Νέα

Τί έγινε το γούστο σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
ε αν θελουν να πηδιουνται σαν τα σκυλια, ας μην παντρευτουν. Απλο δεν ειναι;
Αν το μονο κοινο που εχουν 2 ανθρωποι ειναι οτι ειναι ομορφοι και λατρευουν το σεξ οσο τιποτα, αυτοματα ειναι οι χειροτεροι υποψηφιοι για γαμο, οικογενεια, παιδια κτλ.

Απλα η κοινωνια εχει σφηνωσει στα κεφαλια ολων οτι μετα τα 30-35 οτι σχεση κανεις, πρεπει να πηγαινει "καπου".

Και ξαναλεω, τα διαζυγια στην δυση ειναι τοσα πολλα, που στατιστικα ενας γαμος εχει παραπανω πιθανοτητες να καταληξει σε διαζυγιο παρα να κρατησει πολλα πολλα χρονια. Σιγα σιγα ετσι γινεται και στην ελλαδα. Καθε χρονο αυξανεται το ποσοστο αποτυχημενων γαμων. Και αν αυτο φανταζει φυσιολογικο, αυτο που δεν φανταζει φυσιολογικο ειναι αντρες να κλαινε την μοιρα τους για τις επιλογες τους, γυναικες να παιρνουν τα παιδια με το ζορι απο τους αντρες τους, αντρες να σφαζουν τις γυναικες τους για να μην τους δωσουν διαζυγιο κτλ.
ε ναι το ξερω ετσι ειναι και καλα κανουν στη τελικη, δηλαδη για ποιο λογο να σκλαβωθεις και εισαι ολη μερα στο τρεξιμο και υποχρεωσεις, ζησε τη ζωη σου χωρις συμβιβασμους
Τύποι μου, ωραίο νήμα και δεν είναι καν Κυριακή.

Να προσθέσω εδώ κάτι που έχει λείψει ως τώρα από την κουβέντα :

-Ο μέσος μαμούχαλος κακομοίρης (απλήρωτο σκόρ κάτω του πέντε, γελάνε οι πέτρες και κλαίνε τα λαγκάδια) πραγματικά δεν έχει επιλογές. Όποια απεγνωσμένη πατσαβούρα κάτσει, βεντουζώνεται απάνω της, παίρνει δαχτυλίδια, κάμει κουτσούβελα, τρώει κέρατο και λέει κι ευχαριστώ. Οι περιπτώσεις τούτες είναι ανίατοι μουλιάπες, υπάνθρωποι, τους βλέπουμε με συγκατάβαση. Είναι για τα μουναρπακτικά ότι είναι τα παιδάκια της Αιθιοπίας για τις κυρίες της καλής κοινωνίας. Οι καημένοι πτωχοί.

-Τώρα όταν φορτώνεις ωσάν τελευταίο μοντέλο κλάρκ, όταν είσαι εργάτης του μουνιού και ξέρεις τί πάει να πει να σε πονάει σαγονομασέλα από το εντατικό γλειφομούνι, συνήθως επιλέγεις για σταθερή μια τύπισσα που να γαμιέται ωραία και να βρίσκεται μέσα σε κάποιο στάνταρ εμφάνισης και την κερατώνεις όσο και όπου μπορείς.

-Περνάνε τα χρόνια, ξεκινάνε να κλείνουν οι πόρτες και νιώθεις να πέφτει το λεπίδι της γκιλοτίνας του κοινωνικού αποκλεισμού, εκεί, γύρω στα 35. Τότε λοιπόν μύστες, από τη στιγμή που έχεις μια καλή δουλειά και είσαι οικονομικά ανεξάρτητος, ειδικά αν έχεις γαμήσει και οτιδήποτε έχει σφυγμό σε ακτίνα ναυτικού μιλίου, συχνά την πατάς και λες 'Ρε φίλε, τα 'κανα όλα στη ζωή μου, ας κάνω και σπιτικό τώρα, ως κορωνίδα του αντρίκιου μου έργου.' Αν είσαι εκλεκτά μαλάκας, παίζει και να σε φαντασιώνεσαι μακάριο πατριάρχη, με Τολστοϊκή γενειάδα, να αγορεύεις και να στοχάζεσαι το Κοινό Καλό ενώ η Αφοσιωμένη Παιδίσκη που επήρες, τρέχει για το σπίτι και ρουφά τη γαϊδουροψωλή σου με δάκρυα ευγνωμοσύνης που την καταδέχτηκες.

Παιδί τύποι. Πυρηνική βόμβα. Όχι για το παιδάκι που είναι χαρά και ευλογία, αλλά για την καριόλα τη μάνα του, που στο 100% των περιπτώσεων που έχω γνωρίσει -εμού συμπεριλαμβανομένου- μεταμορφώνεται πλήρως. Άλλη γκόμενα/συγκάτοικο/σύζυγο έχεις κι άλλη γυναίκα έρχεται πίσω από το μαιευτήριο.

Και αυτή η γυναίκα μύστες, δεν έχει καμία σημασία αν ήταν μουνάρα ή πατσαβούρα. Μόνο σε μισεί και σου πρήζει τ'αρχίδια ακριβώς γιατί είσαι ο ίδιος τύπος που παρακάλαγε να της σκίζει την κωλάρα προ των παιδιών. Επειδή έμεινες ίδιος ενώ εκείνη άλλαξε. Δεν υπάρχει λύτρωση εδώ, μόνο να αντιληφθείς την πραγματικότητα και να οργανώσεις την προσωπική σου ζωή ξέχωρα από το σπίτι σου.

Εγώ πήρα μουνάρα πιτσιρίκα γιατί νόμιζα πως ήμουν ασούμ ο πρώτος καμπόη του ντουνιά. Μετά τα παιδιά έγινε μια φακλάνα 120 κιλά που ερωτικά κοιτά μόνο σοκολάτες και τσίψ. Φίλος πήρε σαβουρίτσα-στυλιάρι με το σκεπτικό πως 'θα είναι χαμηλών τόνων και θα κρατά το σπίτι'. Μπάλες. Καυγάδες, γκρίνια για το ποτήρι που είναι εδώ κι όχι εκεί και το σεξ το ξέχασε απ' όταν έκανε το πρώτο παιδί.

Μύστες.

Το παιδί είναι μεγάλη χαρά, αλλά μη γελιέστε. Όταν το κάνετε, θα το μεγαλώσετε μόνοι σας. Η γυναίκα, αν όχι απευθείας αντίζηλος και φίδι στον κόρφο σας, θα είναι αδιάφορη συνέταιρος στην καλύτερη των περιπτώσεων. Λάβετε τα μέτρα σας και προχωρήστε υπεύθυνα. Όσοι ΔΕΝ παντρευτείτε και δεν κάνετε παιδί, θα αντιμετωπίζετε ολοένα και εντονότερο κοινωνικό στίγμα όσο γερνάτε. Ξεκάθαρη υποκρισία, αλλά έτσι δουλεύει η ποτάνα η κενωνία.

Οι πουτάνες είναι λύτρωση και σωτηρία για τον ψυχικά υγιή άντρα.
βασικα πολλες γυναικες μεγαλωνουν τα παιδια μονες τους, υπαρχουν πολλοι που απατανε τις γυναικες τους η της κακοποιουν. Δεν ειναι σπανιες περιπτωσεις αυτες, και τα δυο φυλα το κανουν. Οι πουτανες δεν ειναι λυση, απλα πηγαινε με γυναικες κανονικες για τη καλοπεραση και μη κανεις οικογενεια αν δε θες. Στη τελικη αμα εισαι 35 χρονων με καλη δουλεια και ανεξαρτητος ακομα θα εχεις επιλογες

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.457
Πόντοι
9.297
Kαι εγω στα αντα ειμαι και ανυπαντρος
Αλλα για να ειμαστε αντικειμενικοι, οι πιο ισορροποιμενοι φιλοι μου ειναι εκεινοι που εχουν εναν ευτυχισμενο γαμο.
Ευτυχισμενος γαμος υπαρχει οταν το ζευγαρι αγαπιεται για συνεισφερουν και οι δυο, ειτε οικονομικα ειτε με προσφορα στο σπιτι, στο μεγαλωμα των παιδιων κλπ. Αυτο βεβαια προυποθετει να εχουν και οι δυο να ειναι σοβαροι
Υπαρχουν βεβαια και εκεινοι που παντρευτηκαν απο αναγκη, συνηθως γιατι δεν εβρισκαν κατι καλυτερο αλλα ηθελαν να διαιωνισουν το dna τους, και εκει συναντας τις περισσοτερες μιζερες περιπτωσεις
Μα κι εγώ εστιάζω στην εισφορά και των δύο που μακάρι να υπάρχει σε όλα τα παντρεμένα ζευγάρια αλλά ιδίως σε ζευγάρια αστών τίποτα δεν είναι δεδομένο όπως μια γενιά πίσω.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.804
Πόντοι
3.656
Μονομαχησαν με πιστόλες ξεκινοντας πλάτη με πλάτη καλοντυμένοι ,παρουσία δύο μαρτύρων μιαν αυγή;

Εννοείται ρε τύπε . 3 μάρτυρες έκαστος.
Ο Χατζηπέτρος, πήγε στον τάφο .
Αντρίκια πράματα.

Δυστυχώς , η τελευταία αναφορά στον ποινικό κώδικα για μονομαχία, αφαιρέθηκε το 2010 . Θα επιβεβαιώσει ο Άλεξ .

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Για οικόσιτη Ελληνίδα ψάχνεται ο εκλεκτός συναγωνιστής Δοναλτιος Δακιος ( κατά Λιακόπουλο σατιριζομενο υπό Μητσικώστα)...που να μάθει η Φιλιππινέζα γιουβαρλοσουπα και γίδα βραστή τώρα;
Έχει πάρει Ελληνίδα οικιακή βοηθό ένα γνωστό μου ζευγάρι (ζευγάρι ξαναλέω...) και έχουνε δεινοπαθήσει με την κουτοπονηριά (κλέβει), τεμπελιά, δικαιωματισμό, ακρίβεια. Κατάφερε και φορτώθηκε να ταίζει ΔΥΟ Ελληνίδες ο φίλος και πάλι σπιτικό δεν έχει!
:2funny:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Έχει πάρει Ελληνίδα οικιακή βοηθό ένα γνωστό μου ζευγάρι (ζευγάρι ξαναλέω...) και έχουνε δεινοπαθήσει με την κουτοπονηριά (κλέβει), τεμπελιά, δικαιωματισμό, ακρίβεια. Κατάφερε και φορτώθηκε να ταίζει ΔΥΟ Ελληνίδες ο φίλος και πάλι σπιτικό δεν έχει!
την γαμάει τουλάχιστον;

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
423
Πόντοι
301
Τύπε .... για πες μας τη γνώμη σου ........

Αν κάποιος .... είναι παντρεμένος 10 χρόνια .... και

1)Η γυναίκα του είναι 9/10 και του τύχει μία εύκολη 7/10
2)η γυναίκα του είναι 8/10 και του τύχει μία εύκολη 6/10
3)η γυναίκα του είναι 7/10 και του τύχει μία εύκολη 5/10 ....

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ;;;

Θα πει η γυναίκα μου είναι καλύτερη ;
Κι ας μου πρήζει τα αρχίδια που για ΣΚ έκλεισα δωμάτιο με .... θέα πισίνα ... αντί θάλασσα

και θα ... μείνει πιστός ;;;;

Να δουμε και πόσο νογανε οι συνομιληταί ....
Το ξένο μουνι είναι πιο γλυκό , νόμος...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.066
Πόντοι
2.646
Παντού υπάρχει ένα σκουπίδι για τους φίλους σου τυπε. Προφανώς δεν έχουν τον ελάχιστο αυτοσεβασμό για να πάνε να πηδηξουν μια εργαζόμενη, όσο και να τους κοστίζει, αλλά προτιμάνε μα παντρευτούν την κάθε σκουπίδι ελλεηνιδα.

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Παντού υπάρχει ένα σκουπίδι για τους φίλους σου τυπε. Προφανώς δεν έχουν τον ελάχιστο αυτοσεβασμό για να πάνε να πηδηξουν μια εργαζόμενη, όσο και να τους κοστίζει, αλλά προτιμάνε μα παντρευτούν την κάθε σκουπίδι ελλεηνιδα.
Διαφορετικα πραγματα οι εργαζομενες και οι γκομενες/συζυγοι
Δεν χρειαζεται αυτοσεβασμος να πηδηξεις μια εργαζομενη αλλα ενα εικοσαρικο
Οι πουτανες ειναι καλες για την ποικιλια, δεν αποτελουν υποκαταστατο
Στην τελικη το αρχαιοτερο επαγγελμα ειναι, αν αποτελουσε λυση δεν θα υπηρχαν γκομενιλικια σημερα
Ειδικα τελευταια, μετα την ανακαλυψη της σιχαμερης καποτας το γαμησι με πουτανα δεν ειναι καν μισο γαμησι

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.672
Πόντοι
736
Εμείς μια φορά μόνο είχαμε πάρει καθαρίστρια για το σπίτι του αδερφού μου που έρχεται μια στο τόσο , τελικά και πολλά πήρε και σχεδόν τίποτα δεν έκανε απο οτι είπε η μάνα μου ... από τότε το καθαρίζουμε μόνοι μας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.457
Πόντοι
9.297
Aπλα ήταν άτυχος...
Σπίτι δεν έχουν και πολλοί με Γεωργιανές η από άλλες γειτονικές χώρες...τους το άδειασαν φίλοι των οικιακών βοηθών!

Antonis78

Προμότορας
Εγγρ.
12 Νοε 2018
Like
4.856
άλλη θες για γκόμενα άλλη για γυναίκα
τόσο απλά
κανόνας 2000 ετών

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.457
Πόντοι
9.297
Στην τελικη το αρχαιοτερο επαγγελμα ειναι, αν αποτελουσε λυση δεν θα υπηρχαν γκομενιλικια σημερα
Ειδικα τελευταια, μετα την ανακαλυψη της σιχαμερης καποτας το γαμησι με πουτανα δεν ειναι καν μισο γαμησι
Η "σιχαμερή" καποτα προφυλάσσει από Σ.Μ.Ν.Σαπακια που δεν τους σηκώνεται με την καποτα ας πάνε σε καμμια τρωγλη βρωμοΜεταξου μήπως και δουν φως.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Aπλα ήταν άτυχος...
Σπίτι δεν έχουν και πολλοί με Γεωργιανές η από άλλες γειτονικές χώρες...τους το άδειασαν φίλοι των οικιακών βοηθών!
Αυτά γίνονται άμα είσαι παθητικός αναζητητής οικιακής βοηθού από αγγελίες.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Καλά μην αρχίσουμε για την έννοια της νοικοκυράς ,έχει πάει περίπατο εδώ και χρόνια. Με έχουν καλέσει σε τραπέζι σε σπίτι οικογενειών και τρώμε delivery!! Μην καλείς ρε φίλε, πες έλα να δούμε μπάλα και να παραγγείλουμε.

Για μένα δεν είναι εκεί το πρόβλημα, ας τα βρίσκει στα βασικά το ζευγάρι και ας φέρνουν καθαρίστρια μια φορά την εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι το διαζύγιο και το χωρίζω είναι από τις πιο συχνές λέξεις στο ελληνικό λεξιλόγιο. Αν ακούσετε αιτίες διαζυγίων θα γελάτε μία εβδομάδα.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.066
Πόντοι
2.646
Τυπε, αμφιβάλω αν έχουν πάει με εικοσάρικο. Αν το έκαναν, δε θα μάζευαν το πρώτο σκουπίδι που θα έβρισκαν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.457
Πόντοι
9.297
Τυπε, αμφιβάλω αν έχουν πάει με εικοσάρικο. Αν το έκαναν, δε θα μάζευαν το πρώτο σκουπίδι που θα έβρισκαν
Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν λάθος να πληρώνουν για σεξ...αυτοί έχουν θηλυκοποιηθει γιατί έτσι ακριβώς κάνουν και οι γυναίκες που ποτέ δεν πληρώνουν για σεξ.
Καταλήγουν με την πρώτη περίπτωση που θα τους κάτσει και θα την τρώνε στην μάπα εφ 'ορου ζωής χωρίς ψυχικά εφόδια να αντιμετωπίσουν το έτερον ήμισυ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.457
Πόντοι
9.297
Καλά και εσείς ελλεεινιδα νοικυρα ψάχνετε?σαν να λέμε γκει γαμιας
Γιατί όχι...λαχείο είναι και αυτό ...πολλοί παίρνουν λαχεία κάπου κάπου...κι αν τους κάτσει έκατσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom