diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Τύπε RETRO είσαι retro.
Πιθανότατα είναι ωραία και καλά διατηρημένη γυναίκα για να μπορεί να παίζει με δυνατά τεκνά αλλά και άλλο τόσο πιθανό να είναι παντρεμένη με οικονομικά ισχυρότερο σύζυγο. Εκεί η άνιση ανοχή είναι άγραφος νόμος και μπαίνει θέμα λύσης συμβολαίου αργά ή γρήγορα από τον χορηγό.εγώ ρωτάω πως θα αντιδρούσε ο καθένας αν μάθαινε ότι η γυναίκα του έχει στανταράκια 25χρονους τυπάδες.
Δεν λέω εγώ για τέτοια...ούτε για φακλάνες...για νορμαλ ανθρώπους με νορμαλ γυναικεςΠιθανότατα είναι ωραία και καλά διατηρημένη γυναίκα για να μπορεί να παίζει με δυνατά τεκνά αλλά και άλλο τόσο πιθανό να είναι παντρεμένη με οικονομικά ισχυρότερο σύζυγο. Εκεί η άνιση ανοχή είναι άγραφος νόμος και μπαίνει θέμα λύσης συμβολαίου αργά ή γρήγορα από τον χορηγό.
την εποχη που ηταν στα καλυτερα τους την ονομαζουν αρχαια εποχη οι ιστορικοι οχι αρχαϊκη...ωστοσο εγω ανεφερα μονο το ποσο δομημενοι και δυνατοι ηταν ψυχολογικα αλλα και το οτι ειχαν στο ακεραιο ολες τις ανδρικες αρετες. Πολλες πηγες απο αρχαιους φιλοσοφους το εχουν παραδεχτει.Αυτοί ήταν μια ακραία ούτε καν αρχαία αλλά αρχαϊκή κοινωνία μονοσήμαντη που δεν μπορούμε να πάρουμε ως μέτρο. Ήταν οι ειδικές δυνάμεις της εποχής. Δεν υπήρχε χώρος για άλλες δραστηριότητες και ειδικότητες. Την παραγωγή την είχαν επιφορτίσει σε ένα σκλαβωμένο ομοεθνή λαό. Τους Είλωτες. Δεν είχαν καλή συνέχεια οι Σπαρτιάτες έκαναν κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις μεν αλλά γενικά τράβαγαν το κάρο της εξέλιξης των Ελληνικών πόλεων πίσω. Έμειναν ελάχιστοι γιατί δεν προσάρμοσαν τις δομές τους και χάθηκαν οριστικά από το τότε μέλλον.
Το δίκαιο εφόσον κάνεις τα ίδια θα ήταν τουλάχιστο να μην εξοργιστείς. Φυσικά το ότι ο γάμος σου κατάντησε συστηματικά επεισόδια στην Κερατέα δεν έχει νόημα και η συνέχεια. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις επικρατεί συμβιβασμός λόγω ύπαρξης παιδιών. Ανάλογα τι ιδεώδες είχε ο καθένας μέσα του για την γυναικεία συμπεριφορά βέβαια. Ανεξάρτητα η όχι από την δική μας. Για αυτό έχει καταγεγραμμένη γκάμα αντιδράσεων η κοινωνία από ενδοοικογενειακή βία μέχρι ανταλλαγές συντρόφων.Δεν λέω εγώ για τέτοια...ούτε για φακλάνες...για νορμαλ ανθρώπους με νορμαλ γυναικες
λέει κάποιος ότι βαριέσαι και γαμάς άλλες γκόμενες οκ κομπλε
θα το δεχόσουν αν μάθαινες ότι η γυναίκα σου κάνει το ίδιο?
Αυτό λεω
Αυτές γαμιούνταν από τα 15-16-17 και μπούχτισαν στα 35 ;
Εμείς στα ρδέλα από τα 12 ... φτάνουμε 50 και δεν παίρνουμε χαμπάρι ......
Μια διαφορά εγώ τη βλέπω !
Σωστά τα λες απλά έχω την εντύπωση ότι στην πράξη σχεδόν κανένας δεν θα θέλει να μάθει ότι η γυναίκα του τον κεράτωσε.Το δίκαιο εφόσον κάνεις τα ίδια θα ήταν τουλάχιστο να μην εξοργιστείς. Φυσικά το ότι ο γάμος σου κατάντησε συστηματικά επεισόδια στην Κερατέα δεν έχει νόημα και η συνέχεια. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις επικρατεί συμβιβασμός λόγω ύπαρξης παιδιών. Ανάλογα τι ιδεώδες είχε ο καθένας μέσα του για την γυναικεία συμπεριφορά βέβαια. Ανεξάρτητα η όχι από την δική μας. Για αυτό έχει καταγεγραμμένη γκάμα αντιδράσεων η κοινωνία από ενδοοικογενειακή βία μέχρι ανταλλαγές συντρόφων.
Η εποχή ήταν η αρχαία αλλά αυτοί είχαν τα πρότυπα τα αρχαϊκά του Ηρακλή και της Ιλιάδας περισσότερο από όλους.την εποχη που ηταν στα καλυτερα τους την ονομαζουν αρχαια εποχη οι ιστορικοι οχι αρχαϊκη...ωστοσο εγω ανεφερα μονο το ποσο δομημενοι και δυνατοι ηταν ψυχολογικα αλλα και το οτι ειχαν στο ακεραιο ολες τις ανδρικες αρετες. Πολλες πηγες απο αρχαιους φιλοσοφους το εχουν παραδεχτει.
΄Παραδοσιακά η γυναίκα ήταν ο θεματοφύλακας της σεξουαλικής ηθικής στην οικογένεια και ο άνδρας ο ανώριμος. Μην ξεχνάμε ότι αυτά είχαν απόλυτη σχέση με το ότι παλιά οι γυναίκες δεν εργάζονταν κανονικά δεν είχαν ανοιχτή κοινωνική ζωή και ο άνδρας πλήρωνε όλα τα ΄οικογενειακά έξοδα. Οπότε ήταν ο κοινωνικός ο ευκαιριακός ο μπερμπάντης. Βασικά ακόμη μας ενοχλεί όταν διαπιστώσουμε ότι τα κάναμε σκατά και δεν υπάρχει πλέον έλεος αλλά αντίποινα. Ότι άλλαξαν οι εποχές.Σωστά τα λες απλά έχω την εντύπωση ότι στην πράξη σχεδόν κανένας δεν θα θέλει να μάθει ότι η γυναίκα του τον κεράτωσε.
Έχω μιλήσει και με ανθρώπους που νομίζουν ότι οι ίδιοι δικαιούνται να πηδάνε πολλές επειδή είμαστε πολυγαμικά όντα και οι γυναίκες επειδή δεν το έχουν ανάγκη αν το κάνουν είναι από πουτανιά στο μυαλό.
Τρέχα γύρευε....
Δεν υπάρχουν αυτά σήμερα ρε τύπε...και αυτό λέω και εγώ....μερικοί θα ήθελαν να επικρατούσαν οι παλιές συνθήκες που οι γυναίκες σε ευχαριστούσαν απλά και μόνο επειδή τους έδινες στέγη και ένα πιάτο φαί για τα παιδιά τους.΄Παραδοσιακά η γυναίκα ήταν ο θεματοφύλακας της σεξουαλικής ηθικής στην οικογένεια και ο άνδρας ο ανώριμος. Μην ξεχνάμε ότι αυτά είχαν απόλυτη σχέση με το ότι παλιά οι γυναίκες δεν εργάζονταν κανονικά δεν είχαν ανοιχτή κοινωνική ζωή και ο άνδρας πλήρωνε όλα τα ΄οικογενειακά έξοδα. Οπότε ήταν ο κοινωνικός ο ευκαιριακός ο μπερμπάντης. Βασικά ακόμη μας ενοχλεί όταν διαπιστώσουμε ότι τα κάναμε σκατά και δεν υπάρχει πλέον έλεος αλλά αντίποινα. Ότι άλλαξαν οι εποχές.
Ούτε ένας. Ούτε μισός, μη σου πω.Αλλά άσχετα με αυτό εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πόλοι που θα μάθαιναν ότι η γυναίκα τους ξεσκίζεται με έναν άλλον τακτικά και θα το καναπιναν αμάσητο.
το νημα του
εγώ περιμένω το κάθε ταγάρι που θα κάνει μαλάκια για να το πάρω στο κυνήγι με το βανάκι που στα αρχίδια μουΟύτε ένας. Ούτε μισός, μη σου πω.
Εδώ ρε συ κάνει μαλακία ο άλλος στο δρόμο, απλά τον κοιτάς (όχι τον αγριοκοιτάς, τον κοιτάς απλά) και είναι έτοιμος να βγει από το αυτοκίνητο για τσαμπουκά.
Σοβαρά μιλάμε ότι θα καταπιεί ο άλλος την απιστία έτσι για πλάκα;
Είσαι ο ορισμός του παντοφλοπληκτου.Θα το ξαναπώ: βλέπεις άντρες να σπρώχνουν καροτσάκια με μωρά και τους κοροϊδεύεις. Για πες μας, πόσα παιδιά έχεις κάνει; Κανένα. Νομίζεις ότι κακοπερνάνε, αλλά εσύ δεν έχεις κάνει παιδιά, καμία δε σου έκατσε, δεν έχει οικογένεια, δεν ξέρεις τίποτα. Είσαι ο ορισμός του λούζερ και το κρύβεις από τον εαυτό σου βγάζοντας χολή για ανθρώπους που κατά βάθος θαυμάζεις. Σε τσούζει που έμεινες στο ράφι και φαίνεται από όλα όσα γράφεις.
Μόνο εσύ ΜΟΜΟ κρατάς της Θερμοπύλες , ένας γόης Γλυφαδιωτης