Δεν είναι ότι έχει γίνει μόνο μια φορά αλλά με αφορμή το ότι ένας φίλος παντρεύεται ανοίγω αυτό το θέμα.
Είσαι λοιπόν με την παρέα σου, βλέπεις διάφορα γκομενάκια και βλέπεις όλους κοιτάνε κάτι μοντέλα κι αν σχολιάσεις κάτι για κάποια που ναι μεν δεν είναι μοντέλο αλλά είναι καλή -τρώγεται ακους σχόλια...
Μπά δε λέει.....
Εντάξει μωρέ για μια φορά καλή είναι...
...
Τα πιο χαρακτηριστικά περιστατικά 2 καλοί μου φίλοι οι οποίοι κοιτούσαν μόνο μοντέλα (κυριολεκτικά κοιτούσαν διότι δε κάναν κάτι άλλο). Ο ένας παντρεύτηκε, ο άλλος είναι αυτός που παντρεύεται τώρα. Ηλικία ~40 (παρα κάτι).
Ε και οι 2 λοιπόν έχουν πάρει κάτι μπάζα που οι μούρες τους είναι λες και τρακάραν με το μετρό. Γυναίκες που αν εγώ τους τις έδειχνα θα πέφταν κάτω από τα γέλια. Τώρα όμως τις παντρεύονται..
Σε παρόμοιο σκηνικό όταν ήταν να παντρευτεί παλαιότερα άλλος φίλος, τον ρωτάω με τρόπο... ρε είσαι σίγουρος; Και μου απαντάει.... ε τώρα που την βρήκα (δείγμα απελπισίας και αγαμίας). Μιλάμε για γυναίκα που δε είναι δύσκολο να την μπερδέψεις με τη μάνα του.
Ο ένας από αυτούς παρότι φρεσκοπαντρεμένος το μάτι του παίζει 24/24ωρο. Με τέτοια γυναίκα και το δικό μου θα έπαιζε δε τον αδικώ.
Και η ερώτηση μου τώρα είναι η εξής. Τι πιστεύετε ότι παίζει;
Μέσα στην απελπισία τους (περνάνε τα χρόνια) και την αγαμία τους πήραν την πρώτη που βρήκαν ασχέτως αν είναι σαν κάδος με πόδια ή απλά είδαν άλλα στοιχεία εκτός της εμφάνισης;
Υπόψιν ότι και οι 3, όλη τους τη ζωή από σχέσεις τίποτα και ενώ άλλος φίλος που έκανε και κάνει σχέσεις στη ζωή του, πάντα είχε καλά μωράκια,
Την παραπάνω συζήτηση την είχα κάνει με άλλο φίλο και περιμένω τις απόψεις σας.
Για ΤΙΝΟΣ το γούστο μιλάτε κύριέ μου;
Για το γούστο των φίλων σας, της παρέας σας, των "κολλητών" σας;
Για το γούστο ανθρώπων που μέχρι τα 18 πήγαιναν με τη μαμά τους ακόμα και στο περίπτερο;
Για το γούστο ανθρώπων που δεν κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέφτη, ή όταν τον κοιτάνε, τον φτύνουν;
Για το γούστο ανθρώπων που η κοιλιά τους έχει κρύψει πια το πουλάκι τους;
Για το γούστο ανθρώπων που πάντα έτρεμαν το αντίθετο φύλο;
Για το γούστο ανθρώπων που μέσα στην αντροπαρέα το έπαιζαν ζεν πρεμιέ και έξω, "στη μάχη", είχαν τις επιτυχίες του Θανάση Βέγγου στο "ωραίο" φύλο;
Για το γούστο ανθρώπων που η γυναίκα τους παίζει να είναι η δεύτερη ή τρίτη γυναίκα που πήδηξαν χωρίς να πληρώσουν;
Για το γούστο ανθρώπων που υποτάχθηκαν σε ΜΠΑΖΑ για να μη μείνουν "μόνοι", ίσως γιατί τρέμουν στην ιδέα να ζήσουν με τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, που τους προκαλεί ΑΗΔΙΑ και αποτροπιασμό;;;;
Για τέτοιων ανθρώπων το γούστο μιλάτε προφανώς κύριε. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μη γενικεύετε.