piterpan85
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Κάποτε τηρούσαν τα σωστά.... Όταν υπήρχαν ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΣΩΣΤΟΊ ΆΝΘΡΩΠΟΙ είτε γυναίκες είτε άντρες και υπήρχε και ΣΩΣΤΉ ΑΛΗΘΙΝΉ ΦΙΛΙΆ.... ΠΛΈΟΝ ΠΟΛΎ ΔΎΣΚΟΛΑ ....
Δυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ, αλλά θα ήθελα πολύ να είχα 4-5 τέτοιους φίλους να τιμάνε έτσι τη γυναίκα μου καθημερινά!
Όταν έχουν κάβλες να έρχονται σπίτι και να την πηδάνε.
Να έρχονται σπίτι να βλέπουμε ποδόσφαιρο και η γυναίκα μου να τους τσιμπουκώνει ή όταν είναι στεναχωρημένοι για κάτι να έρχονται να τους στήνει τον πάτο της και να πηδάνε στα 4.
Θα την ξέσκιζα πάνω στο κρεβάτι του ενώ αυτός λείπει. Ίσως μετά έτριβα και τον πούτσο μου στα μαξιλάρια του με μανία.
Εξαρτάται από το αν θα συμμετέχει και αυτός ή αν θα το ήξερε και θα γούσταρεΤο αιώνιο ερώτημα, ανάμεσα σε παρέες αντρών:
-Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου;
Και θα το κάνω πιο δύσκολο το ερώτημα...Δε μιλάμε να προσπαθήσει κάποιος να την ρίξει.
Μιλάμε να σου την πέσει αυτή και να στο δώσει στο πιάτο...
Εκεί τι κάνεις; Οέοο;
Καλή ψήφο.
Θέλεις να γίνουμε κολλητοί; είμαι εχεμυθος και κιμπαρηςΔυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ, αλλά θα ήθελα πολύ να είχα 4-5 τέτοιους φίλους να τιμάνε έτσι τη γυναίκα μου καθημερινά!
Όταν έχουν κάβλες να έρχονται σπίτι και να την πηδάνε.
Να έρχονται σπίτι να βλέπουμε ποδόσφαιρο και η γυναίκα μου να τους τσιμπουκώνει ή όταν είναι στεναχωρημένοι για κάτι να έρχονται να τους στήνει τον πάτο της και να πηδάνε στα 4.
Μάλλον όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρειςΤο αιώνιο ερώτημα, ανάμεσα σε παρέες αντρών:
-Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου;
Και θα το κάνω πιο δύσκολο το ερώτημα...Δε μιλάμε να προσπαθήσει κάποιος να την ρίξει.
Μιλάμε να σου την πέσει αυτή και να στο δώσει στο πιάτο...
Εκεί τι κάνεις; Οέοο;
Καλή ψήφο.
Αν σου το δώσει στο πιάτο είναι δύσκολο να αΜάλλον όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις
Αυτη η εντυπωση υπαρχει ειναι σαν μυθος κατι που το πιστευουν πολλοι αλλα αν κατσεις και το σκεφτεις ειναι απιθανο να συνεβαινε.ζουσαν σε χωρια,μικρες κοινοτητες ολοι ηξεραν τι γινοταν διπλα ο κερατας θα το μαθαινε αμεσως.τοτε οι ανθρωποι ηταν πιο βιαιοι απο το σχολειο που οι δασκαλοι χτυπουσαν μεχρι το σπιτι.ο κερατας οποτε θα καθαριζε οχι με λογια και δικηγορους αλλα με το δικανο,που μας φερνει και στο επομενο ,τοτε υπηρχε μεγαλη οπλοκατοχη κυνηγετικα οπλα.σημερα οχι ιδιαιτερα στις μεγαλα αστικα κεντρα.τοτε η τιμη μετρουσε ,ο λογος, το ονομα.σημερα δεν μετραει τιποτα.αρα τοτε για μια παρεξηγηση γινοταν βεντετα και σκωτομοι.τοτε δεν υπηρχε φεμινισμος οι γυναικες απο μικρες μαθαιναν να ειναι νοικοκυρες δεν κυκλοφορουσαν με τα μπραζιλιαν στα μπιτσομπαρα να χορευουν μεθυσμενες στα μπαρ.αρα πιστευω οτι αν γινοταν αυτο που λες θα ηταν ενα πολυ σπανιο φαινομενοΛέτε κάποιοι στην Αθήνα γίνεται της πουτάνας, ο ένας πηδάει τον άλλο..
Άλλοι λέτε τώρα οι νέοι τα έχουν ισοπεδώσει όλα..
Τύποι για ρωτήστε τους παππούδες τι γινόταν παλιά στα χωριά... Νομίζετε ότι όλη τη μέρα στα χωράφια έκαναν αγροτικές δουλειές...
Το τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά δεν βγήκε τα τελευταία χρόνια....
Τύπε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά δεν ζήτησα την άποψη σου για το θέμα.. γιατί αυτό παραθέτεις, προσωπική άποψη για κάτι που δεν έχεις γνώση...Αυτη η εντυπωση υπαρχει ειναι σαν μυθος κατι που το πιστευουν πολλοι αλλα αν κατσεις και το σκεφτεις ειναι απιθανο να συνεβαινε.ζουσαν σε χωρια,μικρες κοινοτητες ολοι ηξεραν τι γινοταν διπλα ο κερατας θα το μαθαινε αμεσως.τοτε οι ανθρωποι ηταν πιο βιαιοι απο το σχολειο που οι δασκαλοι χτυπουσαν μεχρι το σπιτι.ο κερατας οποτε θα καθαριζε οχι με λογια και δικηγορους αλλα με το δικανο,που μας φερνει και στο επομενο ,τοτε υπηρχε μεγαλη οπλοκατοχη κυνηγετικα οπλα.σημερα οχι ιδιαιτερα στις μεγαλα αστικα κεντρα.τοτε η τιμη μετρουσε ,ο λογος, το ονομα.σημερα δεν μετραει τιποτα.αρα τοτε για μια παρεξηγηση γινοταν βεντετα και σκωτομοι.τοτε δεν υπηρχε φεμινισμος οι γυναικες απο μικρες μαθαιναν να ειναι νοικοκυρες δεν κυκλοφορουσαν με τα μπραζιλιαν στα μπιτσομπαρα να χορευουν μεθυσμενες στα μπαρ.αρα πιστευω οτι αν γινοταν αυτο που λες θα ηταν ενα πολυ σπανιο φαινομενο
Εχεις ενα point.αυριο το πρωι θα παω στο καφενε της γειτονιας και θα ρωτησω τους συνταξιουχους...τα γεγονοτα που λες ειναι οι αποψεις τα βιωματα τι πιστευουν τι ακουσαν τι νομιζουν...κοινως κουτσομπολιοΤύπε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά δεν ζήτησα την άποψη σου για το θέμα.. γιατί αυτό παραθέτεις, προσωπική άποψη για κάτι που δεν έχεις γνώση...
Εγώ παραθέτω γεγονότα τα οποία ζητάω από όποιον ενδιαφέρεται να τα επιβεβαιώσει να το κάνει ρωτοντας τους μεγαλύτερους που τα έζησαν από πρώτο χέρι..
Αυτά γίνονται μετά τα ποτακια.Όποιος απαντά εύκολα ναι ας το δει λίγο και από την άλλη πλευρά. Θα ήθελες να πάει ο φίλος σου με τη γυναίκα σου; Μάλλον όχι. Και στην τελική τι σόι φιλία θα είναι αυτή; Οι κατακτητές πηδάνε τις γυναίκες των εχθρών τους ως την έσχατη ταπείνωση. Κι εσύ θα το έκανες στον φίλο σου και μετά θα βγαίνατε για ποτάκι όλοι παρέα;
Αφησες μια χαραμαδα εδω…Γυναίκα καλού φίλου όχι.