Νέα

Τί έγινε το γούστο σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τα πιο χαρακτηριστικά περιστατικά 2 καλοί μου φίλοι οι οποίοι κοιτούσαν μόνο μοντέλα (κυριολεκτικά κοιτούσαν διότι δε κάναν κάτι άλλο). Ο ένας παντρεύτηκε, ο άλλος είναι αυτός που παντρεύεται τώρα. Ηλικία ~40 (παρα κάτι).
Ε και οι 2 λοιπόν έχουν πάρει κάτι μπάζα που οι μούρες τους είναι λες και τρακάραν με το μετρό.
Συχνό φαινόμενο, είχαν μπερδέψει την ζωή με κριτική επιτροπή και όταν ήρθε η ώρα να παίξουν τράκαραν με την πραγματικότητα. Άλλο καλός παίχτης και άλλο καλός κριτικός. Ο παίχτης χρειάζεται ταλέντο προσόντα προπόνηση αγωνιστικές συμμετοχές.
Σαν θεατές άνετα μπορούμε να συγκρίνουμε κορυφαίους μπασκετμπολίστες και ποδοσφαιριστές πολύ εύστοχα, να μην βλέπουμε καν κάτι άλλο εκτός από NBA και premier league.

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Αν σας εχει πιασει η αναγκη να κανετε παιδι, μην παντρευεστε το πρωτο μπαζο που θας σας κατσει
Διαιωνιζετε την ασχημια και την βλακεια. Καλυτερα να μην αφησετε καθολου απογονους
Αναπαραγομαστε για να βελτιωσουμε το ειδος και οχι να το υποβιβασουμε
Για αυτο και τα θυληκα σε ολο το ζωικο βασιλειο αναπαραγονται με τα πιο ευρωστα αρσενικα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Ρε συ @Sub-Zero νόμιζα πως είσαι δικός μας.

Δεν έχει σημασία ποιά είναι δίπλα, το κατάρτι σηκώνεται κατ'ελάχιστον τρεις φορές τη μέρα και ζητά να γαμήσει και να χύσει τρυφερό θηλυκό μουνοκρέας. Ό,τι έχεις δίπλα εκείνη την ώρα με βυζά, το γαμάς. Στους παντρεμένους, η σύζυγος είναι πρόχειρη. Και να μην τη γουστάρεις, τη γαμάς, γιατί είμαστε άρρωστοι και πρεζάκιες. Να είσαι εντός θέματος ασούμ.

ΟΓΚΟΛΙΘΙΚΟ post !

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ εσωστρέφεια. ΑΝΟΙΞΤΕ τα φυλλα της καρδιας σας. ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ στο γάμο και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ. ΤΩΡΑ :wanker::wanker::wanker:

I Love You Sport GIF by MLB
I Love You Hug GIF by Good Trouble
Father And Son Dad GIF by SYFY
Korean Drama Love GIF by The Swoon
Matthew Kiss GIF by MASTERPIECE | PBS
Season 2 Family GIF

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ εσωστρέφεια. ΑΝΟΙΞΤΕ τα φυλλα της καρδιας σας. ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ στο γάμο και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ. ΤΩΡΑ :wanker::wanker::wanker:

I Love You Sport GIF by MLB
I Love You Hug GIF by Good Trouble
Father And Son Dad GIF by SYFY
Korean Drama Love GIF by The Swoon
Matthew Kiss GIF by MASTERPIECE | PBS
Season 2 Family GIF
ΜΕτα μηνυμα αυτο σε βλεπω υπουργο οικογενειακου προγραμματισμου στην κυβερνηση των αριστων.:confused::confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Μάλλον οι γυναίκες βαριούνται το γαμίσι , επειδή καταλαβαίνουν ότι οι άνδρες, είμαστε μονογαμικοί.
Μόνο γαμάμε.

georgek91

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
124
Πόντοι
0
Δν τους χρειαζόμαστε φιλε. Αν ειμασταν στην αρχαία Σπάρτη θα κατέληγαν στο πάτο του πηγαδιού. Επειδή υπάρχουν αυτοί οι μαλακές έχουν πάρει αερα οι γκόμενες σε ινσταγκραμ , only fans κτλ
Ευγε συνελληνα, μερικοι εχουν ξεχασει τι εστι αξιοπρεπεια και ανδρικη ενεργεια. Στην αρχαια Σπαρτη το ειχαν αναγαγει σε επιστημη ομως, οπως αντιστοιχα και την ανδρεια.

georgek91

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
124
Πόντοι
0
Εγω να κανω μια γενικη ερωτηση? γιατι εχουμε μπερδεψει την εξωτερικη εμφανιση με την πιθανοτητα υπαρξης κερατου? γιατι κανενας εδω μεσα δεν εχει αναφερει/συνδεσει το κερατο με τον τροπο λειτουργιας του εγκεφαλου + συν υπαρξη πιθανων ψυχολογικων (διοτι τετοιες ενεργειες απο την ψυχολογια πηγαζουν, δηλαδη απο το μυαλο)?
Και για να γινω πιο συγκεκριμενος, ποιος ο λογος να σε κερατωσει ενα 8-9-10 εαν εχετε μια πολυ ομορφη σχεση/γαμο? να βρει καποιον ομορφοτερο και να το κανει? να βρει καποιον πιο πουτσαρα? τι στον ανεμο? ολα αυτα νομιζετε δεν θα τα ηξερε απο πριν δεσμευτει οτι μπορει να συμβουν? Σιγουρα ναι.
Εκτος αν μιλαμε για περιπτωσεις ατομων οπου η ηθικη και η αυτοεκτιμηση εχει αυτοκτονησει, εκει ναι, αλλα και παλι εχε ινα κανει με τον χαρακτηρα οχι με την εμφανιση...στις μερες μας και η πολυ μετρια δεχεται απειρες προτασεις καθημερινως και κυριως λογω των σοσιαλ.
Απλα τα πραγματα.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
θαρρω πως ηρθε η ωρα, να αραδιάσω μερικες λέξεις ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε τούτο ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΧΑΜΕΡΠΕΣ και συνάμα ΕΥΤΕΛΕΣ νήμα.:coffee:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ευχαριστω το ΘΕΟ, ευχαριστω την ΤΥΧΗ μου, που γνωρισα την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ αληθινη αγαπη της ζωής μου. :kneel::kneel::kneel:

θα ειμαι παντα ευγνώμων για αυτη τη γυναικα που μου μεγαλωσε θαυμάσια παιδια. :grouphug:για ολα τα ξενύχτια που περάσαμε μαζι, για ολες τις δυσκολίες που σταθήκαμε ο ΕΝΑΝΕΣ διπλα στην ΑΛΛΗΝΕ. για την κατανοηση της σε ΟΛΑ τα παραστρατήματα μου. :wanker::wanker::wanker:

ΣΑΝ ΜΗΛΙΑ, σαν το δεντρο του σιλβερσταην, παντα γενναιόδωρη παντα εδινε τα παντα (αγαπη φροντίδα και δυναμη στα παιδια. ——- μουνι και γκροβερ σε μενανε)

ΠΑΤΩΝΕΤΕ ατεχνα ΝΑΥΑΓΙΑ;; :bigdick::bigdick::bigdick:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ευγε συνελληνα, μερικοι εχουν ξεχασει τι εστι αξιοπρεπεια και ανδρικη ενεργεια. Στην αρχαια Σπαρτη το ειχαν αναγαγει σε επιστημη ομως, οπως αντιστοιχα και την ανδρεια.
Αυτοί ήταν μια ακραία ούτε καν αρχαία αλλά αρχαϊκή κοινωνία μονοσήμαντη που δεν μπορούμε να πάρουμε ως μέτρο. Ήταν οι ειδικές δυνάμεις της εποχής. Δεν υπήρχε χώρος για άλλες δραστηριότητες και ειδικότητες. Την παραγωγή την είχαν επιφορτίσει σε ένα σκλαβωμένο ομοεθνή λαό. Τους Είλωτες. Δεν είχαν καλή συνέχεια οι Σπαρτιάτες έκαναν κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις μεν αλλά γενικά τράβαγαν το κάρο της εξέλιξης των Ελληνικών πόλεων πίσω. Έμειναν ελάχιστοι γιατί δεν προσάρμοσαν τις δομές τους και χάθηκαν οριστικά από το τότε μέλλον.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Τύπε .... παντρεμένες από κάποα φάση και μετά .... ΔΕΝ ΠΟΛΥΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΕΞ ......

Έχουν ένα σνομπισμό . ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣΤΕΚΟΥΜΕΝΕΣ. Ξέρουν καταρχήν ότι ο άνδρας τους , όταν δεν γκομενίζει και δεν πηδάει πουτάνες,
θέλει να τις ξεκωλιάζει συνέχεια. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΣΠΕΝΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.

Δεν είναι όπως όταν ήταν μικρές που έπρεπε να γαμηθούν γιατί γαμήθηκαν οι φίλες.
Αργότερα που κόντραραν με φίλες ποιά έχει περισσότερους γκόμενους.
Πιο μετά .... ποιά θα παντρευτεί .... ποια θα βολευτεί καλύτερα ..... ποιά θα κάνει παιδιά πρώτη .......

Είναι σαν κάτι ... βασιλιάδες που έχουν κάποια εξοχικά παλάτια ... που πάνε κάθε 10χρόνια .....
Ξέρουν ότι είναι πάντα έτοιμα και διαθέσιμα ... αλλά δεν πάνε.

Έτσι κι αυτές. Ξέρουν ότι θέλει να τις γαμάει ο άνδρας τους, οι άλλοι παντρεμένοι .....
πιτσιρικάδες που φωτογραφίζουν τα μπούτια και τον κώλο τους με κινητά για να τον παίξουν ........

ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΨΕ .... ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ...........

Έχω γνωριμία με τύπο , που έχει ένα 10++ γυναίκα. 15 χρόνια μικρότερη .
55 αυτός, 40 αυτή.

Ζήτημα να την πηδάει μία φορά το μήνα. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ !
Δεν κάθεται !

Έφαγε τα λύσακά τους. Ντετέκτιβ έβαλε, κάμερες, ηχογραφήσεις συνομιλιών ....
ΟΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ... ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΟ !!!!!!!

Ε ΔΕΝ ΕΧΕΙ . ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ.
Καφέδες, ψώνια , ύπνος σαν ζώον ..... κάτι γυμναστικές και μαλακίες ...... και μαλακίζονται με άλλες σπίτια τους
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ .

Ή έχουν φάει τόση πούτσα νεότερες,που τη μπούχτησαν

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Αναπαραγομαστε για να βελτιωσουμε το ειδος και οχι να το υποβιβασουμε
Για αυτο και τα θυληκα σε ολο το ζωικο βασιλειο αναπαραγονται με τα πιο ευρωστα αρσενικα
Άμα πάει να κάνει παιδί με άλλον και μετά γυρίσει πίσω, εγώ δεν της το μεγαλώνω, ξηγημένα πράγματα. :rockon:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Η αφόρητη ανία της προνομιούχου. Καμιά φορά το γυρίζουν σε λεσβίες κιόλας όταν μεσήλικες λόγω προπαγάνδας Νέτφλιξ που συχνά παρακολουθούν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
δεν εχει σημασια τι εχεις εσυ στο προγραμμα, σημασια τι εχετε και οι δυο στο μυαλο σας.
Αμα εισαι αδιαφορος για τη γυνσικα σου, ξενογαμας χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια να κρυφτεις και γκομενιζεις ασυστολα, περιμενεις ειλικρινως η αλλη να μεινει πιστη?
ιδιαιτερα αν ειναι καλοστεκουμενη και εχει και φλερτ απο δουλεια, γειτονια κλπ.
αλλα και σωστος να εισαι, γιατι δεν της αναγνωριζεις το δικαιωμα να βαριεται οσο πιθανον βαριεσαι και συ?
οταν πας να κανεις σεξ και ξερεις επακριβως τι θα νοιωσεις κσι τι θα γινει και με ποια σειρα θα γινει, εως τη στιγμη που θα γειρεις στο πλαϊ στραγγισμενος, γιατι το εχεις ήδη ζησει εκατονταδες φορες.
ετσι νοιωθει κι’ αυτη λοιπον.
αρα και η περιστασιακη αγαμια στον γαμο εχει ενα καλο, να σε βγαλει απο τη ρουτινα…
:confused:
αυτό ακριβώς είναι το point μου

όπως βαριέμαι εγώ και εσύ βαριέται και αυτή...

εγώ ρωτάω πως θα αντιδρούσε ο καθένας αν μάθαινε ότι η γυναίκα του έχει στανταράκια 25χρονους τυπάδες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Τύπε @Saul αν η γυναίκα δε μας ζαλίζει τον πούτσο και είναι στα του σπιτιού κυρία, να κάμει ό,τι θέλει. Αντίστοιχα κι εμείς.

Οι πετυχημένοι γάμοι, πώς νομίζεις κρατιούνται;
Θες να μου πεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς που κερατώνουν τη γυναίκα τους δεν έχουν κανένα θέμα να μάθουν ότι τους κερατώνει και αυτή με κάποιον 20 χρόνια μικρότερο?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Αυτές γαμιούνταν από τα 15-16-17 και μπούχτισαν στα 35 ;

Εμείς στα ρδέλα από τα 12 ... φτάνουμε 50 και δεν παίρνουμε χαμπάρι ......

Μια διαφορά εγώ τη βλέπω !

Για αυτό δεν αράζω από τώρα. Με ξέρω.
Αν δεν δουλεύω ...

Κατά τις 11.30 θα πηγαίνω μασατζίδικο .

Μεσημεράκι καμιά βίζιτα σε γαμιστρώνα γλυφάδα , τουρκολίμανο ... με θέα θάλασσα ....

Απόγευμα , με καφέ τεηκ εγούεϊ .... στουντιότσαρκα για την αλητεία ........

Βράδυ μία βίζιτα , έτσι να ρίξω κανά πούτσο ......

Το βράδυ αργά για ποιότητα, τζάδικο , να δούμε κανάν κώλο ...... και καμιά φραπεδιά πριβέ ....

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Θες να μου πεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς που κερατώνουν τη γυναίκα τους δεν έχουν κανένα θέμα να μάθουν ότι τους κερατώνει και αυτή με κάποιον 20 χρόνια μικρότερο?

Tέτοιος ευεργέτης αν βρεθεί, του πληρώνουμε και τις καπότες και το τηλέφωνο. Σωτήρας, λυτρωτής. Αλλά πού. Σπίτι η φακλάνα, ασέξουαλ και να σπάει μπάλες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
θαρρω πως ηρθε η ωρα, να αραδιάσω μερικες λέξεις ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε τούτο ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΧΑΜΕΡΠΕΣ και συνάμα ΕΥΤΕΛΕΣ νήμα.:coffee:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ευχαριστω το ΘΕΟ, ευχαριστω την ΤΥΧΗ μου, που γνωρισα την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ αληθινη αγαπη της ζωής μου. :kneel::kneel::kneel:

θα ειμαι παντα ευγνώμων για αυτη τη γυναικα που μου μεγαλωσε θαυμάσια παιδια. :grouphug:για ολα τα ξενύχτια που περάσαμε μαζι, για ολες τις δυσκολίες που σταθήκαμε ο ΕΝΑΝΕΣ διπλα στην ΑΛΛΗΝΕ. για την κατανοηση της σε ΟΛΑ τα παραστρατήματα μου. :wanker::wanker::wanker:

ΣΑΝ ΜΗΛΙΑ, σαν το δεντρο του σιλβερσταην, παντα γενναιόδωρη παντα εδινε τα παντα (αγαπη φροντίδα και δυναμη στα παιδια. ——- μουνι και γκροβερ σε μενανε)

ΠΑΤΩΝΕΤΕ ατεχνα ΝΑΥΑΓΙΑ;; :bigdick::bigdick::bigdick:

Έτσι τύπε.
Έτσι σε θέλω.
Πιστό οικογενειάρχη παντρεμένο .
Κέρβερος.
Αιθέρας.

Πάνω από όλα, οι παντρεμένοι , είμαστε μονογαμικοί .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom