Το πηρες στραβα κνεγω μεγαλος ειμαι.απλα αν μενεις σε μια νορμαλ πολη το να πηδηξεις 3 και μετα να τις εχουν φιλοι σου και να ειναι κ κουμπαρος ειναι στατιστικα δυσκολο. Αλλες γυναικες δεν εχει εκει?μηπως μενεις σε καμια μικρη πολη ,χωριο? Ε μην μου πει οτι στην αθηνα ειναι.δες κ εγω ετυχε να πηδηξω 3 απο την ιδια παρεα πριν απο παρα πολλα χρονια αλλα δεν εξελιχτηκαν να τα φτιαξουν με 3 φιλους μου ...στατιστικα μιλαωΣτη ζωή κάποιοι πράττουν κι άλλοι απορούν....
Μάλλον είμαι μεγαλύτερος και κοινωνικότερος απο εσένα φίλε, χωρίς παρεξήγηση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 665
- Εμφανίσεις 105K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Πηδάτε τες ρε.
Το χώμα θα το φάει.
Το χώμα θα το φάει.
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.568
- Πόντοι
- 206
κολλητου με τίποτα στον κοσμο .και να μου την επεφτε , αυτη θα τρωγε φτυσιμο, κι ο κολλητος θα το μαθαινε αμεσως.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.987
- Πόντοι
- 22.785
Τίποτα δεν κάνεις την γράφεις στα αρχιδια σού την κυρία.Το αιώνιο ερώτημα, ανάμεσα σε παρέες αντρών:
-Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου;
Και θα το κάνω πιο δύσκολο το ερώτημα...Δε μιλάμε να προσπαθήσει κάποιος να την ρίξει.
Μιλάμε να σου την πέσει αυτή και να στο δώσει στο πιάτο...
Εκεί τι κάνεις; Οέοο;
Καλή ψήφο.
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.872
- Πόντοι
- 216
Αθήνα είμαι!Το πηρες στραβα κνεγω μεγαλος ειμαι.απλα αν μενεις σε μια νορμαλ πολη το να πηδηξεις 3 και μετα να τις εχουν φιλοι σου και να ειναι κ κουμπαρος ειναι στατιστικα δυσκολο. Αλλες γυναικες δεν εχει εκει?μηπως μενεις σε καμια μικρη πολη ,χωριο? Ε μην μου πει οτι στην αθηνα ειναι.δες κ εγω ετυχε να πηδηξω 3 απο την ιδια παρεα πριν απο παρα πολλα χρονια αλλα δεν εξελιχτηκαν να τα φτιαξουν με 3 φιλους μου ...στατιστικα μιλαω
Εγώ τις κοπέλες γνώριζα εκ της παρέας αρχικά, απλά λόγω επαγγελματικού χώρου και συναναστροφών ο κύκλος σε κάποια φάση μεγάλωσε αρκετά (κοινώς όλα τα περισσεύματα μαζευτήκαμε) ε και προέκυψαν αυτές οι σχεσούλες. Οι τύποι είναι απλά γνωστοί μου, όχι φίλοι.
Καλά, μη φανταστείς ότι μιλάμε για τίποτα γκόμενες της προκοπής εν τω μεταξύ, και οι 3 μέτριες, η μία κιόλας αθεράπευτα πάνχαζη.
Το φαινόμενο 'παρέα' πάντα θα κρατά ηνία σε σχέσεις, νομίζω. Κι έχει ενδιαφέρον να βλέπεις πως εξελίσσεται η κάθε παρέα με τα χρόνια. Συνήθως όλοι καταλήγουν είτε σκοτωμένοι, είτε ζευγαρωμένοι.
Καμμία εξ αυτών των θέσεων δεν είναι προνομιούχα.
Καταλαβαινω τι εννοεις και ειναι λογικα αυτα.υποθετω οτι εχει κ.σχεση το οτι εισαι καπως πιο μεγαλης ηλικιας.πιο μετα στα χρονια βλεπεις τους παντρεμενους να κανουν παρεα με παντρεμενους (1 κατηγορια),οι παντρεμ με παιδια μεταξυ τους (2 κατηγορι) οι ελευθεροι (3η κατηγορια).αλλα το κουμπαριλικι ομως που κολησε?κουμπαρος και να εχει πηδηξει τη νυφη παλια ειναι πολλα υποσχομενη κατασταση για το μελλον.αν μαλωσει με τον αντρα της ο κουμπαρος θα σωσει τη καταστασηΑθήνα είμαι!
Εγώ τις κοπέλες γνώριζα εκ της παρέας αρχικά, απλά λόγω επαγγελματικού χώρου και συναναστροφών ο κύκλος σε κάποια φάση μεγάλωσε αρκετά (κοινώς όλα τα περισσεύματα μαζευτήκαμε) ε και προέκυψαν αυτές οι σχεσούλες. Οι τύποι είναι απλά γνωστοί μου, όχι φίλοι.
Καλά, μη φανταστείς ότι μιλάμε για τίποτα γκόμενες της προκοπής εν τω μεταξύ, και οι 3 μέτριες, η μία κιόλας αθεράπευτα πάνχαζη.
Το φαινόμενο 'παρέα' πάντα θα κρατά ηνία σε σχέσεις, νομίζω. Κι έχει ενδιαφέρον να βλέπεις πως εξελίσσεται η κάθε παρέα με τα χρόνια. Συνήθως όλοι καταλήγουν είτε σκοτωμένοι, είτε ζευγαρωμένοι.
Καμμία εξ αυτών των θέσεων δεν είναι προνομιούχα.
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 4.038
- Πόντοι
- 456
Το ερώτημα είναι "Ο φίλος σας θα πηδούσε τη γυναίκα σας???"
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.211
- Πόντοι
- 3.715
θα ξεκινήσω με το ότι η έννοια Φίλος είναι ιερή, έχει ιδιαίτερο βάρος και προϋποθέτει την ανάληψη της ευθύνης για την εκατέρωθεν πάσης φύσεως και υπό οιασδήποτε κατάστασης απαιτείται συνδρομή.
Όσο προκλητική και να είναι μια σύντροφος ενός Φίλου θεωρώ εντελώς ασύμβατο με την έννοια της Φιλίας να την πέσει κανείς, ακόμη κι αν εκείνη είναι τόσο θρασύς που δεν αντιλαμβάνεται τα όρια.
Επίσης, ένας πραγματικά Φίλος ποτέ δε ζηλεύει, φθονεί, επιθυμεί ενδόμυχα τα υπάρχοντα, τη θέση, τους συντρόφους του Φίλου του.
Είναι αξιώματα.
Όσο προκλητική και να είναι μια σύντροφος ενός Φίλου θεωρώ εντελώς ασύμβατο με την έννοια της Φιλίας να την πέσει κανείς, ακόμη κι αν εκείνη είναι τόσο θρασύς που δεν αντιλαμβάνεται τα όρια.
Επίσης, ένας πραγματικά Φίλος ποτέ δε ζηλεύει, φθονεί, επιθυμεί ενδόμυχα τα υπάρχοντα, τη θέση, τους συντρόφους του Φίλου του.
Είναι αξιώματα.
Στη θεωρία κανένας, στην πράξη το 99,9% των ''φίλων'' θα το έκαναν χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό.Το ερώτημα είναι "Ο φίλος σας θα πηδούσε τη γυναίκα σας???"
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.987
- Πόντοι
- 22.785
Καλημέρα αγαπητέ.Στη θεωρία κανένας, στην πράξη το 99,9% των ''φίλων'' θα το έκαναν χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό.
Ξέρετε τι εστί φίλος??
Για εμένα η φιλία είναι ένα δισκοπότυρο.
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.139
- Πόντοι
- 206
Φίλε είσαι γεννημένος 1975-1980;Ποτε ! Δεν αγγίζουμε κόρες γυναίκες μανάδες φίλων , ΝΟΜΟΣ
Αυτό συζητιόνταν πολύ στις παρέες μας …. Ήταν σαν ένας άγραφος νόμος !!!!
Για εσάς μπορεί να είναι φίλτατε, το θέμα είναι πώς το βλέπουν οι ''φίλοι''.Καλημέρα αγαπητέ.
Ξέρετε τι εστί φίλος??
Για εμένα η φιλία είναι ένα δισκοπότυρο.
Προσωπικά πιστεύω πως αν έχουν εξασφαλίσει απόλυτη εχεμύθεια με κάποιο τρόπο, το 99,9 θα το κάνει χωρίς δισταγμό και θα εξακολουθήσει να διακηρύττει τη φιλία του.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.987
- Πόντοι
- 22.785
Εγω έχω έναν και μοναδικό φίλο & μία φίλη...Για εσάς μπορεί να είναι φίλτατε, το θέμα είναι πώς το βλέπουν οι ''φίλοι''.
Προσωπικά πιστεύω πως αν έχουν εξασφαλίσει απόλυτη εχεμύθεια με κάποιο τρόπο, το 99,9 θα το κάνει χωρίς δισταγμό και θα εξακολουθήσει να διακηρύττει τη φιλία του.
Στο δισταγμό που λέτε ??
Δεν θα το αναλύσω διότι τα άτομα αυτά εκτός του κύκλου της φιλίας.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.191
- Πόντοι
- 9.931
Ακριβώς αυτό! Αν υπήρχε 100% βεβαιότητα ότι δεν θα μαθευτεί αν όχι το 99.9% σίγουρα το 80% θα γαμουσε κοπέλα-γυναίκα φίλου.Προσωπικά πιστεύω πως αν έχουν εξασφαλίσει απόλυτη εχεμύθεια με κάποιο τρόπο, το 99,9 θα το κάνει χωρίς δισταγμό και θα εξακολουθήσει να διακηρύττει τη φιλία του.
piterpan85
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Η φιλία,είναι δύσκολο σχέση,εάν πραγματικά το νιώθουν και οι δυο πλευρές είτε είναι άντρες η γυναίκες, δεν σου περνάει καν από το μυαλό....Αν πάλι λες κάποιον φίλο η φίλη άπλα στα λογία (ασχέτως αν έχετε περάσει κάποια πράγματα στην ζωή μαζί )και το κανεις τοτε δεν το νιωθεις κοντα σου και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ απλα περνατε χρονο μαζι γιατι δεν εχεις κατι αλλο.... Παθων και Μαθων
Otinanai88867
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2024
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
ΠΟΤΕ !!! Είναι κόκκινη γραμμη
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.019
- Πόντοι
- 2.306
τυπε εμεις του Δεκεμβριου 1974 ειχαμε παρει ορκο να τις πηδαμε τις γυναικες φιλων χωρις δευτερη σκεψη.Φίλε είσαι γεννημένος 1975-1980;
Αυτό συζητιόνταν πολύ στις παρέες μας …. Ήταν σαν ένας άγραφος νόμος !!!!
Μαλακια…για ενα μηνα θα ήμασταν τωρα ηθικα ατομα…
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις