Νέα

Βοήθεια!! Νόμοι, Δικαιώματα για παραφυσικά φαινόμενα και μαγεία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexakos21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγω τα βραδια οταν πηγαινω στο χωριο μου, οταν περναω απο ενα δασικο δρομο για να μειωσω την αποσταση, παω μαλια κουβαρια με το ΧΤ γιατι πεταγονται φαντασματα. Δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω δει, μπορει και να εχω, αλλα ουτε να το φανταστω δε θελω οτι μπορει να πατησω κανενα. Δεν εχω ασφαλεια στη μηχανη και θα μπλεξω.
Μονο αυτο? ειναι και τοξικα θα σου χαλασουν και το χρωμα...Ασε που μπλεκουν και στις ροδες και δεν βγαινουν με τιποτα...Ενα χαλι..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν ειναι κατι συγκλονιστικο προκειται για εγχειριδιο τελετουργικης μαγειας. Επικλησεις, μαγια, οδηγιες για την κατασκευη μαγικων εργαλειων κλπ. Λεγεται οτι στις σελιδες του κρυβεται ενα μεγαλο μυστικο που αν το βρει ο μαγος, θα μπορει να εξουσιαζει ολους τους δαιμονες (τα ζωα του σκοτους οπως λεει το βιβλιο)

Που τους ξερεις ρε ολους αυτους ποιος ειναι παλι ο Δεππας? Καλα το ειπε παντως, συμφωνω. Οι σατανιστες του 21ου αιωνα δεν κανουν θυσιες με αιμα αλλα με φρουτα (χαχαχα) και οι περισσοτερες τελετες περιλαμβανουν και το σεξουαλικο στοιχειο. Ο συγχρονος σατανισμος δεν ειναι η λατρεια του κακου αλλα η αρνηση της Χρ. ηθικης ( συγχωρεση, ελεημοσυνη, αγαπη προς το πλησιον). Βεβαια ακομα και αυτα, συμφωνα με τις κοινες αντιληψεις, τους κανουν "κακους" αλλα απο εκει μεχρι τις θυσιες παρθενων πανω σε πενταλφες ειναι μακρυς ο δρομος. Στοιχεια μαγειας θα βρεις πολυ περισσοτερα στα διαφορα "ταγματα" που τα τελευταια χρονια εχουν φτιαξει παραρτηματα και στην Ελλαδα

Πράγματι... :rolleyes:καθόλου συγκλονιστικό βιβλίο... :rolleyes:απλώς σου λέει πως να καλέσεις πνεύματα... :rolleyes:μάλιστα... :rolleyes:
:grin:
φαντάζομαι πως εννοείς ότι δεν συγκλονιστικό βιβλίο εάν απλώς κάποιος το διαβάσει από περιέργεια, αν τα δοκιμάσει όμως...
και εδώ επανερχόμαστε στον Γιάννη Δέππα και τις θεωρίες του ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί κάτι από κάποιον ατζαμή ερασιτέχνη που το κάνει για να περάσει την ώρα του ή από περιέργεια
Γιάννης Δέππας=Johny Depp  :grin:, η ταινία "ένατη πύλη" του (γνωστού αποκρυφιστή) σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι όπου έπαιζε ο Γιάννης πραγματευόταν αυτά τα θέματα, νόμιζα ότι θα την είχες δει, είναι πασίγνωστη ταινία και πολύ καλή μάλιστα)

Τώρα, εσύ μπορεί μεν να μην θες να πεις κάτι, αλλά έχεις βάλει φυτιλιά και δύσκολα θα σε αφήσω ήσυχο (θα σε στοιχειώσω αν θες  :grin:) εάν δεν δώσεις ένα clue για το πόσο κοντά έφτασες:είπες ότι δεν πέρασες στην πράξη, αλλά έμεινες στην θεωρία. Τότε τι ήταν αυτό που σε τάραξε/ταρακούνησε και σ' έκανε να σταματήσεις?Στο περίπου πάντα...

(η ανωτέρω απόπειρα είναι μια καταδικασμένη να αποτύχει απόπειρα εφαρμογής της μαιευτικής μεθόδου των σωκρατικών  :grin: )

[move]μίλααααααααααααααααααααα.................[/move]

Υ.Γ.τουλάχιστον τον τρόμπα τον Βερνίκο που έγραψα, θα ξέρεις ότι πρόκειται για τον "εθνικό" μας σπορτκάστερ ("στον έβδομο ουρανό όλοι άδέρφια!"), μην νομίσεις ότι είναι κι αυτός κανένας ερευνητής  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αααααχαχαχα
το ειχες ξαναπει τον Γιαννη Δεππα και δεν τον ειχα ξανακουσει
αχαχαχα ακου τον τζονι, Δεππα χαχαχαχα μουτζα :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πράγματι... :rolleyes:καθόλου συγκλονιστικό βιβλίο... :rolleyes:απλώς σου λέει πως να καλέσεις πνεύματα... :rolleyes:μάλιστα... :rolleyes:
φαντάζομαι πως εννοείς ότι δεν συγκλονιστικό βιβλίο εάν απλώς κάποιος το διαβάσει από περιέργεια, αν τα δοκιμάσει όμως...
και εδώ επανερχόμαστε στον Γιάννη Δέππα και τις θεωρίες του ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί κάτι από κάποιον ατζαμή ερασιτέχνη που το κάνει για να περάσει την ώρα του ή από περιέργεια
Γιάννης Δέππας=Johny Depp  :grin:, η ταινία "ένατη πύλη" του (γνωστού αποκρυφιστή) σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι όπου έπαιζε ο Γιάννης πραγματευόταν αυτά τα θέματα, νόμιζα ότι θα την είχες δει, είναι πασίγνωστη ταινία και πολύ καλή μάλιστα)
Aκριβως, το επιασες το νοημα, παντως υπαρχουν και αλλα βιβλια που μπορει να εχουν επικλησεις, οχι μονο αυτο...Δεν θα πιασει, γιατι δεν ειναι μονο το ξορκι, ειναι και η ημερομηνια, η ωρα της μερας, "εργαλεια" που πρεπει να υπαρχουν πανω σου, η προφορα της επικλησης, ειναι πολλα. Παντως και ετσι "σκετα" εγω δεν θα το δοκιμαζα...  Για τον Depp ελεγες?  :2funny: την εχω δει την ταινια, πολυ καλη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
BKS.0009219.jpg

:rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας να είστε καλά όλοι σας, να το παίξουν μάγισσες αποκλείεται να το κάνουν γιατί θέλουν να καθαρίσουν από αυτό, συγγενής ναι έχει κ μόνο αυτοί την καταλαβαίνουν αν και απο χθές τους έχει πάρει κ αυτούς η μπάλα και νιώθουν ενοχές για αυτό, με την εκκλησία δεν έχει σχέση γιατί είναι μουσουλμάνοι γενικά στο χωριό είναι θρήσκοι και να φανταστείς οτι και η θρησκεία ακόμη λέει οτι δεν υπάρχει μαγεία κ οτι είναι όλα στο μυαλό αλλα εκεί που συμφέρει τον καθένα είναι φανατισμένος!. Δεν της έκλεψε το αγόρι η ξαδέρφη μου, αυτή τον παράτησε και αυτός τα έφτιαξε με την ξαδέρφη μου και σε μία εβδομάδα αρραβωνιάστηκαν την πίεσε η μάνα της γιατί θεώρησε όπως είπατε κ εσείς οτι της τον έκλεψε! μετά που το έμαθε όμως το πήρε οτι και καλά ότι πετάμε εμείς αυτοί το παίρνουν έτσι το σκέφτηκε, είναι κ το γεγονός οτι είμαστε ευκατάστατοι μπορεί να ζηλεύει και για αυτό, η ζήλια της όρια δεν έχει! καλά το έχουν πει η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει κ κόκκαλα τσακίζει αν και είμαι κατά της εκδίκησης, έχω φουντώσει τώρα και θέλω να της τα πάρω όλα αλλά δεν θέλω να την πληρώσει ο θείος μου γιατί είναι και αδυναμία της μάνας μου και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για αυτό είναι άνεργη θα την στείλω να κάνει εθελοντική εργασία και μαζί με την μάνα μου να πάει απο σπίτι σε σπίτι να πει όλη την αλήθεια δεν ξέρω τι άλλο θα έκανα..  Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας ναστε καλα παιδες.

σε ποια θρησκεια αναφερεσαι οτι δεν πιστευει οτι υπαρχει μαγεια αν επιτρεπεται?

Επισκέπτης
Μη γραφετε ρε σεις νυχτιατικα για φαντασματα και μαγειες κι εχω 20 λεπτα δρομο να κανω μεχρι το σπιτι μου.
Σε περιπτωση που μας περικυκλωσουν τα φαντασματα ξερει κανεις τι κανουμε ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μη γραφετε ρε σεις νυχτιατικα για φαντασματα και μαγειες κι εχω 20 λεπτα δρομο να κανω μεχρι το σπιτι μου.

την ανάγκη μας  :shit:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

αμα δεν πιστευεις σε αυτα, δεν εχουν τη 'δυναμη' να σε αγγιξουν. βεβαια πώς θα το καταφερεις αυτο, αμα δεις τπτ μπροστα σου δεν ξερω! :dancing:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Απλό είναι!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Λες το Πιστευω σε υψηλο τονο 2 φορες και καθαρισες !!!!!!!!

Επισκέπτης
Ευτυχως που λογο βροχης ειμαι με το nissan αποψε κι εγω κατι σκορδα και λιγες πιπεριες που μαζεψα απο το περιβολι οποτε αν μου τη πεσει κανα φαντασμα θα το βομβαρδισω. Ελπιζω μην ειναι ειδος προς εξαφανιση τα φαντασματα και ερθει καμια ΜΚΟ και μου ζηταει τα ρεστα γιατι το καθαρισα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ευτυχως που λογο βροχης ειμαι με το nissan αποψε κι εγω κατι σκορδα και λιγες πιπεριες που μαζεψα απο το περιβολι οποτε αν μου τη πεσει κανα φαντασμα θα το βομβαρδισω. Ελπιζω μην ειναι ειδος προς εξαφανιση τα φαντασματα και ερθει καμια ΜΚΟ και μου ζηταει τα ρεστα γιατι το καθαρισα.

θα του ρευτεις στα μουτρα τυπε?

Επισκέπτης
θα του ρευτεις στα μουτρα τυπε?

Οχι ρε δικε μου, θα του πεταξω τα σκορδα να φυγει. Δεν εχεις ακουσει οτι τα φαντασματα φοβουνται τα σκορδα ? Η μηπως ειναι οι βρικολακες που τα φοβουνται ? Οπως και να χει πρεπει να την κανω για να προλαβω πιασω καρεκλα στον καφενε να δω τσαμιοσλινγκ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οχι ρε δικε μου, θα του πεταξω τα σκορδα να φυγει. Δεν εχεις ακουσει οτι τα φαντασματα φοβουνται τα σκορδα ? Η μηπως ειναι οι βρικολακες που τα φοβουνται ? Οπως και να χει πρεπει να την κανω για να προλαβω πιασω καρεκλα στον καφενε να δω τσαμιοσλινγκ.

εκεί πλανάται το φάντασμα του γαύρου

( :birdman: προς κάθε γαύρο)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

στο true blood λενε δεν ισχυει, παρε ασημενια αλυσιδα κοντα  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom