Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
ε ναι το ξερω ετσι ειναι και καλα κανουν στη τελικη, δηλαδη για ποιο λογο να σκλαβωθεις και εισαι ολη μερα στο τρεξιμο και υποχρεωσεις, ζησε τη ζωη σου χωρις συμβιβασμουςε αν θελουν να πηδιουνται σαν τα σκυλια, ας μην παντρευτουν. Απλο δεν ειναι;
Αν το μονο κοινο που εχουν 2 ανθρωποι ειναι οτι ειναι ομορφοι και λατρευουν το σεξ οσο τιποτα, αυτοματα ειναι οι χειροτεροι υποψηφιοι για γαμο, οικογενεια, παιδια κτλ.
Απλα η κοινωνια εχει σφηνωσει στα κεφαλια ολων οτι μετα τα 30-35 οτι σχεση κανεις, πρεπει να πηγαινει "καπου".
Και ξαναλεω, τα διαζυγια στην δυση ειναι τοσα πολλα, που στατιστικα ενας γαμος εχει παραπανω πιθανοτητες να καταληξει σε διαζυγιο παρα να κρατησει πολλα πολλα χρονια. Σιγα σιγα ετσι γινεται και στην ελλαδα. Καθε χρονο αυξανεται το ποσοστο αποτυχημενων γαμων. Και αν αυτο φανταζει φυσιολογικο, αυτο που δεν φανταζει φυσιολογικο ειναι αντρες να κλαινε την μοιρα τους για τις επιλογες τους, γυναικες να παιρνουν τα παιδια με το ζορι απο τους αντρες τους, αντρες να σφαζουν τις γυναικες τους για να μην τους δωσουν διαζυγιο κτλ.
βασικα πολλες γυναικες μεγαλωνουν τα παιδια μονες τους, υπαρχουν πολλοι που απατανε τις γυναικες τους η της κακοποιουν. Δεν ειναι σπανιες περιπτωσεις αυτες, και τα δυο φυλα το κανουν. Οι πουτανες δεν ειναι λυση, απλα πηγαινε με γυναικες κανονικες για τη καλοπεραση και μη κανεις οικογενεια αν δε θες. Στη τελικη αμα εισαι 35 χρονων με καλη δουλεια και ανεξαρτητος ακομα θα εχεις επιλογεςΤύποι μου, ωραίο νήμα και δεν είναι καν Κυριακή.
Να προσθέσω εδώ κάτι που έχει λείψει ως τώρα από την κουβέντα :
-Ο μέσος μαμούχαλος κακομοίρης (απλήρωτο σκόρ κάτω του πέντε, γελάνε οι πέτρες και κλαίνε τα λαγκάδια) πραγματικά δεν έχει επιλογές. Όποια απεγνωσμένη πατσαβούρα κάτσει, βεντουζώνεται απάνω της, παίρνει δαχτυλίδια, κάμει κουτσούβελα, τρώει κέρατο και λέει κι ευχαριστώ. Οι περιπτώσεις τούτες είναι ανίατοι μουλιάπες, υπάνθρωποι, τους βλέπουμε με συγκατάβαση. Είναι για τα μουναρπακτικά ότι είναι τα παιδάκια της Αιθιοπίας για τις κυρίες της καλής κοινωνίας. Οι καημένοι πτωχοί.
-Τώρα όταν φορτώνεις ωσάν τελευταίο μοντέλο κλάρκ, όταν είσαι εργάτης του μουνιού και ξέρεις τί πάει να πει να σε πονάει σαγονομασέλα από το εντατικό γλειφομούνι, συνήθως επιλέγεις για σταθερή μια τύπισσα που να γαμιέται ωραία και να βρίσκεται μέσα σε κάποιο στάνταρ εμφάνισης και την κερατώνεις όσο και όπου μπορείς.
-Περνάνε τα χρόνια, ξεκινάνε να κλείνουν οι πόρτες και νιώθεις να πέφτει το λεπίδι της γκιλοτίνας του κοινωνικού αποκλεισμού, εκεί, γύρω στα 35. Τότε λοιπόν μύστες, από τη στιγμή που έχεις μια καλή δουλειά και είσαι οικονομικά ανεξάρτητος, ειδικά αν έχεις γαμήσει και οτιδήποτε έχει σφυγμό σε ακτίνα ναυτικού μιλίου, συχνά την πατάς και λες 'Ρε φίλε, τα 'κανα όλα στη ζωή μου, ας κάνω και σπιτικό τώρα, ως κορωνίδα του αντρίκιου μου έργου.' Αν είσαι εκλεκτά μαλάκας, παίζει και να σε φαντασιώνεσαι μακάριο πατριάρχη, με Τολστοϊκή γενειάδα, να αγορεύεις και να στοχάζεσαι το Κοινό Καλό ενώ η Αφοσιωμένη Παιδίσκη που επήρες, τρέχει για το σπίτι και ρουφά τη γαϊδουροψωλή σου με δάκρυα ευγνωμοσύνης που την καταδέχτηκες.
Παιδί τύποι. Πυρηνική βόμβα. Όχι για το παιδάκι που είναι χαρά και ευλογία, αλλά για την καριόλα τη μάνα του, που στο 100% των περιπτώσεων που έχω γνωρίσει -εμού συμπεριλαμβανομένου- μεταμορφώνεται πλήρως. Άλλη γκόμενα/συγκάτοικο/σύζυγο έχεις κι άλλη γυναίκα έρχεται πίσω από το μαιευτήριο.
Και αυτή η γυναίκα μύστες, δεν έχει καμία σημασία αν ήταν μουνάρα ή πατσαβούρα. Μόνο σε μισεί και σου πρήζει τ'αρχίδια ακριβώς γιατί είσαι ο ίδιος τύπος που παρακάλαγε να της σκίζει την κωλάρα προ των παιδιών. Επειδή έμεινες ίδιος ενώ εκείνη άλλαξε. Δεν υπάρχει λύτρωση εδώ, μόνο να αντιληφθείς την πραγματικότητα και να οργανώσεις την προσωπική σου ζωή ξέχωρα από το σπίτι σου.
Εγώ πήρα μουνάρα πιτσιρίκα γιατί νόμιζα πως ήμουν ασούμ ο πρώτος καμπόη του ντουνιά. Μετά τα παιδιά έγινε μια φακλάνα 120 κιλά που ερωτικά κοιτά μόνο σοκολάτες και τσίψ. Φίλος πήρε σαβουρίτσα-στυλιάρι με το σκεπτικό πως 'θα είναι χαμηλών τόνων και θα κρατά το σπίτι'. Μπάλες. Καυγάδες, γκρίνια για το ποτήρι που είναι εδώ κι όχι εκεί και το σεξ το ξέχασε απ' όταν έκανε το πρώτο παιδί.
Μύστες.
Το παιδί είναι μεγάλη χαρά, αλλά μη γελιέστε. Όταν το κάνετε, θα το μεγαλώσετε μόνοι σας. Η γυναίκα, αν όχι απευθείας αντίζηλος και φίδι στον κόρφο σας, θα είναι αδιάφορη συνέταιρος στην καλύτερη των περιπτώσεων. Λάβετε τα μέτρα σας και προχωρήστε υπεύθυνα. Όσοι ΔΕΝ παντρευτείτε και δεν κάνετε παιδί, θα αντιμετωπίζετε ολοένα και εντονότερο κοινωνικό στίγμα όσο γερνάτε. Ξεκάθαρη υποκρισία, αλλά έτσι δουλεύει η ποτάνα η κενωνία.
Οι πουτάνες είναι λύτρωση και σωτηρία για τον ψυχικά υγιή άντρα.
Τελευταία τροποποίηση: