Νέα

Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 652
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου σας;

• Ναι, χωρίς κανένα ενδοιασμό, θα τη σκίσω.

Ψήφοι: 149 26,8%
  • Θα το κάνω, αλλά ξέρω ότι ίσως το μετανοιώσω.

Ψήφοι: 83 15,0%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και θα του τα πω όλα.

Ψήφοι: 134 24,1%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και δε θα του πω τίποτα.

Ψήφοι: 189 34,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    555

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.746
Πόντοι
216
Μετά κάνετε καζούρα στον Sub που λέει για κύκλους.Οχι εσυ προσωπικά αλλά δειγματοληπτικά δείχνει τι συμβαίνει στην μέση ελληνική παρέα ανέκαθεν.
Μα είναι 100% σίγουρο πως σε μια μια παρέα όσο περνάει ο καιρός (μετά τα 35 ειδικά) όποια μένει ελεύθερη στάνταρ θα κάνει χωσιμάτικη σε κάποιον εντός της.
Λίγο η απόγνωση, λίγο η 'ασφάλεια' της οικειότητας, κάπως γίνεται η δουλειά και όποιου του κόβει λακιζει με ελαφρά. Αν είναι βαρεμένος κι ο άλλος θα κάνουν σχέση μαζί. Παρηγοριά ο ένας στον άλλο κάνουν. Αρκετοί γάμοι γίνονται έτσι.

Όσο νάναι είναι κωμικοτραγικό να στην πέφτει γκόμενα που κάποτε στο έπαιξε ιστορία στα ντουζένια της, μόλις συνειδητοποίησε πως ξόφλησε. Κι όποιος κάτσει εκεί, θα τον πάει για γαμπρό.
Αν δεν της κάτσεις για γάμο θα σου κάτσει για γαμήσι όποτε θες.....Κι αν είσαι ξεφτίλας θα τη γαμήσεις!

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
820
Πόντοι
86
Στη ζωή κάποιοι πράττουν κι άλλοι απορούν....

Μάλλον είμαι μεγαλύτερος και κοινωνικότερος απο εσένα φίλε, χωρίς παρεξήγηση.
Το πηρες στραβα κνεγω μεγαλος ειμαι.απλα αν μενεις σε μια νορμαλ πολη το να πηδηξεις 3 και μετα να τις εχουν φιλοι σου και να ειναι κ κουμπαρος ειναι στατιστικα δυσκολο. Αλλες γυναικες δεν εχει εκει?μηπως μενεις σε καμια μικρη πολη ,χωριο? Ε μην μου πει οτι στην αθηνα ειναι.δες κ εγω ετυχε να πηδηξω 3 απο την ιδια παρεα πριν απο παρα πολλα χρονια αλλα δεν εξελιχτηκαν να τα φτιαξουν με 3 φιλους μου ...στατιστικα μιλαω

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.556
Πόντοι
206
κολλητου με τίποτα στον κοσμο .και να μου την επεφτε , αυτη θα τρωγε φτυσιμο, κι ο κολλητος θα το μαθαινε αμεσως.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Το αιώνιο ερώτημα, ανάμεσα σε παρέες αντρών:
-Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου;
Και θα το κάνω πιο δύσκολο το ερώτημα...Δε μιλάμε να προσπαθήσει κάποιος να την ρίξει.
Μιλάμε να σου την πέσει αυτή και να στο δώσει στο πιάτο...
Εκεί τι κάνεις; Οέοο;
Καλή ψήφο.
Τίποτα δεν κάνεις την γράφεις στα αρχιδια σού την κυρία.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.746
Πόντοι
216
Το πηρες στραβα κνεγω μεγαλος ειμαι.απλα αν μενεις σε μια νορμαλ πολη το να πηδηξεις 3 και μετα να τις εχουν φιλοι σου και να ειναι κ κουμπαρος ειναι στατιστικα δυσκολο. Αλλες γυναικες δεν εχει εκει?μηπως μενεις σε καμια μικρη πολη ,χωριο? Ε μην μου πει οτι στην αθηνα ειναι.δες κ εγω ετυχε να πηδηξω 3 απο την ιδια παρεα πριν απο παρα πολλα χρονια αλλα δεν εξελιχτηκαν να τα φτιαξουν με 3 φιλους μου ...στατιστικα μιλαω
Αθήνα είμαι!
Εγώ τις κοπέλες γνώριζα εκ της παρέας αρχικά, απλά λόγω επαγγελματικού χώρου και συναναστροφών ο κύκλος σε κάποια φάση μεγάλωσε αρκετά (κοινώς όλα τα περισσεύματα μαζευτήκαμε) ε και προέκυψαν αυτές οι σχεσούλες. Οι τύποι είναι απλά γνωστοί μου, όχι φίλοι.
Καλά, μη φανταστείς ότι μιλάμε για τίποτα γκόμενες της προκοπής εν τω μεταξύ, και οι 3 μέτριες, η μία κιόλας αθεράπευτα πάνχαζη.

Το φαινόμενο 'παρέα' πάντα θα κρατά ηνία σε σχέσεις, νομίζω. Κι έχει ενδιαφέρον να βλέπεις πως εξελίσσεται η κάθε παρέα με τα χρόνια. Συνήθως όλοι καταλήγουν είτε σκοτωμένοι, είτε ζευγαρωμένοι.
Καμμία εξ αυτών των θέσεων δεν είναι προνομιούχα.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
820
Πόντοι
86
Αθήνα είμαι!
Εγώ τις κοπέλες γνώριζα εκ της παρέας αρχικά, απλά λόγω επαγγελματικού χώρου και συναναστροφών ο κύκλος σε κάποια φάση μεγάλωσε αρκετά (κοινώς όλα τα περισσεύματα μαζευτήκαμε) ε και προέκυψαν αυτές οι σχεσούλες. Οι τύποι είναι απλά γνωστοί μου, όχι φίλοι.
Καλά, μη φανταστείς ότι μιλάμε για τίποτα γκόμενες της προκοπής εν τω μεταξύ, και οι 3 μέτριες, η μία κιόλας αθεράπευτα πάνχαζη.

Το φαινόμενο 'παρέα' πάντα θα κρατά ηνία σε σχέσεις, νομίζω. Κι έχει ενδιαφέρον να βλέπεις πως εξελίσσεται η κάθε παρέα με τα χρόνια. Συνήθως όλοι καταλήγουν είτε σκοτωμένοι, είτε ζευγαρωμένοι.
Καμμία εξ αυτών των θέσεων δεν είναι προνομιούχα.
Καταλαβαινω τι εννοεις και ειναι λογικα αυτα.υποθετω οτι εχει κ.σχεση το οτι εισαι καπως πιο μεγαλης ηλικιας.πιο μετα στα χρονια βλεπεις τους παντρεμενους να κανουν παρεα με παντρεμενους (1 κατηγορια),οι παντρεμ με παιδια μεταξυ τους (2 κατηγορι) οι ελευθεροι (3η κατηγορια).αλλα το κουμπαριλικι ομως που κολησε?κουμπαρος και να εχει πηδηξει τη νυφη παλια ειναι πολλα υποσχομενη κατασταση για το μελλον.αν μαλωσει με τον αντρα της ο κουμπαρος θα σωσει τη κατασταση

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
θα ξεκινήσω με το ότι η έννοια Φίλος είναι ιερή, έχει ιδιαίτερο βάρος και προϋποθέτει την ανάληψη της ευθύνης για την εκατέρωθεν πάσης φύσεως και υπό οιασδήποτε κατάστασης απαιτείται συνδρομή.
Όσο προκλητική και να είναι μια σύντροφος ενός Φίλου θεωρώ εντελώς ασύμβατο με την έννοια της Φιλίας να την πέσει κανείς, ακόμη κι αν εκείνη είναι τόσο θρασύς που δεν αντιλαμβάνεται τα όρια.
Επίσης, ένας πραγματικά Φίλος ποτέ δε ζηλεύει, φθονεί, επιθυμεί ενδόμυχα τα υπάρχοντα, τη θέση, τους συντρόφους του Φίλου του.
Είναι αξιώματα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Κατηγορηματικά όχι και πάλι όχι.
Η δικαιολογίες είναι για τους μαλάκες.

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.526
Πόντοι
4.615

daddy0h_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Κριτικές
6
Like
447
Πόντοι
300
Aναλογα τον φιλο.
Κατα 90% ομως ναι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Στη θεωρία κανένας, στην πράξη το 99,9% των ''φίλων'' θα το έκαναν χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό.
Καλημέρα αγαπητέ.
Ξέρετε τι εστί φίλος??
Για εμένα η φιλία είναι ένα δισκοπότυρο.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
  • Like
Αντιδράσεις: amjik

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.526
Πόντοι
4.615
Καλημέρα αγαπητέ.
Ξέρετε τι εστί φίλος??
Για εμένα η φιλία είναι ένα δισκοπότυρο.
Για εσάς μπορεί να είναι φίλτατε, το θέμα είναι πώς το βλέπουν οι ''φίλοι''.
Προσωπικά πιστεύω πως αν έχουν εξασφαλίσει απόλυτη εχεμύθεια με κάποιο τρόπο, το 99,9 θα το κάνει χωρίς δισταγμό και θα εξακολουθήσει να διακηρύττει τη φιλία του.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Για εσάς μπορεί να είναι φίλτατε, το θέμα είναι πώς το βλέπουν οι ''φίλοι''.
Προσωπικά πιστεύω πως αν έχουν εξασφαλίσει απόλυτη εχεμύθεια με κάποιο τρόπο, το 99,9 θα το κάνει χωρίς δισταγμό και θα εξακολουθήσει να διακηρύττει τη φιλία του.
Εγω έχω έναν και μοναδικό φίλο & μία φίλη...
Στο δισταγμό που λέτε ??
Δεν θα το αναλύσω διότι τα άτομα αυτά εκτός του κύκλου της φιλίας.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.560
Πόντοι
9.931
Ακριβώς αυτό! Αν υπήρχε 100% βεβαιότητα ότι δεν θα μαθευτεί αν όχι το 99.9% σίγουρα το 80% θα γαμουσε κοπέλα-γυναίκα φίλου.

NickNap

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Εξαρτάται ποσο "φιλος" είναι ο άλλος

piterpan85

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Η φιλία,είναι δύσκολο σχέση,εάν πραγματικά το νιώθουν και οι δυο πλευρές είτε είναι άντρες η γυναίκες, δεν σου περνάει καν από το μυαλό....Αν πάλι λες κάποιον φίλο η φίλη άπλα στα λογία (ασχέτως αν έχετε περάσει κάποια πράγματα στην ζωή μαζί )και το κανεις τοτε δεν το νιωθεις κοντα σου και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ απλα περνατε χρονο μαζι γιατι δεν εχεις κατι αλλο.... Παθων και Μαθων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom