Νέα

Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 652
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου σας;

• Ναι, χωρίς κανένα ενδοιασμό, θα τη σκίσω.

Ψήφοι: 149 26,8%
  • Θα το κάνω, αλλά ξέρω ότι ίσως το μετανοιώσω.

Ψήφοι: 83 15,0%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και θα του τα πω όλα.

Ψήφοι: 134 24,1%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και δε θα του πω τίποτα.

Ψήφοι: 189 34,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    555

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.476
Πόντοι
456
Όπως γράφτηκε πιο πανω..... Αν δεν σου κάτσει η φάση.....
Ποιος σου ειπε οτι δεν μου έχει κάτσει???Πηγαινε να κάνει τα δικά της η καργιολίτσα και επεσε πανω σε βράχο...οχι κανα ξελιγωμένο μπούλη...την πήρε και την σήκωσε κανονικά!!!!Ο κολλητος δεν το έμαθε ποτε καθως δεν χρειάστηκε...ηξερε οτι εχει να κάνει με πουτανάκι,την εσκισε καλά και εληξε η σεμνή τελετη...μην μας βάζεις ολους ισα κι ομοια...δεν υπάρχουν αυτά!!!!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
Αυτό είναι από τις λίγες ακλόνητες αλήθειες της ζωής.Αν θέλει η άλλη να γαμηθεί...θα γαμηθεί.

Φιλίες πραγματικές πολύ δύσκολο να υπάρχουν και σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις τι θα κάνεις αν δεν δοκιμαστείς στην πράξη...

Οι πιο πολλοί θα σου πουν "με τίποτα" , "εγώ πουστιές δεν κάνω" αλλά τα λένε εκ του ασφαλούς.

Για να τους δω όταν θα αρχίσει να στέλνει γυμνές φωτο η γκόμενα του φίλου ή όταν θα τους πει να πάνε σε κανένα ξενοδοχείο να γαμηθεί σαν πουτανακι γιατί δεν την πηδάει ο φίλος ή γιατί την έχει μικρή :2funny:

Η άποψη "ναι μωρέ και οι άλλοι θα το έκαναν αλλά δεν τους έχει δοθεί η ευκαιρία" είναι μια προσπάθεια να δικαιολογήσεις τις δικές σου μαλακίες που είτε έχεις κάνει είτε θα ήθελες να κάνεις, θα ήθελες όλοι να σκέφτονται όπως εσύ για να λες ότι δεν έκανες και κάτι κακό. Προσωπικά μου έχει κουνηθεί σύζυγος φίλου και την έκανα πέρα. Γιατί αυτές είναι οι αξίες μου.

Η αντρική φιλία είναι πιο σημαντική από ένα γαμήσι. Μια γυναίκα που την πέφτει σε φίλο του άντρα της ,σημαίνει ότι δεν τον σέβεται.
Ένας άντρας που την πέφτει σε γυναίκα φίλου του, επίσης δεν τον σέβεται.

Δηλαδή εσύ μας λες να γαμήσουμε τη γυναίκα του κολλητού, αυτός να μην ξέρει τίποτα και μετά να κάνουμε και όλοι μαζί παρέα. Αυτό ρε φίλε δεν είναι φιλία μεταξύ αντρών. Η φιλία έχει τελειώσει όταν μπει το ψέμα.

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
οταν εμαθε πως του γαμουσα την γυναικα
keratas (4).jpg

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.363
Πόντοι
456
και να με παίρνουν κάθε μέρα στο τηλέφωνο οι φίλοι μου κ να μου ζητάνε να γαμήσουν τη γυναίκα μου γιατί έχουν κάβλες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
και να με παίρνουν κάθε μέρα στο τηλέφωνο οι φίλοι μου κ να μου ζητάνε να γαμήσουν τη γυναίκα μου γιατί έχουν κάβλες
Ρε φιλε παρτουζωσε επιτέλους την γυναίκα σου να ησυχάσουμε. Μας τα χεις πρήξει.

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
236
Πόντοι
21
Ποιος σου ειπε οτι δεν μου έχει κάτσει???Πηγαινε να κάνει τα δικά της η καργιολίτσα και επεσε πανω σε βράχο...οχι κανα ξελιγωμένο μπούλη...την πήρε και την σήκωσε κανονικά!!!!Ο κολλητος δεν το έμαθε ποτε καθως δεν χρειάστηκε...ηξερε οτι εχει να κάνει με πουτανάκι,την εσκισε καλά και εληξε η σεμνή τελετη...μην μας βάζεις ολους ισα κι ομοια...δεν υπάρχουν αυτά!!!!
Δεν είπα για εσένα... Βρε.
Λάθος κατάλαβες...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.473
Πόντοι
17.885
Όλα αυτά είναι πολύ ωραία κάργα καυλωτικά, το θέμα είναι πως αν δεν είσαι πλούσιος ή γενικά κάποιου είδους καρμικός παίκτης το κάρμα έρχεται και σε ξεπληρώνει με απίστευτη αγριότητα! να τα αποφεύγετε αυτά αν δεν θέλετε αντίποινα

• Like
Αντιδράσεις: batist
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Θα ήθελα να τσιμπουκώνει η γυναίκα μου ολόκληρη τη παρέα στο σαλόνι του σπιτιού μας!
41728169_132_2818.jpg
Φίλος από ποια τσόντα είναι αυτή η σκηνή?Πρέπει να την δω να αδειάσω.Στειλε λινκ

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Το αιώνιο ερώτημα, ανάμεσα σε παρέες αντρών:
-Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου;
Και θα το κάνω πιο δύσκολο το ερώτημα...Δε μιλάμε να προσπαθήσει κάποιος να την ρίξει.
Μιλάμε να σου την πέσει αυτή και να στο δώσει στο πιάτο...
Εκεί τι κάνεις; Οέοο;
Καλή ψήφο.

Ρεεέεεεε τύπε υπάρχει μεγάλη μερίδα εδώ μέσα που θα πηδούσε την ίδια του την μάνα.. λες να κώλωνε στην γυναίκα του "φίλου";;;;; :think:

Kaulina

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2023
Like
109
Πόντοι
0
με οποιον εχω σχεση ....ολοι οι φιλοι του μου την πεφτουν ......ολα τα αλλα που λετε ειναι παραμυθια

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.394
Πόντοι
14.936
με οποιον εχω σχεση ....ολοι οι φιλοι του μου την πεφτουν ......ολα τα αλλα που λετε ειναι παραμυθια
Ε αμα εισαι ωραιο μουνι δεν θα στην πεσουν?
Συμβαινουν και στα καλυτερα σπιτια αυτα...
Κριμα βεβαια για την πουτσα που σερνεις αλλα ειπαμε...
Μεσα στην ζωη και αυτα δυστυχως..

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Να ένας ακόμα ηθικολόγος..

Σε ποιά ενορία

Να ένας ακόμα ηθικολόγος..

Σε ποιά ενορία λειτουργας παπά-Σουστα;
επειδή προκαλείς θα σου απαντήσω: εκεί που έρχονται καυλωμενες η μάνα σου , η γκόμενά σου και η γυναίκα σου να τις ευλογώ με πουτσελαιο

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
131
Πόντοι
0

Δεν ειναι παραμυθια αγαπητη,απλα ο περιγυρος του συντροφου σου δεν λογιζονται ως φιλοι αλλα ως φιδια.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Το αιώνιο ερώτημα, ανάμεσα σε παρέες αντρών:
-Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου;
Και θα το κάνω πιο δύσκολο το ερώτημα...Δε μιλάμε να προσπαθήσει κάποιος να την ρίξει.
Μιλάμε να σου την πέσει αυτή και να στο δώσει στο πιάτο...
Εκεί τι κάνεις; Οέοο;
Καλή ψήφο.
Ο μέσος Χρήστης του site το έχει ηδη κάνει minimum 2 φορές

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Εμένα αν το εκανε φίλος αυτο θα τον έστελνα στο κατ και αυτον και τη γκομενα.
Εγω λιγο αφορμή θελω να αρχισω το ξυλο και ειδικα αν με πιασει το νευρο κανω κατι χτυπηματα νοκ αουτ.
Μια φορα μια γκομενα που ειχα τσιλιμπουρδισε με εναν ο τυπας μαγκακος και επεσε τοσο ξύλο αφου μου ελεγαν ρε θα τον σκοτώσεις,μου ειχαν γυρισει τα μυαλα και τα μάτια αναποδα η γκόμενα κατουριστηκε επανω της και ηταν 3 ατομα πανω μου να.με σταματήσουν.
Ρε μαλάκα,χέρι σε γυναίκα δεν σηκώνουμε.
Λαίλαπα είσαι ρε τύπε.

:O

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom