικά μας δεδομένα , και την δίκη μας θέση , και όχι του άλλου η της άλλης . Όπως και επίσης είναι πολύ εύκολο , και εκ του ασφαλούς , το να κολλάμε ταμπέλες , το να βγάζουμε πορίσματα , το να ενοχοποιούμε ανθρώπους , να τους απαξιώνουμε , να τους βγάζουμε φταίχτες , και όλα τα συναφή κτλ .

Ξεχνάμε δε πάντα , και τον παράγοντα αφετηρία του κάθε ανθρώπου . Καταστάσεις του τύπου , βρήκα ένα σπίτι από τους γονείς , [ και όχι τίποτα ] βρήκα μια έτοιμη δουλειά , [ και όχι χρέη ] είχα , όπως και έχω ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη ,η με σπούδασαν , η προέρχομαι από μια υγιή και μορφωμένη οικογένεια , [ και δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα από την βρεφική μου ηλικία ] η έχω μπάρμπα στην κορωνη , η όλα αυτά μαζί .και χίλια δυο άλλα , μπορεί για κάποιους να είναι δεδομένες , άλλα για κάποιους άλλους είναι επιστημονική φαντασία

Δεν θα μπω στην διαδικασία , όσον αφορά την κοπέλα , να πω , το εάν αυτή , είναι η μονή λύση η όχι , ούτε να προτείνω το οτιδήποτε .
Δεν ξεκινάνε όλοι με τις ίδιες βάσεις.Δεν είδα να το θίγει κανένας αυτό και ούτε να απαξιώνει το κορίτσι.Αυτό που λέμε και ισχύει για όλους μας ότι παλεύουμε για το καλύτερο και κτίζουμε βάσεις για το μέλλον μας.Εδώ η κοπέλα κοιτάει το εύκολο.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Μαλακες μην μου στελνετε dm και ζητατε στοιχεια της κοπελας.

Σοβαρα μιλαω εδω περα!!! Ημαρτον γαμω την πουτανα μου!!!

1.000 πουτανες εχει εδω μεσα.... διαλεξτε μια και γαμηστε να πουμε...
τυπε μονο για γλείψιμο την θέλουν μην ανησυχίες :confused:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Αυτο να σου πω το σκεφτηκα να της το προτινω... οσο να πεις μου ακουγεται και εμενα πιο αξιοπρεπες....

Βγαινει μηνιατικο απο εκει? Εχεις εικονα?
Φίλε μου θα κάτσεις να της λύσεις το πρόβλημα της;Έχει λύσει τα δικά σου και έχεις το πλεόνασμα να ασχολείσαι με τα δικά της προβλήματα;δεν τη βλέπω να το έχει πολυσκεφτεί πάντως πως θα βρει δουλειά με περισσότερα χρήματα πέρα από το βιζιτιλίκι.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Παντως μου αρέσει που κάποιοι ασχοληστε ακόμα δίνοντας απαντήσεις :2funny: .. Από την μια καλά κάνετε διότι για γέλια -τρολια-καβλαντα είναι το εν λόγω νήμα αλλά και πάλι θεωρώ ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που το έχουν πιστέψει περιμένοντας πως και πως να μάθουν το όνομα της κοπέλας:2funny:

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Φίλε μου θα κάτσεις να της λύσεις το πρόβλημα της;Έχει λύσει τα δικά σου και έχεις το πλεόνασμα να ασχολείσαι με τα δικά της προβλήματα;δεν τη βλέπω να το έχει πολυσκεφτεί πάντως πως θα βρει δουλειά με περισσότερα χρήματα πέρα από το βιζιτιλίκι.
Θεωρω τον εαυτο μου τυχερο γιατι η ζωη μου τα εχει φερει καλα.

Αν μπορω να βοηθησω γιατι οχι.

Μου σπαραζει η καρδια ρε φιλε... κριμα το παιδι να πουμε..

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Επίσης δεν μας είπες ποιο σημαντικα πράγματα.
1) Της το έβαλε σαν ιδέα κάποια φίλη της; / Ή κάποιος γαμιας της;
2) Έχει χώρο ή πάει μόνο outcall? Ειδικά το 2ο είναι επικίνδυνο αν πήγαινει σε ξένα σπίτια.
3) Πόσο καιρό το κάνει, και τι εντύπωση σου φάνηκε ότι έχει; Της αρέσει; Σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει;

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Παντως μου αρέσει που κάποιοι ασχοληστε ακόμα δίνοντας απαντήσεις :2funny: .. Από την μια καλά κάνετε διότι για γέλια -τρολια-καβλαντα είναι το εν λόγω νήμα αλλά και πάλι θεωρώ ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που το έχουν πιστέψει περιμένοντας πως και πως να μάθουν το όνομα της κοπέλας:2funny:
Η σιγουρια σου μου θυμιζει καποιον που μπαινει στο καζινο βεβαιος οτι θα βγει πλουσιος.... καλα θα παει αυτο.... :jerking::jerking::jerking:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456

Αν θες πραγματικά να βοηθήσεις πρέπει να τη συμβουλέψεις και μέχρι εκεί.Μην αρχίσεις να δανείζεις χρήματα για αερολογίες που θα σου λέει.Σου είπαμε διάφορες επιλογές που έχει.Όμως πρέπει να στρωθεί και να δουλέψει πραγματικά και πάνω απόλα να δουλέψει με τον εαυτό της.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456

εχουμε κατι μελη εδω μεσα απορα δεν βοηθας πρώτα αυτα :confused:

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736

Τυπε μόνο χρήματα μην της δανείσεις , γιατί εκεί βλέπω να πηγαίνει το πράγμα.
Πρόσεχε.

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Επίσης δεν μας είπες ποιο σημαντικα πράγματα.
1) Της το έβαλε σαν ιδέα κάποια φίλη της; / Ή κάποιος γαμιας της;
2) Έχει χώρο ή πάει μόνο outcall? Ειδικά το 2ο είναι επικίνδυνο αν πήγαινει σε ξένα σπίτια.
3) Πόσο καιρό το κάνει, και τι εντύπωση σου φάνηκε ότι έχει; Της αρέσει; Σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει;
1. Δεν ξερω
2. outcall
3. Τωρα ξεκινησε απ'οτι καταλαβα 5-6 ραντεβου πρεπει να εχει κανει. δεν ειχα καμια ορεξη να κανω παραπανω ερωτησεις στο συγκεκριμενο θεμα... δεν την παλευα... ηταν πολυ αμηχανο...

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Τυπε μόνο χρήματα μην της δανείσεις , γιατί εκεί βλέπω να πηγαίνει το πράγμα.
Πρόσεχε.
Ψυχοπονιαρης ειμαι... και ειδικα με τα καλα παιδια... ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑΣ...

Δεν παιζει αυτο με τιποτα.

Οπως ειπα και στην αρχη του thread δεν ειναι η φαση οτι δεν εχει να φαει ξερω γω....

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
1. Δεν ξερω
2. outcall
3. Τωρα ξεκινησε απ'οτι καταλαβα 5-6 ραντεβου πρεπει να εχει κανει. δεν ειχα καμια ορεξη να κανω παραπανω ερωτησεις στο συγκεκριμενο θεμα... δεν την παλευα... ηταν πολυ αμηχανο...
Αυτό που έγραψα και παραπάνω. Μην τυχόν και της δανεισεις χρήματα.
Εκεί πάει το πράγμα.

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Η φίλη σου ειναι 27 τώρα.
Το 2006 που άνοιξες λογαρισμό στο μπου, ας πουμε στα 20 σου???, ας πούμε, αυτη ήταν 12...
Και ήσασταν παιδικοί φίλοι?
Καλό...
Εχουμε πανω απο δεκα χρονια διαφορα. Και ναι την ξερω απο μωρο. Ιδια γειτονια κτλ.

Παραπανω λεπτομερειες δεν θα πω μην μας παρει και κανενα κακο ματι.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Να αναπροσδιορίσουμε με απλά λόγια το πρόβλημα λοιπόν
Άνεργη γυναίκα 27 ετών ζητά πρόσβαση σε αξιοπρεπή μισθό.
Πράγματι δουλειές που να πληρώνουν κάτι παραπάνω από 550 ευρώ το μήνα δύσκολα βρίσκεις ειδικά αν δεν έχεις πτυχίο.
Κάπου πήρε το αυτί μου πως οι οδοκαθαριστές πάιρνουν 1000 άρα πάντως.Ας με διαφεύσει η επιβεβαιώσει κάποιος.
Να μια καλή λύση.
Ενώ παράλληλα να γραφτεί σε μια σχολή ίσως κάποιο δημόσιο ΙΕΚ ώστε να αποκτήσει κάποια ειδικότητα με εύκολη εύρεση εργασίας.

Από όσα μας περιγράφεις τύπε μου η εν λόγω κοπέλα ακούγεται αρκετά φυγόπονη.
Η λογική της έχει μέσα αρκετό κυνισμό και πίστεψέ με αυτό είναι αρκετό να την ωθήσει στο να γίνει ιερόδουλος.
Προφανώς η κοπέλα αναζητά την άνετη ζωή και το εύκολο χρήμα.
Δυστυχώς θα είναι πολύ δύσκολο το έργο σου.
Αν όμως νοιάζεσαι για εκείνη βοήθησέ την οικονομικά να ορθοποδήσει εφ όσον της έχεις εμπιστοσύνη πως θα διαχειριστεί ορθά τη βοήθεια που θα της δώσεις.

Να κάτι που μπορείς να κάνεις.Να ψάξεις μαζί της για αξιοπρεπή δουλειά,να της πληρώσεις τα δίδακτρα σε κάποια σχολή που πιθανά την ενδιαφέρει.

Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για εκείνη μη μένεις μόνο σε προβληματισμούς.Κάνε πράξεις.
Χωρίς να ζητάς φυσικά αντάλλαγμα.
Η ανταμοιβή σου θα είναι η σωτηρία της.

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Να αναπροσδιορίσουμε με απλά λόγια το πρόβλημα λοιπόν
Άνεργη γυναίκα 27 ετών ζητά πρόσβαση σε αξιοπρεπή μισθό.
Πράγματι δουλειές που να πληρώνουν κάτι παραπάνω από 550 ευρώ το μήνα δύσκολα βρίσκεις ειδικά αν δεν έχεις πτυχίο.
Κάπου πήρε το αυτί μου πως οι οδοκαθαριστές πάιρνουν 1000 άρα πάντως.Ας με διαφεύσει η επιβεβαιώσει κάποιος.
Να μια καλή λύση.
Ενώ παράλληλα να γραφτεί σε μια σχολή ίσως κάποιο δημόσιο ΙΕΚ ώστε να αποκτήσει κάποια ειδικότητα με εύκολη εύρεση εργασίας.

Από όσα μας περιγράφεις τύπε μου η εν λόγω κοπέλα ακούγεται αρκετά φυγόπονη.
Η λογική της έχει μέσα αρκετό κυνισμό και πίστεψέ με αυτό είναι αρκετό να την ωθήσει στο να γίνει ιερόδουλος.
Προφανώς η κοπέλα αναζητά την άνετη ζωή και το εύκολο χρήμα.
Δυστυχώς θα είναι πολύ δύσκολο το έργο σου.
Αν όμως νοιάζεσαι για εκείνη βοήθησέ την οικονομικά να ορθοποδήσει εφ όσον της έχεις εμπιστοσύνη πως θα διαχειριστεί ορθά τη βοήθεια που θα της δώσεις.

Να κάτι που μπορείς να κάνεις.Να ψάξεις μαζί της για αξιοπρεπή δουλειά,να της πληρώσεις τα δίδακτρα σε κάποια σχολή που πιθανά την ενδιαφέρει.

Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για εκείνη μη μένεις μόνο σε προβληματισμούς.Κάνε πράξεις.
Χωρίς να ζητάς φυσικά αντάλλαγμα.
Η ανταμοιβή σου θα είναι η σωτηρία της.
Μα αυτο θελω να κανω... να ψαξω να της βρω καποια δουλεια. Και θα ηθελα ιδεες πανω σε αυτο... τι μπορει να κανει δλδ καποιος ανειδηκευτος... που να εχει και ενα αξιοπρεπει μισθο παραλληλα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011

Δώσε τηλεφωνάκι φίλε και θα βοηθήσουμε εμείς. Θα κάνει καλό και στην καρδούλα σου που σπαράζει ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom