Flaviouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Δεν μου σηκωνεται καν αν ειναι κολητος. τωρα σε αλλες περιπτωσεις δεν ξερω. μαλλον θα εσπρωχνα ανηλεως
Όχι έχουν φάει φίλοι μου τη γυναίκα μου όμως και δε με πειράζει.Έχεις φάει καμία φίλη της γυναίκας σου εσύ η τίποτα;;;
αυτό δεν μετράει φίλε μουΕγώ το έκανα μια φορά με τη γκόμενα του φίλου μου παλια φοιτητης ακομα.Το ήξερα οτι αυτός την είχε μόνο για σεξ κ τίποτα άλλο.Αυτη σπουδαζε σε διπλανή πόλη κ αφού ήρθε να τον δει ο φίλος μου ζήτησε να τη φιλοξενήσω γιατι δεν μπορούσε να την πάει στο πατρικό του κ μου την έφερε σπιτι μου. Εκεί που την έφερε την έβαλα στο κρεβάτι μου κ εγω κοιμήθηκα καναπέ. Μεσα στη νύχτα η τυπισα σηκώθηκε για wc κ να πιει νερό κ ήρθε καναπέ μαζί μου κ ήθελε αγκαλιές γιατί ένιωθε μοναξιά......κ τοτε σε λίγα λεπτά καταλήξαμε στο κρεβάτι κ περάσαμε καλά....Την άλλη μέρα ήρθε ο τυπος να την πάρει να τη βάλει στο τρένο να φύγει....
Τι πιο δυσκολο βρε τυπε; συνηθως αυτες κανουν το πρωτο πεσιμο και αν δουν οτι γουσταρεις προχωρανε και στο κυριος πιατο.Το αιώνιο ερώτημα, ανάμεσα σε παρέες αντρών:
-Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου;
Και θα το κάνω πιο δύσκολο το ερώτημα...Δε μιλάμε να προσπαθήσει κάποιος να την ρίξει.
Μιλάμε να σου την πέσει αυτή και να στο δώσει στο πιάτο...
Εκεί τι κάνεις; Οέοο;
Καλή ψήφο.
μπροστα ο φιλος στην μεση η γυναικα του να τον στραποναρει (εκτος αν ειναι μελος ο τυπος του μπου που αποκλειεται να ειναι εκτος αν ειναι συλλεκτης εμπειριων)-Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;
-Kαι τον φίλο μαζί......
Κωλομπαράδες Πατρινοί....Ρε τυποι ενας θείος μου παλια η γυναίκα του φιλου του,του ειχε παρει πιπα και του τον ειχε παιξει χανττζομπ αυτο μετράει ως κέρατο?
Αθηνα τυπεΚωλομπαράδες Πατρινοί....
μπροστα ο φιλος στην μεση η γυναικα του να τον στραποναρει (εκτος αν ειναι μελος ο τυπος του μπου που αποκλειεται να ειναι εκτος αν ειναι συλλεκτης εμπειριων)
και εγω ο τελευταιος τροχος τις αμαξης
Σου εχει κάτσει η Πάτρα, εγω ειμαι απο το Λεόντιο και κατεβαινα πατραΤσιμπάς εύκολα....