Νέα

Είναι τελικά η βίζιτα η μόνη λύση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannis939
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
:confused: :confused:

9-2021-a4-l-2-24-gr.png

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Το παρακάτω thread είναι αποτέλεσμα μιας εις βάθος κουβέντας που είχα πριν μερικές μέρες με μία παιδική μου φίλη κατά την οποία μου αποκάλυψε ότι έχει γραφτεί σε ένα site και έχει ξεκινήσει τις βίζιτες. Η συγκεκριμένη κουβέντα με σάστισε τόσο πολύ που πραγματικά όσο και να στύβω το μυαλό μου, άκρη δεν βρισκω. Είπα λοιπόν να το ποστάρω εδώ με την ελπίδα να βρεθεί κάποιος σοφότερος από εμένα να δώσει κάποια βοήθεια.

ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ
1. Την συγκεκριμένη κοπέλα την ξέρω από παιδάκι, για αυτό ακριβώς τον λόγο οι σχέσεις μας ήταν πάντα φιλικές και μόνο. Δεν έχει παιχτεί ποτέ τίποτα ερωτικό και πιθανώς αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισε να μου ανοιχτεί.
2. Καθώς έχουμε υπάρξει σε διάφορες κοινές παρέες μέσα στα χρόνια, έχει ακούσει κάποιες σκόρπιες κουβέντες από άτομα που είναι καλύτερο «να μασάνε πάρα να μιλάνε» κατάλαβε ότι είμαι πουτανιάρης αποφάσισε να μου ανοιχτεί:
α. «Για να το βγάλει από μέσα της» και «να μπορεί να συζητάει με κάποιον».
β. Για να έχει μια δικλίδα ασφαλείας σε περίπτωση που της συμβεί κάτι κακό (να υπάρχει κάποιος που να έχει την έξτρα πληροφορία).

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
1. Πρόκειται για ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, ένα φυσιολογικό πλάσμα από αυτά που όλοι έχουμε γνωρίσει κατά χιλιάδες στη ζωή μας. Είναι η τελευταία που θα φανταζόσουν ποτέ ότι κάνει βίζιτες. Αν με ρωτάγατε… εγώ θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά!
2. Από όσο την ξέρω όλα μας τα χρόνια δεν είχε ποτέ μπλεξίματα. Ούτε ναρκωτικά, ούτε πολύ ποτό, ούτε τζόγο, ούτε αυτό που λέμε «κακές παρέες», ούτε τίποτα άλλο παράξενο.
3. Επίσης η σεξουαλική της ζωή (όπως υποπτευόμουν και όπως μου επιβεβαίωσε) δεν ήταν ποτέ εξτρίμ και με περίεργα γούστα ή ακόλαστη όρεξη για σεξ.
4. Η κοπέλα έρχεται από μια κανονική και αγαπημένη οικογένεια. Οι δυο τις γονείς είναι ακόμα μαζί και αγαπημένοι. Ο πατέρας της ΔΕΝ πλακώνει την ιδία ή την μάνα της στο ξύλο. ΔΕΝ είναι μπεκρής ή πρεζάκι. ΔΕΝ είναι τζογαδόρος. ΔΕΝ έχει 157 γκόμενες μαζί με την μάνα της (απ’ όσο ξέρουμε τουλάχιστον). Είναι γενικώς μια οικογένεια χωρίς δράματα.
5. Πρόκειται για μια κλασική οικογένεια της εργατικής τάξης. Μεροκαματιάρης πατέρας και μάνα οικιακά και μεγάλωμα παιδιών. Δεν πεινάνε. Αλλά δεν μπορούν να κάνουν και την μεγάλη ζωή. Ούτε έχει η κοπέλα π.χ. να περιμένει να κληρονομήσει το μαγαζί του μπαμπά της.

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ
Το σκεπτικό της κοπέλας που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι αρκετά απλό:
1. «Είμαι 27χρ. απόφοιτη Λυκείου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι σερβιτόρα ή λατζέρισα για το βασικό μισθό €550. Και δεν μπορώ καν να βρω δουλειά με σταθερό 8ωρο. Κάνω 4ωρα δεξιά και αριστερά. Και αν στο τέλος του μήνα έχω βγάλει €400 το λέω και επιτυχία.»
2. «Τα €400 δεν μου φτάνουν ούτε για τα τσιγάρα και το λογαριασμό του κινητού».
3. «Είμαι 27χρ. μένω ακόμα με τους γονείς μου και δεν έχω κανένα μέλλον αυτή την στιγμή. Κάτι πρέπει να κάνω».
4. «Θα είμαι σερβιτόρα μέχρι τα 50 μου? Έχεις δει πολλές 50χρονες σερβιτόρες?».
5. «Θα μπορούσα να βγω στην γύρα να βρω ένα φραγκάτο γαμπρό. Αλλά από το να με πηδάει κάποιος που δεν γουστάρω για μια ζωή, προτιμώ να με πηδάει κάποιος που δεν γουστάρω για μια ώρα και να φεύγω. Πιο τίμιο μου φαίνεται και πιο βολικό».
6. «Θα μαζέψω κάποια λεφτά και μετά να μπορέσω να φτιάξω την ζωή μου όπως την θέλω».
7. «Μόνο τώρα μπορώ να το κάνω αυτό. Αν φτάσω 40χρ και είμαι ακόμα σερβιτόρα με €550 (στην καλύτερη) τι θα κάνω τότε? Ποιος θέλει μια 40χρ για βίζιτα?»

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
1. Πραγματικά παιδιά δεν ήξερα τι να της απαντήσω.
2. Με ρώτησε: «Εσύ μπορείς να μου βρεις μια δουλειά να βγάζω έστω €700-€800 να μπορέσω να ζήσω σαν άνθρωπος?». Δεν μίλησα μόνο την κοίταγα σαν χάνος. Αλλά η ειλικρινής απάντηση είναι: «Όχι. Χωρίς πτυχίο δεν μπορώ».

Καταλήγουμε λοιπόν στα μεγάλα ερωτήματα:

Α. Αν είσαι γυναικά 27χρ χωρίς πτυχίο στην Ελλάδα του 2021 (και ο μπαμπάς σου δεν έχει τις άκρες για να σε «χώσει» κάπου να παίρνεις ένα αξιοπρεπή μισθό), τι μπορείς να κάνεις για να βγάζεις ένα μηνιάτικο που να σου επιτρέπει να ζεις αξιοπρεπώς?

Β. Είναι τελικά η βίζιτα η μόνη λύση σε αυτή την εξίσωση?

Τύπε γράφεις έκθεση για την βίζιτα ?? :grin:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν συνειδητά το κάνει για 2 χρόνια να μαζέψει λεφτά επειδή από αυτό το επάγγελμα πληρώνεσαι αδρά θα συμφωνούσα μαζί της 100% αλλά αυτό που είπε δεν είναι αλήθεια και το ξέρει η ίδια
αν πεφτει το χρήμα δε κάθονται μονο 2 χρονια

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Τύπε γράφεις έκθεση για την βίζιτα ?? :grin:
Γραφω εκθεση για μια φιλη μου που ξερω χρονια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραίο intro τύπε :2funny:

Χτίσε λίγο ακόμα το amateur προφίλ της κορασίδας και ξεκίνα τα pm :sunglasses:
ΓΤΠΚ

Nitro-x

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Η κοπέλα μάλλον δεν έχει αξιοπρέπεια, και αυτό δυστυχώς αρχίζει από την οικογένεια... Και άλλες κοπέλες είναι σε αυτήν την κατάσταση αλλά προσπαθούν και αντί να το ρίξουν στην βίζιτα κάνουν και δύο δουλειές και σπουδάζουν ταυτόχρονα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
και με πτυχιο η ανεργεια στις γυναικες ειναι υψηλοτερη, κ οσο η τεχνολογια καλπαζει οι δουλεις θα μειωνονται--
π.χ παλια ενα τηλεφωνικο κεντρο ηθελε 10...σημερα-1---
αν δεν ειναι και μουναρα με την προσφορα που υπαρχει μην νομιζει οτι θα γινει κ πλουσια--
μπορει να κανει το εξης....δοκιμη...συμπληρωμα εισοδηματος...στα ρεπο της...να μην πεσει με τα μουτρα στην 1 επιλογη.-
θα πεις με 3-4 ραντεβου βγαζει το μισθο της θα παει μετα για δουλεια???
ομως αυτο την βοηθα ψυχικα οτι ειναι κατι εκτακτο....μη μονιμο...με τα φραγκα συμπληρωνει εισοδημα κ σπουδαζει κιολας ειναι 27 και οχι 47....εχει πολυ χρονο μπροστα της----
π.χ 10 ραντεβου το μηνα με 70ε τυχαια τιμη =700ε...
αν το παει στο φουλ 2-3 την ημερα με 200+ στο χερι δυσκολα γυρνας πισω....γιατι θα λεει...
με 5κ δεν βγαζω ουτε με πτυχιο ΑΡΑ να μην το παρω.....
+10 γαμησια κ ειδκα αν τα μισα παιξουν απο ιδιο πελατη δεν χαθηκε ο κοσμος---
υπαρχουν full time service με τιπς που βγαζεις το 800αρι---
---------------------------------
αν βλεπεις οτι σε κουραζει η κατασταση κοψε, γιατι δεν ειναι οτι το καλυτερο να βλεπεις μια παιδικη φιλη,στο πεζοδρομιο......αν σου μιλησε μαλλον σε εμπιστευεται....
δυσκολο τελικα οι σωστες αποφασεις στο σωστο χρονο σου δινουν επιλογες

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Θα σου απαντησω το εξης.

Μη βγαζεις ευκολα συμπερασματα οσο καλα και να ξερεις καποιον.

Εχω ακουσει εγω να λενε για τυπισσες οτι ειναι παρθενες και αυτες ειχαν κανει τη κωλοτρυπιδα κοκορετσι...

Ο ανθρωπος ειναι το no1 bullshit animal και θα πει οτι χρειαστει για να πειστει γι' αυτο που τα συναισθηματα και το σωμα του οδηγει να κανει.

Πως προεκυψε οτι η βιζιτα να ειναι καν επιλογη? Και μαλιστα μοναδικη?
Εχει σιγουρα εκθεση σε τετοιου ειδους ερεθισματα και σου ριχνει σταχτη στα ματια..

Σου το λεω για την επομενη φορα να κανεις τις σωστες ερωτησεις και να μαθεις περισσοτερα..
σοφες κουβεντες

Billdabill

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
277
Πόντοι
20
Bill εχεις δικιο... Δεν εκανε κατι για να βοηθησει τον εαυτο της πριν τα 27.
Η αληθεια ειναι οτι και η οικογενεια της δεν την πιεσε πολυ προς το θεμα των σπουδων. Αλλα μυαλα παλιακα.
Το θεμα ειναι τι γινεται τωρα γιατι ο χρονος πισω δεν γυρναει.
Δωστης ενα μαθημα ζωης γιατί είναι αμαθη. Πες της "μωρη καριογιολα θα μου κάθεσαι δις την εβδομάδα δωρεάν αλλιως θα σε κανω βουκινο στην γειτονιά" αλλιως μυαλό δεν βάζει.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Γραφω εκθεση για μια φιλη μου που ξερω χρονια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΓΤΠΚ

Τύπε βάλε φώτο και τηλέφωνο και άσε τις παπαρολογίες. Αν θέλεις να συζητήσεις για τα εργασιακά των γυναικών γράψε σε άλλο σαιτ.

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
και με πτυχιο η ανεργεια στις γυναικες ειναι υψηλοτερη, κ οσο η τεχνολογια καλπαζει οι δουλεις θα μειωνονται--
π.χ παλια ενα τηλεφωνικο κεντρο ηθελε 10...σημερα-1---
αν δεν ειναι και μουναρα με την προσφορα που υπαρχει μην νομιζει οτι θα γινει κ πλουσια--
μπορει να κανει το εξης....δοκιμη...συμπληρωμα εισοδηματος...στα ρεπο της...να μην πεσει με τα μουτρα στην 1 επιλογη.-
θα πεις με 3-4 ραντεβου βγαζει το μισθο της θα παει μετα για δουλεια???
ομως αυτο την βοηθα ψυχικα οτι ειναι κατι εκτακτο....μη μονιμο...με τα φραγκα συμπληρωνει εισοδημα κ σπουδαζει κιολας ειναι 27 και οχι 47....εχει πολυ χρονο μπροστα της----
π.χ 10 ραντεβου το μηνα με 70ε τυχαια τιμη =700ε...
αν το παει στο φουλ 2-3 την ημερα με 200+ στο χερι δυσκολα γυρνας πισω....γιατι θα λεει...
με 5κ δεν βγαζω ουτε με πτυχιο ΑΡΑ να μην το παρω.....
+10 γαμησια κ ειδκα αν τα μισα παιξουν απο ιδιο πελατη δεν χαθηκε ο κοσμος---
υπαρχουν full time service με τιπς που βγαζεις το 800αρι---
---------------------------------
αν βλεπεις οτι σε κουραζει η κατασταση κοψε, γιατι δεν ειναι οτι το καλυτερο να βλεπεις μια παιδικη φιλη,στο πεζοδρομιο......αν σου μιλησε μαλλον σε εμπιστευεται....
δυσκολο τελικα οι σωστες αποφασεις στο σωστο χρονο σου δινουν επιλογες
Απο την μια καλα τα λες... απο την αλλη δεν μπορω να της δωσω συμβουλες για το πως θα ειναι "καλη βιζιτα".... Δεν μου παει η καρδια δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...

Σε καθε περιπτωση εισαι οντως Σεβαστος... Στον εδωσε τυχαια τον τιτλο το site..!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.987
Πόντοι
2.356
Στα τουριστικα επαγγελματα φιλε μου ξερεις ποσοι βγαινουν απο σχολες καθε χρονο?
Βρωμαει ο τοπος.... και καταληγουν να δουλευουν ντελιβεραδες... ασε τωρα...
ναι καλα! ντελιβεραδες καταληγουν γιατι φοβουνται να φυγουν απο το σπιτακι τους να δουλεψουν!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Παίκτη για αρχή θα σου μεταφέρω ένα ρητό που έμαθα εδώ μέσα: Μην πιστεύεις πούστη λογια και πουτάνας μοιρολόγια.

Υπάρχουν πάμπολλες κοπέλες εκεί έξω και δικές μου συμμαθήτριες και γνωστές μου ξέρω που με απολυτήριου Λυκείου - Γυμνασίου κατάφεραν και έφτιαξαν τη ζωή τους.
Μια χαρά δουλειές υπάρχουν: Καθαρίστρια, πωλήτρια ,μπαργούμαν, σερβιτόρα, τηλεπωλήσεις, baby sitting, κλόουν σε παιδικά πάρτι, μαγείρισα, μοδίστρα.
Πώς είπατε, δεν έχουν καλά λεφτά;

Σε αυτή την περίπτωση ας φρόντιζε η κοπέλα αντί να κοιτάζει το ταβάνι από τότε που τελείωσε το σχολείο μέχρι τα 27 της να μάθαινε καμιά ξένη γλώσσα, να έβγαζε επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης, να γραφόταν σε κανένα δημόσιο ΙΕΚ κομμώτρια. Γιατί λίγες έχουν κάνει προκοπή έτσι;

Φίλε η αλήθεια που δεν θέλεις να παραδεχτείς είναι ότι η φίλη σου είναι τεμπέλα και δεν της αρέσει η προσπάθεια. Αντίθετα της αρέσει (ή έστω δεν την χαλάει) το γαμήσι. Και δεν την κατηγορώ, αν έχει το ψυχικό σθένος να το κάνει, ας το κάνει και καλές δουλειές. Αλλά η παπάτζα ότι φταίει η πουτάνα η κοινωνία κομμένη. Έχουμε υπάρξει και εμείς άνεργοι και ξέρουμε.

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Φίλε η αλήθεια που δεν θέλεις να παραδεχτείς είναι ότι η φίλη σου είναι τεμπέλα και δεν της αρέσει η προσπάθεια. Αντίθετα της αρέσει (ή έστω δεν την χαλάει) το γαμήσι. Και δεν την κατηγορώ, αν έχει το ψυχικό σθένος να το κάνει, ας το κάνει και καλές δουλειές. Αλλά η παπάτζα ότι φταίει η πουτάνα η κοινωνία κομμένη. Έχουμε υπάρξει και εμείς άνεργοι και ξέρουμε.
Αυτες ακριβως οι αμφιβολιες με βασανιζουν εδω και μερες.... χτυπησες νευρο τωρα.....

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Απο την μια καλα τα λες... απο την αλλη δεν μπορω να της δωσω συμβουλες για το πως θα ειναι "καλη βιζιτα".... Δεν μου παει η καρδια δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...

Σε καθε περιπτωση εισαι οντως Σεβαστος... Στον εδωσε τυχαια τον τιτλο το site..!!!
ειναι ευκολο γιατι το προβλημα το εχει ΑΛΛΟΣ!!!!----
ΕΓΩ αυτο θα της ελεγα ΜΟΝΟ αν ημουν σιγουρος οτι κ να της πω θα το κανει τελικα----
--δοκιμη γιατι υποθετικα ολοι μπορουμε να κανουμε ολα τα επαγγελματα!!!!!---
αλλο βαφω το σπιτι σαν χομπι ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΜΟΥ--και αλλο εχω χρονικα περιθωρια και πρεπει να ειναι τελειο οταν το κανω επαγγελματικα----
αλλο οδηγαω 40 λεπτα σε αδειο δρομο..και αλλο οδηγαω 10 ωρες ταξι μεσα στο κεντρο, και μου φευγει ο πατος ψυχολογικα-σωματικα---
αλλο βοηθαω τον μπαμπα στο καφε 2 ωρες...και αλλο βαραω κουστουμαρισμενος σερβις υψηλου επιπεδου 10ωρο...
κτλ κτλ κτλ...
αν αντεξει σαν συμπληρωμα 5-10 ραντεβου---ειναι μια επιλογη οχι η λυση....
εναλλακτικες 2η δουλεια...κ γενικα ΑΛΛΟ MINDESET 27 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 47-57...EXEI TO XRONO GIA ALLAGES

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Και το κρίσιμο ερώτημα είναι το εξής :1) Το νήμα ανοίχτηκε για «καβλαντα» και για να υπάρχει κουβέντα να γίνεται και υπάρχουν διάφοροι τύποι που περιμένουν σαν τα λιγούρια μέχρι να ακουστεί το όνομα της κοπέλας για να την βοηθήσουν οικονομικά αλλά στην πραγματικότητα με την όρεξη θα μείνουν ?
2) Ότι γράφτηκε είναι αλήθεια και όπου ναναι θα ακουστεί το όνομα της κοπέλας και θα της ευχηθούμε καλές δουλειές ?
Τι να ισχύει άραγε ?? :think:

OP
OP
giannis939

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Και το κρίσιμο ερώτημα είναι το εξής :1) Το νήμα ανοίχτηκε για «καβλαντα» και για να υπάρχει κουβέντα να γίνεται και υπάρχουν διάφοροι τύποι που περιμένουν σαν τα λιγούρια μέχρι να ακουστεί το όνομα της κοπέλας για να την βοηθήσουν οικονομικά αλλά στην πραγματικότητα με την όρεξη θα μείνουν ?
2) Ότι γράφτηκε είναι αλήθεια και όπου ναναι θα ακουστεί το όνομα της κοπέλας και θα της ευχηθούμε καλές δουλειές ?
Τι να ισχύει άραγε ?? :think:
Οτι γραφτηκε ειναι αληθεια. Αλλα το ονομα της κοπελας δεν το δινω που να με πατατε κατω....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom