Νέα

Red flags: Ποιά σημάδια μας κάνουν να μένουμε μακρυά από μια κοπέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Readytogo22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.133
Πόντοι
9.297
υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που αφορούν έναν άνθρωπο εκτός του εργασιακού στη φάση της γνωριμίας που θεωρώ πιο σημαντικές από το κάπως στεγνό ¨μέτρημα¨ σε έναν πήχη αξιολόγησης με βάση την επαγγελματική ασχολία του καθενός ή της καθεμίας.
Αν μου έκανε ερώτηση περί bou ή Λούτον-Αρσεναλ νομίζω πως δε θα είχαμε καμία τύχη να πάμε πιο πέρα
Μπορεί η κοπέλα να είναι μέλος...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.133
Πόντοι
9.297
Screenshot_20240303_162648_Chrome.jpg

:dunno:
:cheesy::buck2::buck2::P

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.827
Πόντοι
6.236
Πες μερικές ερωτήσεις που θα θεωρούσες καλές για αρχή...
-Σου αρέσουν τα μεγάλα βυζιά ή τα μικρά;
-Προτιμάς κώλο ή μουνί;
-Πού προτιμάς να χύνεις;
-Πόσες φορές αντέχεις σε δύο ώρες;
-Είμαι κλειτοριδική. Μήπως σε ενοχλεί;

Να, τέτοιες.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Οι βυζαρουδες ειναι για ανώριμους που εστιάζουν στο μπροστα,στο προφανές.
Υπάρχει λόγος που οι άντρες το κοιτάνε ενστικτωδώς αυτό σε μια γυναίκα. Οι περισσότεροι τουλάχιστο.
:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.133
Πόντοι
9.297
Υπάρχει λόγος που οι άντρες το κοιτάνε ενστικτωδώς αυτό σε μια γυναίκα. Οι περισσότεροι τουλάχιστο.
Συνήθως δεν προβάλουν τα βυζια ιδίως την μέρα...
Τον κωλο τον μοστραρουν πιο εύκολα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.133
Πόντοι
9.297
-Προτιμάς κώλο ή μουνί;
-Πού προτιμάς να χύνεις;

Να, τέτοιες.
Έτριξαν τα τζάμια από το γέλιο...
Η ερώτηση "τα φτύνεις η τα καταπίνεις";...δεν προσφέρεται;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.417
Πόντοι
4.965
Aπο κάπου πρέπει να ξεκινήσει η κοπέλα...μην περιμένεις βαθειές ερωτήσεις από την αρχή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πες μερικές ερωτήσεις που θα θεωρούσες καλές για αρχή...
μελανιάζεις εύκολα;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.140
Πόντοι
7.046
υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που αφορούν έναν άνθρωπο εκτός του εργασιακού στη φάση της γνωριμίας που θεωρώ πιο σημαντικές από το κάπως στεγνό ¨μέτρημα¨ σε έναν πήχη αξιολόγησης με βάση την επαγγελματική ασχολία του καθενός ή της καθεμίας.
Αν μου έκανε ερώτηση περί bou ή Λούτον-Αρσεναλ νομίζω πως δε θα είχαμε καμία τύχη να πάμε πιο πέρα
Αν έκανε ερώτηση περί Μπου, είναι ή του χώρου ή καμιά μασχαλομυρίζουσα, αξύριστη γενειοφόρος Μυτού - στέλεχος ΚΚΕ - Σύριζα που πληρώνεται για να βλέπει τα ελεύθερα και δημοκρατικά σάι προς κατηγορία.
-Προτιμάς κώλο ή μουνί;
-Πού προτιμάς να χύνεις;

Να, τέτοιες.
Κατευθείαν στο θέμα! Επίσης: ποιά έξτρα παίρνεις; (βασική ερώτηση για να σε αρμέξει)
Δεν αντιλέγω, το ωραίο στήθος είναι εντυπωσιακό στο φαίνεσθαι και πολύ ωραίο αξιοθέατο, αλλά δεν με ενδιαφέρει παρά λίγο στα του αγώνος του κρεβατιού, άλλα προσδοκώ εκεί.
Έτριξαν τα τζάμια από το γέλιο...
Η ερώτηση "τα φτύνεις η τα καταπίνεις";...δεν προσφέρεται;
Αν σου πει ότι τα φτύνει, απαντάς "κουκούτσια έχουν;", όπως μας δίδαξε ο μέγιστος Γκουσγκούνης.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Δεν αντιλέγω, το ωραίο στήθος είναι εντυπωσιακό στο φαίνεσθαι και πολύ ωραίο αξιοθέατο, αλλά δεν με ενδιαφέρει παρά λίγο στα του αγώνος του κρεβατιού, άλλα προσδοκώ εκεί.
Δεν το καταλαβαίνεις ότι η φύση προσπαθεί να σε προστατέψει από ανοργασμικές αντρογύναικες με αυτόν τον τρόπο;
Όπως το παγώνι που δεν έχει φτερά δεν του κάθεται κανένα θηλυκό παγώνι. Επειδή όταν είναι άρρωστο, δεν τρώει καλά κλπ. δεν μπορεί να φτιάξει ωραία φτερά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δεν το καταλαβαίνεις ότι η φύση προσπαθεί να σε προστατέψει από ανοργασμικές αντρογύναικες με αυτόν τον τρόπο;
Όπως το παγώνι που δεν έχει φτερά δεν του κάθεται κανένα θηλυκό παγώνι. Επειδή όταν είναι άρρωστο, δεν τρώει καλά κλπ. δεν μπορεί να φτιάξει ωραία φτερά.
Κάπου εδώ
να σημειώσουμε
ότι τα φτερά των παγωνιών παλιά τα έκαναν διακοσμητικά ενώ τώρα απαγορεύεται. Επιπροσθέτως, τώρα που επισήμανα κάτι αποδεδειγμένο ως γεγονός δεν είναι τόσο απλό αλλά πολύ πιθανόν (μην πω σίγουρα), να είμαι βάναυσος ξεκολλητής φτερών από παγώνια. Έτσι λειτουργεί πλέον ο μέσος πολίτης.

Τελευταία τροποποίηση:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.417
Πόντοι
4.965
Έχετε δει ποτέ αθλήτρια του στίβου με μεγάλο βυζί; Από το πολύ τρέξιμο έχει εξαφανιστεί.
μπαλαρίνες τα ίδια, έχουν όμως απίστευτους κώλους, βυζί 0...κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
μπαλαρίνες τα ίδια, έχουν όμως απίστευτους κώλους, βυζί 0...κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις.
Χύνει όμως στο σεξ; Κάνει για γκόμενα; Ή μήπως είναι ο θηλυκός Τζον Γουειν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Αναμφίβολα η εμφάνιση είναι ένα πολύ σημεντικό στοιχείο, αλλά δε μένουμε μόνο σε αυτό. Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας είναι επίσης ζωτικής σημασίας σε μια ανθρώπινη επαφή (βλέπεις, χρησιμοποιώ τη λέξη επαφή και όχι σχέση).
Το παν με τις γυναίκες είναι να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom