Δεν ζηλεύω τους zippo σου, Καπετάνιε. Δεν καπνίζω καν.Βρε καλώς την ζηλιάρα μας, την φεμινίστρια. Τί μολογάς Ωρίωνα ;
Και για το γκαζάκι μου, έχω έναν τέτοιο.
Δεν ζηλεύω τους zippo σου, Καπετάνιε. Δεν καπνίζω καν.Βρε καλώς την ζηλιάρα μας, την φεμινίστρια. Τί μολογάς Ωρίωνα ;
Μα ποιος είσαι ; ο Τζέημς Μποντ της κουζίνας ;Δεν ζηλεύω τους zippo σου, Καπετάνιε. Δεν καπνίζω καν.
Και για το γκαζάκι μου, έχω έναν τέτοιο.
Έχω πρόβλημα στην ανάπτυξη, δυστυχώς.Μα ποιος είσαι ; ο Τζέημς Μποντ της κουζίνας ;
Για πες μας τώρα εσύ που τα καταλαβαίνεις τα αισθηματικά: είναι οι γυναίκες άπιστες; Εάν ναι, είναι πιο συχνά από τους άντρες; Ποιες οι διαφορές; Να αναπτύξεις.
Σε εμένα θα λες "κι άλλο"Έχω πρόβλημα στην ανάπτυξη, δυστυχώς.
Αν παρατηρήσεις, οι αναρτήσεις μου είναι 1-2 σειρές. Και αυτό γιατί είναι γραπτός λόγος. Στον προφορικό, συνήθως χρησιμοποιώ μόνο "ναι", "όχι", "μπορεί".
Σε εσένα ειδικά, μπορεί και να μην είμαι σε θέση να μιλάω καν.Σε εμένα θα λες "κι άλλο"
Γιατί ρε Ωρίωνα; Δεν με έχεις φίλο εμένα ;Σε εσένα ειδικά, μπορεί και να μην είμαι σε θέση να μιλάω καν.
Τον καλύτερο (μετά τον Αρίσταρχο).Γιατί ρε Ωρίωνα; Δεν με έχεις φίλο εμένα ;
Αλλά τί τότε; Τι φοβάσαι ; Μην σε φάω;Τον καλύτερο (μετά τον Αρίσταρχο).
Δεν είναι ότι δεν θα θέλω.
Δεν είναι ότι σας φοβάμαι...μα πώς να σας το εξηγήσω;Αλλά τί τότε; Τι φοβάσαι ; Μην σε φάω;
Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς, Ωρίωνα. Έχω αναπτήρες για 30 χρόνια ακριβώςΔεν είναι ότι σας φοβάμαι...μα πώς να σας το εξηγήσω;
Θα δανειστώ λόγια του Ζορμπά. Κάποιες φορές:
"Όταν παίζω, μου μιλούν και δεν ακούω. Κι αν ακούσω, δεν μπορώ να μιλήσω. Θέλω, θέλω, μα δεν μπορώ."
Καταλάβατε;
Γυναικα κατω των 30 ειναι μονο για σεξ ντολ, μεταξυ 30-35 υπαρχει ελπιδα για κατι καλο και μονο μετα τα 35 εχει σοβαρες πιθανοτητες να βγει σωστη και συνεννοησιμη
Μεταξυ 18-25 ειναι εντελως θεοπαλαβες οι περισσοτερες, πλην εξαιρεσεων που φαινονται απο το σχολειο ακομα
Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς, Ωρίωνα. Έχω αναπτήρες για 30 χρόνια ακριβώς
Αμα γαμούσε κανείς με μακαρονάδες ο Μποτρίνι θα έβγαζε τη Ζιζέλ γκόμενα.οτι εχει αυτος τελικα εχει ψυχολογησει καλυτερα τις γυναικες
τα εχει πει και ο Woody Allen Το 80% της επιτυχίας είναι να κάνεις φιγούρα
Γρήγορο κουίζ:
Άντρας, ετών 40, ποσταρει συνεχώς στο facebook , το φαγητό που τρώει ολα τα πιάτα με σουβλάκια, κοψιδια, μακαρονάδες. Βάζει το κινητό σε κάθε γωνία λήψης να δείξει τι θα κατεβάσει στο στομάχι του.,..
Τι συμπέρασμα βγάζουμε;
Μεταξυ 18-25 ειναι εντελως θεοπαλαβες οι περισσοτερες, πλην εξαιρεσεων που φαινονται απο το σχολειο ακομα
τακη το τρολει καστελα πειραια ποσες στασεις εχει ρε φιλε?αυτη ειναι η ιδανικη ηλικα..να εισαι εσυ 30+ και η αλλη 20......τοτε η γκομενα ειναι ζυμαρακι, την πλαθεις εσυ οπως θελεις...της ριχνεις και της φαπες της και την μεγαλωνεις κατα τα ελληνοχρηστιανικα ιδεωδη...αυτα ταυτα τα ελληνοχριστιανικα ιδεωδη....
γαμημενο μουνοπανο...παλι στον δρομο κοιμασαι??!!!!!τακη το τρολει καστελα πειραια ποσες στασεις εχει ρε φιλε?
κατσε ρε τακη μια κουβεντα ειπαμε...γαμημενο μουνοπανο...παλι στον δρομο κοιμασαι??!!!!!