Νέα

Τί έγινε το γούστο σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Πώς δεν έχει σημασία ρε τύπε;

Ποιος γαμάει τη γυναίκα του μετά απο χρόνια γάμου;

Εκτός αν έχεις παντρευτεί καμια Ρωσίδα,Τσέχα,Σουηδέζα που μένει μουνάρα και στα 50+

Το άτομο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Δεν συζητάμε να την έχει πέσει .....

0 ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΣΕ 0 ΠΕΣΙΜΑΤΑ .

Γεννήθηκε πληγωμένος, επειδή δεν του την έπεσαν οι μουνάρες του σχολείου.
Ούτε οι μουνάρες των 90s/00s ....... δεν πήγαν να τον παρακαλέσουν να τις γαμήσει .......

Δεν έχει πάει για καφέ με γκόμενα.
Δεν έχει γαμήσει ποτέ.

Βλέπει μόνο στιγμές, από τη ζωή των άλλων ...........

-ο μουσάτος έχει μουνάρα γκόμενα
-ο καράφλας έχει μία μοντελέ .....
-οι τατουαζάτοι γαμάνε αβέρτα ...

Και νομίζει ότι τα ξέρει όλα.
Δεν ξέρει τι προσπάθειες και αγώνες έχουν κάνει όλοι αυτοί . ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΕΙΧΑΝ.

Κλαίγεται που δεν είναι ο Μικ Τζέγκερ ή ο Μπέκαμ . Ή κανένας Εμίρης.
Αν δεν ήταν άτιμη η κοινωνία .... και ήταν ... θα γάμαγε χωρίς καμία προσπάθεια .......
Αδικήθηκε τώρα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Φίλε τον καταλαβαίνω. Μες το σπίτι θες πάντα ωραίο κλίμα για τα παιδιά. Κι αν η γυναίκα σου έχει ξηγηθεί έστω στοιχειωδώς ΟΚ μέσα στο γάμο, προφανώς και θα την αγαπάς και θα την φροντίζεις. Λίγο σεξάκι του Θεού έξω, είναι πάντα στο πρόγραμμα. Κέρατο πιάνεται αν καψουρευτείς και αρχίσεις τις μαλακίες περί φευγιού και μεγάλων ερώτων.

Σωστός. Αν βρεθεί και καμία καλά γνωστή ... ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΓΑΜΟ ... που δεν έχει σκοπό να σουτάρει τον άνδρα της και να σου κατσικωθεί
καμία που ο δικός της πνίγεται στη δουλειά , έχει πάθει .... ασηκομάρες .... γαμάει πολλές πουτάνες ... πολλές γκόμενες ....
γαμάς κι εκεί !!!!!

Τα καλύτερα γαμίσια, είναι μεταξύ παντρεμένων . ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ !

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
Δηλαδή τύποι αν η γυναίκα σας βαριέται το έχετε στο πρόγραμμα να βρει γκόμενο και το θεωρείται μέσα στο πρόγραμμα και δεν θα σας πειράξει ιδιαίτερα?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.515
Πόντοι
3.656
Σωστός. Αν βρεθεί και καμία καλά γνωστή ... ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΓΑΜΟ ... που δεν έχει σκοπό να σουτάρει τον άνδρα της και να σου κατσικωθεί
καμία που ο δικός της πνίγεται στη δουλειά , έχει πάθει .... ασηκομάρες .... γαμάει πολλές πουτάνες ... πολλές γκόμενες ....
γαμάς κι εκεί !!!!!

Τα καλύτερα γαμίσια, είναι μεταξύ παντρεμένων . ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ !

Και αντί να πας με καμια τέτοια στο ξενοδοχείο...πας με τη σύζυγο που σκέφτεται τα κοκτέηλ :2funny:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.674
Πόντοι
2.306
Δηλαδή τύποι αν η γυναίκα σας βαριέται το έχετε στο πρόγραμμα να βρει γκόμενο και το θεωρείται μέσα στο πρόγραμμα και δεν θα σας πειράξει ιδιαίτερα?
δεν εχει σημασια τι εχεις εσυ στο προγραμμα, σημασια τι εχετε και οι δυο στο μυαλο σας.
Αμα εισαι αδιαφορος για τη γυνσικα σου, ξενογαμας χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια να κρυφτεις και γκομενιζεις ασυστολα, περιμενεις ειλικρινως η αλλη να μεινει πιστη?
ιδιαιτερα αν ειναι καλοστεκουμενη και εχει και φλερτ απο δουλεια, γειτονια κλπ.
αλλα και σωστος να εισαι, γιατι δεν της αναγνωριζεις το δικαιωμα να βαριεται οσο πιθανον βαριεσαι και συ?
οταν πας να κανεις σεξ και ξερεις επακριβως τι θα νοιωσεις κσι τι θα γινει και με ποια σειρα θα γινει, εως τη στιγμη που θα γειρεις στο πλαϊ στραγγισμενος, γιατι το εχεις ήδη ζησει εκατονταδες φορες.
ετσι νοιωθει κι’ αυτη λοιπον.
αρα και η περιστασιακη αγαμια στον γαμο εχει ενα καλο, να σε βγαλει απο τη ρουτινα…
:confused:

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Τύπε @Saul αν η γυναίκα δε μας ζαλίζει τον πούτσο και είναι στα του σπιτιού κυρία, να κάμει ό,τι θέλει. Αντίστοιχα κι εμείς.

Οι πετυχημένοι γάμοι, πώς νομίζεις κρατιούνται;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Θυμάμαι τους γονείς μου να κλειδώνονται στο δωμάτιο κάτι άκυρα μεσημέρια Κυριακής και να μας ζητάνε να μην τους ενοχλήσουμε.

Ο πατέρας μου απατούσε την μητέρα μου πολύ συχνά επίσης.. αρκετά γκομενιαρης.

Παρ όλα αυτά δεν έλειπαν οι τρυφερές στιγμές από το σπίτι.

Παράνοια
Same here. :confused: :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.394
Πόντοι
9.297
Φίλε μου, είσαι στην απέξω και δεν ξέρεις τι γράφεις. Είναι απίστευτη απόλαυση να βγάζεις το μωρό βόλτα με το καροτσάκι. Εσύ λυπάσαι άντρες που περνάν καλά. Αν οι παλιές γενιές αντρών δε βοηθούσαν, είναι επειδή ήταν κολλημένοι σε στερεότυπα και δεν ήξεραν τι τους γίνεται και το παίζαν "άντρες παλαιάς κοπής" (τους είδαμε και αυτούς: Χαϊκάλης, Φιλιππίδης και πολλοί παρόμοιοι. Και άμα είσαι εμφανίσιμος, το να βγάζεις το μωρό βόλτα με το καροτσάκι είναι τεράστια γκομενοπαγίδα.
Περνάνε καλά;
Μηπως το ζητανε και από μόνοι τους;Δεν μιλάω για περιπτώσεις όπου ο άνδρας βγαίνει με την γυναίκα και το μωρό αλλά για περιπτώσεις όπου βγάζει μόνος βόλτα το μωρό...
Το πρώτο ζητούμενο είναι να τα βρίσκουν μεταξύ τους...όμως αν την ώρα εκείνη η σύζυγος κουτσομπολευει με τις απέναντι από το μπαλκόνι ,ε αυτό δεν το λες και πολύ καλό μοιρασμα εργασιών.
Γκομενοπαγιδα για μερικές"απελευθερωμένες φεμινίστριες"...ίσως όμως άλλες θεωρήσουν ως υποζύγιο έναν άνδρα να σέρνει καροτσάκι.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.674
Πόντοι
2.306
Μια χαρα δηλαδη….
Γιατι? σας εμεινε κανενα παιδικο τραυμα?
θα ηταν δηλαδη καλυτερο να γαμωσταυριζει τη μανα ο πατερας πρωϊ μεσημερι βραδυ γιατι εινσι sexually ftrustrated και τη κατηγορει για αυτο?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.394
Πόντοι
9.297
Θυμάμαι τους γονείς μου να κλειδώνονται στο δωμάτιο κάτι άκυρα μεσημέρια Κυριακής και να μας ζητάνε να μην τους ενοχλήσουμε.

Εγώ ήμουν 11 και οι γονείς ήταν στο 16 έτος.

Ο πατέρας μου απατούσε την μητέρα μου πολύ συχνά επίσης.. αρκετά γκομενιαρης.

Παρ όλα αυτά δεν έλειπαν οι τρυφερές στιγμές από το σπίτι.

Παράνοια
Γιατί είναι αντιφατικό αυτό;
Είχε όρεξη και για σπιτικό φαγητό αλλά και για φαγητό εκτός σπιτιού...ένας ορεξατος άνθρωπος!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.674
Πόντοι
2.306
Περνάνε καλά;
Μηπως το ζητανε και από μόνοι τους;Δεν μιλάω για περιπτώσεις όπου ο άνδρας βγαίνει με την γυναίκα και το μωρό αλλά για περιπτώσεις όπου βγάζει μόνος βόλτα το μωρό...
Το πρώτο ζητούμενο είναι να τα βρίσκουν μεταξύ τους...όμως αν την ώρα εκείνη η σύζυγος κουτσομπολευει με τις απέναντι από το μπαλκόνι ,ε αυτό δεν το λες και πολύ καλό μοιρασμα εργασιών.
Γκομενοπαγιδα για μερικές"απελευθερωμένες φεμινίστριες"...ίσως όμως άλλες θεωρήσουν ως υποζύγιο έναν άνδρα να σέρνει καροτσάκι.
Φιλε τα παιδακια ειναι μεγαλη χαρα.
καλο ειναι και η γυναικα σου να νοιωθει το ιδιο για να τα μεγαλωσετε καλα, ειτε μαζι ειτε χωρια.
ναι, θα σου βγει το λαδι στη πορεια και δεν θα κοιμασαι οταν εχει κρυωσει, γενικα θα ζοριστεις big time και για πολλα χρονια.
δυο λεπτα ομως που θα παιξεις μαζι του και θα σε κοιταξει με ενα βλεμμα που δεν περιγραφεται θα σε πανε γκαζι για μια ζωη.
Κυριολεκτώ.
ποιος ειπε οτι τα ωραια πραγματα στη ζωη δεν έχουν πολυ κόπο?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Μια χαρα δηλαδη….
θα ηταν δηλαδη καλυτερο να γαμωσταυριζει τη μανα ο πατερας πρωϊ μεσημερι βραδυ γιατι εινσι sexually ftrustrated και τη κατηγορει για αυτο?
Όχι ρε σύ. Ίσα ίσα.

Απ' ότι κατάλαβα, ο συγχωρεμένος ο γέρος μου, κάποια στιγμή το έκοψε το σπορ.

Νομίζω όταν την κοπάνησε η μάνα μου και γύρισε για καμιά βδομάδα στο πατρικό της, μ' εμάς στην αγκαλιά.

Έμαθα ότι του έτριξε τα δόντια ο πατέρας του (ο παππούς μου δηλ) και μαζεύτηκε ο συγχωρεμένος.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.674
Πόντοι
2.306
Όχι ρε σύ. Ίσα ίσα.

Απ' ότι κατάλαβα, ο συγχωρεμένος ο γέρος μου, κάποια στιγμή το έκοψε το σπορ.

Νομίζω όταν την κοπάνησε η μάνα μου και γύρισε για καμιά βδομάδα στο πατρικό της, μ' εμάς στην αγκαλιά.

Έμαθα ότι του έτριξε τα δόντια ο πατέρας του (ο παππούς μου δηλ) και μαζεύτηκε ο συγχωρεμένος.
Ετσι γινονται τα πραγματα.
Αμα ηταν η ζωη κατα παραγγελια, θα ηταν και απολυτως βαρετη.
με ανθρωπους στοιχειωδως λογικούς και οχι παλιοτομαρα ή ψυχασθενεις τα πραγματα προχωρανε μια χαρα τλικα….

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Μια χαρα δηλαδη….
Τώρα τα βλέπω πιο σφαιρικά τα πράγματα...

Αλλά όταν είσαι μικρός τέτοια γεγονότα αποτελούν μεγάλο σόκ στην ιδέα πώς μπορεί οι γονείς σου να χωρίσουν..

Είχα την ατυχία πηγαίνοντας στο σχολείο να δω τον πατέρα μου στο αυτοκίνητο με άλλη γυναίκα.

Είχε πονέσει λίγο αυτό..

Αργότερα αποκαλύφθηκε πως την συντηρούσε κανονικά με σπίτι,
Η τύπισσα ήταν αράχνη, άφηνε εσκεμμένα γυναικεία αντικείμενα όπως μανό και νύχια στο αυτοκίνητο για να τα βρει η μητέρα μου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.394
Πόντοι
9.297
Ολοι θαυμαζουν μια φεραρι η μια λαμποργκινι στο δρομο.
Εστω και μια στυλατη μαζερατι.
Στο γκραραζ τους ομως εχουν ενα toyota.
Τεσπα αλλο τι θαυμαζεις αλλο τι εχεις.
Οι γυναικες επιλεγουν οχι οι ανδρες.
Οι ανδρες απλα διαβαζουν σωστα τις γυναικες που θελουν.Οι πιο μαγκες δηλαδη απο αυτους.
Παμε παρακατω.
Δεν θεωρώ μάγκα όποιον καταλήγει με μπαζο αλλά άτομο χαμηλής αυτοεκτίμησης...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.394
Πόντοι
9.297
Φιλε τα παιδακια ειναι μεγαλη χαρα.
καλο ειναι και η γυναικα σου να νοιωθει το ιδιο για να τα μεγαλωσετε καλα, ειτε μαζι ειτε χωρια.
ναι, θα σου βγει το λαδι στη πορεια και δεν θα κοιμασαι οταν εχει κρυωσει, γενικα θα ζοριστεις big time και για πολλα χρονια.
δυο λεπτα ομως που θα παιξεις μαζι του και θα σε κοιταξει με ενα βλεμμα που δεν περιγραφεται θα σε πανε γκαζι για μια ζωη.
Κυριολεκτώ.
ποιος ειπε οτι τα ωραια πραγματα στη ζωη δεν έχουν πολυ κόπο?
Δεκτόν.
Όμως με την γυναίκα να συμμετέχει και να μην είναι όλη μέρα στα τηλέφωνα και στα σοσιαλ μύδια.
Βέβαια αν ο άνδρας έχει θηλυκοποιηθει και ανέχεται να τα κάνει όλα και να μαγειρεύει και να σφουγγαρίζει...τότε τι την θέλει την γυναίκα;

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.287
Πόντοι
1.046
Περνάνε καλά;
Επαναλαμβάνω, μιλάς για πράγματα που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ, οπότε άστο. Εσύ λες ότι είναι δυστυχισμένοι. Φυσικά, δε θα γίνουν δυστυχισμένοι επειδή το λες εσύ. Να βγάζεις βόλτα το μωρό μόνος, χωρίς τη σύζυγο, είναι τεράστια απόλαυση και γεννά τεράστια ικανοποίηση. Αν εσύ δεν το έχεις ζήσει, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Αν εσύ έχεις αποτύχει στη ζωή σου, μη νομίζεις ότι οι άλλοι απέτυχαν κι αυτοί...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.154
Πόντοι
2.306
Δεν είναι ότι έχει γίνει μόνο μια φορά αλλά με αφορμή το ότι ένας φίλος παντρεύεται ανοίγω αυτό το θέμα.

Είσαι λοιπόν με την παρέα σου, βλέπεις διάφορα γκομενάκια και βλέπεις όλους κοιτάνε κάτι μοντέλα κι αν σχολιάσεις κάτι για κάποια που ναι μεν δεν είναι μοντέλο αλλά είναι καλή -τρώγεται ακους σχόλια...
Μπά δε λέει.....
Εντάξει μωρέ για μια φορά καλή είναι...
...

Τα πιο χαρακτηριστικά περιστατικά 2 καλοί μου φίλοι οι οποίοι κοιτούσαν μόνο μοντέλα (κυριολεκτικά κοιτούσαν διότι δε κάναν κάτι άλλο). Ο ένας παντρεύτηκε, ο άλλος είναι αυτός που παντρεύεται τώρα. Ηλικία ~40 (παρα κάτι).
Ε και οι 2 λοιπόν έχουν πάρει κάτι μπάζα που οι μούρες τους είναι λες και τρακάραν με το μετρό. Γυναίκες που αν εγώ τους τις έδειχνα θα πέφταν κάτω από τα γέλια. Τώρα όμως τις παντρεύονται..
Σε παρόμοιο σκηνικό όταν ήταν να παντρευτεί παλαιότερα άλλος φίλος, τον ρωτάω με τρόπο... ρε είσαι σίγουρος; Και μου απαντάει.... ε τώρα που την βρήκα (δείγμα απελπισίας και αγαμίας). Μιλάμε για γυναίκα που δε είναι δύσκολο να την μπερδέψεις με τη μάνα του.
Ο ένας από αυτούς παρότι φρεσκοπαντρεμένος το μάτι του παίζει 24/24ωρο. Με τέτοια γυναίκα και το δικό μου θα έπαιζε δε τον αδικώ.

Και η ερώτηση μου τώρα είναι η εξής. Τι πιστεύετε ότι παίζει;
Μέσα στην απελπισία τους (περνάνε τα χρόνια) και την αγαμία τους πήραν την πρώτη που βρήκαν ασχέτως αν είναι σαν κάδος με πόδια ή απλά είδαν άλλα στοιχεία εκτός της εμφάνισης;
Υπόψιν ότι και οι 3, όλη τους τη ζωή από σχέσεις τίποτα και ενώ άλλος φίλος που έκανε και κάνει σχέσεις στη ζωή του, πάντα είχε καλά μωράκια,

Την παραπάνω συζήτηση την είχα κάνει με άλλο φίλο και περιμένω τις απόψεις σας.
Για ΤΙΝΟΣ το γούστο μιλάτε κύριέ μου;
Για το γούστο των φίλων σας, της παρέας σας, των "κολλητών" σας;
Για το γούστο ανθρώπων που μέχρι τα 18 πήγαιναν με τη μαμά τους ακόμα και στο περίπτερο;
Για το γούστο ανθρώπων που δεν κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέφτη, ή όταν τον κοιτάνε, τον φτύνουν;
Για το γούστο ανθρώπων που η κοιλιά τους έχει κρύψει πια το πουλάκι τους;
Για το γούστο ανθρώπων που πάντα έτρεμαν το αντίθετο φύλο;
Για το γούστο ανθρώπων που μέσα στην αντροπαρέα το έπαιζαν ζεν πρεμιέ και έξω, "στη μάχη", είχαν τις επιτυχίες του Θανάση Βέγγου στο "ωραίο" φύλο;
Για το γούστο ανθρώπων που η γυναίκα τους παίζει να είναι η δεύτερη ή τρίτη γυναίκα που πήδηξαν χωρίς να πληρώσουν;
Για το γούστο ανθρώπων που υποτάχθηκαν σε ΜΠΑΖΑ για να μη μείνουν "μόνοι", ίσως γιατί τρέμουν στην ιδέα να ζήσουν με τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, που τους προκαλεί ΑΗΔΙΑ και αποτροπιασμό;;;;
Για τέτοιων ανθρώπων το γούστο μιλάτε προφανώς κύριε. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μη γενικεύετε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.394
Πόντοι
9.297
Επαναλαμβάνω, μιλάς για πράγματα που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ, οπότε άστο. Εσύ λες ότι είναι δυστυχισμένοι. Φυσικά, δε θα γίνουν δυστυχισμένοι επειδή το λες εσύ. Να βγάζεις βόλτα το μωρό μόνος, χωρίς τη σύζυγο, είναι τεράστια απόλαυση και γεννά τεράστια ικανοποίηση. Αν εσύ δεν το έχεις ζήσει, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Αν εσύ έχεις αποτύχει στη ζωή σου, μη νομίζεις ότι οι άλλοι απέτυχαν κι αυτοί...
Εγώ δεν έχω σημάδια στην πλάτη μου από παντόφλα...κάποιοι άλλοι μπορεί...αυτοί είναι αποτυχημένοι,όχι εγώ.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.287
Πόντοι
1.046
Εγώ δεν έχω σημάδια στην πλάτη μου από παντόφλα...κάποιοι άλλοι μπορεί...αυτοί είναι αποτυχημένοι,όχι εγώ.
Άντε πάλι τα ίδια. Είσαι αποτυχημένος στη ζωή και φαίνεται από τις ανοησίες που γράφεις. Άμα μπορέσεις να κάνεις οικογένεια, άμα μπορέσεις να πείσεις καμία να σου κάτσει, άμα κάνεις παιδιά, τότε μπορείς να πεις αν οι παντρεμένοι περνούν καλά ή όχι. Μέχρι τότε, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom