Νέα

Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 652
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου σας;

• Ναι, χωρίς κανένα ενδοιασμό, θα τη σκίσω.

Ψήφοι: 149 26,8%
  • Θα το κάνω, αλλά ξέρω ότι ίσως το μετανοιώσω.

Ψήφοι: 83 15,0%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και θα του τα πω όλα.

Ψήφοι: 134 24,1%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και δε θα του πω τίποτα.

Ψήφοι: 189 34,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    555

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.692
Πόντοι
9.931
Άποψη πρεπει να έχουν οσοι τους την έπεσε γκομενα-γυναικα φιλου και ειπαν οχι... ολοι οι αλλοι να ξέρουν οτι η θεωρία απο την πραξη εχουν μεγαλη απόσταση... επίσης ειναι πολυ εύκολο να απορρίψεις μια μετρια γκομενα απο μια μουναρα γκομενα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.320
Πόντοι
3.786
Άποψη πρεπει να έχουν οσοι τους την έπεσε γκομενα-γυναικα φιλου και ειπαν οχι... ολοι οι αλλοι να ξέρουν οτι η θεωρία απο την πραξη εχουν μεγαλη απόσταση... επίσης ειναι πολυ εύκολο να απορρίψεις μια μετρια γκομενα απο μια μουναρα γκομενα.
Ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό που λες;Κάποιοι τύποι είναι της άποψης ότι μόνο αν βρεθείς σε όργιο και απορρίψεις κάποιον άνδρα,είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι bi.Εγώ σε όργιο δεν έχω συμμετάσχει αλλά ξέρω ότι είμαι straight

stax

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
11
Πόντοι
0
μου την επεσε εκεινη ( τσιμπουκωνοντας ενα δαχτυλο μου ) και ενω μ εφτιαξε ,τελικα ΔΕΝ το εκανα ,ουτε κ ειπα τπτ στο φιλο

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.862
Πόντοι
1.336
Ποτέ ,ποτέ ,ποτέ σε φίλο και δεν του λέω τίποτα . Μουνι@ , εκδιδόμενες ,ιερόδουλες υπάρχουν και είναι παντού . Στου φίλου μου θα πάω?

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.060
Πόντοι
2.280

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Οποίος πηδαει γυναικα φιλου του ειναι ξεφτίλας .
Μια φορα ενα τυπακι στενοχωρημενο ημουν 26 ετων τοτε αυτος ηταν 30 ετων ετοιμος να αυτοκτονησει.
Του λεω τι επαθες ρε φιλε ασε μου λεει η κοπελα μου τα εμπλεξε με το φιλο μου τον ταδε,ο ταδε ηταν ενας 1.90 ελαφρα γυμνασμενος καινοχι μονο του πηδηξε τη κοπέλα του πουλησε τσαμπουκά και μαγκιά μπροστα στη καριολα.
Ο τύπος αδυνατος 1.70 θα τις ετρωγε και δεν φτανει η προδοσια μονο αλλα βγηκε και κερατας και γδαρμενος.
Εγω αυτον τον ειχα αχτι γιατί μου κολαγε σε ενα γυμανστηριο που πηγαιναμε και του ασε θα τον φτιαξω.
Τλεος παντων μετα απο 6 μερες τον πετυχαινω με τη γκόμενα η γκομενα μια 1.65 μελαχροινη απο κρητη φοιτητρια τέλειοφοιτη.
Παω στο μερος του και του λεω ρε ξεφτιλα αλλες γκομενες δεν έβρισκες να πηδησεις του φιλου σου βρήκες?μου λεει εμένα γουστάρει η ταδε την να τον κάνει τον μαλάκα τον αλλον,του λεει να τον χωριζε και μετα να τα φτιαχνε μαζι σου οχι να φαει κερατο και να μη το ξερει,και μου λεει οτι γουσταρουμε κανουμε και με σπρωχνει,εγω 1.80 απλα πολυ πιο γυμνασμενος,παιρνω φορα και το δινω μια κλωτσιά στο στερνο καιντου κανω κεφαλοκλειδωμα παει να.με χτυπησει κεφάλι του πιανω το χερι καιντο αλλο ενω το κεφάλι του κατω και καταφέρνει λογο υψους να ξεφυγει,τον αφηνω και τοναρχιζω σε δεξι κροσε μπηκαν αλλοι στη μεση μετα εγινε τζαρτζαλο.
Την αλλη μερα το λεω στο τυπο τι εγινε και μολις τον ειδε με πρησμένο ματιμου λεει φιλε αισθανομαι οτι πηρα το αιμα μου πίσω.

Εγγρ.
11 Δεκ 2018
Κριτικές
4
Like
287
Πόντοι
280
Όχι δε θα τη πήδαγα ακόμα κι αν είχα να γαμησω 5 χρόνια.
Μιλάμε για φίλο αληθινό ομως.
Αν ήταν απλά γνωστός που λέμε ένα γεια μια φορά το μηνα θα τη ξεμούνιαζα.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Πολλοί άντρακλες εδώ τελευταία.
Λίγο μαλάκες αλλά υπάρχουνε κι αυτοί.

Αμα στην πέσει γκόμενα φίλου, η σχέση τους έχει τελειώσει.
Αν την πηδήξω, βοηθάω κι εγώ να τελειώσει πιό γρήγορα

Αν η σχέση τους έχει τελματώσει και η γκόμενα το φχαριστηθεί, πιθανόν και να συνεχίσουν.
Σε κάθε περίπτωση μόνο καλό και αγάπη πρόσφερα.

"She was married when we first met
Soon to be divorced
I helped her out of a jam, I guess
But I used a little too much force"

Περιμένω το "Ευχαριστώ" από τον φίλο, αν είναι φίλος και το μάθει.
Προφανώς και η γυναίκα μου έχει τα ίδια δικαιώματα, δεν χρειάζεται να το μάθω, ευχαριστημένη μόνο να είναι ..
Ενας πάνω, ένας κάτω δεν κάνει διαφορά..

ΥΓ2
Η ΟΠΟΙΑ γυναίκα, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, μόνο του εαυτού της.

Τελευταία τροποποίηση:

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
Αν το πεις το πολύ πολύ να τον χάσεις από φίλο..
Οι πουτανες τα φέρνουν όλα τουμπα

θα μου εξηγήσεις το σκεπτικό σου;
Δεν είναι σκεπτικό. Είναι η ψυχολογία του ανταγωνισμού. Ποιος έχει καλύτερο αυτοκίνητο ποιος έχει καλύτερη μηχανη ποιος έχει ποιο ωραια γκομενα ποιος θα γαμησει ποιο δυνατα την γκομενα

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
236
Πόντοι
21
Εμένα μου έτυχε η φάση 3 φορές.
1η με γκόμενα φίλου η οποία μου την έπεφτε. Αφου της το ξεκοψα ότι δε γίνεται τίποτα για αυτό το λόγο παει αμέσως του λέει ότι χωρίζουμε και από εκεί και περα πεφτουν γερά πηδηγματα.
Το λέω στον φίλο και η απάντηση είναι ότι θα μου το έλεγε αυτός να την παρω γιατί φαίνεται ότι με έκανε κεφι.

Παρόμοια με την πρωτη μόνο που τον ενημερώνω τηλεφωνικά την ώρα που την κεράτωνε με άλλη. Η απάντηση..... Προχωράτο.

Παντρεμένη γυναίκα φίλου η οποία έχει την φήμη της ατακτης(εχω γράψει σε άλλο θέμα) το αποτέλεσμα ήταν να είναι στημένο από τον φίλο και συζηγο γιατί του άρεσε το μάτι.
Δλαδη αν δεν λειτουργουσα έτσι δεν θα τις πηδαγα και θα έβγαινα και μακακας κατά κάποιο τρόπο.
Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Και για την ιστορία... Η 3η όταν την χώρισα συνεχίστηκε το ίδιο βιολί με άλλους.
Την 2η την πηρα παρτουζα με τον κολλητό για τιμωρία.... (Παιδιά βογγηξε η ψώλα) .
Η 1η έχει περασει λαός από το κορμί της.

Akis88888

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2023
Like
101
Πόντοι
0
Αν πηδας την γυναίκα του φίλου σου, τότε είσαι μαλακας και επίσης παύει ο άλλος να θεωρείται φίλος σου.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Οχι αλλα θα γινονουν φιλος με το γκομενο μιας που πηδαγα
:2on1:

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201

Αν η σχέση τους έχει τελματώσει και η γκόμενα το φχαριστηθεί, πιθανόν και να συνεχίσουν.

Soon to be divorced

Προφανώς και η γυναίκα μου έχει τα ίδια δικαιώματα, δεν χρειάζεται να το μάθω, ευχαριστημένη μόνο να είναι ..

ΥΓ2
Η ΟΠΟΙΑ γυναίκα, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, μόνο του εαυτού τη

Soon to be divorced

ΥΓ2
Η ΟΠΟΙΑ γυναίκα, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, μόνο του εαυτού της.
Όχι ότι διαφωνώ με το σκεπτικό σου, απλά για τη φιλία σου καλό θα ήταν η αφορμή για το χωρισμό να μην είσαι εσύ, άσχετα αν τα αίτια είναι πιο βαθιά. Ο δικός μου παντρεύτηκε και είναι ευτυχισμένος με δύο παιδιά, τουλάχιστον έτσι δείχνει. Φαντάζεσαι να του το χαλούσα;..Πολύ σχετικά όλα και έχει να κάνει πολύ και με τις ηλικίες

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Όχι ότι διαφωνώ με το σκεπτικό σου, απλά για τη φιλία σου καλό θα ήταν η αφορμή για το χωρισμό να μην είσαι εσύ, άσχετα αν τα αίτια είναι πιο βαθιά. Ο δικός μου παντρεύτηκε και είναι ευτυχισμένος με δύο παιδιά, τουλάχιστον έτσι δείχνει. Φαντάζεσαι να του το χαλούσα;..Πολύ σχετικά όλα και έχει να κάνει πολύ και με τις ηλικίες
Πόσα χρόνια είναι παντρεμένος ?
Μετά από 10-15-20 χρ'ονια γάμου οι σχέσεις ρουτινιάζουν.
Και αυτός και αυτή μάλλον θέλουν να πηδηχτούν και με άλλους.
Αυτός δεν είναι λόγος να χαλάσει οπωσδήποτε η σχέση τους.

Τους εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένοι, καλό είναι να δώσει ο ένας στον άλλον ελευθερίες.

ΥΓ
Υπάρχουν και οι κολλημένοι.
Αυτός είναι για μένα, αυτή είναι για μένα, ο ένας και μοναδικός.
Καλή τύχη.

Πολλές φορές δεν είναι σκέτο πήδημα.
Σε γουστάρω, με γουστάρεις.
Αλλωστε σαν φίλοι έχουμε ζήσει χρόνια μαζί.

Τελευταία τροποποίηση:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Tην Καλημερα στους συναγωνιστες ...αντε....να πω και εγω τα δικα μου...
΄΄Φιλος΄΄....μεγαλη κουβεντα ...''ο αδελφος που επιλεγεις....''
Με 5 ποτα και 7 μπουρδελοτσαρκες δεν γινεται ο αλλος Φιλος σου....πολλες φορες ερχονται ανθρωποι στην ζωη μας για καποιο λογο...ισως για να παμε ενα βημα πισω...η ενα βημα μπροστα....να περασουμε καταστασεις και να ωριμασουμε ..
σε ποιο μικρη ηλικια ημουνα αρνητικος....τωρα δεν ξερω....
Διαβασα ολους τους συναγωνιστες....και ολοι εχετε ενα μερος δικιο...''αλλα'' υπαρχει ενα γαμημενο'' αλλα'' ....
Καλα να περνατε......

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Καμιά γυναίκα δεν δέχεται την απόρριψη. Νόμος! Άμα στο δίνει στο πιάτο έχει την πουτανιά μέσα της. Την πήδηξες; Σε κρατάει στο χέρι. Άμα βγει στη φόρα θα το παίξει ότι εσύ την "παρέσυρες". Άμα μείνει κρυφό μπορεί όποτε θέλει να σε καρφώσει στον άνδρα της. Δεν την πήδηξες; Θα τη φας την καρφωτή ότι και καλά της την έπεσες... Θα βάλει και το περιτύλιγμα ότι τον προστατεύει από σκάρτο φίλο κτλ. Το ίδιο θα πει όταν το προλάβεις εσύ στον φίλο σου. Σε κάθε περίπτωση η φιλία τελειώνει. Έτσι χαλάν τις ανδροπαρέες...
Πρέπει να είσαι τριμάλακας να σε τουμπάρει αν δεν έχεις ενδώσει.
Αν σου σε έχει στείλει δε και καμμιά φωτό στην μπανιέρα της, να γαμάει το μουνάκι της με δονητή και να σου λέει "σε θέλω" την έχεις στο χέρι για τα περαιτέρω αν χρειαστεί....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Tην Καλημερα στους συναγωνιστες ...αντε....να πω και εγω τα δικα μου...
΄΄Φιλος΄΄....μεγαλη κουβεντα ...''ο αδελφος που επιλεγεις....''
Με 5 ποτα και 7 μπουρδελοτσαρκες δεν γινεται ο αλλος Φιλος σου....πολλες φορες ερχονται ανθρωποι στην ζωη μας για καποιο λογο...ισως για να παμε ενα βημα πισω...η ενα βημα μπροστα....να περασουμε καταστασεις και να ωριμασουμε ..
σε ποιο μικρη ηλικια ημουνα αρνητικος....τωρα δεν ξερω....
Διαβασα ολους τους συναγωνιστες....και ολοι εχετε ενα μερος δικιο...''αλλα'' υπαρχει ενα γαμημενο'' αλλα'' ....
Καλα να περνατε......
Με 5 ποτά εννοείται ότι έγινε φίλος σου.

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom